Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Ve yine çarpıtmadan devam edelim.Toplumsal tepki dedik değil mi?Acaba Sayın Baykalın kastı olan toplumsal tepki miydi?Hayır herkes çok iyi biliyor ki bu salt bir toplumsal tepki değil,insanları sokağa dökmekti.Öfkeydi,şidetti.Sandıkta yapılamayanları sokakata yapmaktı,kaoustan medet ummaktı.Sivas diyorsunuz,peki Sivasta dsiri diri insanlar yanarken devlet neredeydi?Ve eğer dediğiniz toplumsal tepki ise ben sağlıklı düşünemeyen bir toplumun toplumsal tepki adı altında yaptıklarını da meşru görmem.Görmeyenlerin de kalkıp bu başlık altında yazdıklarıma tepki göstermesi de oldukça şaşırtıcı.Zihniyet meselesi bu olmalı. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Saglıklı düsünemeyen toplum saglıklı oy kullanamaz dolayısıyla burada cıfte standart var toplumla ılgılı olarak. a-toplum bılınclıdır ve kıme oy verdıgını bılır,bu nedenle öncekı ıktıdarlar sıfır oy almıstır halktan, b-toplum bılıncı saglıksızdır dolayısıla doldurusa cok gelır ve yanlıs partılere oy verır sonrada ah vah eder. Evet bu ıkı argüman üzerınde kalırsak, a-Halk saglıklı düsünemez dolayısıyla sokaga cıkınca kaos olur, b-Halk bılınclıdır ve sokaga cıkınca hıcbırsey olmaz. Bugün yıne galıba 9 evladımızı sehıt verdık,yarın kac olur bılınmez,hala halkın sokaklara cıkmasından ve tepkısını dıle getırmesınden korkanlar var.Ftıpı cezaevlerı ıcın sokaklara dökülenlerden korkmayanlar halktan korkmaktadırlar.Hrant Dınk ıcın sokaklara dolanlardan korkmayanlar halktan korkmaktadırlar,halk bılıncsız olsaydı,halk saglıksız düsünseydı hepımız Hrant Dınk'ız HEPIMIZ ERMENIYIZ dıyenlerı önce ******* Halktan korkmayın. Halktan korkanlar halka ragmen kanunsuzluk yapmasınlar. saygılarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Saglıklı düsünemeyen toplum saglıklı oy kullanamaz dolayısıyla burada cıfte standart var toplumla ılgılı olarak.a-toplum bılınclıdır ve kıme oy verdıgını bılır,bu nedenle öncekı ıktıdarlar sıfır oy almıstır halktan, b-toplum bılıncı saglıksızdır dolayısıla doldurusa cok gelır ve yanlıs partılere oy verır sonrada ah vah eder. Evet bu ıkı argüman üzerınde kalırsak, a-Halk saglıklı düsünemez dolayısıyla sokaga cıkınca kaos olur, b-Halk bılınclıdır ve sokaga cıkınca hıcbırsey olmaz. Bugün yıne galıba 9 evladımızı sehıt verdık,yarın kac olur bılınmez,hala halkın sokaklara cıkmasından ve tepkısını dıle getırmesınden korkanlar var.Ftıpı cezaevlerı ıcın sokaklara dökülenlerden korkmayanlar halktan korkmaktadırlar.Hrant Dınk ıcın sokaklara dolanlardan korkmayanlar halktan korkmaktadırlar,halk bılıncsız olsaydı,halk saglıksız düsünseydı hepımız Hrant Dınk'ız HEPIMIZ ERMENIYIZ dıyenlerı önce ******* Halktan korkmayın. Halktan korkanlar halka ragmen kanunsuzluk yapmasınlar. saygılarla Çifte standart mı, hangi anlamda?Sayın Politika,inanın şaşırmaktayım hala.