Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Aşk kapıyı çalınca, içerdeki müsait olmalı, müsaitmisin..? Bu kurabiyeler takmış bana, hadi hadi işim gücüm var benim ya! Meşgulüm müsait değilim, daha sonra gelin lütfen Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Bunlar YAY burcunun kurabiyeleri biliyosunuz değil mi Hayır ben her burcun kurabiyesi olduğunu bilmiyodum da,gösterivemişlerdi (ahahaha yazamıyon ben gari eskisi gibi eyvahlar olsun gızanlar) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Ben bir yay burcu olarak oncelik benim hakkim olduguna gore yay burcundan olmayanlarin isleri ne burada... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Bugün patrona görünme ,sinirleri çok bozuk olacak. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Eğer gökkuşağı istiyorsan, yağmura dayanmak zorundasın... Dayanırız bizde Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Eğer gökkuşağı istiyorsan, yağmura dayanmak zorundasın... Dayanırız bizde Bunlar yayların kurabiyesi seth kardeş,sizin burcunuz yay mı? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Bunlar yayların kurabiyesi seth kardeş,sizin burcunuz yay mı? Yaylara o kadar kafayı takmışım ki, aynı onlar gibi gerginim artık. Yay dışındaki burçların kaldırılmasını talep edecek kadar çok seviyorum yay burcunu. Eskiden değildiysem de bir yayım şimdi Nüfustan değiştirttim kimliği Hem, insan hissettiği burçtadır zaten 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Geçtiğin köprüleri yakma. Yakarım...İzmirliyim ben,köprüde yakarım,pire için yorgan da yakarım...yakarımm romayı da yakarım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Yüzük var... ??? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Her kuşun eti yenmez, bunu ona güzelce anlatmalısınız. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2009 Çok üstüne düşüyorsun,biraz rahat bırak... Ben mi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Bu aralar kariyerinizde sıçrama olacak. hiç güleceğim yoktu... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Birileri seni çekiştiriyor,çevrene dikkat et. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin,çekiştiren varsın çekiştirsin... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Yakında mutlu bir olay var, nişan gibi. Ahhh yinemi nnisann Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 İyi duygular hayatın efendisidir... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Yeni bir iş olanağı doğuyor ,biraz bu konuda düşünmelisiniz. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 İnsan en zor kendini affeder. VAY BE BU KADAR OLUR YANİ... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Dikkkatli olunuz, herkese inanırsanız sonunda pişman olabilirsiniz eee hani kurabiiyeee nerede kurabiyem nerdeeeeee mürebbiye mürebbiye kurabiyem neredeee Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Sevginin ardından koşarken kendini unutma... Ben kimim burasi neresi ?! Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Demir tavında dövülür. Ne güzel demiş.. Yalnız oğlum Demir için geçerli değil..(adından dolayı) Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Kendin olki seni tanıyabilsinler. Belki ben tanınmak istemiyorum... olamaz mı yani... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Kurabiye krizim tuttu sıf ondan geldim... Sevginin ardından koşarken kendini unutma. Ne koşması bacaklarımda derman mı var... NOT:yerleri kurabiye kırıntısı yaptım özür dilerim...(süpürge aradım ama bulamadım,insan bi süpürge koyar ) Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Çevrene bak, seni kimin gerçekten sevdiğini bulacaksın. sende herşeyi bana bırakıyosun,kurabiye sensin sen söle işte...aratma bana on saat... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2010 "Kısa süreli bir yolculuğa çıkacaksın." heeeeeeeey Sonundaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 "Kısa süreli bir yolculuğa çıkacaksın." heeeeeeeey Sonundaa Kurabiyelerimiz karışmış olabilir belkim.... Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.