Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl hiiiiieeeyyyyttttt bak aşka geldim şimdi ben mesaiye başlıyım o zaman meydünüm mor ufuklu dağlar beni bekliyo ankaranında su sorunu çözülmüş olacak sayemde kızılırmaktan delerek geliyorum... :lol:
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl hiiiiieeeyyyyttttt bak aşka geldim şimdi ben mesaiye başlıyım o zaman meydünüm mor ufuklu dağlar beni bekliyo ankaranında su sorunu çözülmüş olacak sayemde kızılırmaktan delerek geliyorum... heytt bee aşkım benüm......
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 17 yıl nerdesınız ahalııı burdayım kızz sen nerdesin bu arada hoşgeldin canım
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 17 yıl hoşgeldin sedoş bende seni özledim umarım tatilin güzel geçmiştir sen kızanlarınıda özlerimişindir şimdi başlasın okularda görecem seni
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl sıcak sıcak çay-kahve içmeyi özledim........................
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Taurusmutis Gloria Yumote Gülsün Mineu Sedelina Tan Vakti Gull
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.