Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 Sn Dorucudavut, tepkinizi anliyorum ama lütfen bizim tepkimizide anlayin. Isterdimki bize yaptiginiz tepkiyi aslinda konuyu bu yöne ceken arkadasa da yapmis oldugunuzu görmek isterdim. Ben o arkadasin provakativ yorumuna karsilik bre bir cevap olsun diye yazdim. tabiiki yazdiklarim o anlamda objektiv degil, bunu bende biliyorum. Buradaki mesele arkadasin konuyu hemen siyasete getirip belirli kesimlere atip tutmsindan kaynaklandi. Ayni tepkiyi herkese göstermenizi arzu ediyorum. Saygilar Sn.Politikanın provokatif yorum yaptığı iddiasına katılmıyorum. PKK savunucusu demiş, Türban savunucusu demiş, siz neden kendi üzerinize alınıyorsunuz anlamadım. Ayrıca, söylediklerinin yanlış olduğunu iddia edebilirmisiniz ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Sn.Politikanın provokatif yorum yaptığı iddiasına katılmıyorum. PKK savunucusu demiş, Türban savunucusu demiş, siz neden kendi üzerinize alınıyorsunuz anlamadım. Ayrıca, söylediklerinin yanlış olduğunu iddia edebilirmisiniz ? kendi üzerime aldigimida kim söylüyor? Sadece genel olarak suclamalara cevap olsun diye yazdik. Bakin ne olursa olsun genellestirmekten uzak durmamiz gerek ve baskalarinin yanlis anlayacagi yorumlardan mümkün oldugunca sakinmamiz gerek. Benim icin o yorum provakatif ve yanlis genellestirme. Buna saygi duymaniz gerek. Ben iiy niyetimi göstermeye calisiyorum, ama her seyede amen diyecek durumum yok. Bizler burada birbirimizi az da olsa taniyoruz. O yüzden kinin bazen ne amacla yorum yaptigi kanaatine sahip olabiliyorum. Bu herkes icin gecerli. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Ben size gereken cevabi yazdim,insallah okumanizda nasip olur.Ben sizin yazdiklarinizi hic aksamadan okuyabiliyorum ama siz o yönden pek sansli degilsiniz.****** sinirlama olmamis yaziniza,beni bir baskasina sikayet ediyorsunuz ki buda benim icin mümkün olmayan bir keyfiyet,yani özetlersem,size verilen degerin farkinda oldugunuzu saniyorum. saygilarla Nereden cikartiyorsunuz sikayet ettigimi falan sn. politika, arkadasa sadece yorumum hakkinda bir aciklama yaptim. Siz bunu sikayet olarak anliyorsaniz, sizin bileceginiz bir is, ama öyle bir durum söz konusu degil ve buradan da anlasiliyorki bir cok yorum ve elestiriler dogru anlasilmadan baska taraflara cekilebiliyor. benim yorumlarimi okudugunuzu iddaa ediyorsunuz, ama tahminim icerigini tam okumuyorsunuz veya anlamiyorsunuz, aksi taktirde benim sizi kimseye sikayet etmedigimi acik ve net olarak görürdünüz. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Ben size gereken cevabi yazdim,insallah okumanizda nasip olur.Ben sizin yazdiklarinizi hic aksamadan okuyabiliyorum ama siz o yönden pek sansli degilsiniz.****** sinirlama olmamis yaziniza,beni bir baskasina sikayet ediyorsunuz ki buda benim icin mümkün olmayan bir keyfiyet,yani özetlersem,size verilen degerin farkinda oldugunuzu saniyorum. saygilarla Sn politika, cevabinizi malesef alamadim. Bilmiyorum nereye yolladiniz cevabinizi ama, ne forumda nede ÖM bölümümde görebildim. Olmayan bir cevabi okuma olasiligim herhalde sizinde kabul edeceginiz gibi 0% olur. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 kendi üzerime aldigimida kim söylüyor? Sadece genel olarak suclamalara cevap olsun diye yazdik. Bakin ne olursa olsun genellestirmekten uzak durmamiz gerek ve baskalarinin yanlis anlayacagi yorumlardan mümkün oldugunca sakinmamiz gerek. Benim icin o yorum provakatif ve yanlis genellestirme. Buna saygi duymaniz gerek. Ben iiy niyetimi göstermeye calisiyorum, ama her seyede amen diyecek durumum yok. Bizler burada birbirimizi az da olsa taniyoruz. O yüzden kinin bazen ne amacla yorum yaptigi kanaatine sahip olabiliyorum. Bu herkes icin gecerli. Yani, Sn.politika'nın bahsettiği PKK ve Türban savunucuları, sizce, teröristlere ve laiklik karşıtlarına yapılan hukuk içi-hukuk dışı uygulamalara verdikleri tepki kadar, bu tür olaylara da aynı derecede tepki gösteriyor mu ? Bunu kanıtlayın, bir daha cevap yazmayacağım, susacağım. Tek bir kanıt, bir gazete küpürü yeter. