Φ yoldaşlar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 slm arkadaşlar nasılsınız bende omurilik felciyim dostça beraber muhabbet edebilirmiyiz benide aranıza kabul edermisiniz Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 slm arkadaşlar nasılsınız bende omurilik felciyim dostça beraber muhabbet edebilirmiyiz benide aranıza kabul edermisiniz A.slm Hosgeldin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 hosgeldın kardesım gecmıs olsun bu arada.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Ben tam Bursercan mantı mı istedi diyecektim ki hoşgeldin yoldaşlar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 kıs ısteyecektım de dedım bızım yanda kermes acıldı orada mantı verıyorlar ya sımdılık kımseden ıstemıyorum yoldasta sanslı cıktı yanı o yuzden Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 tabe tabe sen yarın istersin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 oda kıme rast gelırse artık mavı bılemem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 gecmis olsun hosgeldin yoldas Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 oda kıme rast gelırse artık mavı bılemem Baya gelme de :sweatingbullets: Alıntı
Φ yoldaşlar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 sohbet edecek kimse yokmu arkadaşlar dünya neden bu kadar vefasız sizce hata bizlerdemi kaderdemi gülmek mi ağlamakmı zor ????? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Aramıza hoşgeldiniz.........ama karamsarlık yok bizlerde sizdede olmasını istemeyiz yaşamın her anı nedurumda olursak olalım onurumuzla,mücadelemizle ve inatla yaşama sarılarak degerli hale ancak bizler getirebiliriz!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.