Φ politika Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Genç Sivillerden değilim ama onları Atatürk ilanı düşman etmekte ezbere olandır.Barış açin açılan bir başlıkta DTP yi görmek,onca mesajı PKK ile ilişkilendirmek!İşte asıl ezber! Yazmadıklarımı ek ıddıaname gıbı eklemeyın,ben genc sıvıllerden bahsettım dtp veya pkk dan degıl. saygılarla Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 En sevmedıgım seylerden bırısı eybere vede bosa konusmaktır.GENC SIVILLERIN kım ve ne olduklarını bılmek ıcın onların konusmalarına dıkkat etmek kafıdır.Sıtede yazan baglayıcı olamaz.Bır ınsanın agzından cıkandır önemlı olan.Genc sıvıller Atatürk genclıgıne karsı organıze olmus bır kurulustur. saygılarla sen iddianın altını doldur,göster bana inan ki şimdi tüm ilişkimi şimdi keserim.Ben ezberle değil orada yaptıklarımla konuşuyorum.Buyur,göster,bizde görelim. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Emre,bu ne şiddet ve öfke Neyse Emreden bilirim,düşünen insanlardır.A bide ben varım Genç Sivilleri karıştırmayalım fazla...anlamak isteyenler siteye gidip anlamaya çalışabilirler. Bana diyene bak,az önce iletilerine baktım da mavim sen bitanesin,sen bize yetersin.Düşünenin yanında seven ve değer verensin.Bence de uzatmayalım...sevgiler! Alıntı
Φ Borana Karşı! Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Yazmadıklarımı ek ıddıaname gıbı eklemeyın,ben genc sıvıllerden bahsettım dtp veya pkk dan degıl. saygılarla Daha önceki iletilerinizde bu vardı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.