Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Herkesin bildigi gibi sayin Tuncay Özkan en keskin ulusalcilardan, milliyetcilerden ve birde vatanseverlerden birisi. O da diger vatanseverler gibi askerimizi cani gönülden destekledigini söylüyor ve her zaman her yerde sonuna kadar onlarin arkasinda oldugunuda iddaa ediyor. Aklima geldi söyle bir sorayim dedim. Sayin Özkan acaba o cok deger verdigi ve onu savunmada kimseye söz vermedigi asker ocaginda vatani görevi olan askerligi yaptimi yapmadimi acaba? Yaptiysa nasil, nerede ve hangi sartlarda yapti? Herhalde bir bilenimiz cikar buradan ve bizi aydinlatir. Insallah vatani görevini vatanseverlik acisindan dogru sekilde yapmistir. Aksi taktirde o da cikarlari icin su veya bu kurumu kullanmis olmazmi? vatanseverliligine gölge düsmüs olmazmi? Bu güne kadar o kadar milliyetci, ulusalci ve vatanseverler tanidikki, onlar askerlerinsadece sehit cenaze törenlerinde gördük, ama söz konusu askerlik olunca bin dereden bahanelerle ya ertetmislerdir, ya parayla yapmislardir yada sahte raporlarla askerlikten muaf tutulmuslardir. Umarim bu saydiklarim Tuncay Özkan icin gecerli degildir. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Herkesin bildigi gibi sayin Tuncay Özkan en keskin ulusalcilardan, milliyetcilerden ve birde vatanseverlerden birisi. O da diger vatanseverler gibi askerimizi cani gönülden destekledigini söylüyor ve her zaman her yerde sonuna kadar onlarin arkasinda oldugunuda iddaa ediyor. Aklima geldi söyle bir sorayim dedim. Sayin Özkan acaba o cok deger verdigi ve onu savunmada kimseye söz vermedigi asker ocaginda vatani görevi olan askerligi yaptimi yapmadimi acaba? Yaptiysa nasil, nerede ve hangi sartlarda yapti? Herhalde bir bilenimiz cikar buradan ve bizi aydinlatir. Insallah vatani görevini vatanseverlik acisindan dogru sekilde yapmistir. Aksi taktirde o da cikarlari icin su veya bu kurumu kullanmis olmazmi? vatanseverliligine gölge düsmüs olmazmi?Bu güne kadar o kadar milliyetci, ulusalci ve vatanseverler tanidikki, onlar askerlerinsadece sehit cenaze törenlerinde gördük, ama söz konusu askerlik olunca bin dereden bahanelerle ya ertetmislerdir, ya parayla yapmislardir yada sahte raporlarla askerlikten muaf tutulmuslardir. Umarim bu saydiklarim Tuncay Özkan icin gecerli degildir. Madem basladiniz bizlere soracaginiza kendiniz arastirip bulsaydiniz,yani Ulusalci,Atatürkcü,vatansever düsmanligi olsunda ne olursa olsun önemli olan Ordusunu Ulusunu vatanini sevenlere saldirmakdir sizin icin.O orduyu kendi ordusu o ulusu kendi ulusu o vatani kendi vatani olarak görmeyenlerden ancak saldiri beklenir ki siz bunlarin hepsinide yapmaktasiniz.Sriatcilara catarsiniz miliyetcilere catarsiniz,Solculara catarsiniz bir catmadiginiz kendiniz var.Kendinizede catamiyorsunuz cünkü o zaman Orduya Ulusa Vatanseverlere kim catacak. Tekrar ediyorum baskalarindan sorup ögreneceginize kendiniz arastirin ve bulun ama bizede bildirin bizde sizden faydali birsey ögrenmis oluruz.Bugüne kadar sizden sadece Ordunun ulusun ve yurtseverlerin ne kadar kötü oldugunu ögrendik. saygilarla Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Herkesin bildigi gibi sayin Tuncay Özkan en keskin ulusalcilardan, milliyetcilerden ve birde vatanseverlerden birisi. O da diger vatanseverler gibi askerimizi cani gönülden destekledigini söylüyor ve her zaman her yerde sonuna kadar onlarin arkasinda oldugunuda iddaa ediyor. Aklima geldi söyle bir sorayim dedim. Sayin Özkan acaba o cok deger verdigi ve onu savunmada kimseye söz vermedigi asker ocaginda vatani görevi olan askerligi yaptimi yapmadimi acaba? Yaptiysa nasil, nerede ve hangi