Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 16 yıl aa çok ilginççç ben sevmemki tembellik bir kahveyi bir ayda yapamadı kiii Canım benim istediğin kahve olsun,bak ben sana kendi ellerimle pişirdim,abe sen keyfle iç sonrada çevir falınada bakıcam
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 16 yıl Canım benim istediğin kahve olsun,bak ben sana kendi ellerimle pişirdim,abe sen keyfle iç sonrada çevir falınada bakıcam canım içtim kapattım sogudu bekliyorum
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 16 yıl inşaat Unutmadinmi halen ? hatirlatma banaaaaaaaaaaaaa Deniz kizi: kahve veren falda bakmak sorunda
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 16 yıl usteki resmin neye bensiyo anlamadimki bi adamin ayaklari gorunuyo oturmus dusunuyo ne dusunuyon oyle kara kara
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 16 yıl usteki resmin neye bensiyo anlamadimki bi adamin ayaklari gorunuyo oturmus dusunuyo ne dusunuyon oyle kara kara Adam oldugunu nerden anladin ki ? Belki buyuk ayakli bir bayandir
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 16 yıl Adam oldugunu nerden anladin ki ? Belki buyuk ayakli bir bayandir yalnız,yorgun,karanlık ve yine de asi...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 16 yıl Adam oldugunu nerden anladin ki ? Belki buyuk ayakli bir bayandir nebilim normalde buyuk ayakli bayan olmasda ondan dedimdi ama simdi baktimda elinde bilesikler var resmin sahibine soralim huuuu resim sahibi ne diyosun bu konuda
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 16 yıl genc parti aklima geldi aslinda koca ayakli bir suru bayan var boylari uzunsa ayakkabi numaralari 41 filan olan bir suru kisi var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.