Φ sadrazam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 TÜRKİYE'DE VERİLEN TARİH EĞİTİMİNİ NASIL BULUYORSUNUZ? YETERLİ Mİ? GELİŞTİRİLMELİ Mİ? BİLİMSEL Mİ? ÖĞRETİCİ Mİ? YÜZEYSEL Mİ? Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 eğitim hayatımın hiçbi döneminde üniversite kadar yüzeysel bi tarih eğitimi görmedim...tarih eğitimi bence hepsinden önce sevdirilmeli... SELAMLAR... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 okul zamanında sevdiremediler...mezun olduktan sonra ilgi duydum, demekki eğitim metodu yanlış,sevdirmiyor, korkutuyorlar.... Alıntı
Φ sadrazam Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 okul zamanında sevdiremediler...mezun olduktan sonra ilgi duydum, demekki eğitim metodu yanlış,sevdirmiyor, korkutuyorlar.... Arkadaşım sana katılıyorum, Tarihi sevdiremiyoruz, bunun da birçok nedeni var aslında, aslolan bu nedenleri bulup, konuyu irdelemektir. Herşeyden önce Tarihi hikaye gibi görüyorlar, bence bunun sorumlusuda Öğretmenlerdir ve sistemdir. Tarihi mış, miş diye anlatırsan, olayı hep hikayelerle süslemeye çalışırsan Tarih öğrenci için geceden çalışılıp, ezberlenip geçilecek bir ders konumuna gelir, yani önemsiz bir ders. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.