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Yani, Sn.politika'nın bahsettiği PKK ve Türban savunucuları, sizce, teröristlere ve laiklik karşıtlarına yapılan hukuk içi-hukuk dışı uygulamalara verdikleri tepki kadar, bu tür olaylara da aynı derecede tepki gösteriyor mu ? Bunu kanıtlayın, bir daha cevap yazmayacağım, susacağım. Tek bir kanıt, bir gazete küpürü yeter. Sn. Dogrucudavut, bakiniz bu tip kisir tartismalar kimseye bir sey kazandirmaz. Bilirsiniz bizde bir laf vardir, görünen köy klavuz istemez diye. Arkadasim Türkiye 70 milyon insandan olusuyor ve Türkiye'nin bu konulara karsi tavri önceki yazilarimizda hepimiz tarafindan dile getirildi. Yani duyarsiz bir toplumuz. Türkiye acaba sadece PKK ve Türban destekleyicilerindemi olusuyor dersiniz? Birakalim bu tür kisir cekismeleri. Sizin anlayamadiginiz benim bu tip kaliplara ayirarak yok efendim sunlar tepki göstermiyor falan filan. Hayir efendim bizler tepki göstermiyoruz, devletimiz ve onun hükümeti tepki göstermiyor. Biliyormusunuz tecevüze ve tacize ugrayan gencler icin kac tane yardim ve danisma merkezleri var acaba koskoca Türkiye'de? Var olanlarinda hangi sartlarda calistigini da biliyormusunuz? Neden her konuyu PKK veya Türban konusuna getiriyoruz. Amac herhalde üzümü yeke degil bagciyi dövmek oluyor. Elestirilerinizi lütfen dogru mercilere yapin. Konuyu dagitmaya gerek yok. Buradan biride kalkip vatanseverim diyenin birisinin tacizden dolayi yargilandigini gösterebilir ve o da kendi acisindan seni elestirmis olur. Bana göre böyle bir yaklasimda yanlis. Tacizcinin ve irzdüsmaninin siyaseti olmaz. O sadece siyaseti kendi emelleri icin kullanir. Herhalde tepkimi anlayabildiniz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Tabii ki tepki koymak herkesin görevidir,burada anlasmamiz lazim. Benim PKK ve Türban savunuculari diye vurgu yaparak konuya yaklasimimin nedeni digerlerini tepkiden soyutlayip sadece pkk ve türbancilarin tepki koymalari gerektigi anlamina gelmiyor.Benim bu yaklasimim tamamen bu iki kesimden kaynaklaniyor. Malum PKK ya ve türbana karsi olanlar onlari savunanlar tarafindan baska adlarla adlandirilmaktadirlar.Insan haklarina saygi göstermeyenler veya dine karsi olanlar,demokrasiden nasibini alamamis olanlar gibi yakistirmalarla aniliyorlar.Ben pkk ve türban savunuculari derken insan haklarina saygili olduklarini,dindar olduklarini ve demokrasiden ödün vermeyecegiz diyenleri kastedmistim,yani hadi digerleri demokrasiden, insan haklarindan, dinden, bihaberler peki bihaber olmayanlar neden tepki koymuyor anlaminda yazdim. Sayin Dogrucudavut bunu iyi anlamis. saygilarla Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gundemde genel olarak surekli pkk ve turban oldugu icin ulkede baska bir sorun yok havasi yaratilmakta ve bu Tur konularda gundeme geldiginde sanki cok dogalmis gibi kimse tepki gostermemekte bugun sayin politikacininda belirtigi gibi bir turbana bir pkkyi savunan kesimin toplumun herkesiminden once elini masaya vurmali zira yapilan savunmasiz halen kendini koruyamayan ve bu ulkenin gelecegini emanet edecegimiz cocuklara yapilmakta.. bugun 70 yasindaki adam dini kullanarak 14 yasindaki bir cocukla birlikte olup ve daha sonra utanmadanda medya karsisina cikar ve ben olmasaydim kotu yola giderdi derse ve daha sonrada elini kolunu sallayip aramizda gezerse cik isin icinden cikabilirsen.. yarin birgun baska biride her hangi bir orgute veya tarikata uye olur ve daha sonra dilegini yapar nasilsa kanun ve yargi mensup oldugu tarikattan veyahut orgutten daha guclu degil vaziyet bunu gostermekte.. Demokrasi ulkede boylemi islemekte ?? saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.