sartlarda yapti? Herhalde bir bilenimiz cikar buradan ve bizi aydinlatir. Insallah vatani görevini vatanseverlik acisindan dogru sekilde yapmistir. Aksi taktirde o da cikarlari icin su veya bu kurumu kullanmis olmazmi? vatanseverliligine gölge düsmüs olmazmi?Bu güne kadar o kadar milliyetci, ulusalci ve vatanseverler tanidikki, onlar askerlerinsadece sehit cenaze törenlerinde gördük, ama söz konusu askerlik olunca bin dereden bahanelerle ya ertetmislerdir, ya parayla yapmislardir yada sahte raporlarla askerlikten muaf tutulmuslardir. Umarim bu saydiklarim Tuncay Özkan icin gecerli degildir. FW mail okuyup o hızla forumda başlık açma modası 2 yıl önce bitti. FW maillerle ortalıkta dolaşan iddialarla belden aşağı vurma gayretleride ha keza. En azından biz bu vakit gazetesi tarzı çabaları uzun süredir görmüyorduk forumda. Bir insanın fikrine karşı olabilirsiniz, görüşüne yaptıklarına karşı olabilirsiniz. Ancak bu belden aşağı vurma sevdası niye ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Sorulara gocunacagimiza ve önümüze gelene saldiracagimiza gözümüzü acsakta sunun veya bunu siyasetine kendimizi alet etmesek daha iyi olur diyorum. Biz sorunca saldiri oluyor veya belden asagi oluyor. Ama sizlerin bize demedigi kalmadi, Türk düsmani olduk, terörüst destekcisi olduk, her sey olduk sayenizde. Önce kendi suclamalariniza bakin ve sonra bizi elestirin. Ben sunun veya bunu arkasinda degilim. Tek arzum ülkemin seriatcilardan, irkcilardan, milliyetcilerden, terörden ve cuntacilardan kurtulmasi. Askerligi retedenlere agza alinmadik küfürler yapilirken, vatanseverim deyipte askerlik yapmamak icin cesitli entrakalar cevirenleri sorgulamak küfür oluyor sizce. Ajitasyon yapacaginiza biraz kendi kendinizi sorgulayin ve kime hizmet ettiginizi görün. Bilerek veya bilmeyerek siyasi cikarli insanlara hizmet etmek ülke yararina degildir ve sizin deyiminizle teröre ve bölücülüge hizmettir. Nasil DTP'li bir milletvekili askerlik konusunda elestiriye maruz kaliyorsa vatanseverim diyenlerin de ayni durumda benzeri elestiriye maruz kalmalari neden yanlis olsun anlama cok zor. Bazilarina biraz dokunduk galiba, ama bu sart artik. *********. Bizde karsiyiz AKP'ye ama aramizdaki fark biz her türlü kötülüge karsiyiz ve bazilari gibi kötülerin arasinda secim yapmiyoruz. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Başlığın küçümseme havasını ve iddialı yaklaşımını görünce yazıyı okumak istedim. Sandım ki araştırıp bomba gibi bir haber çıkardınız ordaya. Meğer hiçbir şey yokmuş. Nedir bu şimdi??? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Başlığın küçümseme havasını ve iddialı yaklaşımını görünce yazıyı okumak istedim. Sandım ki araştırıp bomba gibi bir haber çıkardınız ordaya. Meğer hiçbir şey yokmuş. Nedir bu şimdi??? Arastirma yapilarak cevap verilsin diye sorduk bizde. Ama bazilari illada baskalarindan okuyup ve ona da arastirma dedikleri icin bízim sorularimiz hic gelebilir. Yarasi olan gocunuyor genelde. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Madem basladiniz bizlere soracaginiza kendiniz arastirip bulsaydiniz,yani Ulusalci,Atatürkcü,vatansever düsmanligi olsunda ne olursa olsun önemli olan Ordusunu Ulusunu vatanini sevenlere saldirmakdir sizin icin.O orduyu kendi ordusu o ulusu kendi ulusu o vatani kendi vatani olarak görmeyenlerden ancak saldiri beklenir ki siz bunlarin hepsinide yapmaktasiniz.Sriatcilara catarsiniz miliyetcilere catarsiniz,Solculara catarsiniz bir catmadiginiz kendiniz var.Kendinizede catamiyorsunuz cünkü o zaman Orduya Ulusa Vatanseverlere kim catacak. Tekrar ediyorum baskalarindan sorup ögreneceginize kendiniz arastirin