Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 320
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Dostlar kara gün içindir zaten Emre Yanlış seçim yapıp bir ömür boyu mutsuz olmaktansa evde kalmayı tercih ederim Ev memnun ben memnunum sana ne oluyo yahu

Senin mimiklerede geçmiş olsun

ya artık şu mimik harbine son versek diyorum. sizinkileri bilmem ama benim mimiklerim çok anlamlı ve sempatik oluyo. yazık oluyo :D

Gönderi tarihi:

ya artık şu mimik harbine son versek diyorum. sizinkileri bilmem ama benim mimiklerim çok anlamlı ve sempatik oluyo. yazık oluyo :D

emre ya ne demişsin öle sen tüm ikizler kızları gibi evde mevde oturmak fln

bak lafı agzıma bıle alamıyorum ne ayıp ne ayıp yaa :devil: vatan hainiiiiiiiiiii

Gönderi tarihi:

gece yagmurum gelmıs de özet yapmıs

ellerıne saglık cicim :D öpüldün

rica ederim cicim :huh::lol:;)

ya artık şu mimik harbine son versek diyorum. sizinkileri bilmem ama benim mimiklerim çok anlamlı ve sempatik oluyo. yazık oluyo

Benim mimiklerimde çok anlamlı bikerem -_-:angry::lol:

Emre yaş kaç :rolleyes::D

Gönderi tarihi:

herkesin hayatinda arkadas dost sevgili konusunda mutlaka edindigi tecrübeler vardir, hepimizin gecmesi gereken beli noktalar var, ama önemli olan benligimizi kaybetmeden tecrübe edinebilmek.

bence nekadar dogal olursan bir insani okadar cok etkilersin, almadan önce vermeyi deneyebilmeli insan, sevilmeden önce sevmeyi, yani hep karsi taraftan adim beklemek yerine bazen ilk adimi kendin atmalisin.

bu günlerde dogru insani bulmak hem zor, hem de sans ve tabikide yüce yaradanin taktir ilahisidir. bir insana yaklasirken kafanda binbir plan olmamali dogru insan budur sudur diye, böyle olunca insan hep hayal kirikligina ugruyor. sevmek de güvenmekte herseyde zorlasti artik maalesefki. insanlarin amaclari beklentileri duygulari farklilasti.

sen ihanet etmeden dürüst saygili sevgili olabildigin halde karsindaki insan bunu anlamayabiliyor bazen.

benim icin hayatimda en önemli seylerden birkaci:

- saygisi sonsuz olmali bana kisiligime aileme cevreme (zaten saygisi olan bir insan sevgiyi güveni herseyi icinde barindirir bana göre)

- yalan söylememeli asla

- ona güvenebilmeliyim

- beni ben oldugum icin kabul edebilmeli

- vicdan sahibi olmali

- insanlara yardim etmeyi sevmeli, dinine saygili olmali cünki allahtan korkmayan bir insan bana herseyi yapabilir

- aile kavramina biz kavramina bagli olmali

- *** unuttuklerim elbeteki vardir ama zamanla eklerim belki

saydiklarim cok gelebilir sizlere ama düsününce asla cok degil, karakteristik seyler hepsi yani adam gibi adam, insan olmali, yani yardima muhtac birini gördügü zaman yüregi sizlamali, ve yardim etmek icin didinmeli. degilse asla ben onunla yasayamam, cünki ben yastigima basimi koydugum zaman günümün muhasebesini yaparken, ben bugün insanlik adina birseyler yapabildimmi dedigim zaman cevabim evet oluyorsa huzurum tamamlanniyor ve öyle uykuya dalabiliyorum, isterimki ayni yollarda ayni seyleri paylasip ortak seylerden zevk alip ortak hayallerde kosalim yani "biz" kavramini ikimizde kavrayalim. tek tarafli olunca hersey yipratir zamanla.

Gönderi tarihi:

rica ederim cicim :huh::lol:;)

Benim mimiklerimde çok anlamlı bikerem -_-:angry::lol:

Emre yaş kaç :rolleyes::D

sen kendi mimiklerinle benimkileri kıyaslama. benim bütün mimiklerim bir zeka ürünüdür canım :D

yaşım 25,5. yeterli mi bu. yetmiyosa esnetiriz.

