Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Aşk kapıyı çalınca, içerdeki müsait olmalı, müsaitmisin..? Bu kurabiyeler takmış bana, hadi hadi işim gücüm var benim ya! Meşgulüm müsait değilim, daha sonra gelin lütfen
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Bunlar YAY burcunun kurabiyeleri biliyosunuz değil mi Hayır ben her burcun kurabiyesi olduğunu bilmiyodum da,gösterivemişlerdi (ahahaha yazamıyon ben gari eskisi gibi eyvahlar olsun gızanlar)
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Ben bir yay burcu olarak oncelik benim hakkim olduguna gore yay burcundan olmayanlarin isleri ne burada...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 16 yıl Eğer gökkuşağı istiyorsan, yağmura dayanmak zorundasın... Dayanırız bizde
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 16 yıl Eğer gökkuşağı istiyorsan, yağmura dayanmak zorundasın... Dayanırız bizde Bunlar yayların kurabiyesi seth kardeş,sizin burcunuz yay mı?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 16 yıl Bunlar yayların kurabiyesi seth kardeş,sizin burcunuz yay mı? Yaylara o kadar kafayı takmışım ki, aynı onlar gibi gerginim artık. Yay dışındaki burçların kaldırılmasını talep edecek kadar çok seviyorum yay burcunu. Eskiden değildiysem de bir yayım şimdi Nüfustan değiştirttim kimliği Hem, insan hissettiği burçtadır zaten
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Geçtiğin köprüleri yakma. Yakarım...İzmirliyim ben,köprüde yakarım,pire için yorgan da yakarım...yakarımm romayı da yakarım
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 16 yıl Bu aralar kariyerinizde sıçrama olacak. hiç güleceğim yoktu...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl Birileri seni çekiştiriyor,çevrene dikkat et. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin,çekiştiren varsın çekiştirsin...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl Dikkkatli olunuz, herkese inanırsanız sonunda pişman olabilirsiniz eee hani kurabiiyeee nerede kurabiyem nerdeeeeee mürebbiye mürebbiye kurabiyem neredeee
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl Sevginin ardından koşarken kendini unutma... Ben kimim burasi neresi ?!
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl Demir tavında dövülür. Ne güzel demiş.. Yalnız oğlum Demir için geçerli değil..(adından dolayı)
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 15 yıl Kendin olki seni tanıyabilsinler. Belki ben tanınmak istemiyorum... olamaz mı yani...
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 15 yıl Kurabiye krizim tuttu sıf ondan geldim... Sevginin ardından koşarken kendini unutma. Ne koşması bacaklarımda derman mı var... NOT:yerleri kurabiye kırıntısı yaptım özür dilerim...(süpürge aradım ama bulamadım,insan bi süpürge koyar )
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 15 yıl Çevrene bak, seni kimin gerçekten sevdiğini bulacaksın. sende herşeyi bana bırakıyosun,kurabiye sensin sen söle işte...aratma bana on saat...
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2010 14 yıl "Kısa süreli bir yolculuğa çıkacaksın." heeeeeeeey Sonundaa Kurabiyelerimiz karışmış olabilir belkim.... Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.