%47 lik gibi bir oy oranı ile iktidar olan bir partiyi,gerekirse darbe ile yok edelim anlayışı nasıl da böylesine toplumsal tepki konusunda duyarlı olur?Size değil,ama genelde burada yazanlara...Gelgelelim sağlıklı düşünemeyn bir toplum,onun demokrasi anlayışı ve buna rağmen var olan bir topluma.Ben bu konuyu açarken ,kesinlikle toplumsal olan bir tepkiyi kastetmedim,sokağı yapamadıklarıyla kana ve öfkeye bulamak isteyenleri kastettim.Toplumsal tepki,sağlıklı düşünenlerin gösterebileceği tepkidir ve eğer bunu sorgulayacaksak benim halkım maalesef bu tepkiyi verebilecek olgunlukta değil.Bizim toplumsal tepkimiz öldürmek,linç etmek anlayışından geçiyor;nasıl geçmesin?Sabahtan akşama kadar izdivaç proğramlarına odaklanıp,çocuğu birşey isteyince,of ya bitirdin beni diye tokat atan anneler,akşam eve gelip oflayan babalar,öğrencisini şiddetle eğiten öğretmenler,susmayı,uyutmayı hedef kılmış bir medya ve çıkarları için halkını görmemezlikten gelenler var.Benim toplumum sağlıklı düşünemiyor çünkü;o hala çırpındığı bataklığın farkında değil,farkında olmaması için çalışanları saymıyorum bile?Yoksullaştıranları,ezenleri,kandıranları yazmama gerek var mı? Hrant Dink niye sizi rahatsız ediyor,ermeni olmak neden zorunuza gidiyor.Orada biz Ermeniyiz diyenler Türk olmaktan mı çıktılar.Sayın Politika ben Dink'i okuyup,takip eden biri değilim.Düşünceleri de beni ilgilendirmiyor.Ama ******* birilerinin kalkıp bir insanı,bir vatandaşı öldürmesi nasıl bir tepki.Yere sırt üstü uzanmış bir cansız beden hiç mi sizi rahatsız etmiyor?Ben vicdana bunu tepki diye dayatmadım,bu bir insan dedim ve gerektiğinde alanlarda o oldum.F tipi cezaevleri için ölüm oruçlarında ölen insanlarda bana insan oldukları için tanıdık geldi.Evet 9 asker,9 gencecik beden.Kandırmayalım kendimizi,hesap soralım bizi bu noktaya getirenleri.Ölümü böylesine sıradanlaştıranları bir kez de olsun biz ********.Ve halk nezdinde ************ siyasilerin oyunlarına gelmeyelim.İnanıyorsanız halka;halk için yazın,anlatın,çalışın.Yoksa hadi bakalım sokağa demeyin.Bu çözüm değil!Hem ben AKP ye oy verenleri değil;AKP ya oy verdiren siyasi arenayı yargılamalıyım değil mi ama? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Sevgili mavi yahu kardeşim teröristin ötekismi var, yani terörist ise elebette öteki olacaktır,beriki olması için insan olması gerekir.insan özellğiği taşıması gerekir, insan kılığına bürünmüş canavar değil..... hangi toplum olabilir sizce bu kompleks varken türk toplumu dersem yanlış anlarmısınız?yani bu ülkenin milletini oluşturan kürt-laz çerkez .............toplumuna. Arkadaşım ben ''ötekileştirilenler'' safhasına neden terörü koyduğunuzu anlamadım.Bak değerli arkadaşım,sen Kaplan ,ben Mavi.Size göre ben ''öteki''.Tabi buradaki ''ötekiyi'' anlamak lazım.Yaşadıklarını dinlemek lazım.Farkında olunmalı ki ne A kişisi Bye benzer ne de...Ha kullandığım anlama gelirsek.Ötekileştirmedeki kastım şu;benimle aynı kaderi paylaşan,kendi insanıma yabancı kalmak.Nasıl mı?Bir Ermeni bir Kürde veya Türke aynı topraklar üzerinde yaşıyorsa yabancı kalamaz,bir Sünni için bir Alevi ötekileştirilip,değerleri yok sayılamaz! