Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Ya hakkaten sedoş doğru sölemiş burası yay'ların siz gidip kendi burcunuzun kurabiyesini kırsanıza
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Alttaki ikonla anlatmaya çalışayım ama canın çekmesin canımıniçi..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 16 yıl Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksınız. insallah
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 16 yıl Bunu da kırmadım mı gün eksik geçiyo sanki Aşk herşeyi fetheder.
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl Aşka hedef koyma, anı yaşa. Amma uydu bana ha.. Carpe Diem..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 16 yıl Canlarım,tatlı kurabiyelerim benim,nasıl özledim sizi bilseniz Gergin ip, çabuk kopar ,gerginliğini gidermenin yolunu bulmalısın. Buldum zaten ....Kopmak
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Büyük hayallerin beklenmedik bir anda aniden gerçeklesecek Hadi inşallahh
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 16 yıl Çevrene bak ve karar ver. Tamam baktım...Kalkıp hemen odayı toplamaya karar verdim...
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Sağlıkla ilgili küçük bir problem yaşayacaksınız ,korktuğunuz gibi olmadığını göreceksiniz. inşallah...
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 16 yıl Güzel günler çok yakında beklemeyi öğrenmelisin. Bukadar sabredip bekledik, birazdaha sabredebiliriz herhalde ...
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 16 yıl İş yaşamın renkleniyor müjde müjde. Hadi ordan uydurukçu kurabiye şimdi çuvalladın işte Ev de boya badana mı yapıcez ki
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 16 yıl Size yeni bir evlilik görünüyor. :yuvarlan: Kampanyami var acaba eskisini getirin yenisini goturun turunden..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Sevginize karşılık verilecek... Kim oynamıyım diyorum gene dayanamıyorum işte
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Kırık bir kalp için en iyi ilaç aşktır, ne duruyorsun... Kurabiye biraz sertti, zor kırıldı...
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 16 yıl Dostlarından uzaklaşıyorsun bu konuda biraz dikkat etmen gerekiyor... Hmm tamam dikkate alinmistir.. Birileri bu kurabiyeyi yaparken icine nicotin felanmi katmis.. Bagimlilik yapiyorda.. forumun hemen basinda aslinda bir uyari bulunmali Dikkat bagimlilik yapabilir diye ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.