Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gerçi 25 oluyorum da. . 2 sene sonrası 27 şakayla karışık sen bayağı bayağı arıyosun meliskoo. acelen ne ya Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 şakayla karışık sen bayağı bayağı arıyosun meliskoo. acelen ne ya Yok geçen iki yıl boyunca baya istekliydim de şimdi hiiiiiiiiiiiiiiç bulaşık yıkıyıp çocuk yapacak halim yok walla. oh çok rahatm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ben de bulamadımm yok mu öle biri yaşınız ki sizinn ? sedelina olsa artık şöle bi söz nişan bi iki sene sonra 26 gbi evlilik. iyi işte... Ooff of şimdi yaşımla alaka kursam taşyürekli atlayıp evde kalmışsın dıye deli edecek beni bak birazdan atlar,açık bulduya Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 şimdi yaşımla alaka kursam taşyürekli atlayıp evde kalmışsın dıye deli edecek beni bak birazdan atlar,açık bulduya Hehe taş yürekli ye göre sen yaşını sölemessen de evde kalmış olabilirsin sedelina cım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Hehe taş yürekli ye göre sen yaşını sölemessen de evde kalmış olabilirsin sedelina cım evde mı kaldım yani vah vah Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 bence kimin doğru insan olduğunu anlamak için sevgilinizi eli ayağı düzgün bir hemcinsinizle tanıştırın ve bekleyin. eğer bir kaç gün içinde onun hakkında size 2 sorudan daha fazla soru sorarsa anlayın ki sizden iyisini bulduğu an arazi olacak aşkınız. sallama değil deneyimdir. bunu normalde söylemezdim ama eşref saatime denk geldi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ya doğru insanı bulan var mı,ben hala bulamadım. Sedelinacım sanki kayıp antik bir şehirden bahsetmişsin İçini ferah tut en azından ben kendi adıma cvp verim daha bulamadım bence kimin doğru insan olduğunu anlamak için sevgilinizi eli ayağı düzgün bir hemcinsinizle tanıştırın ve bekleyin. eğer bir kaç gün içinde onun hakkında size 2 sorudan daha fazla soru sorarsa anlayın ki sizden iyisini bulduğu an arazi olacak aşkınız. sallama değil deneyimdir. bunu normalde söylemezdim ama eşref saatime denk geldi Emre sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum..Çünkü aynı durum benim başımada geldi Deneme yanıl veya yanılma yöntemi her zaman işe yarar Doğru insan dediğin nedir ki şu fani dünyada bir gün mutlaka karşınıza çıkar bu kadar üsülmeyin yaww Allah herşeyin hayırlısını versin herşeyden önce ve gönlünüze göre versin Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 bence kimin doğru insan olduğunu anlamak için sevgilinizi eli ayağı düzgün bir hemcinsinizle tanıştırın ve bekleyin. eğer bir kaç gün içinde onun hakkında size 2 sorudan daha fazla soru sorarsa anlayın ki sizden iyisini bulduğu an arazi olacak aşkınız. sallama değil deneyimdir. bunu normalde söylemezdim ama eşref saatime denk geldi emree buyuksun valla dogruu aslinda bu kizlar icinde gecerlii cunku eski sevgilime arkadasi icin 5 soru sormustummm ve bana birdaha onun hakkinda soru istemedigini soledii ayy cok alcagim ben cehennemde yancamm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 emree buyuksun valla dogruu aslinda bu kizlar icinde gecerlii cunku eski sevgilime arkadasi icin 5 soru sormustummm ve bana birdaha onun hakkinda soru istemedigini soledii ayy cok alcagim ben cehennemde yancamm allah kimseyi sana aşık etmesin. kırmadığın ceviz kalmamış. neyse bi dahakinde birşey sormassın arkadaşıyla ilgili. sessiz ve derinden gidersin Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Emre sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum..Çünkü aynı durum benim başımada geldi Deneme yanıl veya yanılma yöntemi her zaman işe yarar ya hakkaten bu aldatılma işi toplumsal bir hal aldı. herkes aldatılmış. bir dönem clinton skandalı patlak verdiğinde başkanın beyazsarayda ilgilenmediği tek kadın hilarry clinton muş dediler . bu sevgililer bazen de gerçek sevgililerine dönüp baksalar hiç fena olmayacak Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 allah kimseyi sana aşık etmesin. kırmadığın ceviz kalmamış. neyse bi dahakinde birşey sormassın arkadaşıyla ilgili. sessiz ve derinden gidersin evet ole olacak yaa ne yapalim acemiligimizin kurbani olduk ama valla amacim kotu degildii cocuga arkadasimi ayarliycaktimmm ozellikleri ogreniyordum halla hallaaaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 