ve bulun ama bizede bildirin bizde sizden faydali birsey ögrenmis oluruz.Bugüne kadar sizden sadece Ordunun ulusun ve yurtseverlerin ne kadar kötü oldugunu ögrendik. saygilarla Sizin arastirma yetenegine güvendigim icin sorarak ögrenmek istedim. Ama nedense cevap yerine ajitasyon cekmissiniz gene. Söylediginize göre en azindan bizden bir seyler ögrenebilmissiniz, ama ben sizden birakin bir seyler ögrenmeyi bu sorumun cevabini bile ögrenemedim, herhalde isinize gelmiyor cevap vermek. Kendi yorumlariniza bakarsaniz kimleri elestirdiginiz ve camur attiginizi göreceksiniz. Bize kizip daha da kötüsünü yapmak nereden hakkiniz oluyor acaba? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Konu hakkında bir bilgim yok. İnternette nedir, ne değildir diye araştırdığımda karşıma aynı kalemden çıkmış yazılar geliyor. Birçok site kopyalayıp, noktasına virgülüne dokunmadan aynı bilgileri vermiş. Askerlik konusu savaşçı bir milletin önemli değer yargılarındandır, böyle öğretildik, böyle de öğretiyoruz. Sayın Özkan konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın, doğruları, yanlışları, nedenleri konusunda bizim de bilgimiz olsun. Ancak vatan sevgisinin askerlik durumuyla açıklanmasının, takiye ile biryerlere varmanın abes olduğunu da görüyoruzdur umarım. Mesela ben askerlikten muaf (çürük denilen) belgem varken, dilekçe vererek 8 ay askerlik yaptım. Hiç kimse de buna beni zorlamadan. Ancak ben ne kadar vatanseverim, bunun hesabını sadece bu olayla açıklayamam. Yeterli olmaz diye düşünüyorum. Madem askerlik böylesine belirleyici idi, bu ülkenin o kadar hortumcusu, kaçakçısı, hayali ihracatçısı, yüzer gezer siyasetçisi, yeminine hıyanet eden milletvekili nereden geldi? Oğlu askerlik yapmayan başbakanın ülkesinde böylesi takiyeler teper. Hele ki benim gibi raporunu iade edip askere giden biri duyarsa, çok pis teper!!! Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Konu hakkında bir bilgim yok. İnternette nedir, ne değildir diye araştırdığımda karşıma aynı kalemden çıkmış yazılar geliyor. Birçok site kopyalayıp, noktasına virgülüne dokunmadan aynı bilgileri vermiş. Askerlik konusu savaşçı bir milletin önemli değer yargılarındandır, böyle öğretildik, böyle de öğretiyoruz. Sayın Özkan konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın, doğruları, yanlışları, nedenleri konusunda bizim de bilgimiz olsun. Ancak vatan sevgisinin askerlik durumuyla açıklanmasının, takiye ile biryerlere varmanın abes olduğunu da görüyoruzdur umarım. Mesela ben askerlikten muaf (çürük denilen) belgem varken, dilekçe vererek 8 ay askerlik yaptım. Hiç kimse de buna beni zorlamadan. Ancak ben ne kadar vatanseverim, bunun hesabını sadece bu olayla açıklayamam. Yeterli olmaz diye düşünüyorum. Madem askerlik böylesine belirleyici idi, bu ülkenin o kadar hortumcusu, kaçakçısı, hayali ihracatçısı, yüzer gezer siyasetçisi, yeminine hıyanet eden milletvekili nereden geldi? Oğlu askerlik yapmayan başbakanın ülkesinde böylesi takiyeler teper. Hele ki benim gibi raporunu iade edip askere giden biri duyarsa, çok pis teper!!! Tesekkür ederim sayin Taylan Abi, güzel aciklama getirmissiniz. Benim amacim zaten vatan sevgisini askerlikle bir tutan, her olayda silahli kuvvetleri kendi emellerine alet edenlerin acaba kendileri söz konusu olunca nelere basvurduklarini ögrenmek ve burada paylasmak. Yoksa benim icin vatanseverlik askerlikle ölcülen bir husus degil. Sayin Özkan alanlara cikiyorsa ve hodri meydan diyerek ülke yönetiminde söz sahibi olmak istiyorsa ve kendini vatansever ilan ediyorsa herhalde bu sahsin özel hayatida önemli, askerlik yapip yapmadigi da önemli. Ama bazi arkadaslar malesef ********olusan hatalari normal karsiliyorlar. Beni yönetmek isteyen birini arastirmam ve ne kadar dürüst ve temiz oldugunu ögrenmem en dogal hakkim. Kötü olan baskasinin hatasini arastirirken savundugum kisinin arastirilmasini küfür ve saldiri olarak görmem. