Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl ben birini çok ösledim acaba benim onu öslediğim kadar o da özlemşmidir....düşünüyo mudur eski günleri...mutlu anıları...keşke öslediğimi bilse...yeniden herşey çok güsel olsa... göremiycek olsa da bu şarkı sözleri benden ona.... Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi ben geldim burdayım ama sen???
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl Üstümdeki kişiyi gıdıklamayı özledim bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum....
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 17 yıl bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum.... hoşgeldin tatlım bitanem çok özletttin
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl hayatta bizim olduğunu düşündüğümüz çok şeyimiz zaten bizim değil.. insan bazen istediği şeyin sahibi olduğunu bildiği halde eğer içinde kaybetme korkusu varsa, elindeyken de özleyebilir..
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum.... oy oy oy kim gelmiş kızım benim hoşgeldin bizde seni özledik bitanem umarım herşey yolundadır seni seviyorum iyi bak kendine... taylan abiyi, paulayı, özledim... egzorsisti özledim
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl Özledim iklimimi,kar'ı özledim.. Baharı bahar gibi yaşamayı, Yaz yağmurunu özledim.. Gülen yüzleri,iyi niyetleri özledim.. Elle yazılmış parfüm kokan mektupları, İzin alıp sokağa çıkmaları özledim.. Leblebi tozunu tozutturmayı, Ayranda,kamışla baloncuklar yapmayı özledim.. Belli ki çocukluğumu özledim.. Ama ençok,babamın tütün kokan göğsüne yaslanmayı özledim..
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 17 yıl Özledim iklimimi,kar'ı özledim..Baharı bahar gibi yaşamayı, Yaz yağmurunu özledim.. Gülen yüzleri,iyi niyetleri özledim.. Elle yazılmış parfüm kokan mektupları, İzin alıp sokağa çıkmaları özledim.. Leblebi tozunu tozutturmayı, Ayranda,kamışla baloncuklar yapmayı özledim.. Belli ki çocukluğumu özledim.. Ama ençok,babamın tütün kokan göğsüne yaslanmayı özledim.. bunları bende çok özledim
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 17 yıl Ayşecikkkkk..... Fatmacıkkk..... (Sen bu oyundan çıkkk... ) Herkesi özledim....
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl namuslu, dürüst, yalın, açık sözlü, güvenilir, insanları özledim... bu topraklarda yaşadığını bu ülkenin ekmeğini yediğini, suyunu içtiğini unutmayanları özledim... yanlış yapan babası olsa kayırmayacak kadar doğru olanları özledim...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl kışı , tatili, görmediğim arkadaşlarımı, mis kokulu bahar çiçeklerini, memleketi,dağları,çayırları ormanları , öğleye kadar yatmayı, canımın istediği kadar çok yemeyi ve fenerin, ınt gol atmasını... vs..vs.. itiraf gibi oldu bu...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.