Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 15 yıl Mutluluk tek başına olmaz bunu anlamak zorundasın. Bu kurabiye beni nerden tanıyor yahu?
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Mutluluk tek başına olmaz bunu anlamak zorundasın. Bu kurabiye beni nerden tanıyor yahu? Birşey bulacaksın ve belkide çok önemli. merak ettim şimdi, nedir acaba..
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Derdini söylemeyen derman bulamaz. Doğru söylüyorsun kurabiye de bir de derdimin ne olduğunu söylesen pek güzel olacak?
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 15 yıl Mutlulukla gelecek bir haber seni sevindirecek. Şans kurabiyesinin Türkçe dersine ihtiyacı var. Haber yalnız gelmeyecekmiş kurabiyeye göre yanında mutlulukla gelecekmiş, acaba gelecek haber mi sevindirecek, haberin yanında gelen mutluluk mu sevindirecek merak ettim?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 15 yıl Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksınız. bekleyelim bakalım
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 15 yıl Sen önündeki kısmeti görmüyor sonra da ne kısmetsizim diyorsun. Öyle mi Bu gidişle ben sevindirici haberi de görmem ..
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 15 yıl Son gülen sana gülüyordur. Gülmek serbest, ağlamasınlar da gülsünler yeter ki!
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl Aşk bütün yaraları sarmak için birebir ilaçdır. hadi canım ne çok biliyor bu şans kurabiyesi çıka çıka bumu çıktı istemiyorum bu kurabiyeyi yapıştırsam yeine koysam olurmu ki?
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl Aşk bütün yaraları sarmak için birebir ilaçdır. hadi canım ne çok biliyor bu şans kurabiyesi çıka çıka bumu çıktı istemiyorum bu kurabiyeyi yapıştırsam yeine koysam olurmu ki? Karincam sende mi kova, memnun oldum hem yine bir uzun aradan sonra seni görmek güzel Çabaların henüz fark edilmemiş. Ne zaman edildi ki
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl En sonunda herşey bilinir olur. ne demek istiyor acaba Birce sen daha aşinasın bu kurabiyelere ne demek istiyor
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 15 yıl En sonunda herşey bilinir olur. ne demek istiyor acaba Birce sen daha aşinasın bu kurabiyelere ne demek istiyor :clover: hmmm hani sen bilmediklerimizi ekliyorsun ya, onları sonra biliyoruz " bilinir oluyor" bu olabilir mi acaba
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 15 yıl 13 sayısından bahsediyor olabilirmi (asla inanmamakla birlikte)
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 15 yıl 13 cift olmuyor mu, tek sayı diyor, ben 1 den 9 kadar anladım yine mi yanliş anladım ne olacak benim halim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.