Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Toprak kap yaniii şöle bişey bak

194-DSC01000_resize.JPG

Resim biraz devasaymış ama :w00t:

Ağır ateşte kısık ateş manasında :)

Sayin RA_dya

iyiniyetinizi anliyorum anlamasina,da bu kabin icinde ne KURU var nede tarifi?

:D

• Cevaplar 447
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Bunu hep merak etmişimdir Efendi Türkler..nedir siz erkekleri bu kurufasülyeye çeken..? :unsure:

Bu arada Radya'cığıma katılıyorum güveç çoğu yemeğe ayrı bir lezzet katar..güveç kaliteli bir güveç olacak ama..mesela yaprak sarmasını birde güveçte deneyin.. :rolleyes:

Sayin dilos

sorunuzu en kisa zamanda cevaplayacagim bekleyelim gercek anlamda bir kurunun tarifi gelsin!

dediginiz gibi kaliteli güvec olacak bak bu gördügüm güvecden korkdum sanki afrikali tamtamlarin kullandigi kaba benziyor uzaktan yakindan kuruyla ilgisi yok?

:shuriken:

Gönderi tarihi:
Sayin RA_dya

iyiniyetinizi anliyorum anlamasina,da bu kabin icinde ne KURU var nede tarifi?

:D

Şimdi şöle bir durum var :D daha doğrusu bir kural var.

Bende sonradan öğrendim ki; sevgili Adminimizin uyarısıyla,bu bölüme yemek tarifi yazmamız istenmiyor.

Yemeğin tarifini ilgili yere ekleyip link vericem ben size birazdan :)

Gönderi tarihi:
Şimdi şöle bir durum var :D daha doğrusu bir kural var.

Bende sonradan öğrendim ki; sevgili Adminimizin uyarısıyla,bu bölüme yemek tarifi yazmamız istenmiyor.

Yemeğin tarifini ilgili yere ekleyip link vericem ben size birazdan :)

yok ben burda kalicam o kadar yigitse Admin kendisi gelsin tarif etsin ben kurumu buraya istiyorum!

Gönderi tarihi:
yok ben burda kalicam o kadar yigitse Admin kendisi gelsin tarif etsin ben kurumu buraya istiyorum!

Bak yemeği getirdim tarifte arkadan gelecek

asyacan07_kuru.jpg

Gönderi tarihi:
Bak yemeği getirdim tarifte arkadan gelecek

yokya yemek daha o kabin icinde,,o ne bicim kab sonra bak yemegin damlasi yana dökülmüs ,, ben sevmem öyle seyleri!

yalniz birazcik kuruya benziyor gibibe geldiya ,,yok yok benzemiyo :angry:

Gönderi tarihi:
Sayin dilos

sorunuzu en kisa zamanda cevaplayacagim bekleyelim gercek anlamda bir kurunun tarifi gelsin!

Bu en kısa zaman Sayın Efendi Türkler sakın ola Pudik mevzuusuna dönmesin..ruhum dayanmaz.. :getlost::wassat::yuvarlan:

Gönderi tarihi:
yokya yemek daha o kabin icinde,,o ne bicim kab sonra bak yemegin damlasi yana dökülmüs ,, ben sevmem öyle seyleri!

yalniz birazcik kuruya benziyor gibibe geldiya ,,yok yok benzemiyo :angry:

Seni alan yandı Allah canımı alsın :w00t::P

Bu en kısa zaman Sayın Efendi Türkler sakın ola Pudik mevzuusuna dönmesin..ruhum dayanmaz.. :getlost::wassat::yuvarlan:

:lol::ayakvur:

Gönderi tarihi:

Sayin dilos

dönermi hic dönermi herseyden önce bu kuru o neydi pudik aradaki farki bulamadinmi beni zan altinda birakmaya calisiyorsun! ben derim biraz düsün farki bulacaksin?

saygilarimla

Gönderi tarihi:

