Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ablamsız geçen günlerimi özledim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ablamsız geçengünlerimi özledim.. ben varım ya be Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ben varım ya be yok gııs sedoş abla ablam samsundan geldi elimden bilgisayarı kapıo sinir oluyom valla... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 çok şeyi özledim neyi yazsam acaba? mesela, galata köprüsünde balık tutanların tuttukları balıkları denize dökmeyi özledim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 köyümde kuş sesleriyle uyanmayı özledim..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 çok şeyi özledim neyi yazsam acaba? mesela, galata köprüsünde balık tutanların tuttukları balıkları denize dökmeyi özledim... adamlar da seni denize dökmesin gülümm Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Çocukken top oynayıp pantolumun yırtıldığı günün özlemini çekiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kız sedelina ben var ya gülü acaip özledimm yaaaaaaa... Şİmdi o sezon sonu mu? Yeni sezon da yeniden başlayacak mı? Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ilkokulda simit ayran içmeyi özledim fındık tanıtımı için verilen bedava fındıklarıda yemeyi özledim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Çocukken top oynayıp pantolumun yırtıldığı günün özlemini çekiyorum üzülme gene yırtılır elbet bıgün Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sedelina, gloria ve birde taurus mu ne vardı, bir zamanlar birlikte oynardık... o günleri özledim... çoookkk uzaklarda kaldı. galiba. sanırsam. belki. ihtimaldir. varsayabiliriz... falan filan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sedelina, gloria ve birde taurus mu ne vardı, bir zamanlar birlikte oynardık... o günleri özledim... çoookkk uzaklarda kaldı. galiba. sanırsam. belki. ihtimaldir. varsayabiliriz... falan filan ben burdayım gıı,yoksa renk körumusun hani kızıl saçlıyım ya felan filan ıhtımal sanırsam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ben burdayım gıı,yoksa renk körumusun hani kızıl saçlıyım ya felan filan ıhtımal sanırsam sen burdamıydın, ay gözümden kaçmışsın, pardon... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sen burdamıydın, ay gözümden kaçmışsın, pardon... malum ıhtıyarlık gözlük tak bıdaha.. yoksam huzurevinden mi bağlanıyon sayun seyircümüzzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 he evladım, huzurevindeyim, huzurlu bir yerdeyim. takma dişerimi suya koydum, damaklarımla şap şap ses çıkararak, hemşireyi gıcık ediyorum. evlatcuğum, nerelerdesin gene, gözlüğüm nerede ya... hemşireeeeeeeeeee Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 üsteki üyeyi çok özledim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Sedoş'umla Naty'mi özledim.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sabahları annemin zorla okula kaldırdığı günleri özledim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çocuk olmayı özledim.. Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 okulun önünde satılan muhallebileri yemeyi özledim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 yeşil sahalarda futbol oynamayı ve gol atmayı özledim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Çocuk olmayı...ilkokuldaki yediğim simidin kokusunu...Yakar top oynarken düştüğümde dizimdeki yaranın acısını... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 -biricik dostlarımı -saymakla bitiremeyeceğim hocalarımı çok özledim. -lisedeyken o güzel tepemizde yaptığımız piknikleri, -sabahın köründe kalkıp okulun etrafında yürüyüş yapmayı, -resim hocamızın bize 'Altın Kızlar' demesini, -haftada bi gün izlediğimiz o güzel filmleri, -yatakhanedeki muhabbetleri -öğle tatilinde zilin çalmasına 5 dk kala kapının ününde hazır bi halde beklemeyi ve zil çaldığında uçarak yemekhaneye gitmeyi, -boş derslerde canlarımla birlikte popkekimizi ve çayımızı alıp havuzbaşındaki herzaman oturduğumuz bankta oturmayı, -teybi kaçırıp,dolapta saklayıp,etüd aralarında müdür yardımcısından gizli gizli dinlemeyi, -Hakan hocanın etüdlerde sınıfımıza gelmesini ve yaptığı muhabbetleri -pazar günleri her evden dönüşte keşke bugün etüd olmasa dediğimiz günleri -yemekhane nöbetçiliği ama daha çok başkanlığını çoookk şeyi özledim çooooookk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Başımı babamın tütün kokan göğsüne yaslamayı özledim.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 forumu özlemiştim eee bu işide halettik gelmekle sanırım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.