Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl terbiyansız nerden biliyorsun sen bizimkilerin düşüncelerini belki çoktan düşünceden çıkıp işlevsel boyuta döküldüm
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl terbiyansız nerden biliyorsun sen bizimkilerin düşüncelerini belki çoktan düşünceden çıkıp işlevsel boyuta döküldüm diyosun
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl gülmelerimin sahte olmadığı günleri.... safça sevgilerimi.. acı nedir henüz bilmediğim günlerimi.. ve hayatta kafamı cevapsız soruların boğmadığı kÜçÜkLüĞüMü özledim... daha önce çocukluk özlemimden bahsetmiştim.... Özlemeyeniniz var mı..? yani sorunun cevabını bi kaç sayfa öncesinde sölemişim...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl eskiden kimya okuyodum ve hiç sevmiyodum vede özlemedim.. ama okul güzel bi olaydı
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl ufff...kimya..ıyyy hiç sevmiorum ben hocadan kaybediorum...kimyacıyla aram bi iyi olmadı nese kimya sınavım var çalışıorum...ama yinede okumak daha iyi geliyo çalışmaktansa okumayı tercih ederim...okumayı okul yıllarımı özlicem tabiiki...her zaman.. ama kimyayı özliiceğim gün belki dünya tersine dönmüş olabilir
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl telli arabamı raptiyelerle renkli kağıtlarla süsleyip sürmeyi özledim
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl hortum savaşı yapardık (kağıttan cephane yapıp bazen ucuna toplu iğne takıp)
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl sabahtan akşama kadar top oynayıp yemeğe gitmeyip evden ekmek arası isteyip yerdik
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl dereye giderdik akşama kadar yüzer tuttuğumuz balıklada karnımızı doyururduk..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl tahtadan yaptığımız kılıçları,hortumlarımızı,torpillerimizi kuşanıp aşağı mahallenin çocuklarına savaş açardık
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl İlkokul günlerimi özledim.. 60 kişilik sınıfta trafik dersi sınavında kopya çekmeyi özledim..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl Mİlattan kalmayım ben.. Antikayım.. Töbe töbe.. İlkokulda 60 kişiydik.. Şimdi lisede 26 kişiyiz.. Grafik bölümü öğrencileri az olduğu için 26 kişiyiz.. Kuaförlük bölümüne baktığımız zaman görünürlerde 40 kişi... Napalımm ist burası.. İsteğe göre sınıflara yerleştirilemiyoruz..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.