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2008 Biz artık "devrimci" geçinmenin ne kadar ayağa düşebileceğinin örneklerini yaşıyoruz arkadaşlar. İnsanların sokaklara çıkıp tepkilerini dile getirmesini "bozgunculuk, kaos, vahşet" olarak görmek. Hadi bu arkadaşlarımızı memnun etmek için hepimiz TBMM başkanlığına dilekçe gönderelim. Bozgunculuğu, kaosu, vahşeti engellemek için bütün gösteri ve yürüyüşler yasaklansın. Polise gösteri ve yürüyüşlere karşı vur emri verilsin. İnsanların tepkilerini sokakta dile getirme hakkı kaldırılsın. En az 30 yıl hapis cezası getirilsin. Böylece biz bu "demokrat ve devrimci" geçinen arkadaşları memnun edelim. ... Eminimki bu adamlar güngörendeki bombalamayı yapan PKK lı teröristler yakalanınca büyük bir hayal kırıklığına uğramışlardır. Bu arkadaşların zihniyetine göre ; Türkiye'de pkk lı terörüstler, **** katiller falan hepsi masum, komploya, iftiralara maruz kalan insanlardır. Bütün vahşetin ve kötülüğün sebebi ise Atatürkçülerdir. Elinde silah, köy basan sağı solu bombalayan insanları savunabilmek için yüzlerce sayfa manzume yazabilirler. Çok sıkışırlarsa "şiddetin her türlüsüne karşıyım" tarzı yumuşak söylemlerin arkasına saklanırlar teröristler söz konusu olunca. Öbür yandan, teröre karşı insanların haklı tepkilerini sokakta dile getirmesi çağrılarını (tüm dünyada olduğu gibi) vahşet, kaos olarak nitelerler. Biz öyle bir zihniyetle karşı karşıyayizki üstünde durmaya değmez. Belli,yazılanlar okunmuş ama anlaşılmak istendiği gibi anlaşılmış.Bence de değmez böyle zihniyetler üzerinde durmaya! Alıntı
Φ misafir1980 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Sevgili mavi yahu kardeşim teröristin ötekismi var, yani terörist ise elebette öteki olacaktır,beriki olması için insan olması gerekir.insan özellğiği taşıması gerekir, insan kılığına bürünmüş canavar değil..... hangi toplum olabilir sizce bu kompleks varken türk toplumu dersem yanlış anlarmısınız?yani bu ülkenin milletini oluşturan kürt-laz çerkez .............toplumuna. Terör ötekidir ve öteki olmaya devam edecektir. Alıntı
Φ misafir1980 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Biz artık "devrimci" geçinmenin ne kadar ayağa düşebileceğinin örneklerini yaşıyoruz arkadaşlar. İnsanların sokaklara çıkıp tepkilerini dile getirmesini "bozgunculuk, kaos, vahşet" olarak görmek. Hadi bu arkadaşlarımızı memnun etmek için hepimiz TBMM başkanlığına dilekçe gönderelim. Bozgunculuğu, kaosu, vahşeti engellemek için bütün gösteri ve yürüyüşler yasaklansın. Polise gösteri ve yürüyüşlere karşı vur emri verilsin. İnsanların tepkilerini sokakta dile getirme hakkı kaldırılsın. En az 30 yıl hapis cezası getirilsin. Böylece biz bu "demokrat ve devrimci" geçinen arkadaşları memnun edelim. ... Eminimki bu adamlar güngörendeki bombalamayı yapan PKK lı teröristler yakalanınca büyük bir hayal kırıklığına uğramışlardır. Bu arkadaşların zihniyetine göre ; Türkiye'de pkk lı terörüstler, **** katiller falan hepsi masum, komploya, iftiralara maruz kalan insanlardır. Bütün vahşetin ve kötülüğün sebebi ise Atatürkçülerdir. Elinde silah, köy basan sağı solu bombalayan insanları savunabilmek için yüzlerce sayfa manzume yazabilirler. Çok sıkışırlarsa "şiddetin her türlüsüne karşıyım" tarzı yumuşak söylemlerin arkasına saklanırlar teröristler söz konusu olunca. Öbür yandan, teröre karşı insanların haklı tepkilerini sokakta dile getirmesi çağrılarını (tüm dünyada olduğu gibi) vahşet, kaos olarak nitelerler. Biz öyle bir zihniyetle karşı karşıyayizki üstünde durmaya değmez. Arkadaşım iyi yazmışsınız da burada aksini iddia edenlere biraz ağır ithamlar.Ben sizin gibi düşünmüyorum. Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 buradaki tartışma amacından saptı gibi gözüküyor. demokratik bir ülkede her türlü eylem, protesto, gösteri, bayram, tören gibi faaliyetler dolayısıyla insanlar sokaklara dökülür. iktidarlar da eğer gerçekten demokratlarsa bu tepkilere karşı çıkmaz, tam tersine anlamaya çalışır ve ona göre hareket eder. bu gösterilerin nedeni bir bayramın kutlanması da olabilir. ancak bu iktidarın eleştirilmesini engellemez. isteyen istediği tepkiyi "başkasını rencide etmeden" gösterebilir. başkalarından kastım da iktidar değildir. iktidar eğer ülkeyi yönetiyorsa her türlü eleştiriye ve öneriye açık olmalıdır. eğer dikdatörler tarafından yönetilen bir ülkede yaşamıyorsanız sizin için her türlü güvenlik önlemi alınır ve rahat bir şekilde tepkinizi burada gösterirsiniz. sizi dağıtmak için de gaz bombaları,joblar, panzerler kullanılmaz. şimdi gelelim konuya. terör, her kesim tarafından kınanması ve protesto edilmesi gereken bir şeydir. ve bunun protetolarını sadece ülkemizden değil dünyadan gördük. milyonların sokağa dökülerek masum insanların canına kıyılmasına nasıl tepki duyulduğunu... bu tip bir eylem ülkemizde şehit cenazeleri dışında görülmemiştir. artık canımıza tak eden bu terör olayı da artık birşeyler yapmamız gerektiğinin işaretini vermeye başlamıştır. ancak biz her konuda olduğu gibi sinmiş, tepkisiz bir hale gelmiş, getirilmişiz. baykal'ın, halkın bu duruma tepki vermesi için meydanlara dökülmesi fikri aslında art niyeti olmayan bir öneridir. ancak burada önemli olan nokta bu eylem düzenlenirken herhangi bir kürt vatandaşının dışlanmaması, baskı altına alınmaması. bütün kürtleri pkklı olarak görmüyoruz laflarını çok duyduk. oysaki içimizde bütün kürtleri düşman gören, hepsini yok etmek isteyen aşırı milliyetçi insanlar var. bu milliyetçi arkadaşlara bu fırsat verilmemeli.. çünkü bazen kendini bilmez insanlar yaptıklarının nereye varabileceğini bilememektedir. o mitingde ; " kürtlere **** " " bir türk bütün kürtlere bedeldir " " bütün kürtler pkklıdır " şeklinde pankartlar açılırsa işte o zaman oradaki miting amacından sapar.... sonuç olarak herkesin barış istediği bir ortamda, kimsenin dışlanmayacağı bir biçimde sadece terörü ve kardeşliği yok etmeye çalışanların protesto edileceği sevgi ve barış içinde türk-kürt ve diğer yurttaşlarımız omuz omuza bir miting yapılabilir. ancak dediğim gibi aramızdaki aşırı milliyetçileri engelleyerek ve onların seçim malzemesi yaptıkları şehitleri kullandırtmayarak bu olur... bu mitinge de ben de katılırım...!!! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 buradaki tartışma amacından saptı gibi gözüküyor.demokratik bir ülkede her türlü eylem, protesto, gösteri, bayram, tören gibi faaliyetler dolayısıyla insanlar sokaklara dökülür. . . ...!!! Sayın hakanaytaç konuya bakışınız oldukça önemli.Ve oldukça güzel.Hoşgeldiniz bu güzel düşündükleriniz ile(daha önce mi geldiniz bilmiyorum ama sizi yeni tanıdım)Demokratik bir ülkede,eleştirdiğiniz,rahatsız olduğunuz noktalara tepki vermek en temel hakkınız.Yalnız bu demokratik ülkeler için