Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 olur dostum sen önlerden çek bi rezervasyon... ii geceler... bende çıkıyom.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 bende cıkıyom sana da ıyı geceler angell byyyyy Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 oo zenngınmıs sayman sayman ben senden cok bahsıs koparırım onu soylıyım tum garsonları sana gonderecem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 mavı subatta ısten cıkacam sınavım temmuzda olacak Sercan bak şimdi olmadı,yaf bize para lazım....dur ben camiye gideyim sende(kısa yoldan zengin olacacağız ya,onu yap) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 sayman bak gırıs ucretlı onu soylıyım bıletler bıletıx te satısa baslanıldı daha acılmasada ıs yerımız bılet ucretlerı kısa bılgı ogrencı:499 ytl cik tam: 500 ytl cik herkesı beklerız. ıcecekler ucrete tabı degıldır. ayak bastı parası alınır.tuvaletler ucretlıdır yanı hersey para bızde Sercancim ilk gunde battariz biz ya ne bu fiyatlar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Dün + Yarın = BUGÜN Dün + Yarın = BUGÜN Yorgunluk çökmüş sinsice üstüme Elimde kalem öylece kalakalmışım Sarılasım geliyor kitaplarıma Kollarımın dermanı yok uzanamıyorum Ne bileyim bir kopukluk var Ağırlığını hissettiren bir şey var Baskın çıkmaya çalışıyor vücuduma Ne bileyim,ona da engel bir şey var Bilmem size de olur mu bazen Yaşıyoruz çok şükür,yaşıyoruz Diyoruz ve geçip gidiyoruz Yinede düşünceleri atamıyoruz Bir atsak ya üstümüzden,zaman ilerlerken Geride kalmış düşüncelerimizi,fikirlerimizi Köhnemiş inançlarımızı,kurtulsak köleliğinden Yeni canlandırsak,ruh geride kalmadan Arttırıyor yorgunluk gittikçe dozajını Bırak artık diyor,bırak artık kalemi Aklın ileride,ruhun geride kalmasın Yarın akşam şiirini tamamlarsın Tamamda HANGİ YARIN? Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 YARIN Hep yarın dediler bana, Bende yarın sessiz Sessiz kapıyı hatırlattım onlara. Yarın kapımı kilitlediler, Yarın bakışlarımla pencereyi hatırlattım. Yarın penceremi örttüler, Yarın güneş doğmayacak ti gözlerimi alan, Gizleyecek sadece yıllar dolusu Kendimle intikam sayfalarım var Odamın duvarlarında dedim davranışlarımla. Yarına umut bağlattılar, Bağlatılan umutlarla Eylemlerimi doladım yarın. Yarına bir şeyler gizlediler benden, Yarını hissettim şimdiden. Yarın için yalan söylediler bana, Zaten yalanların kurbanı oldum, Şu yalancı dünyadan Belki yarın göç edeceğim, Belki de yarın olmadan. Beklettiler beni yarın için, Yarının vaktini sordum söyleyemediler, Adresini sordum veremediler, Nedenini sordum sinirlendiler, Hep yarını bekleyeceğimi geç anladım. Yarın için plansız planlar kuruyorlar, Rüyalı hayaller çeviriyorlar duygularından, Benimle yarınlarla sözleşme imzalamadan. Bugünümü aratacak sen yarın, Dünümü özlettirecek sen yarın, Ecel beni görmedikçe Sen beni göreceksin yarın, Ben sana yardım etmeye hazırım yarın, Belki sen bana yardım etmeye Hazır mısın yarın. Fatih GÜLER Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Ne bilem yarın diyince bu şiir geldi aklıma bi yerde okuyup beğenmiştim.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Ne bilem yarın diyince bu şiir geldi aklıma bi yerde okuyup beğenmiştim.. evet gercekten guzelmis. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Çok teşekkür ederim canım,ben çok daha iyiyim...sen de pek yoksun...kocaman kocaman öptüm... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 su anda betul demırın yenı albumundekı kactım parcasını dınlıyorum sana armagan edıyorum canım ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 tesekkur ederim sen ne zaman geldin buraya ? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 az once geldım hanı geldıgımde mantı yapacaktın bana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 benmi yooooo hem ben sana artik Manti yapmicam ? Ilk herkese de benim gibi guzel yemek yapan yok diye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 ne demessın hep oyle oluyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 I am bored. