Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Karakolda ayağı takılandan bir hafta sonra, kurşunların üzerine bıçağıyla yürüyen öldü!? Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta 38 yaşındaki, bir çocuk babası Metin Yüksel gözaltında yaşamını kaybetmişti. 3 Temmuz Perşembe günü şikayet üzerine gözaltına alınan Yüksel'in, nezarethaneye konmadan önce camdan kaçmaya çalışırken ayağının takılıp düştüğü iddia edilmişti. Bugün şüpheli bir polis cinayeti de Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşandı. İddiaya göre dün gece rutin bir kontrol sırasında trafik polislerinin motosikletine el koyduğu 31 yaşındaki Orhan Oflas bu sabah ekmek bıçağıyla Çarşı mahallesindeki Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne geldi. Ve elindeki bıçakla kapıda nöbet tutan polis Serkan Aktekin'e saldırdı. Bu sırada karakoldan çıkan başka bir polis ise havaya ateş açtı. Bunun üzerine Oflas kaçmaya başladı. Nöbet tutan polis Serkan Aktekin ise arkasından koşarak Orhan Oflas'ı ayağından vurdu. Daha sonra havaya ateş açmayı sürdüren polis Aktekin, polislerin ifadesine göre Oflas'ın arkasını dönerek tekrar bıçakla saldırmak istemesi üzerine Orhan Oflas'ı göğsünden vurarak öldürdü. Van'da da sırtından çocuk vurdular Van'da ise polis, askere güldü diyerek kovaladığı çocuğu sırtından vurdu. DİHA'nın haberine göre, Şehit Osman Çınar Karakolu yanındaki Demokrasi Parkı'nda oynayan çocuklardan bazılarını yanına çağıran nöbetçi bir asker, onlarla sohbet etmeye başladı. Bu esnada çocuklardan bir kaçı askere dil çıkarınca nöbetçi asker polisleri çağırdı. Olay yerine gelen polisler ise "Buradan uzaklaşın" diyerek çocukları kovalamaya başladı. Polisler, korktukları için kaçmaya başlayan çocukların ardından ateş etmeye başladı. 13 yaşındaki A.K vurulma anını ise şöyle anlatıyor: Ben de bir sokağa girdim. Çıkmaz sokaktı. Orada bulunan duvarın üzerinden atlamaya çalışırken, bana yaklaşan polisler arkadan direkt bana ateş açtılar. Bir kurşun sırtıma isabet etti. Daha sonra polisler yanıma geldi. Aralarında hastaneye götürüp götürmeme konusunda tartışıyorlardı. Ben o sırada hep öleceğimi düşündüm. Sonra gözlerimi açtığımda hastanede olduğumu gördüm. 13 yaşındaki çocuk halen sakat kalma riski taşıyor. Gündem. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Karakolda ayağı takılandan bir hafta sonra, kurşunların üzerine bıçağıyla yürüyen öldü!? Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta 38 yaşındaki, bir çocuk babası Metin Yüksel gözaltında yaşamını kaybetmişti. 3 Temmuz Perşembe günü şikayet üzerine gözaltına alınan Yüksel'in, nezarethaneye konmadan önce camdan kaçmaya çalışırken ayağının takılıp düştüğü iddia edilmişti. Bugün şüpheli bir polis cinayeti de Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşandı. İddiaya göre dün gece rutin bir kontrol sırasında trafik polislerinin motosikletine el koyduğu 31 yaşındaki Orhan Oflas bu sabah ekmek bıçağıyla Çarşı mahallesindeki Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne geldi. Ve elindeki bıçakla kapıda nöbet tutan polis Serkan Aktekin'e saldırdı. Bu sırada karakoldan çıkan başka bir polis ise havaya ateş açtı. Bunun üzerine Oflas kaçmaya başladı. Nöbet tutan polis Serkan Aktekin ise arkasından koşarak Orhan Oflas'ı ayağından vurdu. Daha sonra havaya ateş açmayı sürdüren polis Aktekin, polislerin ifadesine göre Oflas'ın arkasını dönerek tekrar bıçakla saldırmak istemesi üzerine Orhan Oflas'ı göğsünden vurarak öldürdü. Van'da da sırtından çocuk vurdular Van'da ise polis, askere güldü diyerek kovaladığı çocuğu sırtından vurdu. DİHA'nın haberine göre, Şehit Osman Çınar Karakolu yanındaki Demokrasi Parkı'nda oynayan çocuklardan bazılarını yanına çağıran nöbetçi bir asker, onlarla sohbet etmeye başladı. Bu esnada çocuklardan bir kaçı askere dil çıkarınca nöbetçi asker polisleri çağırdı. Olay yerine gelen polisler ise "Buradan uzaklaşın" diyerek çocukları kovalamaya başladı. Polisler, korktukları için kaçmaya başlayan çocukların ardından ateş etmeye başladı. 