geçerli;olması gerekendir.Ne kadar demokratiğiz ki bu hakkı kendimizle ifade edelim.Bakın sakın yanlış anlamayın.Ben asla tepkiye hayır demem.Ama ben insanları linç edip bunu tepki diye sunanlara,kendi gibi düşünmeyenleri öldürüp yine bu tepkiyle açıklayanların olduğu kendi ülkemde tepki hesabını sorarım.Sayın Baykalı pek samimi bulmuyorum,alanlarda darbe diye halkı kışkırtanların tepkisine güvenemem.Onlar halkı sokağa çağırdılar,tepkiye değil.Ve bunu baştada yazmıştım,siyasiler ve medya birazcık da olsun çıkarlarını bir tarafa bırakıp dürüst olsunlar.Bu ülkenin insanlarını hiçbir gerekçe ile karşı karşıya getirmek kimseye fayda sağlamaz.Yani hakan bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil benim istediğim,çıkalım,yazalım ve haykıralım.Ama olması gereken yerlerde ve insanın yaşama alanına saygı duyarak.Ayrıca H Karadenizli aracılığıyla ilettiğiniz mesajı aldım.Diyarbakırlıların çok sevdiğim bir sözü vardır;başım gözüm üstüne... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Bu ülkede terör varsa,bu ülkede devlete küfredılıyorsa,bu ülkede vatanseverler terörıst muamelesı görüyorsa,bu ülkede terörıst bası lüks otelde yasatılıyorsa,bu ülkede haınler ve terör yandasları sokakları ısgal edıyorsa bunun nedenı halkı susmasıdır,bunun nedenı sakın sokaga cıkma dıyenlerın olmasıdır,bunun nedenı halkın tepkısınden korkanların yalan ve uydurmalarla sokaga cık dıyenlerı darbe yanlısı göstermelerıdır.Halk sokaga cıkmadıgı sürece terörıstler sokaklarda cırıt atacaklardır,ırtıca kol gezecektır,mıdelerı genıs olanların mansetlerı okunacaktır. Halkın sokaga ınmesını LINC le özlestırenler Hrant Dınkın cenazesınde ınsanların sokaklara dökülmesınden ve Ermenılesmelerınden gocunmadılar,cünkü öldürülen kısı Türk kanına *** demıstı.Kosa kosa gıttıler o cenazeye,yalanlarıda hazırdı,DEMOKRATIK TEPKI!ama halkın sokaklara dökülüp demokratık tepkısını dıle getırmesını LINCLE özlestırıyorlar. Cıfte standart bır yanda AKP yı sectı dıye halk göklere cıkartılıyor,bılınclı oldugu söylenıyor aksını yazanlara halkı hıce sayıyorsunuz denıyor ama sokaklara dökülüp tepkısını dıle getırmesı ıstendıgınde HALK LINC yapar dıye korkuluyor,amac Baykalı damgalamak.Baykalın sırtından sıyaset yapmak.Aynı Baykal eger Erdogan gıbı terörıstlerın oylarına oynasaydı sımdı ona güvenmeyenler onu bastacı edeceklerdı. saygılarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 İçinde ergenekon kelimesinin geçtiği yazıları ve bu zihniyetleri artık ciddiye almıyorum... E ne yapayım alamıyorum Evet CETELERE karsi cikmak ve temiz TOPLUM, temiz DEVLET istemek yürek ister. Istersem agamada dokunur dayimada dokunur. Dokunma korkusu bazi insanlarin kafalarini kuma sokmasini gerektiriyor malesef. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Bu ülkede terör varsa,bu ülkede devlete küfredılıyorsa,bu ülkede vatanseverler terörıst muamelesı görüyorsa,bu ülkede terörıst bası lüks otelde yasatılıyorsa,bu ülkede haınler ve terör yandasları sokakları ısgal edıyorsa bunun nedenı halkı susmasıdır,bunun nedenı sakın sokaga cıkma dıyenlerın olmasıdır,bunun nedenı halkın tepkısınden korkanların yalan ve uydurmalarla sokaga cık dıyenlerı darbe yanlısı göstermelerıdır.Halk sokaga cıkmadıgı sürece terörıstler sokaklarda cırıt atacaklardır,ırtıca kol gezecektır,mıdelerı genıs olanların mansetlerı okunacaktır.Halkın sokaga ınmesını LINC le özlestırenler Hrant Dınkın cenazesınde ınsanların sokaklara dökülmesınden ve Ermenılesmelerınden gocunmadılar,cünkü öldürülen kısı Türk kanına *** demıstı.Kosa kosa gıttıler o cenazeye,yalanlarıda hazırdı,DEMOKRATIK TEPKI!ama halkın sokaklara dökülüp demokratık tepkısını dıle getırmesını LINCLE özlestırıyorlar. Cıfte standart bır yanda AKP yı sectı dıye halk göklere cıkartılıyor,bılınclı oldugu söylenıyor aksını yazanlara halkı hıce sayıyorsunuz denıyor ama sokaklara dökülüp tepkısını dıle getırmesı ıstendıgınde HALK LINC yapar dıye korkuluyor,amac Baykalı damgalamak.Baykalın sırtından sıyaset yapmak.Aynı Baykal eger Erdogan gıbı terörıstlerın oylarına oynasaydı sımdı ona güvenmeyenler onu bastacı edeceklerdı. saygılarla sayin politika hangi vatansever bu ulkede terorist muammelesi gormustur soylermisin ayrica terorist basini luks otelde yasatan yine bu devlet degilmi.. hic kusura bakma ama bu halk hic bir zaman susmamistir illaki sizin istediginiz gibi sokaklara dokulup kan govdeyimi gotursun istiyorsunuz eger boyle olursa iciniz rahatmi olacak yani suna acikca ic savas istiyoruz desenize nekadar rahat yaziyorsunuz hrant dinkin bugun bir ermeni olmamis olsaydi yine boyle bir tepki verecekmiydiniz birakin kim olursa olsun sonuc itibariyle bir insan ve can tasiyor bu sizin icin bir sey ifade etmiyormu sen konuyu yine turkculuge cekmissin ama orada sokaga dokulenler hrant dinkin katilini bir katil olarak goruyordu turk alman ermeni olarak degil ama bunu halen anlamamissin belli oluyor ayrica en son yazdiginiz seyde baykal erdogan gibi teroristlerin oylarina oynasaydi diyorsun bu teroristler kim aciklarmisin.. ayrica baykal yillardir kurtlerin oylarini aliyordu isterseniz bir ufak arastirma yapin tabi isinize gelirse.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Serıatcılar sokaklara dökülüp *serıat ısterız*dedıklerınde,terör yandasları sokaklara dökülüp ellerınde PKK bayrakları ıle slogan attıklarında ıcsavastan bahsetmeyenler halkın sokaga dökülmesını ıc savasa benzetırler.Halktan korkanlar halkın sokaga cıkmasını ıstemezler. Hrant Dınkten bahsedılmıs ve Ermenı olmasaydı böyle tepkı verırmıydınız dıye soruluyor bana.Yazdıklarıomın ıcerıgını anlamayıp ahkam kesmek o kadar kolaykı.Ben Hrant Dınkın ölümünde sokaga dökülenlerın neden alkıslandıgını ama teröre karsı halkın sokaga cıkmasından neden korkuldugunu yazdım benım bu yazdıgımı elestırmek teröre karsı sessız kalmaktan yana olmak demektır ******* Halkı bılınclı dıye ısımıye geldıgınde sevecegız ısımıze gelmedıgınde ıse onun sokaga cıkmasını ıc savasa benzetecegız bence bu ıddıa etık yönden düsündürücüdür. saygılarla Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Vermis oldugunuz yanitlar gercekten komik cunku sahsim adina ben herturlu ic savasa karsiyim savasa karsi oldugum kadar haksizligada karsiyimdir.. Sizin burada halk dedigin kimdir halk benim, sensin, herhangi birisidir siz halen bunun farkina varamamissanizda oda sizin eksinizdir.. Egerki gosteriler