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Konu hakkında bir bilgim yok. İnternette nedir, ne değildir diye araştırdığımda karşıma aynı kalemden çıkmış yazılar geliyor. Birçok site kopyalayıp, noktasına virgülüne dokunmadan aynı bilgileri vermiş. Askerlik konusu savaşçı bir milletin önemli değer yargılarındandır, böyle öğretildik, böyle de öğretiyoruz. Sayın Özkan konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın, doğruları, yanlışları, nedenleri konusunda bizim de bilgimiz olsun. Ancak vatan sevgisinin askerlik durumuyla açıklanmasının, takiye ile biryerlere varmanın abes olduğunu da görüyoruzdur umarım. Mesela ben askerlikten muaf (çürük denilen) belgem varken, dilekçe vererek 8 ay askerlik yaptım. Hiç kimse de buna beni zorlamadan. Ancak ben ne kadar vatanseverim, bunun hesabını sadece bu olayla açıklayamam. Yeterli olmaz diye düşünüyorum. Madem askerlik böylesine belirleyici idi, bu ülkenin o kadar hortumcusu, kaçakçısı, hayali ihracatçısı, yüzer gezer siyasetçisi, yeminine hıyanet eden milletvekili nereden geldi? Oğlu askerlik yapmayan başbakanın ülkesinde böylesi takiyeler teper. Hele ki benim gibi raporunu iade edip askere giden biri duyarsa, çok pis teper!!! Ne yazikki ülkemizde şeriat özentisi olanlar,, şeyhleri cuval cuval altinlari götürürken ogullari kimi amerikada kimi ankara sokaginda alaman mali mersedesle sokaklarda kavis cizdirirken... onlarda, bunlarda o cuvala beşibirliklerini atmaya devam edecekler, atiyorlar ne yazsak onlar beşibirliklerini atmaya devam edecekler ücü beşi kalana kadar? Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 FW mail okuyup o hızla forumda başlık açma modası 2 yıl önce bitti. FW maillerle ortalıkta dolaşan iddialarla belden aşağı vurma gayretleride ha keza. En azından biz bu vakit gazetesi tarzı çabaları uzun süredir görmüyorduk forumda. Bir insanın fikrine karşı olabilirsiniz, görüşüne yaptıklarına karşı olabilirsiniz. Ancak bu belden aşağı vurma sevdası niye ? Ya, şimdi bu sorunun benzerini, bu arkadaşların savundukları insanlar için sormak lazım maksat karalamak olsun da ne olursa olsun... İnsan önce kendisine bakmalı, insan önce savunduğu kişilere bakmalı... Hatta ve hatta, öncelikle ortak çıkarlar doğrultusunda hareket ettikleri düşüncelerine bakmalı... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Ya, şimdi bu sorunun benzerini, bu arkadaşların savundukları insanlar için sormak lazım maksat karalamak olsun da ne olursa olsun... İnsan önce kendisine bakmalı, insan önce savunduğu kişilere bakmalı... Hatta ve hatta, öncelikle ortak çıkarlar doğrultusunda hareket ettikleri düşüncelerine bakmalı... Hani nerede soru????? Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Hani nerede soru????? Bilal'i soruyor Bilal'i. Nasıl iştir? diyor. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Bilal'i soruyor Bilal'i.Nasıl iştir? diyor. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Bilal'i soruyor Bilal'i.Nasıl iştir? diyor. Allah allah, bakiyorumda sifreli sorulari bile iyi anliyorsunuz, sadece tebrik etmek geliyor icimden. Sifre cözmeye devam edin siz. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Allah allah, bakiyorumda sifreli sorulari bile iyi anliyorsunuz, sadece tebrik etmek geliyor icimden. Sifre cözmeye devam edin siz. Teşekkürler. Ancak tebrik almak yerine cevap alabilmeyi tercih ederim. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Teşekkürler. Ancak tebrik almak yerine cevap alabilmeyi tercih ederim. Ben size cevap ve tesekkürlerimi bir önceki yazimda yolladim. Son yorumuza karsilik yazim ise yorumunuza bagliydi. Soru yoktuki cevap vereyim. Sizin sadece bir tesbitiniz vardi, bende o tesbitiniz üzerine yorum yaptim. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Daha düne kadar kemalist orduda,, Türk ordusunda görev yapmam diyenler her dönem Türkiyeye karsi isbirligi icinde olanlar!!! kemalist diyenler yesil holdinglerin disardaki isyerlerinde kendilerini calisiyor göstererek binlercesi parali askerlik yapanlari unutanlar... Türk ordusunda görev yapmam diyip daglara cikanlari bir kenara koyup.. birileride cani cok yanmis gibi bu tiplemelere karsi cikan özkani karşisina aliyor... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Daha düne kadar kemalist orduda,, Türk ordusunda görev yapmam diyenler her dönem Türkiyeye karsi isbirligi icinde olanlar!!! kemalist diyenler yesil holdinglerin disardaki isyerlerinde kendilerini calisiyor göstererek binlercesi parali askerlik yapanlari unutanlar... Türk ordusunda görev yapmam diyip daglara cikanlari bir kenara koyup.. birileride cani cok yanmis gibi bu tiplemelere karsi cikan özkani karşisina aliyor... TSK da askerlik ypmayan herkesi elestirin lütfen. Orduyu kendi amaclari icin kullanip ama kendisi askerlik yapmamak icin her seyi deniyorsa o sahsida elestirmek gerek. Siz Túncay Özkan'in askerlik yapip yapmadigini veya nasil ve nerede yaptigini bile bilmek istemiyorsunuz, cünki önünüze cikabilecek bir gercek sizi hayal kirikligina ugratabilir. Arastirma yapacaginiza ajitasyon yapiyorsunuz. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 TSK da askerlik ypmayan herkesi elestirin lütfen. Orduyu kendi amaclari icin kullanip ama kendisi askerlik yapmamak icin her seyi deniyorsa o sahsida elestirmek gerek. Siz Túncay Özkan'in askerlik yapip yapmadigini veya nasil ve nerede yaptigini bile bilmek istemiyorsunuz, cünki önünüze cikabilecek bir gercek sizi hayal kirikligina ugratabilir. Arastirma yapacaginiza ajitasyon yapiyorsunuz. siz bana birtane saygi duydugunuz siyasetci söyleyebilirmisiniz? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 siz bana birtane saygi duydugunuz siyasetci söyleyebilirmisiniz? Varmi gercekten saygi duyulacak bir siyasetci Türkiye'de? Saygi duyulacak siyasetci bu ortamda olamaz, cünki onun yasama ve kendisini gelistirme hakki yokki Türkiye'de. Türkiye'de siyasetci olabilmen icin yalanci, soyguncu, rüsvetci, seyhlerle, cete ve mafyayla iliskisi olan ve en önemlisi ABD'ni her dedigine evet diyen birisi olmali. Varsa siz gösterin lütfen. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Varmi gercekten saygi duyulacak bir siyasetci Türkiye'de? Vardır vardıııırrr ... Bir değil, farklı dallardan bile çok vardııırrrr ;) ;) Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Vardır vardıııırrr ... Bir değil, farklı dallardan bile çok vardııırrrr ;) ;) Varsa buyurun gösterin, tabii bulabilirseniz. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Varsa buyurun gösterin, tabii bulabilirseniz. Yazıp karalama yapıyor pozisyonuna düşemem Ama vardııırrrrr Anladın sen onuuuu Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Yazıp karalama yapıyor pozisyonuna düşemem Ama vardııırrrrr Anladın sen onuuuu Ayak yapmaya gerek yok, biz yok diyorsak yoktur, siz var diyorsaniz buyurun. Biz ciddiyiz!!!! Dürüst siyasetci var diyorsunuz, bunun neresi karalama pozisyonu oluyor anlasilir degil. Dilin kemigi yok nasil olsa. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.