Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Toprak kap yaniii şöle bişey bak Resim biraz devasaymış ama Ağır ateşte kısık ateş manasında Sayin RA_dya iyiniyetinizi anliyorum anlamasina,da bu kabin icinde ne KURU var nede tarifi? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Bunu hep merak etmişimdir Efendi Türkler..nedir siz erkekleri bu kurufasülyeye çeken..? Bu arada Radya'cığıma katılıyorum güveç çoğu yemeğe ayrı bir lezzet katar..güveç kaliteli bir güveç olacak ama..mesela yaprak sarmasını birde güveçte deneyin.. Sayin dilos sorunuzu en kisa zamanda cevaplayacagim bekleyelim gercek anlamda bir kurunun tarifi gelsin! dediginiz gibi kaliteli güvec olacak bak bu gördügüm güvecden korkdum sanki afrikali tamtamlarin kullandigi kaba benziyor uzaktan yakindan kuruyla ilgisi yok? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Sayin RA_dya iyiniyetinizi anliyorum anlamasina,da bu kabin icinde ne KURU var nede tarifi? Şimdi şöle bir durum var daha doğrusu bir kural var. Bende sonradan öğrendim ki; sevgili Adminimizin uyarısıyla,bu bölüme yemek tarifi yazmamız istenmiyor. Yemeğin tarifini ilgili yere ekleyip link vericem ben size birazdan Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Şimdi şöle bir durum var daha doğrusu bir kural var. Bende sonradan öğrendim ki; sevgili Adminimizin uyarısıyla,bu bölüme yemek tarifi yazmamız istenmiyor. Yemeğin tarifini ilgili yere ekleyip link vericem ben size birazdan yok ben burda kalicam o kadar yigitse Admin kendisi gelsin tarif etsin ben kurumu buraya istiyorum! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 yok ben burda kalicam o kadar yigitse Admin kendisi gelsin tarif etsin ben kurumu buraya istiyorum! Bak yemeği getirdim tarifte arkadan gelecek Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Bak yemeği getirdim tarifte arkadan gelecek yokya yemek daha o kabin icinde,,o ne bicim kab sonra bak yemegin damlasi yana dökülmüs ,, ben sevmem öyle seyleri! yalniz birazcik kuruya benziyor gibibe geldiya ,,yok yok benzemiyo Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Sayin dilos sorunuzu en kisa zamanda cevaplayacagim bekleyelim gercek anlamda bir kurunun tarifi gelsin! Bu en kısa zaman Sayın Efendi Türkler sakın ola Pudik mevzuusuna dönmesin..ruhum dayanmaz.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 yokya yemek daha o kabin icinde,,o ne bicim kab sonra bak yemegin damlasi yana dökülmüs ,, ben sevmem öyle seyleri! yalniz birazcik kuruya benziyor gibibe geldiya ,,yok yok benzemiyo Seni alan yandı Allah canımı alsın Bu en kısa zaman Sayın Efendi Türkler sakın ola Pudik mevzuusuna dönmesin..ruhum dayanmaz.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Bu en kısa zaman Sayın Efendi Türkler sakın ola Pudik mevzuusuna dönmesin..ruhum dayanmaz.. Sayin dilos dönermi hic dönermi herseyden önce bu kuru o neydi pudik aradaki farki bulamadinmi beni zan altinda birakmaya calisiyorsun! ben derim biraz düsün farki bulacaksin? saygilarimla Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Seni alan yandı Allah canımı alsın Bana kalırsa alıcak olanda bu hallere tanık olduktan kelli vazgeçecektir Radyacım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Evettt yemeğin link'ide geldi Güveçte Kurufasülye Yanlız sen yaparken sağısolu benim gibi kirletme Efendi Türkler Afiyet olsun Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Evettt yemeğin link'ide geldi Güveçte Kurufasülye Yanlız sen yaparken sağısolu benim gibi kirletme Efendi Türkler Afiyet olsun gönderdigin link hareketsiz kimildamiyor yerinden... neyse üzmeyin tatli caninizi ben birseyler yapmaya calistim aksamdan kuruyu sicak suyun icine