Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 YA buranın kızları beceriksiz çıktı ben başka foruma gidiom Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 tancerenin dibinde kalmış biraz ama bir kişi doyar buyursun yesin.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 tancerenin dibinde kalmış biraz ama bir kişi doyar buyursun yesin.. küstüm işte,tencerenin dibi tutmuş bana yediriyonuz Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 birisi "denenmiş" kurabiye tarifi verebilirmi ,benimkiler taş gibi oluyor da Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Lady lida MALZEMELER viski portakal likörü buz HAZIRLANIŞI 1/2 viski, 1/4 cinzano sek (Extra Dry), 1/4 portakal likörünü karıştırıp,buz parçalarıyla servis yapın. AFIYET OLSUN! Manhattan MALZEMELER cinzano viski turunç likörü 1 adet yeşil zeytin HAZIRLANIŞI 1/2 tatlı cinzano (beyaz), 2/3 viski, yarım damla turunç likörünü kırılmış buz ile kanştırın. Kadeh içinde bir adet yeşil zeytinle servis yapın. AFIYET OLSUN! The Green MALZEMELER 2 cl Absolut votka 1 cl Nane Likörü 1 Adet Shaker Buz Limon Suyu 1 Adet Soda HAZIRLANIŞI Absolut votka,nane likörü, çok az miktarda limon suyu ( 5-6 damla kadar) ve 2 adet buzu shakerda buzlar eriyene kadar çalkalayın. Daha sonra ağzına kadar buz dolu olan derin bir viski kadehine boşaltın ve bardağın geri kalan kısmını soda ile tamamlayın. Servis esnasında bir dilim limon ekleyin. AFİYET OLSUN ! Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 valla erkekler cok becerikli ellerinize saglik arkadaslar Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Mercimekli Köfte -------------------------------------------------------------------------------- Mercimeği ayıklayıp yıkayın. 3 bardak suyla ateşe koyun; kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Bulguru tel süzgece koyup üzerine su dökün ve mercimeğin içine boşaltın..." Mercimekli Köfte Malzemeler 1 su bardagi kırmızı mercimek 1 su bardağı ince bulgur 3 orta boy soğan 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 yemek kaşığı margarin 2 orta boy domates veya 1 yemek kaşığı salça Kırmızıbiber- kimyon- karabiber (ölçüsü isteğe bağlı) 1 demet yeşil soğan (4-5 adet) 3-4 adet yeşil biber ½ demet maydanoz Marul veya yeşil salata Yapılışı 1) Mercimeği ayıklayıp yıkayın. 3 bardak suyla ateşe koyun; kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Bulguru tel süzgece koyup üzerine su dökün ve mercimeğin içine boşaltın. Tuz koyun, kapalı olarak kabarmasını sağlayın. 2) Kuru soğanları ince ince doğrayın, yağla birlikte karıştırın. Doğranmamış domates veya salça katın. Bir iki çevirdikten sonra karışımı mercimekli karışıma ekleyin. İstenilen ölçüde kırmızıbiber, kimyon, karabiber, kıyılmış maydanoz, biber ve yeşil soğan katıp iyice yoğurun. 3) Hazırlanan içi, avuç arasında sıkarak şekillendirin. Salata veya marul yaprakları üzerinde servis yapın. Afiyet Olsun... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 hani nerde! ya insan yapıp getirir tarifi ne yapcam be ya! yenilmezki o Olucak şimdi, marulun arasına koyucan üstüne limon sıkıp yiyicen ohhhhhh Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Buyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Afiyetttt olsunnnnnnnn Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 gıcık şey bunu nasıl yicem ben monitörümü ısırıyım ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 al bi tane büyük lavaş ekmeği koy monitörü arasına afiyetle ye..... üzerine limon sıkmayı unutma Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 azizliturco, ben seni birisini hatirladigim icin, o hatiram sende kalsin, ben ne bileyim hangi hatira oldugunu, umarim iyi ve acilli bir yemekmis dir. Beceriksizmis kizlar. Derler ya, Basarili adam haniminin harcayabileceginden fazla kazanandir. Basarili kadin ise böyle bir adam bulandir.!!! Ne haber erkekler, bana bir sicak corba söyleyin, pahallisindan olsun, lütfen. