Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Hoşgeldin Şahnaz..... Teşekkürler rina... Alıntı
Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 eee hoşgeldiniz... Çok incesin teşekkürler..... Alıntı
Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Hoşgeldin.. Merhabalarrr........ Alıntı
Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hosgeldin.. Hoşbulduk jön... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Hoşgeldiniz Ne güzel bir hemşo daha katılmış aramıza Alıntı
Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Hoşgeldiniz Ne güzel bir hemşo daha katılmış aramıza Teşekkür ederim..Bağışlayınız efendim hemşo derken hemşerim kelimesini kullanmak istediniz ...Anlayamadım da...eğer öyleyse demekki sizde izmirlisiniz.. .çok memnum oldum....Merhabalar..... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Teşekkür ederim..Bağışlayınız efendim hemşo derken hemşerim kelimesini kullanmak istediniz ...Anlayamadım da...eğer öyleyse demekki sizde izmirlisiniz.. .çok memnum oldum....Merhabalar..... Evet öle demek istemiştim Merhabalar size de Alıntı
Φ Şahnaz Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Evet öle demek istemiştim Merhabalar size de Merhaba Radya.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.