13 yaşındaki A.K vurulma anını ise şöyle anlatıyor: Ben de bir sokağa girdim. Çıkmaz sokaktı. Orada bulunan duvarın üzerinden atlamaya çalışırken, bana yaklaşan polisler arkadan direkt bana ateş açtılar. Bir kurşun sırtıma isabet etti. Daha sonra polisler yanıma geldi. Aralarında hastaneye götürüp götürmeme konusunda tartışıyorlardı. Ben o sırada hep öleceğimi düşündüm. Sonra gözlerimi açtığımda hastanede olduğumu gördüm. 13 yaşındaki çocuk halen sakat kalma riski taşıyor. Gündem. Kardesim bu haberler kasitli ve o güzel güvenlik mensuplarimizi karalamak. Ha desenki Ergenekoncular hapishanede öldürülmek isteniyor, bak ona inanirim ve 100% dogrudur o haber. Diger devlet görevlilerini karalayici haberleri sadece AB yanlilari, bölücüler, vatanhainleri ve asiri solcular yapar. Iste bizim insanimiz böyle sevgili dostum. Birileri gercekleri söyleyince bölcü olur, digerleri ne yazarsa yazsin vatansever olur. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 polislerin oldurme bahanesi demek bence biraz ar ve haksiz. Polislermize biraz daha guvenelim. Her Ulkede kara koyun olur ve bazi polisler gorevlerini yapmiya biliyorlar bu sadece bizde degil her yerde butun Dunyada...... Kendilerini korumak icin baskalarini vura bilirler (oldurmak degil) Genelde ilk ayaktan vururlar zaten oldurulmesi iyi bir sey degil tabi ama adam eger devam saldirmaya kalktiysa yapilacak birsey yok. 13 yasindaki cocuklari vurmalari tabiki yanlis havaya ates atmalari bile yanlis sonunda karsindaki bir cocuk. Bu olaylar ne kadar dogru yada yanlis oldugunu bilmedigim icin sadece fikrimi yaziyorum ve bence Polislerimizi karalamayin o kadar cabuk. saygilarla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Karakolda ayağı takılandan bir hafta sonra, kurşunların üzerine bıçağıyla yürüyen öldü!? Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta 38 yaşındaki, bir çocuk babası Metin Yüksel gözaltında yaşamını kaybetmişti. 3 Temmuz Perşembe günü şikayet üzerine gözaltına alınan Yüksel'in, nezarethaneye konmadan önce camdan kaçmaya çalışırken ayağının takılıp düştüğü iddia edilmişti. Bugün şüpheli bir polis cinayeti de Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşandı. İddiaya göre dün gece rutin bir kontrol sırasında trafik polislerinin motosikletine el koyduğu 31 yaşındaki Orhan Oflas bu sabah ekmek bıçağıyla Çarşı mahallesindeki Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne geldi. Ve elindeki bıçakla kapıda nöbet tutan polis Serkan Aktekin'e saldırdı. Bu sırada karakoldan çıkan başka bir polis ise havaya ateş açtı. Bunun üzerine Oflas kaçmaya başladı. Nöbet tutan polis Serkan Aktekin ise arkasından koşarak Orhan Oflas'ı ayağından vurdu. Daha sonra havaya ateş açmayı sürdüren polis Aktekin, polislerin ifadesine göre Oflas'ın arkasını dönerek tekrar bıçakla saldırmak istemesi üzerine Orhan Oflas'ı göğsünden vurarak öldürdü. Van'da da sırtından çocuk vurdular Van'da ise polis, askere güldü diyerek kovaladığı çocuğu sırtından vurdu. DİHA'nın haberine göre, Şehit Osman Çınar Karakolu yanındaki Demokrasi Parkı'nda oynayan çocuklardan bazılarını yanına çağıran nöbetçi bir asker, onlarla sohbet etmeye başladı. Bu esnada çocuklardan bir kaçı askere dil çıkarınca nöbetçi asker polisleri çağırdı. Olay yerine gelen polisler ise "Buradan uzaklaşın" diyerek çocukları kovalamaya başladı. Polisler, korktukları için kaçmaya başlayan çocukların ardından ateş etmeye başladı. 13 yaşındaki A.K vurulma anını ise şöyle anlatıyor: Ben de bir sokağa girdim. Çıkmaz sokaktı. Orada bulunan duvarın üzerinden atlamaya çalışırken, bana yaklaşan polisler arkadan direkt bana ateş açtılar. Bir kurşun sırtıma isabet etti. Daha sonra polisler yanıma geldi. Aralarında hastaneye götürüp götürmeme konusunda tartışıyorlardı. Ben o sırada hep öleceğimi düşündüm. Sonra gözlerimi açtığımda hastanede olduğumu gördüm. 13 yaşındaki çocuk halen sakat kalma riski taşıyor. Gündem. Eeee Uğur Kaymaz'a sıkılan onbir kurşun da küçük çocuğun terörist olması değil miydi?Sağol Yayamaz'ım...emeğine sağlık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.