Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Bugüne kadar FORUMDA bu“3000’inci’ iletim... Evet 3000 oldu... Fakat çoğu defa en önemli soruyu da kendime sordum hep: Niçin yazmalı? Her defasında ne yazacağını, neyi, nasıl, niçin bir daha, bir daha savunacağını, düşünmek... Üstelik yazdıklarını yeniden okuyucularla paylaşmak zorunda kalmasının acısı! "Yazdın da ne oldu DİPNOT?" Bilmem ama bildiğim bir şey var; Öyle de olsa, yine yazmak, yine konuşmak, yine uyandırmak, yine direnmeye, düşünmeye çağırmak!.. Hem kendini, hem çevreni, hem okurlarını, sonsuza kadar!.. Ve devam da edecek tabiki... Ama okuyuculara, forumdaşlara söyleyebileceğim tek birşey var... Hepinize teşekkürler... Hepinizi seviyorum... Hepiniz harikasınız... Hepiniz iyi ki varsınız... Varsınız çünkü milyarlaca, belkide rakamları buraya sığdıramayacağım kadar çoooook uzun bir zaman diliminin çok kısa bir anınıh sürecini hep birlikte yaşıyor olduğumuzun farkındayım... Bu süreç başka bir zaman diliminde hiçbir zaman olmayacak ve geri gelmeyecek, o nedenle her birinizin değerinin benim için büyüklüğünün farkındayım... Bu arada yazılarıma, eleştirilerime, görüşlerime ve düşüncelerime ilgi gösteren, katkı sunan, eleştirilerini esirgemeyen ve hayrıca burada bana bu fırsatı veren forum yöneticilerine, kuruculurana yürekten teşekkürlerimi sunuyorum... Çünkü bana kazandırdığınız o kadar çok şey olduki.... Bunu asla inkar edemem... Sizi sevmek, bağlı kalmak ve iletişimde olmak için o kadar çok sebep varki... Bu nedenle hepinizi tek tek yüreklerinizden öpüyorum... Hep birlikte nice 3000. iletilere diliyorum... Hepinize sevgi ve saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 3000. sigara paketimi sayıyorum bende. Geldiğimde bacaklarımdan birisini kaybetmiş olacağım, ne mutlu. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Bugüne kadar FORUMDA bu“3000’inci’ iletim...Evet 3000 oldu... Fakat çoğu defa en önemli soruyu da kendime sordum hep: Niçin yazmalı? Her defasında ne yazacağını, neyi, nasıl, niçin bir daha, bir daha savunacağını, düşünmek... Üstelik yazdıklarını yeniden okuyucularla paylaşmak zorunda kalmasının acısı! "Yazdın da ne oldu DİPNOT?" Bilmem ama bildiğim bir şey var; Öyle de olsa, yine yazmak, yine konuşmak, yine uyandırmak, yine direnmeye, düşünmeye çağırmak!.. Hem kendini, hem çevreni, hem okurlarını, sonsuza kadar!.. Ve devam da edecek tabiki... Ama okuyuculara, forumdaşlara söyleyebileceğim tek birşey var... Hepinize teşekkürler... Hepinizi seviyorum... Hepiniz harikasınız... Hepiniz iyi ki varsınız... Varsınız çünkü milyarlaca, belkide rakamları buraya sığdıramayacağım kadar çoooook uzun bir zaman diliminin çok kısa bir anınıh sürecini hep birlikte yaşıyor olduğumuzun farkındayım... Bu süreç başka bir zaman diliminde hiçbir zaman olmayacak ve geri gelmeyecek, o nedenle her birinizin değerinin benim için büyüklüğünün farkındayım... Bu arada yazılarıma, eleştirilerime, görüşlerime ve düşüncelerime ilgi gösteren, katkı sunan, eleştirilerini esirgemeyen ve hayrıca burada bana bu fırsatı veren forum yöneticilerine, kuruculurana yürekten teşekkürlerimi sunuyorum... Çünkü bana kazandırdığınız o kadar çok şey olduki.... Bunu asla inkar edemem... Sizi sevmek, bağlı kalmak ve iletişimde olmak için o kadar çok sebep varki... Bu nedenle hepinizi tek tek yüreklerinizden öpüyorum... Hep birlikte nice 3000. iletilere diliyorum... Hepinize sevgi ve saygılar... DİPNOT... Tebrikler sevgili Dipnot Bizimle paylaşmış olduğun nacizane düşüncelerin için tşk ederim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 3000. sigara paketimi sayıyorum bende. Geldiğimde bacaklarımdan birisini kaybetmiş olacağım, ne mutlu. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Tebrikler sevgili Dipnot Bizimle paylaşmış olduğun nacizane düşüncelerin için tşk ederim Rica ederim sevgili Gece Yağmuru.. İyiki varsınız... Sevgiler... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 insan yazdigi zaman kendini rahatlaatir.ama yazmadigi zaman yazmaktan noksan oldugu zaman kendisini ifade edemedigi zaman icinde birikir birikir birikir ve bi yerde patlak verir.ama bu patlak sozcuklerle kelimelerle olmaz.ya hrantin ensesinde patlar yada rahibin bogazinda...peki insan neden yazar nicin icindekileri disa yansitir.cunku baska caresi yokturda ondan..iyiki yaziyorsun dipnot Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Sevgili Dipnot önce bunlar sana .........nice 3000 lere diyorum bak bende senin peşinden buralara geldim ...ama ben 3000 de kesin payti vericem ve herkesi davet edicem sen ne yazıların daim olsun... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 iyiki yaziyorsun dipnot Teşekkürler sevgili jön... Sevgiler... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Sevgili Dipnot önce bunlar sana .........nice 3000 lere diyorum bak bende senin peşinden buralara geldim ...ama ben 3000 de kesin payti vericem ve herkesi davet edicem sen ne yazıların daim olsun... Sevgili Yayamaz Kanımca... Öncelikle içtenliğin, duyarlılığın ve çiçeklerin için çok teşekkürler... Hassas olman ve his vermen konusunda gerçekten üstüne yok ve hayrıca senin gibi güzel, içten, yürekli ve sevgi dolu bir yüreği olan güzel dostlarım sayesinde hiçbirzaman yanlız olmadığımı biliyorum... Ki bu da beni güçlü ve mutlu kılmaya yetiyor... Dale Carnegie: "Dostluk ortamı yaratmak için küçük bir gülümseme yeterlidir." der Senin küçük gülümsemelerini buradan tahmin edebildiğim çok tatlı birisin ve bu nedenle seni dost olarak gerçekten çok seviyorum... Bu nedenle her bakımdan beni güçlü ve mutlu kılan birine kocam sevgiler ve en güzel çiçekleri göndermek sanıyorum bir görev... İyi ki varsın, iyiki burdasın, iyiki gelmişsin... Bizim burada güler yüzümüz olman inanılmaz... Sevginle kal olurmu... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 küçük oldu dostum ama şimdi kım uğraşacak resmı upload fılan etmeyle yanına da bır kahve vereyım ama içerken çok gülme dokersın (aklıma su bardağını düşürdüğün geldi) Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 küçük oldu dostum ama şimdi kım uğraşacak resmı upload fılan etmeyle yanına da bır kahve vereyım ama içerken çok gülme dokersın (aklıma su bardağını düşürdüğün geldi) Sen canımsın... Ne diyebilirimki bundan gayrısına... Evet su bardığını dökmüştüm haklısın... Ama o han ben eyecanlı olmasam... O han kalbim pır pır etmese... O han Ben mutlu olmasam... O han karşında elim ayağım dolaşmasa... O han siz güzel dostlarla iliklerime kadar kaynaşmak istemesem... Hiç o su bardağı dökülebilirmiydi ... Sevginle kal olurmu.... DİPNOT... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.