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bak ya bide bebek bakıyo bu kıs zavallı bebek bari hazırlanmış yemeklerini ısıtmayı veya yedirmeyi beceriyormusun şakası bir yana duyduguma göre arabayı satmışsın Angel kırmızı okadarda aramıştım bide beni meyak etmişsinmi acaba bak gelirken sana kurabiye yaptımda getirdim..........fındıklı ama sefermisin...dur kuru gitmes sıcak sıcak kuşburnu iç bakalım.......afiyet ossun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Bebek icin yemek yapmak kolay onlar fazla secici degiller Ben yemek yapa biliyorum yiyenler de beyeniyorlar aslinda bakma sen jon le sercan'na Kurabiyeler ve cay icin tesekkur ederim. Arabayi saatmadim elimden aldilar sigortasi cok yuksekmis bende Au pair olarak oduyemedim.... Tabiki merak ettim iyi olduguna da sevindim aramiza yine hosgeldin yayamaz. he buarada evet fundikli kurabiye severim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 ÇOCUKSUN SEN Dünyanın dışına atılmış bir adımdın sen Ömrümüzse karşılıksız sorulardı hepsi bu Şu samanyolu hani avuçlarından dökülen Kum taneleri var ya onlardan birindeyim Yeni bir yolculuğa çıkıyorum kar yağıyor Bir aşk tipiye tutuluyor daha ilk dönemeçte Çocuksun sen sesindeki tipiye tutulduğum Dönüşen ve suya dönüşen sorular soruyorsun Sesin bir çağlayan olup dolduruyor uçurumlarımı Kötü bir anlatıcıyım oysa ben ve ne zaman Birisi adres sorsa önce silaha davranıyorum Kekemeyim en az kasabalı aşklar kadar mahçup Ve üzgün kentler arıyorum ayrılıklar için Bir yanlışlığım bu dünyada en az senin kadar Ve sen kendi küllerini savuruyorsun dağa taşa Bir daha doğmamak için doğmak diyorsun Ölümlülerin işi bir de mutlu olanların Onların hep bir öyküsü olur ve yaşarlar Bırakıp gidemezler alıştıkları ne varsa Çocuksun sen her ayrılıkta imlası bozulan Susan bir çocuktan daha büyük bir tehdit Ne olabilir, sorumun karşılığını bilmiyor kimse Kötü bir anlatıcıyım oysa ben ve ne zaman Bir kaza olsa adı aşk oluyor artık Aşksa dünyanın çoktan unuttuğu bir tansık Seni bekliyorum orda, o kirlenen ütopyada Kirpiklerime düşüyorsun bir çiy damlası olarak Yumuyorum gözlerimi gözkapaklarımın içindesin Sonsuz bir uykuya dalıyorum sonra ve sen Hiç büyümüyorsun artık iyi ki büyümüyorsun Adınla başlıyorum her şiire ve her mısrada Esirgeyensin bağışlayansın, biad ediyorum. Çocuksun sen ve bu dünya sana göre değil canım bugün Ahmet Telli'nin bu şiirini kaç defa okudum bilmiyorum...bu güzel dizeleri seninle paylaşmak çok daha özel kılar çocuksu sevdaları...Sevgiler! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 sagol canim paylastin icin . Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 sagol canim paylastin icin . ben paylaşmadım bi kere,Angelime hediye ettim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 bu güzel dizeleri seninle paylaşmak çok daha özel kılar çocuksu sevdaları...Sevgiler! burda paylasmaktan bahs ettin icin Ama hediye ettin diyorsan : hediyen icin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Turkiye'de Super Natural dizisi oynuyor mu ? Merak ettim ... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Turkiye'de Super Natural dizisi oynuyor mu ? Merak ettim ... Ana yapımcısı Warner Bros. şirketi olan A.B.D. yapımı Supernatural, adından da anlaşılacağı gibi ağırlıklı olarak doğaüstü ve gizemli olaylar türüne dahil olsa da gerilim, korku, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşımaktadır. Deneme bölümünün, ülkesi ABD'de ilk yayın tarihi 13 Eylül 2005'dir. Dizinin 4. sezonu A.B.D.'de 4 Eylül 2008 tarihinde başlayacak olup, ilk sezonu Türkiye'de TNT Türkiye kanalında haftalık olarak yayınlanmaktadır. senin için araştırdım.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Ana yapımcısı Warner Bros. şirketi olan A.B.D. yapımı Supernatural, adından da anlaşılacağı gibi ağırlıklı olarak doğaüstü ve gizemli olaylar türüne dahil olsa da gerilim, korku, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşımaktadır. Deneme bölümünün, ülkesi ABD'de ilk yayın tarihi 13 Eylül 2005'dir. Dizinin 4. sezonu A.B.D.'de 4 Eylül 2008 tarihinde başlayacak olup, ilk sezonu Türkiye'de TNT Türkiye kanalında haftalık olarak yayınlanmaktadır. senin için araştırdım.... Guzel bir dizi. Arastirdin icin de sagol Sayman. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.