Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2010 14 yıl Bu aralar çok yoruluyorsun biraz zaman ayır kendine ve çevrendekilere fırsat ver.
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2010 14 yıl İşinizde sizi çekemeyenler var,dikkatli olmalısınız. Anladım...
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2010 14 yıl Hayattan ders almanız için daha ne yapmalı size bilemiyorum. Yetmedi mi
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2011 14 yıl Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış ,kuseceğinize sorunu konuşun.
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2011 14 yıl Kendini yalnız hissediyorsan eğer, telefonu kaldır ve aklına ilk gelen kişiyi ara. Aaa deli mi neee...küfür yedirtecek bana bu saatte
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2011 14 yıl Birlikte tatil yapmalısınız. tek başıma bir tatile ihtiyacım var
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 13 yıl Sevginin davranışlara yansımayanından kork. Sevgili Radya zor oldu ama ))))
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 13 yıl Sevginin davranışlara yansımayanından kork. Sevgili Radya zor oldu ama )))) İlkler her zaman zordur...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2011 13 yıl Kısa bir sürede müjdeli bir haber alabilirsin. hadi bakalım hayırlısı..)
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 13 yıl Kırıcı olmadanda birşeyler söylenebilir ,sende bunu denemelisin. Kan beynime sıçradığında o mümkün olmuyor malesef...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Yok yok tamam paniklemeyecegim. Panikledimmi ne yanlis yazip yazip duruyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.