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 kardeşim fişi çekiyimmi yoksa çekmedenmi yiyim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 çekmeden yeki bişey anlayasın şu lcd ekranlar çok güzel oluyor tavsiye ederim... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ezo Gelin Çorbası -------------------------------------------------------------------------------- MALZEMELER 1 çay fincanı kırmızı mercimek 1 çay fincanı ince bulgur 1 adet orta boy soğan 2 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı domates salçası 2 çay kaşığı kırmızı biber Yarım çay kaşığı acı biber yada biber salçası 2 çay kaşığı nane Biraz tuz 6-7 bardak su HAZIRLANIŞI Tencereye yağ ve küçük küçük doğranmış soğanları koyup, hafifçe pembeleştirin. Su, yıkanmış mercimek, bulgur, salça,tuz koyup mercimek ve bulgur yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten alıp acı kırmızı biber, nane serptikten sonra servis yapın. Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ezo Gelin Çorbası -------------------------------------------------------------------------------- MALZEMELER 1 çay fincanı kırmızı mercimek 1 çay fincanı ince bulgur 1 adet orta boy soğan 2 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı domates salçası 2 çay kaşığı kırmızı biber Yarım çay kaşığı acı biber yada biber salçası 2 çay kaşığı nane Biraz tuz 6-7 bardak su HAZIRLANIŞI Tencereye yağ ve küçük küçük doğranmış soğanları koyup, hafifçe pembeleştirin. Su, yıkanmış mercimek, bulgur, salça,tuz koyup mercimek ve bulgur yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten alıp acı kırmızı biber, nane serptikten sonra servis yapın. Tskler Gülsün. Yine size bagiriyom erkekler, erkek bir kadinin sözünden cikmaz, bunu bilirsiniz herhalde, benimde canim cekti bu Ezo Gelin corbasina. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Akarsu sen yemek yapmaktan çok çene çalıo vay seni alıcak adamın haline Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 sen ne agliyon senmi alican Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Erkek aglamaz! beni tanimadan yane. Gülsün, agzina saglik, yine alicak gözüyle bakiyorlar bize burda. Azizilturco, Gelin corbasi yapana, bir gelin geliyormus. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 sen ne agliyon senmi alican Alacak adama üzüldüm ağlamadım! Sonuçta hemcinsim yazık yani Erkek aglamaz! beni tanimadan yane. Gülsün, agzina saglik, yine alicak gözüyle bakiyorlar bize burda. Azizilturco, Gelin corbasi yapana, bir gelin geliyormus. kendi kendinize ne gelin güvey oluyonuz be kim alıo sizi! Aç tavukluk yapmayın şimdi Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Alacak adama üzüldüm ağlamadım! Sonuçta hemcinsim yazık yani kendi kendinize ne gelin güvey oluyonuz be kim alıo sizi! Aç tavukluk yapmayın şimdi kim geliyor. Corba yaparsan gelirim, yedikden sonra bulasiklara sana birakip giderim. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 ohh buldunuz kardeşimi saldırın... kardeşimi alan almış zaten..... hem bunlar yemek yapmayı bilmiyorlar yav hep karıştırmışlar çorbanın içine tuz yerine şeker koymuş şerbet gibiydi.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 hehe o çorbayı ben yemedim içine kocaman kocaman patatesler vardı ne işleri vardıysa Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 yemis/icmis gibi oldum valla. Ölürsem bu corba kalacak arkamda. Biraz corba yapsaydin ölürmüydün. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 bide kabuklarıyla koymuşlardı acaba kumpir mi yapmaya çalışmışlar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.