Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 E gideceksen tatlı tatlı git bari Jön'cüm..Sana en uygun pasta sanırım bu.. İyi ki doğdun arkadaşım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ama geriye donup baktigimda cok guzel bir yil diyemiyecegim askerdeydim cunku hepiniz ramazandan sonraya sakladiniz hediyeleri alkol komasindan gidecem valla bence demelisin çünkü hiçkimse senin kadar güzel bir askerlik yapmamıştır herhalde sen mi alkol komasına girceksin hiç zannetmem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 tskler taaurus abi ehh dedimya sansliyim diye belki alkol komasina girmem ama sonum alkoden olacak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 ehh dedimya sansliyim diye belki alkol komasina girmem ama sonum alkolden olacak senin bu şansın ömrünün sonuna dek seni yalnız bırakmasın ahmet bu arada yaşlı bir dede olduğunda da alkol kullanmıycaksın herhalde o zaman bari içme Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 zaten sans yanimda olmasa ben bir hicim ben torunumu gorebilirmiyim bilmiyorum ulserden kanserden sirozdan fazla yasamam galiba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 zaten sans yanimda olmasa ben bir hicim ben torunumu gorebilirmiyim bilmiyorum ulserden kanserden sirozdan fazla yasamam galiba ya kardeşim sen hiç ağzını hayra açmazmısın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Jönümüz ÜN dogum gününü bende kutlarim. Nice yillar Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Geç gördüm ama nice mutlu yıllar Jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 cok tsk ederim arkadaslar bu siirde bana gelsin İyi ki doğdum Gördün mü 24 oldum Kıllandım, akıllandım Bir de bıyık bıraktım Cakamı atıyorum İyi ki doğdum Hovarda bir adam oldum Hatunların peşinde Aklım hep bu işlerde Sınırı zorluyorum Kalamam kapalı tribünde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme telleride Sahaya da inerim, söverimde Marlborom var en zor günümde Nefeslendim rahatladım bende Deseler zararlı bu meret de Sigarada içerim, Alkoldeeeeeeeee Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Bn geç gördümm mutlu yıllar dlilerimm.. yeni yaşın sana bütün güzellikleriyle gelir inşş.. Bugüne pasta kalmamıştır die yaptım da geldim gelirken Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 olsun sorun deil dusunup yazman yeter tsk ederim pastada cok guzel =)) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 cok tsk ederim arkadaslar bu siirde bana gelsin İyi ki doğdum Gördün mü 24 oldum Kıllandım, akıllandım Bir de bıyık bıraktım Cakamı atıyorum İyi ki doğdum Hovarda bir adam oldum Hatunların peşinde Aklım hep bu işlerde Sınırı zorluyorum Kalamam kapalı tribünde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme telleride Sahaya da inerim, söverimde Marlborom var en zor günümde Nefeslendim rahatladım bende Deseler zararlı bu meret de Sigarada içerim, Alkoldeeeeeeeee Tam senlik bir siirmis Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 buda tam benlik Bir de sevdiklerin doluysa etrafında; Tadı bir başka olur kırmızı şarabın;dimi.. Yavaş, yavaş çakırlanınca keyifler; Yapılacak rakslar da artık seni bekler; Anlamaya başlayınca güzeller de halinden ; Haydi bakalım, gel de vazgeç bu alemden.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 buda tam benlik Bir de sevdiklerin doluysa etrafında; Tadı bir başka olur kırmızı şarabın;dimi.. Yavaş, yavaş çakırlanınca keyifler; Yapılacak rakslar da artık seni bekler; Anlamaya başlayınca güzeller de halinden ; Haydi bakalım, gel de vazgeç bu alemden.. vazgec sen vazgec Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 topraga girince vazgecerim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 o zaman herkes vazgeciyor ama sende supem var olmeden once dersin topragimi jack daniels ile sulayin lutfen son istegin olarak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 yuk ben tabutuma gizli bolmeler yaptirmayi dusunuyodum kimse duymasin ama oteki taraftada icecem caktirma aramizda kalsin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 yuk ben tabutuma gizli bolmeler yaptirmayi dusunuyodum kimse duymasin amaoteki taraftada icecem caktirma aramizda kalsin tamam pisssst kimse duymasin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 benim bir kahve sözüm vardıı =) getirdim şimdi bende afiyet olsun... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 cok tsk ederim seni gormek ne guzel=)) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 inan sizi görmek daha güzel =) ben teşekkür ederim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Hayırlı olsun yaşınız:)) bak sen yokmussun ya jön bıle büyüdüü. yası 24 oldu askere gönderdıkk gelecek az kaldııı.jönnn nerdesınnnnn Alıntı
Φ Marcus Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 bak sen yokmussun ya jön bıle büyüdüü. yası 24 oldu askere gönderdıkk gelecek az kaldııı.jönnn nerdesınnnnn jönü askere birlikte gönderdik efendim:)) Aslanlar gibi yapıyor,yada yaptı))))))))))) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 jönü askere birlikte gönderdik efendim:)) Aslanlar gibi yapıyor,yada yaptı ))))))))))) yok daha yapıyor az kaldı gelecek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.