evet ole olacak yaa ne yapalim acemiligimizin kurbani olduk ama valla amacim kotu degildii cocuga arkadasimi ayarliycaktimmm ozellikleri ogreniyordum halla hallaaaa pardon o zaman günahını aldım. gerçi şu ana kadar anlattıkların buna sebep oldu ama Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 pardon o zaman günahını aldım. gerçi şu ana kadar anlattıkların buna sebep oldu ama tamam yaa ufff size durustte olunbmuyoo ne yanii yalanci mi olayimm tamam o yonden yaziyimm hayatta bir kisiyi sevdim ona baglandimm gozum ondan baskasini gormedi beni aldatmalarina goz yumdum cunku kaybetmekten korktummm zaten erkektir ne olcak elinin kirii yine bana donecektiii bunlar sacmalik ask yokk sevgi var gercegini bulana kadar deneme yanilma yontemini kullancan ki dogru insani bulasin karsina ilk cikan erkek yada kiz senin gercek askin olmaya bilir bunu anliyamazzinn Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 şimdi yaşımla alaka kursam taşyürekli atlayıp evde kalmışsın dıye deli edecek beni bak birazdan atlar,açık bulduya yo kız yok ikimizde aynı yaştayız daha genciz biz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 canım hatırladım da ılk uye olduğumda senın yazını okumuştum,nişanın olacağından ve burda tanıştığından bahsetmiştin nasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır yolunda çok şükür sedelinacım mayıs ortası gibi nişan düşünüyoruz bakalım yinede önüne geçmeyelim, Allah bilir tabi bu arada her zaman Allah'tan hayırlısını dile canım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 tamam yaa ufff size durustte olunbmuyoo ne yanii yalanci mi olayimm tamam o yonden yaziyimm hayatta bir kisiyi sevdim ona baglandimm gozum ondan baskasini gormedi beni aldatmalarina goz yumdum cunku kaybetmekten korktummm zaten erkektir ne olcak elinin kirii yine bana donecektiii bunlar sacmalik ask yokk sevgi var gercegini bulana kadar deneme yanilma yontemini kullancan ki dogru insani bulasin karsina ilk cikan erkek yada kiz senin gercek askin olmaya bilir bunu anliyamazzinn bak şu konuşana elinin kiriymiş olmazsa olmazım diyemiyorda nankör kedi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 yolunda çok şükür sedelinacım mayıs ortası gibi nişan düşünüyoruz bakalım yinede önüne geçmeyelim, Allah bilir tabi bu arada her zaman Allah'tan hayırlısını dile canım çok sevindim,zaten hep hayırlısı dıye bekledık ya ama çok sevindim adına,inan mutlu çiftler görmek ınsanı daha mutlu edıyor olumsuz aşkları duymaktan umutsuz bakmaya başladık artık Rabbim son nefese kadar mesut etsın ıkınızı de,bıde ikiz çocuklar versın,ne bileyım içimden geçti ikizmi olacak ne Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 yo kız yok ikimizde aynı yaştayız daha genciz biz aa hayret sen bugun formunda değilsin,bana evde kalmışsın demedın bravo ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 çok sevindim,zaten hep hayırlısı dıye bekledık ya ama çok sevindim adına,inan mutlu çiftler görmek ınsanı daha mutlu edıyor olumsuz aşkları duymaktan umutsuz bakmaya başladık artık Rabbim son nefese kadar mesut etsın ıkınızı de,bıde ikiz çocuklar versın,ne bileyım içimden geçti ikizmi olacak ne teşekkürler sedelina darısı senin başına diycem ama daha benimde ortada fol yok yumurta yok ikiz çocuk meselesinide bi düşünücem Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 teşekkürler sedelina darısı senin başına diycem ama daha benimde ortada fol yok yumurta yok ikiz çocuk meselesinide bi düşünücem Bende tebrik ederim bende ve mutluluklar dilerim şimdiden.. Peki biz nişana davetlimiyiz??? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 nişanada nikahada davetlisiniz , başım gözüm üstüne kesin tarih bir belli olsaydı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 nişanada nikahada davetlisiniz , başım gözüm üstüne kesin tarih bir belli olsaydı Tamam o zaman biz yağmurumla geliriz.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 buyrun gelin tabi, dedim ya başım gözüm üstüne kesin tarihi burdan bildiririm zaten, sevindirik olcam ya o zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 kankim planlar biraz değişti, mayısta nişan, ağustosta nikah yapalım diyoruz inşallah ama kesin bi tarih yok henüz onu diyodum kesin tarih belli olur olmaz burdan bağıra bağıra söylerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.