Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Akp Hayatı kapattı

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bölücü yayın yaptığı gerekçesiyle mahkeme kararı olmadan Türksat yetkilileri tarafından kapatılan Hayat TV 6 Ağustos Çarşamba günü 21.00’de yeniden yayına başladı.

Hayat Televizyonu’nun 16 Temmuz günü hiçbir somut gerekçeye dayandırılmadan keyfi biçimde yayını durdurulmuştu. Aradan geçen 22 günde toplumun birçok kesimi bu sansüre tepki gösterdi.

AKP'li İçişleri Bakanlığı, RTÜK ve Türksat arasında süren yazışma trafiğinin ardından idari bir kararla yayının durdurulan Hayat Televizyonu için yayın durdurma kararının geri alındığı ve Hayat Televizyonu'nun yeniden yayına geçebileceği bilgisi, Türksat tarafından yayın yapılan dijital platformun yetkilileri aracılığıyla TV yetkililerine bildirildiği bilgisi verildi.

soL.org

Gönderi tarihi:
Başlığı görünce nasıl korktum varya.... akp hayatı kapattı....Dedim hayatımıza da mı kastetti artık ?

**** iyice korkuttular beni bunlar...

:)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
tek kalma bende senle beraber isteyim :D

AKP demokrati nedir bilmiyorlarki kullansinlar -_-

O zaman istemeye devam edeyim dilediklerimi....

ben işçilerin ölmediği bir ülke,emeğin yok sayılmadığı,insana insan olduğu için değer verilen bir ülke istiyorum.Ben çocukların sokakta yaşamadığı,toplumun medyaya boğulmadığı bir ülke istiyorum...şimdilik yeter!

Gönderi tarihi:

ben işçilerin ölmediği bir ülke,emeğin yok sayılmadığı,insana insan olduğu için değer verilen bir ülke istiyorum.Ben çocukların sokakta yaşamadığı,toplumun medyaya boğulmadığı bir ülke istiyorum...şimdilik yeter!

başka ne istersiniz hanfendi?şimdilik yetmiyor;istemeye devam :D onların isteklerden korkması için duymaları gerek!

Gönderi tarihi:

bunun için herhalde sosyalizmi hayal etmekle yetineceğiz.

çünkü bütün bunların önemsendiği tek yönetim biçimidir bu sistem.

baksanıza millet hz. ayşenin kaç yaşında evlendiğiyle ilgileniyor sadece.

bu tür konular ve sorunlar sadece birer teferruat.

varsa yoksa dinleri, imanları,

varsa yoksa hocaları, müritleri....

Gönderi tarihi:
bunun için herhalde sosyalizmi hayal etmekle yetineceğiz.

çünkü bütün bunların önemsendiği tek yönetim biçimidir bu sistem.

baksanıza millet hz. ayşenin kaç yaşında evlendiğiyle ilgileniyor sadece.

bu tür konular ve sorunlar sadece birer teferruat.

varsa yoksa dinleri, imanları,

varsa yoksa hocaları, müritleri....

Bence insan olunarak!!! ;)

Gönderi tarihi:

Sevgili siyasi abilerim,

Biliyorum çok şey istiyorum sizden(hakanaytaç dedi)istemeye devam da edeceğim(hırçın karadenizli dedi) ve yine yanımda olan arkadaşlarımla(angel dedi)!Lütfen bir kez olsun beni dinler misiniz?

Ne olur kulak tıkamayın bana.Çok bedel ödedi benim ülkemin her parçası.Öldü,öldürüldü güzelim insanlarımız.Biliyorum aklım ermez siyasi hesaplarınıza.Ama aklım eriyor acıya.Acı çekiyor bizim olan halk.Hakkari de mayınlar patlamaya devam ediyor,Giresun da fındık işçilerimiz ziyan olan emeklerine yanıyor,hergün 3. sayfa haberlerinde cinnet öyküleri...Bugün sokakta yürürken ayakkabısız dolaşan bir çocuğun gözlerindeki açlığı gördüm.Benim ülkemde çocuklar,insanlar sokakta yaşıyor.Ve dönüyor zulüm çarkları.Tuzla da ölen işçi yine açlıkla ***** ediliyor.ÖSS,KPSS,SBS,LES derken gencecik zihinler mekanikleşiyor ve çoğu yok oluyor.

Biliyorum sizi ve çıkarlarınızı rahatsız edecek bazı cümleler.Ben memleketimin her toprağını ve ülkemin tüm insanları ile isteyeceğim,istemeye devam edeceğim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.