Evettt yemeğin link'ide geldi :)

Güveçte Kurufasülye

Yanlız sen yaparken sağısolu benim gibi kirletme Efendi Türkler :islik::P Afiyet olsun :)

Gönderi tarihi:
Evettt yemeğin link'ide geldi :)

Güveçte Kurufasülye

Yanlız sen yaparken sağısolu benim gibi kirletme Efendi Türkler :islik::P Afiyet olsun :)

gönderdigin link hareketsiz kimildamiyor yerinden... neyse üzmeyin tatli caninizi ben birseyler yapmaya calistim aksamdan kuruyu sicak suyun icine koydum ertesi günde taŞ gibi yedim

aradaki fark,, mideme oturdu ... sagolun :clover:

Gönderi tarihi:
gönderdigin link hareketsiz kimildamiyor yerinden... neyse üzmeyin tatli caninizi ben birseyler yapmaya calistim aksamdan kuruyu sicak suyun icine koydum ertesi günde taŞ gibi yedim

aradaki fark,, mideme oturdu ... sagolun :clover:

haydaaaaa,ben ne etmişim öle :wacko::o

o senin dediğin kurufasülye pişirmenin ilk aşaması,tabi taş gibi yersin :w00t:

neyse bi daha ki sefere böle dene,bu kez hareketli :stuart: (afedersin :blushing: )

Web Siteme Git

Gönderi tarihi:
haydaaaaa,ben ne etmişim öle :wacko::o

o senin dediğin kurufasülye pişirmenin ilk aşaması,tabi taş gibi yersin :w00t:

neyse bi daha ki sefere böle dene,bu kez hareketli :stuart: (afedersin :blushing: )

Web Siteme Git

Arkadasim sen beni kurufasülyeden sogutmakmi istiyorsun! Web Sitene gittim yine o kab yine ayni daginiklik inanki iceri girmemle cikmam bir oldu..

birde hareketden bahsediyorsun ..hareketin oldugu yerde temizlik olur ilk önce Web Siteni temizle :chris:

Gönderi tarihi:
Arkadasim sen beni kurufasülyeden sogutmakmi istiyorsun! Web Sitene gittim yine o kab yine ayni daginiklik inanki iceri girmemle cikmam bir oldu..

birde hareketden bahsediyorsun ..hareketin oldugu yerde temizlik olur ilk önce Web Siteni temizle :chris:

Eeee olacak o kadar dağınıklık :catikkas: İyi yemek yaparım dedim ama yemek yaparım demedim :laughing:

Bizim evde genelde yardımcım yapar yemekleri ben ortalığı dağıtmak istediğim zaman zevk için yaparım :islik:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
KIYMALI YAĞLAMA (KAYSERİ YAĞLAMASI)

deryadanlezzetler_kay4.jpg

Amanda aman Kayserili komşum yağlama tarifi de yaparmıışşş.. :rolleyes: yanına sarımsaklı yoğurt servis etmeyi unutmuşsun birtanem.. :) Bir Kayserili'nin iddiasına göre, Kayserililerden çok daha güzel yapıyormuşum yağlamayı.. :islik:

Bak canım istedi şimdi..yapayım da birlikye yiyelim ha komşum ne dersin..? :hug:

Gönderi tarihi:
Amanda aman Kayserili komşum yağlama tarifi de yaparmıışşş.. :rolleyes: yanına sarımsaklı yoğurt servis etmeyi unutmuşsun birtanem.. :) Bir Kayserili'nin iddiasına göre, Kayserililerden çok daha güzel yapıyormuşum yağlamayı.. :islik:

Bak canım istedi şimdi..yapayım da birlikye yiyelim ha komşum ne dersin..? :hug:

canım birtanem komuşm benim sen yaparsın da ben yemez miyim senin güzelligin yemege de karıştıktan sonra hic güzel olmaz mı?? :wub::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.