Gönderi tarihi:

- saygisi sonsuz olmali bana kisiligime aileme cevreme (zaten saygisi olan bir insan sevgiyi güveni herseyi icinde barindirir bana göre)

- yalan söylememeli asla

- ona güvenebilmeliyim

- beni ben oldugum icin kabul edebilmeli

- vicdan sahibi olmali

- insanlara yardim etmeyi sevmeli, dinine saygili olmali cünki allahtan korkmayan bir insan bana herseyi yapabilir

- aile kavramina biz kavramina bagli olmali

- *** unuttuklerim elbeteki vardir ama zamanla eklerim belki

saydiklarim cok gelebilir sizlere

yok tatlım wallahi normal seyler

ama bunları buldugun halde ıstemıyor olabılırsın

o hal nedır?

asık olmama durumu

bi de şu aşık olma durumunu aşsak iyi olacak

biri kaçarsa diğeri aşıkolur köpek olur

( bkz : melisko )

fazla koşturan melişkoya nolur ( bknz : kaçma ve bıkmışlık hali )

fazla koşma halim de 1 haftadan uzun sürmez

insan oğlu işte doğru adamım bile koşturuyo koşayım peşinden diye

nazarım mı deyıyor anlamıyorum kocaman boncuk alacam patlasın

nihai mutluluga eren davetıyesını yollasın

ben kendime nedense hüzünlü hüzünlü nişan yüzüğü bakıyorum

kalın kalın ... cok zor bu yüzükleri istedıgmız dogru adamımızla takmak sanırsam. :sweatingbullets:-_-:(

içkiye doyamıyorum

Gönderi tarihi:

@ sevgili melisko

dogru insani bulabilmek ve o insana asik olmak cok zor ama birakalimda zor olsunki dogru ve tek oldugunu anlayalim. zaten ben zor asik olan bir insanim, zor begenirimle alakasi yok bunun, önce bi gözetlemek oturusunu kalkisini karakterini anlamaya calismak lazim. bunlar kadar kismet isleri ama kadere de delalet gerekir derler. birtek oturup dogru insan beni nasilsa bulur mantigi ile düsünüp durmak yanlis. caba sarfetmek lazim hersey icin, fedakarlik vs.

Gönderi tarihi:

@ sevgili melisko

dogru insani bulabilmek ve o insana asik olmak cok zor ama birakalimda zor olsunki dogru ve tek oldugunu anlayalim. zaten ben zor asik olan bir insanim, zor begenirimle alakasi yok bunun, önce bi gözetlemek oturusunu kalkisini karakterini anlamaya calismak lazim. bunlar kadar kismet isleri ama kadere de delalet gerekir derler. birtek oturup dogru insan beni nasilsa bulur mantigi ile düsünüp durmak yanlis. caba sarfetmek lazim hersey icin, fedakarlik vs.

Ne dedıgını önce sen kendın anladın mı ? ! :excl:

Gönderi tarihi:

hakkaten biraz karmasik yazmisim, tuhaf cümleler kurmusum ama anlasilmayacak gibi degilki. isin özü dogru insani bulmak zor birsey. tekrar okursan anlarsin yazdigim :P

Tabı hayatım bak kac yasımıza geldık bulamadık dogru herifimizi :blushing:

arıyoruz daha bakalım umarım uzun olmaz da emrenın ikizler burcu kızları evde kalır sözünün bacagını kırarız :sorcerer:

Gönderi tarihi:

ben valla arayis icinde degilim su anda tesadüfler elbette biryerde karsilastiracaktir, ki ayrica ben balik burcuyum. niye ikizler evde kaliyormus meliskoo?

o kısmını karıştırma, hem töbe de bakalım :stuart: dimi emre

hepiniz evde kalacaksınız. vuhaaahahaha :devil:

Gönderi tarihi:

hepiniz evde kalacaksınız. vuhaaahahaha :devil:

terimi evde mi kalmak bılmıyorum ama ayrıldık doğru ınsan adayıyla.

artık yok öyle bırı

unı boyu cıktım cocuga söz takamadım sonunda benı terkettı güçsüz taraf ben oldum

bunun da pesınden kostum durdum bu yasa geldım evlenemedım

yıne güçsüz taraf benım

hep ben olucam

sıradan bırıne denk gelıp evlenırsem ne ala

evlenemessem haklısın

ki haklı oldugunu bılıyorum senın

tüm ikizer kızları evde kalıyor cunku

Gönderi tarihi:

ya ben şaka yapmıştım meliskoo :( ayrıldığını bilsem hiç öyle patavatsızlık yaparmıyım.

Ama o ''herif'' sana layık değildi zaten. takma kafana. iyinin kıymeti geç anlaşılır ama anlayan unutmaz.

Gönderi tarihi:

ya ben şaka yapmıştım meliskoo :( ayrıldığını bilsem hiç öyle patavatsızlık yaparmıyım.

Ama o ''herif'' sana layık değildi zaten. takma kafana. iyinin kıymeti geç anlaşılır ama anlayan unutmaz.

:( tımam canım boşver unutmalıyız artık hayatımıza öle hemencik herkesleri sokmamalıyız birde aahh ah..

ıyı oldu cıkarttık tesekkurler hepinize....

eee doğru insanı arayısa devam mı :D hayır bekleyelım kendi yolu bulabılıyosa gelsın dimi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.