koydum ertesi günde taŞ gibi yedim aradaki fark,, mideme oturdu ... sagolun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 gönderdigin link hareketsiz kimildamiyor yerinden... neyse üzmeyin tatli caninizi ben birseyler yapmaya calistim aksamdan kuruyu sicak suyun icine koydum ertesi günde taŞ gibi yedim aradaki fark,, mideme oturdu ... sagolun haydaaaaa,ben ne etmişim öle o senin dediğin kurufasülye pişirmenin ilk aşaması,tabi taş gibi yersin neyse bi daha ki sefere böle dene,bu kez hareketli (afedersin ) Web Siteme Git Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 haydaaaaa,ben ne etmişim öle o senin dediğin kurufasülye pişirmenin ilk aşaması,tabi taş gibi yersin neyse bi daha ki sefere böle dene,bu kez hareketli (afedersin ) Web Siteme Git Arkadasim sen beni kurufasülyeden sogutmakmi istiyorsun! Web Sitene gittim yine o kab yine ayni daginiklik inanki iceri girmemle cikmam bir oldu.. birde hareketden bahsediyorsun ..hareketin oldugu yerde temizlik olur ilk önce Web Siteni temizle Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Arkadasim sen beni kurufasülyeden sogutmakmi istiyorsun! Web Sitene gittim yine o kab yine ayni daginiklik inanki iceri girmemle cikmam bir oldu.. birde hareketden bahsediyorsun ..hareketin oldugu yerde temizlik olur ilk önce Web Siteni temizle Eeee olacak o kadar dağınıklık İyi yemek yaparım dedim ama yemek yaparım demedim Bizim evde genelde yardımcım yapar yemekleri ben ortalığı dağıtmak istediğim zaman zevk için yaparım Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Eeee olacak o kadar dağınıklık İyi yemek yaparım dedim ama yemek yaparım demedim Bizim evde genelde yardımcım yapar yemekleri ben ortalığı dağıtmak istediğim zaman zevk için yaparım vay be Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 vay be Şakaydıııııı e hakettin ama Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 KIYMALI YAĞLAMA (KAYSERİ YAĞLAMASI) http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4308&ord=id&asc=DESC Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 ISPANAKLI KEK http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4311&ord=id&asc=DESC Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 ISPANAKLI KEK bunu en kısa zamanda denemeliyim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 biz denedik evde arkadaşlarla cok güzel oldu tavsiye ederiz spices Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 KIYMALI YAĞLAMA (KAYSERİ YAĞLAMASI) Amanda aman Kayserili komşum yağlama tarifi de yaparmıışşş.. yanına sarımsaklı yoğurt servis etmeyi unutmuşsun birtanem.. Bir Kayserili'nin iddiasına göre, Kayserililerden çok daha güzel yapıyormuşum yağlamayı.. Bak canım istedi şimdi..yapayım da birlikye yiyelim ha komşum ne dersin..? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 mantı yapanınız yok mu yaaaaaa kayserılıler ozellıkle sız.bız kendı kendımızı mı davet edelım cagırın gelelım hadııı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Amanda aman Kayserili komşum yağlama tarifi de yaparmıışşş.. yanına sarımsaklı yoğurt servis etmeyi unutmuşsun birtanem.. Bir Kayserili'nin iddiasına göre, Kayserililerden çok daha güzel yapıyormuşum yağlamayı.. Bak canım istedi şimdi..yapayım da birlikye yiyelim ha komşum ne dersin..? canım birtanem komuşm benim sen yaparsın da ben yemez miyim senin güzelligin yemege de karıştıktan sonra hic güzel olmaz mı?? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 mantı yapanınız yok mu yaaaaaa kayserılıler ozellıkle sız.bız kendı kendımızı mı davet edelım cagırın gelelım hadııı bursercan buyrun istediginiz mantı olsun ne demek efendim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.