cigirindan veyahut amacini asmayacaksa ben ve ben gibi dusunen bir cok insanda bu gosteriye katilir yok sizin amaciniz farkli dukkan yagmalayip araba veyahut teker yakmaksa rast gele size sizler aydin dusunceli insanlarsiniz bizler nede olsa bolucuyuz sizin gozunuzde.. Hrant dink ile dusuncenize gelirse orada yazin birsey icermiyor cunku sadece insanlar disari cikip olayi protesto edip herkes bir agizdan biz ermeniyiz diye pankart actigi icin okadar insani ermenilesmeyle sucluyorsunuz buda apacik yaziliyor ve bunu sadece katilin turk oldugu icin yaptiklarini ve cifte standard oldugunu vurguluyorsunuz daha fazla yazini aciklamama luzum yok herhalde.. Buda gercekten cok ama cok komik.. her bilincli insan sizin gibi dusunuyorsa demekki ben geri kafaliyim .... saygilar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 sayin politika hangi vatansever bu ulkede terorist muammelesi gormustur soylermisin ayrica terorist basini luks otelde yasatan yine bu devlet degilmi.. hic kusura bakma ama bu halk hic bir zaman susmamistir illaki sizin istediginiz gibi sokaklara dokulup kan govdeyimi gotursun istiyorsunuz eger boyle olursa iciniz rahatmi olacak yani suna acikca ic savas istiyoruz desenize nekadar rahat yaziyorsunuz hrant dinkin bugun bir ermeni olmamis olsaydi yine boyle bir tepki verecekmiydiniz birakin kim olursa olsun sonuc itibariyle bir insan ve can tasiyor bu sizin icin bir sey ifade etmiyormu sen konuyu yine turkculuge cekmissin ama orada sokaga dokulenler hrant dinkin katilini bir katil olarak goruyordu turk alman ermeni olarak degil ama bunu halen anlamamissin belli oluyor ayrica en son yazdiginiz seyde baykal erdogan gibi teroristlerin oylarina oynasaydi diyorsun bu teroristler kim aciklarmisin.. ayrica baykal yillardir kurtlerin oylarini aliyordu isterseniz bir ufak arastirma yapin tabi isinize gelirse.. Burada bu kadar güzel yazan arkadaşlar da olmazsa(benim gibi düşündüğünden değil,dürüst olduğundan) Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Serıatcılar sokaklara dökülüp *serıat ısterız*dedıklerınde,terör yandasları sokaklara dökülüp ellerınde PKK bayrakları ıle slogan attıklarında ıcsavastan bahsetmeyenler halkın sokaga dökülmesını ıc savasa benzetırler.Halktan korkanlar halkın sokaga cıkmasını ıstemezler.Hrant Dınkten bahsedılmıs ve Ermenı olmasaydı böyle tepkı verırmıydınız dıye soruluyor bana.Yazdıklarıomın ıcerıgını anlamayıp ahkam kesmek o kadar kolaykı.Ben Hrant Dınkın ölümünde sokaga dökülenlerın neden alkıslandıgını ama teröre karsı halkın sokaga cıkmasından neden korkuldugunu yazdım benım bu yazdıgımı elestırmek teröre karsı sessız kalmaktan yana olmak demektır ******* Halkı bılınclı dıye ısımıye geldıgınde sevecegız ısımıze gelmedıgınde ıse onun sokaga cıkmasını ıc savasa benzetecegız bence bu ıddıa etık yönden düsündürücüdür. saygılarla Cevaplar hicte samimi degil malesef. Sanki Hirant Dink'in katline tepki göstermis birisiniz. Ulusalci gecinen bir dergi Hirant Dink icin bir Türk düsmani öldürülmüstür diye yazdi ve kendisini ulusalci diye niteleyen kimse bu tavriu kinamadi. Sizde kendinizi Ulusalci olarak niteliyorsunuz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.