Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 17 yıl arkadaşlar doktorum ginera önerdi..yeni başladım sayılır, aranızda kullanan varmı daha önceden? yan etkisi oluyormu?
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 17 yıl araştırmalar şunu gösteriyorki en belirgin özelliği kilo aldırmakmış
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl Doğum kontrol hapları kilo aldırmaz. Sadece içinde bulunan progesteron hormonına bağlı olarak iştah açar. İştah açmasından kaynaklanan fazla yemeden dolayı kilo alınır. İradenize hakim olmalısınız anlayacağınız. Ayrıca içinde bulunan estrojen hormonu nedeniyle tromboflebit eğilimini arttırır. Bir de eğer uzun süre kullanmanız gerekiyorsa yılda 1 kez smear testi ve karaciğer enzimlerinize baktırmanızı öneririm. Bunların haricindede estrojenden kaynaklı su tutlumu nedeniyle göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet, bulantı,vitamin eksikliği gibi yan etkileride vardır.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl Doğum kontrol hapları kilo aldırmaz. Sadece içinde bulunan progesteron hormonına bağlı olarak iştah açar. İştah açmasından kaynaklanan fazla yemeden dolayı kilo alınır. İradenize hakim olmalısınız anlayacağınız. Ayrıca içinde bulunan estrojen hormonu nedeniyle tromboflebit eğilimini arttırır. Bir de eğer uzun süre kullanmanız gerekiyorsa yılda 1 kez smear testi ve karaciğer enzimlerinize baktırmanızı öneririm. Bunların haricindede estrojenden kaynaklı su tutlumu nedeniyle göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet, bulantı,vitamin eksikliği gibi yan etkileride vardır. O zaman kontrol etmemek daha iyi değil mi? Ben kullanmam bundan sonra
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl O zaman kontrol etmemek daha iyi değil mi? Ben kullanmam bundan sonra Alem rua Yasmin isminde bir ilaç kullanmıştım doktorumun önerisiyle.Kesinlikle kilo yapmıyor hatta vücuttan ödem atıyor.Bildiğim kadarıyla doğum kontrol haplarının içinde yan etkisi enaz olanı. Fakattttt birkaç yıl sonra anlımda lekeler oluştu.Gittiğim cilt uzmanı lekelerin eskiden kullanılan d.kontrol haplarına bağladı bu lekeleri valla ben onun yalancısıyım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl Alem rua Yasmin isminde bir ilaç kullanmıştım doktorumun önerisiyle.Kesinlikle kilo yapmıyor hatta vücuttan ödem atıyor.Bildiğim kadarıyla doğum kontrol haplarının içinde yan etkisi enaz olanı. Fakattttt birkaç yıl sonra anlımda lekeler oluştu.Gittiğim cilt uzmanı lekelerin eskiden kullanılan d.kontrol haplarına bağladı bu lekeleri valla ben onun yalancısıyım Eh söylesene yaaa. Ben de panik oldum birden. Bundan sonra Yasmin kullanıcam. Yani ben şimdi burda bir yerlerde "arkadaşlar ne marka prezervatif kullanıyorsunuz" desem, herkes yaldır yaldır üstüme gelir. Artık dalga geçenler mi dersin, espiri patlatanlar mı dersin (ilk başta da Godzi!!) Bu ne rahatlık kardeşim. Özgürlük istiyorum yaa!
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl Eh söylesene yaaa. Ben de panik oldum birden. Bundan sonra Yasmin kullanıcam. Yani ben şimdi burda bir yerlerde "arkadaşlar ne marka prezervatif kullanıyorsunuz" desem, herkes yaldır yaldır üstüme gelir. Artık dalga geçenler mi dersin, espiri patlatanlar mı dersin (ilk başta da Godzi!!) Bu ne rahatlık kardeşim. Özgürlük istiyorum yaa! Adı üstünde HAP yani tıbbi bişey rua. Gençkızlarımızın bu konuda bilinçlenmesi lazım
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 17 yıl arkadaşlar doktorum ginera önerdi..yeni başladım sayılır, aranızda kullanan varmı daha önceden? yan etkisi oluyormu? selam. sdei Doktoru bos verin, kac yildir evlisiniz, kac cocugunuz varda dogum kontrol hapina gerek duyuyorsunuz. Benim hanim icinde dogum kontrol hapi onermisti doktor, kullanmazsa ne olur dedim, hanimin hemen hamile kalir dedi, inat degilmi dogum kotrol hapi kullanmadik, 22 yildir evliyiz, 3 cocugumuz var, doktorun hesabina gore, 22 tane cocuk olmasi gerekirdi, hani nerde,? Hap kullansanizda kullanmasanizda, Allahin cocugunuzun olmasini dilemesine engel olamazsiniz. Ha ne olur, hap kullanirsaniz,? dogan cocuk sakat dogar, eger boyle seyin basiniza gelmesini istemiyorsaniz, kesinlikle hap kullanmamanizi tasiye ederim. secenek size aittir. saygilarimla. Evren.
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 17 yıl Adı üstünde HAP yani tıbbi bişey rua. Gençkızlarımızın bu konuda bilinçlenmesi lazım HARİKA CEVAP. Üstüne varıldığında kayış gevşetmeyen insan radya, çok yaşa...
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 17 yıl HARİKA CEVAP. Üstüne varıldığında kayış gevşetmeyen insan radya, çok yaşa...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.