Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl baslayim mi Gazete: Ilk Franzica yazi olabilir diye dusundum sonra kirmizi yazilari da gordum ve Japonca yada cince yaziyla ne diyor acaba derken aklima resimdeki beyaz bir adam neden japonca yada cin ce de yazilmis dedim. baya bir dusunmusum bak
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl Yazar baslayim mi Gazete: Ilk Franzica yazi olabilir diye dusundum sonra kirmizi yazilari da gordum ve Japonca yada cince yaziyla ne diyor acaba derken aklima resimdeki beyaz bir adam neden japonca yada cin ce de yazilmis dedim. baya bir dusunmusum bak caım çok düşünmüşsün..Fransız yemeği sanırım daha uygun düşer:)))
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl kızacak belki ama (form dışında yani) cocukken en sevdigim arkadasım aklıma geliyor hep onun dışında yazılarını okudumda hep kendime ait birşeyler geliyor aklıma... onun dışında gidermiş böyle onun dışında
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl Rock! deep purple you 2 vb. gibi yani Rock! Ama önemle belirtmek isterim kiii ben dipnot üstadın bu resminin anlam ve ehemmiyetini çok merak ediyordum. Hatta bi ara sorsam mı acaba diye düşündüm ve fakat düşünürken bu soru saçma gibi geldi.
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl yer yada duvardan cikmak isteyen biri ne zaman ozgur olacak belli degil........
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl yer yada duvardan cikmak isteyen biri ne zaman ozgur olacak belli degil........ duvarlar yıkılınca nyx-fallen angel dostum seninki de çok derin bir karanlık gibi duruyor.
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl duvarlar yıkılınca nyx-fallen angel dostum seninki de çok derin bir karanlık gibi duruyor. senin duvarlarin kirilinca benim de karanlim gider belki
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl Karanlık Benim gözlerim yaşlılıktan bir şey görmüyor olabilir ama
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl Karanlık Benim gözlerim yaşlılıktan bir şey görmüyor olabilir ama ya bı tanesın radya radyayı gorunce benım canımın yarısının oldugu sehır gelıyo.ablamı cok ozledım yav
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl ustteki M.O.G. olunca gokyuzunun mavi oldugunu goruyorum gozlerimmi beni yaniltiyor yoksa M.O.G mi
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl hehehehe...yo emin ol ki oldukça mavi benim göğüm hemi de gereğinden fazla yukarda ki resmi görünce(resimi göremesemde) kime oy atacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayan bir yakışıklı...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl haha Ben oy konusunda karisiklik yasamiyorum M.O.G. Turkiyede yasamadigim icin oy kullanma hakkim yoksa haha olsada kendime verirdim oyumu
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl haha Ben oy konusunda karisiklik yasamiyorum M.O.G. Turkiyede yasamadigim icin oy kullanma hakkim yoksa haha olsada kendime verirdim oyumu öle mi,o zaman bize niye soruyon kime verecen yahu sen kendine neden verin ki,allah rızası için ben sana verim
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Ben kimseye sormadimki kime oy veriyorsunuz diye dogru oku mesajlari ben tum halka ayirim yapmadan esit sekilde etnik koken mezhep ayirimi yapmayan insani insan oldugu icin kabul eden bir parti varmi diye sordumki benim araciligimla dogru partilere oyunuzu verin dedim
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Ben kimseye sormadimki kime oy veriyorsunuz diye dogru oku mesajlari ben tum halka ayirim yapmadan esit sekilde etnik koken mezhep ayirimi yapmayan insani insan oldugu icin kabul eden bir parti varmi diye sordumki benim araciligimla dogru partilere oyunuzu verin dedim tamam kızma yavu ben sana oy vereceğim valla vermeyen Bush olsun hem tam Zehir Zemberek...başlığını okuyodum ki,ahanda yene ben efem cevap vereyim.Brn o partiyi kuracam...FİP(fuzuli işler partisi) sen o zaman memlekete gel sana kıymalı makarna
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Himm ben Kemal Sunalin partisine oy vercegim E.K.K.. Yemis gibi oldum tskler ama yaninda ekmegi unutmussun ben ekmeksiz makarna yemem
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Himm ben Kemal Sunalin partisine oy vercegim E.K.K.. Yemis gibi oldum tskler ama yaninda ekmegi unutmussun ben ekmeksiz makarna yemem ekmeğimi unutmuşum du hemen bi dakka hamur açıp,ekmeği yapem sen bana ver,daha mühimmiz bi kerem...yaşasın BJK ve yaşasın FİP
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Bjk Besiktasmi he yoksa bilmin mi tabe sen Arsenal falan dersin şimdi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.