Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Askim geldim benimi özledin sen bende seni cok özledim cilekim kuss kuss
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Askim geldim benimi özledin sen bende seni cok özledim cilekim kuss kuss Yok Gülsün özlemedim özlemiş numarası yapıorum Delimisin kısım ösledim tabi hem de kocaman
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Ya git işine Jön kahve mahve yok Kahve insanı karartır.. İçme sen
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl kahve ınsanı karartmaz yanlıs bılıyosun kahve kanserı onluyomus yap bı kahvede kansere yakalanmıyak
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl ben hıc yalan soylermıyım kahve zıhnı acar derler.bana ters etkı yaptı ama fazla ıcınce zıhnı kapatıyo heralde
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl kar' ın yağmasını özlemişim, Allah dışarda olanın yardımcısı olsun..
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl kimseye hesap vermeden alışveriş yapmayı Hayırdır Mine.. Enişte karışıo herhalde
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Kıs kankim hesap vermeden derken Mağasalara falan alışveriş yaptıktan sonra verilen hesap mahiyetindeki paralardan bahsediyo Bedavaya getirmek istiyo çaktın köfteyi
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Hayırdır Mine.. Enişte karışıo herhalde ee herhalde bekarken ki gibi olmuyo valla toprağım evlenince aldığın herşeyin hesabı soruluyo
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Kıs kankim hesap vermeden derken Mağasalara falan alışveriş yaptıktan sonra verilen hesap mahiyetindeki paralardan bahsediyo Bedavaya getirmek istiyo çaktın köfteyi kankim ne deyim sana bilmiyorum ki evlenince senide görces
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Natii kankime ben her vakit bakıyom Kankim bişey deme gösünü sevem
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Eski neşeli Mine gitmiş yerine ev hanımı Mine gelmiş sanki.. Eski Mine'yi öslüorum.. ( ) bu ne kısım hep gülüosun.. Önceden daha şeytansıydın sen
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 18 yıl Eski neşeli Mine gitmiş yerine ev hanımı Mine gelmiş sanki.. Eski Mine'yi öslüorum.. ( ) bu ne kısım hep gülüosun.. Önceden daha şeytansıydın sen ben hala şeytansıyım kısım
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Bu forumu , herkesi özlüyorum ama mine naty gece 3lüsünün dialoglarını daha bir özledim
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 18 yıl Bu forumu , herkesi özlüyorum ama mine naty gece 3lüsünün dialoglarını daha bir özledim Yok canıım Biz yazalım diyalogları sana mail yoluyla gönderiris
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl bazen çocukluğumu özlediğim olmuyor değil hani ama her zamanın bi güzelliği var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.