Misafir huseyinn Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Akp'ye kapatma yok ama muhalif televizyon Hayat Tv yaklaşık 15 gündür kapalı. Akp'nin demokrasi anlayışı yine sınıfta kaldı, kendi gibi düşünmeyenlere kapatma geldi. http://video.google.com/videoplay?docid=-6...1NZC02wLkyuG6AQ Alıntı
Misafir huseyinn Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Bölücü yayın yaptığı gerekçesiyle mahkeme kararı olmadan Türksat yetkilileri tarafından kapatılan Hayat TV 6 Ağustos Çarşamba günü 21.00’de yeniden yayına başladı. Hayat Televizyonu’nun 16 Temmuz günü hiçbir somut gerekçeye dayandırılmadan keyfi biçimde yayını durdurulmuştu. Aradan geçen 22 günde toplumun birçok kesimi bu sansüre tepki gösterdi. AKP'li İçişleri Bakanlığı, RTÜK ve Türksat arasında süren yazışma trafiğinin ardından idari bir kararla yayının durdurulan Hayat Televizyonu için yayın durdurma kararının geri alındığı ve Hayat Televizyonu'nun yeniden yayına geçebileceği bilgisi, Türksat tarafından yayın yapılan dijital platformun yetkilileri aracılığıyla TV yetkililerine bildirildiği bilgisi verildi. soL.org Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Başlığı görünce nasıl korktum varya.... akp hayatı kapattı....Dedim hayatımıza da mı kastetti artık ? **** iyice korkuttular beni bunlar... Alıntı
Misafir huseyinn Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Başlığı görünce nasıl korktum varya.... akp hayatı kapattı....Dedim hayatımıza da mı kastetti artık ? **** iyice korkuttular beni bunlar... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Ve şimdi HAYAT akmaya devam ediyor.Bir ara baktım;gerçekten de seviyeli ve yalansız.Umarım bir daha iktidarlar kendileri gibi düşünemeynleri susturmazlar(biliyorum çok zor ama olsun ben dileyeyim de) Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Ve şimdi HAYAT akmaya devam ediyor.Bir ara baktım;gerçekten de seviyeli ve yalansız.Umarım bir daha iktidarlar kendileri gibi düşünemeynleri susturmazlar(biliyorum çok zor ama olsun ben dileyeyim de) çok şey istiyorsun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 çok şey istiyorsun Olsun;ya biz yine de isteyelim!İsteyenin bir yüzü kara istemeyen ondan kara(yanlış kullanmadım umarım) Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Olsun;ya biz yine de isteyelim!İsteyenin bir yüzü kara istemeyen ondan kara(yanlış kullanmadım umarım) Tamam sen istemeye devam et,duymayanlar utansın. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Olsun;ya biz yine de isteyelim!İsteyenin bir yüzü kara istemeyen ondan kara(yanlış kullanmadım umarım) tek kalma bende senle beraber isteyim AKP demokrati nedir bilmiyorlarki kullansinlar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 tek kalma bende senle beraber isteyim AKP demokrati nedir bilmiyorlarki kullansinlar O zaman istemeye devam edeyim dilediklerimi.... ben işçilerin ölmediği bir ülke,emeğin yok sayılmadığı,insana insan olduğu için değer verilen bir ülke istiyorum.Ben çocukların sokakta yaşamadığı,toplumun medyaya boğulmadığı bir ülke istiyorum...şimdilik yeter! Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 O zaman istemeye devam edeyim dilediklerimi.... ben işçilerin ölmediği bir ülke,emeğin yok sayılmadığı,insana insan olduğu için değer verilen bir ülke istiyorum.Ben çocukların sokakta yaşamadığı,toplumun medyaya boğulmadığı bir ülke istiyorum...şimdilik yeter! başka ne istersiniz hanfendi?şimdilik yetmiyor;istemeye devam onların isteklerden korkması için duymaları gerek! Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 O zaman istemeye devam edeyim dilediklerimi.... ben işçilerin ölmediği bir ülke,emeğin yok sayılmadığı,insana insan olduğu için değer verilen bir ülke istiyorum.Ben çocukların sokakta yaşamadığı,toplumun medyaya boğulmadığı bir ülke istiyorum...şimdilik yeter! bunun için herhalde sosyalizmi hayal etmekle yetineceğiz. çünkü bütün bunların önemsendiği tek yönetim biçimidir bu sistem. baksanıza millet hz. ayşenin kaç yaşında evlendiğiyle ilgileniyor sadece. bu tür konular ve sorunlar sadece birer teferruat. varsa yoksa dinleri, imanları, varsa yoksa hocaları, müritleri.... Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Bence de Sosyalizm.Mavi olmayan gök,bak bunu çok konuştuk.''bahar gelmiş dağlarına memlektimin''diye bitirilen tartışmalarda ne kadar yol aldık acaba. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 bunun için herhalde sosyalizmi hayal etmekle yetineceğiz.çünkü bütün bunların önemsendiği tek yönetim biçimidir bu sistem. baksanıza millet hz. ayşenin kaç yaşında evlendiğiyle ilgileniyor sadece. bu tür konular ve sorunlar sadece birer teferruat. varsa yoksa dinleri, imanları, varsa yoksa hocaları, müritleri.... Bence insan olunarak!!! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Bence de Sosyalizm.Mavi olmayan gök,bak bunu çok konuştuk.''bahar gelmiş dağlarına memlektimin''diye bitirilen tartışmalarda ne kadar yol aldık acaba. Yine de insan kalarak değil mi?Bunu çok konuştuk senle Emre.Emin ol ki çok yol aldık Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Sevgili siyasi abilerim, Biliyorum çok şey istiyorum sizden(hakanaytaç dedi)istemeye devam da edeceğim(hırçın karadenizli dedi) ve yine yanımda olan arkadaşlarımla(angel dedi)!Lütfen bir kez olsun beni dinler misiniz? Ne olur kulak tıkamayın bana.Çok bedel ödedi benim ülkemin her parçası.Öldü,öldürüldü güzelim insanlarımız.Biliyorum aklım ermez siyasi hesaplarınıza.Ama aklım eriyor acıya.Acı çekiyor bizim olan halk.Hakkari de mayınlar patlamaya devam ediyor,Giresun da fındık işçilerimiz ziyan olan emeklerine yanıyor,hergün 3. sayfa haberlerinde cinnet öyküleri...Bugün sokakta yürürken ayakkabısız dolaşan bir çocuğun gözlerindeki açlığı gördüm.Benim ülkemde çocuklar,insanlar sokakta yaşıyor.Ve dönüyor zulüm çarkları.Tuzla da ölen işçi yine açlıkla ***** ediliyor.ÖSS,KPSS,SBS,LES derken gencecik zihinler mekanikleşiyor ve çoğu yok oluyor. Biliyorum sizi ve çıkarlarınızı rahatsız edecek bazı cümleler.Ben memleketimin her toprağını ve ülkemin tüm insanları ile isteyeceğim,istemeye devam edeceğim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.