Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir sey sorcam mesela ben dogru insani diyelimki buldum bir birimizi cok seviyoz ve bana arada bir yanlis haraketlerini gordum ne yapmak lazim birakmakmi yoksa goz yummakmi goz yumsak mesela ozamanda kendimizden odun vermezmiyiz?

Nasıl yanlış hareketler ama? Şimdi yanlıştan kastını bilelimde..Seni aldatırsa göz yumman kabul edilecek şey değil..

Ama davranışlar açısından soruyosan,sana göre yanlış olan bişey ona göre yanlış olmayabilir öyle değilmi hayalcim..

Biraz daha açarsan hepimiz dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.. ;)

• Cevaplar 320
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Nasıl yanlış hareketler ama? Şimdi yanlıştan kastını bilelimde..Seni aldatırsa göz yumman kabul edilecek şey değil..

Ama davranışlar açısından soruyosan,sana göre yanlış olan bişey ona göre yanlış olmayabilir öyle değilmi hayalcim..

Biraz daha açarsan hepimiz dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.. ;)

ok sole diyim mesela hayatimin askini buldun baslangicta cok ilgili beni sevdigini hep soluyoo am sonralari ilgisi azalincaa ne yapmali ama hala sevdigini ve birakmiycagini solersee yani sonust a bayaniz ilgi bekleriz ben ilgisiz biriyle beni deli gibi sevsede yapamam

Gönderi tarihi:

ok sole diyim mesela hayatimin askini buldun baslangicta cok ilgili beni sevdigini hep soluyoo am sonralari ilgisi azalincaa ne yapmali ama hala sevdigini ve birakmiycagini solersee yani sonust a bayaniz ilgi bekleriz ben ilgisiz biriyle beni deli gibi sevsede yapamam

canım o erkeklerın genel yapısında vardır,bence ayrılma,istemeseydı zaten bırakırdı

ama gözlerını kaçırmadan sevıyorum dıyebılıyorsa inan ona

Gönderi tarihi:

Konuşurken tükürme huyu varsa asla sürmemeli o ilişki.. -_-:lol:

Hayalcim ilgisinin azalması demek seni sevmiyor anlamına gelmez..Heran mutlu olabiliyomuyuz veya heran sinirli, heran heyecanlı..Zaman zaman mutlu, zaman zaman mutsuz olabiliyoruz..Sen anneni veya babanı hep sevdin hepte seveceksin değilmi..Ama onlara kızdığın zamanlarda oluyor buda bir gerçek..Şimdi onları terkmi etmen gerekecek peki..

Heran ilgisini üst seviyede tutacak bir sevgili bulman bence çok zor..Sende bunu yapamazsın..Derdin sırf ilgi ise bence bunu fazla irdelememelisin..Tabi senle hiç ilgilenmiyorsa o başka..O dengeyi sen ve karşındaki insan birlikte kurmak zorundasınız..Eğer tam güvenin varsa karşındaki insana ve çok seviyor seviliyorsan, mutlu olman gerekir.. -_-

Gönderi tarihi:

Konuşurken tükürme huyu varsa asla sürmemeli o ilişki.. -_-:lol:

Hayalcim ilgisinin azalması demek seni sevmiyor anlamına gelmez..Heran mutlu olabiliyomuyuz veya heran sinirli, heran heyecanlı..Zaman zaman mutlu, zaman zaman mutsuz olabiliyoruz..Sen anneni veya babanı hep sevdin hepte seveceksin değilmi..Ama onlara kızdığın zamanlarda oluyor buda bir gerçek..Şimdi onları terkmi etmen gerekecek peki..

Heran ilgisini üst seviyede tutacak bir sevgili bulman bence çok zor..Sende bunu yapamazsın..Derdin sırf ilgi ise bence bunu fazla irdelememelisin..Tabi senle hiç ilgilenmiyorsa o başka..O dengeyi sen ve karşındaki insan birlikte kurmak zorundasınız..Eğer tam güvenin varsa karşındaki insana ve çok seviyor seviliyorsan, mutlu olman gerekir.. -_-

ok anladimm haklisin bence

sedelinada hakli ozaman onlarda onlar gibi davranmak lazimmm

Gönderi tarihi:

Bir lama ile birlikte olmaya devam etmek istiyordur belki niye karışıonki :lol::D:stuart:

:unsure:

ıyyy. tiksinç ya. hakkaten var öyleleri.geçenlerde berberimi değiştirmek zorunda kaldım 1 kerelik. yeni gittiğim berber de lama çıktı. berbelerde zaten konuşma konusunda biraz abartıyolar (berber arkadaş varsa özür dilerim) adam traş boyunca yüzümü salgıladı. bir de traştan sonra kafamı yıkadı. aslında ne gereği var sen o işi traş esnasında yaptın demek vardı ama kalp kırmak yakışmaz bize.

asıl konuya gelince hayal et sürekli ilgi beklemeye kadınların hakkı yok diye düşünüyorum. insanın bir tane beyni var.10 tane yokki. ve o beyin aynı anda 10 ayrı konuya entegre olamaz. sadece bir konu düşünebilir. o da gün içinde yaşadığı sıkıntılı, mutlu, heyecanlı vs.. her hangi bir konuya takılmış olabilir. bu kadınlar için de geçerli. birlikte olduğumuz kişilerin bizimle birlikte olana kadar ki geçirdiği zamana da saygı göstermemiz gerekir diye düşünüyorum. hem de aşırı ilgi boğar bence. en azından bana öyle oluyo.

