Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 17 yıl Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl Yazar Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar... kesınlıkle ve kesınlıkle senınle ılgılı bır olay degıl baslıklarına cevap gelmemesı.bunu bıl kardesım sen boyle baslıklar acmayı her zaman dusun - yap.ama arama yapmadan baslık acma tamam mı? benı lıstende bulundurdugun ıcın ayrıyeten de tesekkur ederım
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl Arkadaşlar benim açtığım foruma neden uğramıyorsunuz neden cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum eğer gerçekten kötü başlıklar açıyorsam beni uyarın bir daha açmam Saygılar... çok yakışıklısın seni kıskanıyorum ondan dolayı ....senin açtığın forumlara yazmayarak seni ekarte etmeye çalışıyorum (kendi adıma) yani bu forumu açtığına göre en yakışıklı sensin ama harbiden de öyle yani resime göre... ADRES i de çakmışsın alt tarafa mimar sinan dans mans ben takip ediyorum emre seni takip etmeyenler düşünsün. ben EMRE diyorum en yakışıklı.
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru nası yani ?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl çok yakışıklısın seni kıskanıyorum ondan dolayı ....senin açtığın forumlara yazmayarak seni ekarte etmeye çalışıyorum (kendi adıma) yani bu forumu açtığına göre en yakışıklı sensin ama harbiden de öyle yani resime göre... ADRES i de çakmışsın alt tarafa mimar sinan dans mans ben takip ediyorum emre seni takip etmeyenler düşünsün. ben EMRE diyorum en yakışıklı. godzılla sen bır alemsın valla senın ıletını gordugum an yuzumde tebessum olusuyo valla:) Rua kardes oyunu mu anlamadın? oyun su; senın kafanda senın dusuncelerıne gore forumun en yakısıklısı ve en guzelını yazmanı ıstıyor emre her ne kadar emre benı en guzeller lıstesıne alsada erkegınde guzel olur dıyıp aradan sıyrılayım degıl mı
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 17 yıl tanıdıklarım arasında en yakışıklısı egzorsist en güzelleri çok Frozen, Leyla, Yumote, Sedelina, Diloş, gibi mesela
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 17 yıl Yazar Arkadalar cevap yazdığınız için hepinize tşk. godzılla ve busercan teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl Yazar önemli değil lucifer bir defa daha yazdım ama forumlarda gözükmemişti heralde sende de gözükmüyodur.
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 17 yıl tanıdıklarım arasında en yakışıklısı egzorsist en güzelleri çok Frozen, Leyla, Yumote, Sedelina, Diloş, gibi mesela o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği abla
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Herkes kimi yakışıklı ya da güzel bulduğunu yazsın!!! EN GÜSEL: busercan natalia lucifer gece yağmuru Tsk ederim ama sen beni nerde gördün de böle bi kanıya vardın ? Lilac ve Egzorsist diebilirim sanki
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 16 yıl en yakışıklısı natalia.... önce güzelleri sıralayım; Ece ablam, sardunyam ve kankim yakışıklılara gelince pek yok aslında ama tek bildiğim bi yakışıklı var forumda taurus abimin paşası EGE
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 16 yıl Bu forumun en yakışıklısı ALP tir tartışmasız Kızların KALP i durur valla görürse ciddiyim
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 16 yıl Tsk ederim ama sen beni nerde gördün de böle bi kanıya vardın ? Lilac ve Egzorsist diebilirim sanki Utandım şekercim Senin de bnden kalır yanın yok maşşallah Taurus abimin deyimiyle Esmer Güzelim
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 16 yıl en yakışıklısı natalia.... En Güzeli Erbay yakışıklılara gelince pek yok aslında ama tek bildiğim bi yakışıklı var forumda taurus abimin paşası EGE Anam sen nerdesin kız ? Yaşıon mu sen ? Bizim yiğen nerde Ege bir numara.. Evet,Naty'm esmer güzelidir.. Yesin seni güzelin Senin karizman yeter
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 16 yıl ben en güzeli biliyomda sölemem.... hadi söle bn de çok merak ettim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.