Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 bir sey sorcam mesela ben dogru insani diyelimki buldum bir birimizi cok seviyoz ve bana arada bir yanlis haraketlerini gordum ne yapmak lazim birakmakmi yoksa goz yummakmi goz yumsak mesela ozamanda kendimizden odun vermezmiyiz? Nasıl yanlış hareketler ama? Şimdi yanlıştan kastını bilelimde..Seni aldatırsa göz yumman kabul edilecek şey değil.. Ama davranışlar açısından soruyosan,sana göre yanlış olan bişey ona göre yanlış olmayabilir öyle değilmi hayalcim.. Biraz daha açarsan hepimiz dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Nasıl yanlış hareketler ama? Şimdi yanlıştan kastını bilelimde..Seni aldatırsa göz yumman kabul edilecek şey değil.. Ama davranışlar açısından soruyosan,sana göre yanlış olan bişey ona göre yanlış olmayabilir öyle değilmi hayalcim.. Biraz daha açarsan hepimiz dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.. ok sole diyim mesela hayatimin askini buldun baslangicta cok ilgili beni sevdigini hep soluyoo am sonralari ilgisi azalincaa ne yapmali ama hala sevdigini ve birakmiycagini solersee yani sonust a bayaniz ilgi bekleriz ben ilgisiz biriyle beni deli gibi sevsede yapamam Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 konuşurken tükürüyosa hemen şutla. çünkü insan düzeltemiyo o alışkanlığı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ok sole diyim mesela hayatimin askini buldun baslangicta cok ilgili beni sevdigini hep soluyoo am sonralari ilgisi azalincaa ne yapmali ama hala sevdigini ve birakmiycagini solersee yani sonust a bayaniz ilgi bekleriz ben ilgisiz biriyle beni deli gibi sevsede yapamam canım o erkeklerın genel yapısında vardır,bence ayrılma,istemeseydı zaten bırakırdı ama gözlerını kaçırmadan sevıyorum dıyebılıyorsa inan ona Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Konuşurken tükürme huyu varsa asla sürmemeli o ilişki.. Hayalcim ilgisinin azalması demek seni sevmiyor anlamına gelmez..Heran mutlu olabiliyomuyuz veya heran sinirli, heran heyecanlı..Zaman zaman mutlu, zaman zaman mutsuz olabiliyoruz..Sen anneni veya babanı hep sevdin hepte seveceksin değilmi..Ama onlara kızdığın zamanlarda oluyor buda bir gerçek..Şimdi onları terkmi etmen gerekecek peki.. Heran ilgisini üst seviyede tutacak bir sevgili bulman bence çok zor..Sende bunu yapamazsın..Derdin sırf ilgi ise bence bunu fazla irdelememelisin..Tabi senle hiç ilgilenmiyorsa o başka..O dengeyi sen ve karşındaki insan birlikte kurmak zorundasınız..Eğer tam güvenin varsa karşındaki insana ve çok seviyor seviliyorsan, mutlu olman gerekir.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ahhhh ah rahmetlide çok ilgi isterdi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Konuşurken tükürme huyu varsa asla sürmemeli o ilişki.. Hayalcim ilgisinin azalması demek seni sevmiyor anlamına gelmez..Heran mutlu olabiliyomuyuz veya heran sinirli, heran heyecanlı..Zaman zaman mutlu, zaman zaman mutsuz olabiliyoruz..Sen anneni veya babanı hep sevdin hepte seveceksin değilmi..Ama onlara kızdığın zamanlarda oluyor buda bir gerçek..Şimdi onları terkmi etmen gerekecek peki.. Heran ilgisini üst seviyede tutacak bir sevgili bulman bence çok zor..Sende bunu yapamazsın..Derdin sırf ilgi ise bence bunu fazla irdelememelisin..Tabi senle hiç ilgilenmiyorsa o başka..O dengeyi sen ve karşındaki insan birlikte kurmak zorundasınız..Eğer tam güvenin varsa karşındaki insana ve çok seviyor seviliyorsan, mutlu olman gerekir.. ok anladimm haklisin bence sedelinada hakli ozaman onlarda onlar gibi davranmak lazimmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 konuşurken tükürüyosa hemen şutla. çünkü insan düzeltemiyo o alışkanlığı Bir lama ile birlikte olmaya devam etmek istiyordur belki niye karışıonki Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Bir lama ile birlikte olmaya devam etmek istiyordur belki niye karışıonki ıyyy. tiksinç ya. hakkaten var öyleleri.geçenlerde berberimi değiştirmek zorunda kaldım 1 kerelik. yeni gittiğim berber de lama çıktı. berbelerde zaten konuşma konusunda biraz abartıyolar (berber arkadaş varsa özür dilerim) adam traş boyunca yüzümü salgıladı. bir de traştan sonra kafamı yıkadı. aslında ne gereği var sen o işi traş esnasında yaptın demek vardı ama kalp kırmak yakışmaz bize. asıl konuya gelince hayal et sürekli ilgi beklemeye kadınların hakkı yok diye düşünüyorum. insanın bir tane beyni var.10 tane yokki. ve o beyin aynı anda 10 ayrı konuya entegre olamaz. sadece bir konu düşünebilir. o da gün içinde yaşadığı sıkıntılı, mutlu, heyecanlı vs.. her hangi bir konuya takılmış olabilir. bu kadınlar için de geçerli. birlikte olduğumuz kişilerin bizimle birlikte olana kadar ki geçirdiği zamana da saygı göstermemiz gerekir diye düşünüyorum. hem de aşırı ilgi boğar bence. en azından bana öyle oluyo. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 konuşurken tükürüyosa hemen şutla. çünkü insan düzeltemiyo o alışkanlığı ne olacak sevdiğinin tü-kürüğü nimet olmalı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı bu forum bana uğur mu getirdi ne Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Hani arkadaşlar bana dogru insanımı bulabildiniz mi ? bulduk demişsiniz sanırım bide eleman tükürüyorsa çekilmeyebilir evet gerçi otururken agzından su akabilir arada o olagan bişi gibi dudakları köfteyse hele.. şey olayı nasıl hayal_et yani çocuk seni çok seviyo tapıo bnu söyluyo ama gösteremio ayyy cok fena ben de aşırı ilgi isterim gösterilsin de isterim biz hanım kısmı öyle kuru kuru sevıom laflarını çekemeyiz.. ilgi olsun pöh pöh olsun Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı bu forum bana uğur mu getirdi ne ay sedelinam ciddi misin hadi hayırlısı ya allah bize de nasip eder inşalah Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ay sedelinam ciddi misin hadi hayırlısı ya allah bize de nasip eder inşalah inşallah canım benim,zaten senın sevdiğin yaşadı,sımsıkı sarılırım bırakmam dıyorsun ya ne şanslıdır ya Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ne olacak sevdiğinin tü-kürüğü nimet olmalı allah beni öyle bir nimetten mahrum bırakır işallah..bu arada allah devamına erdirsin Hani arkadaşlar bana dogru insanımı bulabildiniz mi ? bulduk demişsiniz sanırım bide eleman tükürüyorsa çekilmeyebilir evet gerçi otururken agzından su akabilir arada o olagan bişi gibi dudakları köfteyse hele.. şey olayı nasıl hayal_et yani çocuk seni çok seviyo tapıo bnu söyluyo ama gösteremio ayyy cok fena ben de aşırı ilgi isterim gösterilsin de isterim biz hanım kısmı öyle kuru kuru sevıom laflarını çekemeyiz.. ilgi olsun pöh pöh olsun evet berber köfte dudaklıydı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 ıyyy. tiksinç ya. hakkaten var öyleleri.geçenlerde berberimi değiştirmek zorunda kaldım 1 kerelik. yeni gittiğim berber de lama çıktı. berbelerde zaten konuşma konusunda biraz abartıyolar (berber arkadaş varsa özür dilerim) adam traş boyunca yüzümü salgıladı. bir de traştan sonra kafamı yıkadı. aslında ne gereği var sen o işi traş esnasında yaptın demek vardı ama kalp kırmak yakışmaz bize. Geçmiş olsun ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı bu forum bana uğur mu getirdi ne Çok sevindim..İnşallah mutluluğunuz daim olur canım Darısı sizlere de bakem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Geçmiş olsun Çok sevindim..İnşallah mutluluğunuz daim olur canım Darısı sizlere de bakem yağmurcum haber aldınmı arkadaştan merak ettım ya Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı bu forum bana uğur mu getirdi ne Canım herşey gönlünce olsun..Mutluluğunuz hiç bozulmasın.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 yağmurcum haber aldınmı arkadaştan merak ettım ya Sedelinacım hiç bir haber yok maalesef,inan o kadar çok merak ediyorumki ve umarım iidir bunun için dua ediyorum. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Şimdi sedelinacım ve yağmurum; Bu arkadaş kimdir kamuoyu önünde açıklamanızı rica eder saygılar sunarım.. Ayrıca belki bu kaybolmuş arkadaşı biz görmüşüzdür yardımımız dokunabilir..Birlikten kuvvet doğar.. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Ben ne diyorum ya..Galiba çalışmaktan beynim sulandı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Şimdi sedelinacım ve yağmurum; Bu arkadaş kimdir kamuoyu önünde açıklamanızı rica eder saygılar sunarım.. Ayrıca belki bu kaybolmuş arkadaşı biz görmüşüzdür yardımımız dokunabilir..Birlikten kuvvet doğar.. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Ben ne diyorum ya..Galiba çalışmaktan beynim sulandı.. ya yorgunluktan yada sen aşıksın arkadaşş diye bır şarkı vardı heh he Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Şimdi sedelinacım ve yağmurum; Bu arkadaş kimdir kamuoyu önünde açıklamanızı rica eder saygılar sunarım.. Ayrıca belki bu kaybolmuş arkadaşı biz görmüşüzdür yardımımız dokunabilir..Birlikten kuvvet doğar.. Ne Mutlu Türküm Diyene.. Ben ne diyorum ya..Galiba çalışmaktan beynim sulandı.. Ablacım senin bulunduğun yer hollandanın neresine düşüyor tam olarak Ona göre isim verecemde Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı bu forum bana uğur mu getirdi ne ben demiştim bu forum ve bu site uğurlu diye mutluluklar sedelinacım inşallah doğru insandır adamcağız senden kurtuldu bi daha gelir mi o türkiyeye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 adamcağız senden kurtuldu bi daha gelir mi o türkiyeye Fikrini soran oldumu Ne bilion belki ben ondan kurtuldum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Şimdi anladıklarım; Bir adamcağız var, Hollandaya gitmiş ve kayıp.. mıneuya göre senden kurtulmuş,sana göre ise sen ondan kurtuldun..sedelina bu adamı çok merak ediyor..Sende çok merak ediyosun ama elinden bişey gelmiyor.. Yok bende merak ettim şimdi, bulmak lazım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.