Gönderi tarihi:
konuşurken tükürüyosa hemen şutla. çünkü insan düzeltemiyo o alışkanlığı :D

ne olacak sevdiğinin tü-kürüğü nimet olmalı :D

Gönderi tarihi:

ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı :wub:

bu forum bana uğur mu getirdi ne :D

Gönderi tarihi:

Hani arkadaşlar

bana dogru insanımı bulabildiniz mi :) ?

bulduk demişsiniz sanırım

bide eleman tükürüyorsa çekilmeyebilir evet

gerçi otururken agzından su akabilir arada :) o olagan bişi gibi dudakları köfteyse hele..

şey olayı nasıl hayal_et yani çocuk seni çok seviyo tapıo bnu söyluyo ama gösteremio

ayyy cok fena

ben de aşırı ilgi isterim gösterilsin de isterim biz hanım kısmı öyle kuru kuru sevıom laflarını çekemeyiz..

ilgi olsun pöh pöh olsun :)

Gönderi tarihi:

ay sedelinam ciddi misin hadi hayırlısı ya

allah bize de nasip eder inşalah :)

:clover:

inşallah canım benim,zaten senın sevdiğin yaşadı,sımsıkı sarılırım bırakmam dıyorsun ya ne şanslıdır ya :)

Gönderi tarihi:

ne olacak sevdiğinin tü-kürüğü nimet olmalı :D

allah beni öyle bir nimetten mahrum bırakır işallah..bu arada allah devamına erdirsin :clover:

Hani arkadaşlar

bana dogru insanımı bulabildiniz mi :) ?

bulduk demişsiniz sanırım

bide eleman tükürüyorsa çekilmeyebilir evet

gerçi otururken agzından su akabilir arada :) o olagan bişi gibi dudakları köfteyse hele..

şey olayı nasıl hayal_et yani çocuk seni çok seviyo tapıo bnu söyluyo ama gösteremio

ayyy cok fena

ben de aşırı ilgi isterim gösterilsin de isterim biz hanım kısmı öyle kuru kuru sevıom laflarını çekemeyiz..

ilgi olsun pöh pöh olsun :)

evet berber köfte dudaklıydı :D

Gönderi tarihi:

ıyyy. tiksinç ya. hakkaten var öyleleri.geçenlerde berberimi değiştirmek zorunda kaldım 1 kerelik. yeni gittiğim berber de lama çıktı. berbelerde zaten konuşma konusunda biraz abartıyolar (berber arkadaş varsa özür dilerim) adam traş boyunca yüzümü salgıladı. bir de traştan sonra kafamı yıkadı. aslında ne gereği var sen o işi traş esnasında yaptın demek vardı ama kalp kırmak yakışmaz bize.

Geçmiş olsun :D:sweatingbullets:

ben doğru ınsana rastladım galiba umarım umduğum gibi devam eder,hayırlısı :wub:

Çok sevindim..İnşallah mutluluğunuz daim olur canım :):clover:

Darısı sizlere de bakem -_-:lol:

Gönderi tarihi:

Geçmiş olsun :D:sweatingbullets:

Çok sevindim..İnşallah mutluluğunuz daim olur canım :):clover:

Darısı sizlere de bakem -_-:lol:

yağmurcum haber aldınmı arkadaştan merak ettım ya

Gönderi tarihi:

Şimdi sedelinacım ve yağmurum;

Bu arkadaş kimdir kamuoyu önünde açıklamanızı rica eder saygılar sunarım..

Ayrıca belki bu kaybolmuş arkadaşı biz görmüşüzdür yardımımız dokunabilir..Birlikten kuvvet doğar..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

:unsure:;):D:lol:

Ben ne diyorum ya..Galiba çalışmaktan beynim sulandı.. :innocent::w00t::fear:

Gönderi tarihi:

Ayrıca belki bu kaybolmuş arkadaşı biz görmüşüzdür yardımımız dokunabilir..Birlikten kuvvet doğar..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

ya yorgunluktan yada sen aşıksın arkadaşş diye bır şarkı vardı heh he :D

Gönderi tarihi:

Ne Mutlu Türküm Diyene..

Ablacım senin bulunduğun yer hollandanın neresine düşüyor tam olarak :unsure: Ona göre isim verecemde -_-

:D

Gönderi tarihi:

ben demiştim bu forum ve bu site uğurlu diye :D mutluluklar sedelinacım ;) inşallah doğru insandır :)

adamcağız senden kurtuldu bi daha gelir mi o türkiyeye <_<

Gönderi tarihi:

Şimdi anladıklarım;

Bir adamcağız var, Hollandaya gitmiş ve kayıp.. :D mıneuya göre senden kurtulmuş,sana göre ise sen ondan kurtuldun..sedelina bu adamı çok merak ediyor..Sende çok merak ediyosun ama elinden bişey gelmiyor..

Yok bende merak ettim şimdi, bulmak lazım.. :unsure::shuriken:

:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.