Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Senin tabagına daha çok isot koydumda ondan :P OLar gidelim ..ama sayın av kat orası bu sıcakta çekilmez yauuu :( saten o benim yanıma gelecek hortumu kafamısa tutucas bahçede :D sen kavrul Ankara da yan ,piş ;) nası olmuş begendinmi çig küfteleri...acısı az olmuş demi :blushing:

Acısı fazla olmuş ya :D beni düşündüğün için sağol ama isot niye bana çok :D Asi kızı denize atalım;Ankara pişiyo,Diyarbakır kesin pişmiştir :D Çiğ köfteler çok güzel,eline sağlık.Ama Diyarbakır' a da gidelim.Asi kız bize yemek yapsın sonra onu oraya göndeririz :D olmaz mı?

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:D:D:D:D çok komic değil ama seni mi kırcam :D He ya iş var!Tatil yoğ bana :D batsın bu dünyaaaaaaaaaaaaaaaa

Şimdi teesüf ettim :D Comicti :D:D ;tatil yok ha!neyse biz yatarken sen yarın sabah işte nakarata devam Asi kız :D bitsin bu dünyaaaaa.

Gönderi tarihi:
Acısı fazla olmuş ya :D beni düşündüğün için sağol ama isot niye bana çok :D Asi kızı denize atalım;Ankara pişiyo,Diyarbakır kesin pişmiştir :D Çiğ köfteler çok güzel,eline sağlık.Ama Diyarbakır' a da gidelim.Asi kız bize yemek yapsın sonra onu oraya göndeririz :D olmaz mı?

Afiyet olsun .......acemi av katlara daha fazla çalışsınlar diye güç kuvet olsun diye verilirmiş de ondan ben çok isot şey ettim(bunuda ben buldum :D )tamam olar o gelecek sende gel atalım onu denise :D aman kalsın asi kıs bizi zehirler kesin ....sence yemek yapabiliyomu :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Afiyet olsun .......acemi av katlara daha fazla çalışsınlar diye güç kuvet olsun diye verilirmiş de ondan ben çok isot şey ettim(bunuda ben buldum :D )tamam olar o gelecek sende gel atalım onu denise :D aman kalsın asi kıs bizi zehirler kesin ....sence yemek yapabiliyomu :P

Asi kız yemek yapamıyor mu? :D Birde bana acemi diyor :D gelim :clover: bu arada mavi olmayan gökyüzümüzün evine hırsız girmiş :( Çok geçmiş olsun asi kızım.Sakın canını sıkma.Canın sıkıldı mı senin için Diyarbakıra gelir o hırsızları mahvederiz.Hem Yayamaza gideceğiz beraber :) Hülyamız yüzünde ki gülücükleri kaybetme sakın!

Gönderi tarihi:
Asi kız yemek yapamıyor mu? :D Birde bana acemi diyor :D gelim :clover: bu arada mavi olmayan gökyüzümüzün evine hırsız girmiş :( Çok geçmiş olsun asi kızım.Sakın canını sıkma.Canın sıkıldı mı senin için Diyarbakıra gelir o hırsızları mahvederiz.Hem Yayamaza gideceğiz beraber :) Hülyamız yüzünde ki gülücükleri kaybetme sakın!

Sorma ya Hırçın Karadenizli soyuldum. :( bide sağolsunlar not bırakmışlar bana :angry: ya bu yapılır mı bana. :( sağol!!Doğum günü hediyesini böylece Diyarbakırdan aldık.Bayramda ne olir acaba :D Hem yemek yapmasını bilmemek ayıp değil;yetenel meselesi.Lahmacunların ve Yayamaz Kayımcanın canı sağolsun :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sorma ya Hırçın Karadenizli soyuldum. :( bide sağolsunlar not bırakmışlar bana :angry: ya bu yapılır mı bana. :( sağol!!Doğum günü hediyesini böylece Diyarbakırdan aldık.Bayramda ne olir acaba :D Hem yemek yapmasını bilmemek ayıp değil;yetenel meselesi.Lahmacunların ve Yayamaz Kayımcanın canı sağolsun :D

Canın sağolsun asi kız :D maksat muhabbet yemek bahane :) hem Yayamaz Kayımca varmış yanında,lahmacunlar da işin cabası.Diyarbakır doğum günü hediyesini böyle sunmuş ise bayramda sen kaç oralardan.Hem seni ne zaman İstanbula alacağız. ;)

Gönderi tarihi:

İstanbula mı :unsure: az kaldı!Diyarbakırda ki hocalarımı ikna etmem gerek :D En geç ocak!Valla buranın lahmacunları süperrrr ;) Yayamaza çiğ köfte paketleyip gönderecem Ankaraya da lahmacun :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
İstanbula mı :unsure: az kaldı!Diyarbakırda ki hocalarımı ikna etmem gerek :D En geç ocak!Valla buranın lahmacunları süperrrr ;) Yayamaza çiğ köfte paketleyip gönderecem Ankaraya da lahmacun :D

Anladım sen gerçekten yemek yapmasını bilmiyosun.Siyaset yapacağına yemek yapmayı öğrenseydin ya :D şaka şaka.Hocalarını tehdit et,bu hocalar bize de az çektirmedi.Lahmacunları güzel ise mutlaka beklerim.Bak bu ciddiii B)

Gönderi tarihi:

nice mutlu yıllar diliyorum..umarım yasadıgın her yıl bir oncekinden daha guzel olur senin için...

Gönderi tarihi:
nice mutlu yıllar diliyorum..umarım yasadıgın her yıl bir oncekinden daha guzel olur senin için...

Teşekkür ederim.Umarım her geçen gün geçmişi aratmaz hiçbirimize....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bak ''mavi olmayan gökyüzü'' bugün iş çıkışı ''Efkan Şeşen'' nin deniz üstü hanesini duydum küçük bir çocuktan.Aklıma hemen sen geldin.Bana ne sana bir hediye aldım.Doğum günü niyetine gözlerini kapa aç.Yok olmaz kapama görmen gerek :D

Of of bulamadım sana hazırladığım hediyeyi.Halbu ki çok güzeldi. :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
O zaman bende kabul etmiyorum. :D:D:D

Bak sana çikolata aldım Iğdırın asi kızı!Hemşolarına takılıp bizi unutma!Benim doğum günümde bende bir sürü hediye isterim ona göre :D akşama vereceğim çikolatanı hemde gerçek! :D

Gönderi tarihi:
Bak sana çikolata aldım Iğdırın asi kızı!Hemşolarına takılıp bizi unutma!Benim doğum günümde bende bir sürü hediye isterim ona göre :D akşama vereceğim çikolatanı hemde gerçek! :D

:D:D:D

Gönderi tarihi:

Hıhhhhh :angry: manenee yaaa acemi av kat hani bana çikolata :(:devil: ehh sen benim elime düşersin :sorcerer:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hıhhhhh :angry: manenee yaaa acemi av kat hani bana çikolata :(:devil: ehh sen benim elime düşersin :sorcerer:

Sana çikolata alınmaz mı?Hem de en pahalısından. ;) asi kız cezalı ona çikolata yok :D hoşgeldin

Gönderi tarihi:
biraz gec oldu ama nice mutlu yillar

:shuriken:

Hiç sorun değil,bende baya zaman sonra öğrendim :D hepimizin hep beraber mutlu olacağı mutlu yıllara...Teşekkürler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.