Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Az önce gördüm,çok değerli arkadaşım bugün 24 yaşını bulmuş;kendisi ve yüreği ile güzel dostum...nice mutlu,umutlu ve güzel senelere...iyi ki doğdun! ÖMRÜM ÖMRÜM mum yanar mum ışıldar kendileri yoktur gölgeleri oluşur ferinden korkulsa da rahmetin yenilmez toprağa can katmanın kudreti bir ömre kaç hayat sığar görülecektir.... mum aydınlar mum sınar ayrılık acısı kadar seversin ve sevmenin coşkusu kadar koyar insana aşk sözlüğünden ayrılmak mum yaralanır mum sürer kem göz sahibini sürükler son çağındır artık fitil kokar gövdende birikir senden eriyen parçalar mum biter mum söner dibine hayatın işte yaşadım dediğin bir mum ömrüdür eren ve eriten kendini.... YILMAZ ERDOĞAN işte ben yaptım,afiyet olsun,yalnız bana bir dilim bırak,ezan okumadan yemem...Palyoçumuzda daima gülen yüzüne bir günlük tebessümü eklesin...sevgiler! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Mavinin sayfasında başlıklara göz atarken,önce kim bu arkadaş dedim.Sonra bu foruma ilk geldiğimde ÖM yolu ile tanıştığım arkadaş olduğunu anımsadım. Doğum günün kutlu olsun kardeşim.Nice senelere! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Az önce gördüm,çok değerli arkadaşım bugün 24 yaşını bulmuş;kendisi ve yüreği ile güzel dostum...nice mutlu,umutlu ve güzel senelere...iyi ki doğdun! ÖMRÜM ÖMRÜM mum yanar mum ışıldar kendileri yoktur gölgeleri oluşur ferinden korkulsa da rahmetin yenilmez toprağa can katmanın kudreti bir ömre kaç hayat sığar görülecektir.... mum aydınlar mum sınar ayrılık acısı kadar seversin ve sevmenin coşkusu kadar koyar insana aşk sözlüğünden ayrılmak mum yaralanır mum sürer kem göz sahibini sürükler son çağındır artık fitil kokar gövdende birikir senden eriyen parçalar mum biter mum söner dibine hayatın işte yaşadım dediğin bir mum ömrüdür eren ve eriten kendini.... YILMAZ ERDOĞAN işte ben yaptım,afiyet olsun,yalnız bana bir dilim bırak,ezan okumadan yemem...Palyoçumuzda daima gülen yüzüne bir günlük tebessümü eklesin...sevgiler! Sevgili mavi cok ama cok tsk ederim ince ruhlu Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Mavinin sayfasında başlıklara göz atarken,önce kim bu arkadaş dedim.Sonra bu foruma ilk geldiğimde ÖM yolu ile tanıştığım arkadaş olduğunu anımsadım. Doğum günün kutlu olsun kardeşim.Nice senelere! Tsk ederim abicim cok saol hep beraber nice senelere:) Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğumgünün kutlu olsun... Sevgili Angel Senin arkdaslıgın hicbir zaman unutulacak diil tsk ederim saol seni tanımak gercekten cok hoş... Alıntı
Φ Muziçko Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeni dilerim... Sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve uzun senelere... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutlu bir ömür geçirmeni dilerim... Sevdiklerinle beraber nice mutlu, sağlıklı ve uzun senelere... tsk ederim cok incesin insallah hepimiz hep beraber Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.