Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 51
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:
Tuzluca köy değil ilçe :D

Ayrıca,bizim köy merkezi -_- (Iğdır'ın kendisi köy ya :lol: )

Valla,geçen bayram babam zorla köye götürdü de,kendime mezarlık yeri ayarladım B)

Oradan Ağrı'yı seyredecem :lol::lol:

orası işte...

Ermeni anıtına yakınsınız o zaman. Iğdır otelleriyle falan çok da güzel. İran yemekleri yapan bir lokantası vardı. Çok büyük bir de cami yapıyorlar. Geçen sene Nahcıvan'a geçerken bir gün öğretmenevinde kalmıştım. Yalnız cep telefonu Ermenistan çekiyordu :)

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Erivan'la göz göze iki şehir Iğdır

Gönderi tarihi:

Gormek lazim ozaman, ama gezi arabayla zevkli oluyor :) ama Turkiyede araba kullanmak intihar etmekle es deger... :D

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Halfeli'nin en güzel köyü Işıklar köyüdür, büyük ve küçük ağrıyı tam cepheden görür, çok verimli, her şeyin yetiştiği bir köydür. Eğer toprağınız varsa Aras'tan çok iyi sulama aldığından oldukça iyi bir arsa olmalı.

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Evet ben arabayla gezdim, Aralık var Türkiyenin en doğusu oradan solda Ermenistan, sağda İran, incecik bir yerden Azerbeycana bağlı Nahcıvana geçiyorsun. Nahcıvan'ın da bir tike kebabı var ki öfff, yeme de yanında yat!

Gönderi tarihi:

Yemiyeceksem ne anladim ben ozaman niye yaninda yatayim :) olmaz tadina bakmazsam kebabin istemem ozaman ermeni yemeklerinin guzel oldugunu biliyorum rusyada iken ermeni lokantasina gitmistim zaten bir onlarin yemeklerini yiyebildim birde mcdonalds :)

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Zaten dünyanın bütün ülkelerindeki McDonaldsları ezberledim. Yerel yemekleri pek beğenmiyorum ben de! Bir tek Brezilyalılar yemek yapmaktan anlıyorlar, orada aç kalmamıştım, feijoadaya bayılmıştım. Şu Fransız mutfağı falan dedikleri ise tatsız tuzsuz birşey, nefret etmiştim.

Gönderi tarihi:

Ya Mcdonalds yada turk restaurantlarini bulup karnini oyle doyuracaksin fransiz mutfagindan hic soz etme, rusyada corbalar meshurdu uzeri ekmekle kapali icinde ne oldugu belli degil yerken insanin gozunden yaslar geliyor... :)

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Brüksel'in bir Neuhausu bir de midye lokantaları meşhurdur bilirsin. Midyeciye grup gitmiştik menüden midye istemiştim. Midyeler geldi, midye kabuğunda yeşil soslu midye eti vardı, yedim çok lezzetliydi. Sonra yeşil sosu merak ettim, garsona sordum. Meğer midye kabuğunun içindeki et midye değil sümüklü böcekmiş. :sick: Marsilya'da da kurbağa bacağı yemiştim, kurbağanın ayak parmakları mide kaldırıyordu.

Gönderi tarihi:
Brüksel'in bir Neuhausu bir de midye lokantaları meşhurdur bilirsin. Midyeciye grup gitmiştik menüden midye istemiştim. Midyeler geldi, midye kabuğunda yeşil soslu midye eti vardı, yedim çok lezzetliydi. Sonra yeşil sosu merak ettim, garsona sordum. Meğer midye kabuğunun içindeki et midye değil sümüklü böcekmiş. :sick: Marsilya'da da kurbağa bacağı yemiştim, kurbağanın ayak parmakları mide kaldırıyordu.

Ben midye sevmiyorum o yuzden sumuklu bocek hic sevmem tercihim karides guzel oluyor.. :) sumuklu bocegi kabugundan cikarmasida igrenc oluyor :) bioloji dersinde cikarirken gormustum.. :D

Mavi sende gel bak biz tur hazirliyoruz :)

Gönderi tarihi:
Gormeyenler icin bende tavsiye ederim... paris baska bir guzeldir..

Benim tavsiye edecegim ulkeler Isvicre (Genevre, Zurich), Almanya(Koln, Heildberg, Hamburg, Lubeck,Kiel),Avusturya(Viyana, Salzburg) Belcika(Bruksel, Antwerpen,Gent, Liege),Hollanda (Amsterdam, Rotterdam, Maastricht) Fransa (Paris),Italya(Roma, Milano) ,Rusya(sct.Petersburg), Isvec (Goteborg, Malmø),Norvec (Oslo,Bergen),Finlandiya(Helsinki), Danimarka(Kopenhag, Odense,Aarhus)

Evet evet Hamburg'a gidin guzel yerleri var, Altona olan yere turkler Altinova diyorlar :stuart: Almanya'ta gitmiskende Berline de gittin orda halen 2. savasin hikayesi olan yerlere gide bilirsiniz :)

Gönderi tarihi:
Evet evet Hamburg'a gidin guzel yerleri var, Altona olan yere turkler Altinova diyorlar :stuart: Almanya'ta gitmiskende Berline de gittin orda halen 2. savasin hikayesi olan yerlere gide bilirsiniz :)

Bak ben berlini unutmusum berlin duvari yikildigi zaman cok farkliydi simdiki hali cok farkli kimbilir ozamanlar o sokak aralarinda hangi ajanlar at kosturuyordu :)

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Görülmesi gereken yerlere Chicago, Las Vegas, Los Angeles ve Miami'yi de eklememiz lazım :)

Gönderi tarihi:
:) henuz okadar okyanus otesine gecemedim artik buradan nezaman amerikaya kopru yaparlarsa ozaman.. :D
Gönderi tarihi:
Görülmesi gereken yerlere Chicago, Las Vegas, Los Angeles ve Miami'yi de eklememiz lazım :)

eklicektim de Yakisiklinin dedigi gibi Ulkeyi sorunca biraktim :) yeni topic acmak lazim hangi sehirleri seviyorsunuz diye :D

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Mısır'a çok iyi derler mesela, toz toprak, sinek böcek, hijyen berbat, sıcaktan nefes alınmıyor, bildiğin çöl şartları, hastalık kol geziyor, her giden diare oluyor.

Gönderi tarihi:

Aslinda arap ulkelerinin cogu Misir gibi, misiri gormek hayallerimden birisiydi ama sonradan vazgectim.. :D

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:
Aslinda arap ulkelerinin cogu Misir gibi, misiri gormek hayallerimden birisiydi ama sonradan vazgectim.. :D

Bakımsız ülkeler, kendi değerlerini koruyamıyorlar!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.