Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Emine Ayna Öcalan'ı savundu!DTP'li Emine Ayna yine teröristbaşı Öcalan'ı savundu.. 18 Mayıs 2008 22:46 Demokratik Toplum Partisi Kadın Kolları 1. Olağan Kongresi Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda yapıldı. Kongrede konuşan DTP Genel Başkanvekili ve Mardin Milletvekili Emine Ayna, “Sayın Abdullah Öcalan, yetersiz ve anti demokratik olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre dahi cezaevinde tutuklu bulunan legal ve yasal biridir. Sizler kendi yasalarınızın bile dışına çıkarak ona yasadışı muamelesi yapıyor, o insana ‘Sayın’ denmesini suç kapsamına alıyorsunuz" dedi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Terör Örgütü PKK İçin 'PKK Realitedir' Dediği Gerekçesiyle DTP Grup Başkanı ve Mardin Milletvekili Emine Ayna Hakkında Soruşturma Başlattı. Başsavcılık, Soruşturma Sonucunda Ayna'nın Dokunulmazlığının Kaldırılması İçin TBMM'ye Gönderilmek Üzere Fezleke Hazırlayacak -http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=373551- bunlar her türlüsünü konusurken,hangi pkk,liyi ariyoruz dagda ve o gencecik genclerimiz nicin,kim için şehit oluyor.işte dağda aradıkların,mecliste,nevruzlarda ortalığı yağmalayan,pkk ve ocalan teröristinin posterlerini açanlar kimi arıyor askerimiz dağlarda. Yaziklar olsun bunlari böyle konusturanlara.bunun adınada demokrasimi diyeceksiniz? bumu demokrasi? Ayna işi gücü bırkmış ortlaığa nifak tohumları serpiyor aynacılardan biride çıkp demiyorki ayna,ayna senin işn ne.? Ayna ayna!Söyle bana başka işin yok mu?Sen onları boşverde seçildiğin bölgenin nasıl kalkındırılacağı,Gap ın nasıl çabuk bitirileceği,bölgede ki cehaletin nasıl kaldırılacağı,sanayi toplumu öncesi çok ilkel yaşam tarzının hakim olduğu bölgede demokrasinin gelişmesinin önündeki en büyük engel aşiretler yapılanmasını sulh içinde nasıl ortadan kaldırılacağı konularında kafanızı yorsanız da bizi de sıkmasanız ne olur . Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Emine Ayna Öcalan'ı savundu!DTP'li Emine Ayna yine teröristbaşı Öcalan'ı savundu... . . Ayna işi gücü bırkmış ortlaığa nifak tohumları serpiyor aynacılardan biride çıkp demiyorki ayna,ayna senin işn ne.? Ayna ayna!Söyle bana başka işin yok mu?Sen onları boşverde seçildiğin bölgenin nasıl kalkındırılacağı,Gap ın nasıl çabuk bitirileceği,bölgede ki cehaletin nasıl kaldırılacağı,sanayi toplumu öncesi çok ilkel yaşam tarzının hakim olduğu bölgede demokrasinin gelişmesinin önündeki en büyük engel aşiretler yapılanmasını sulh içinde nasıl ortadan kaldırılacağı konularında kafanızı yorsanız da bizi de sıkmasanız ne olur . Aman Allahim, ne yapsaydi? Kurt halkini asimile ve yok etmeye calisan CHP'lileri ya da MHP'lileri mi savunsaydi? Hic gulecegim yoktu! Kurt dusmanlarini mi savunsaydi? Yahu, neden bu kadar korkuyorsunuz benim Kurt halkimdan anlayabilmis degilim. **** ASIRETLERI ayakta tutan Turkiye'nin diger siyasi partileri ve devlettir. Cabuk unuttunuz OY icin, KORUCULUK icin hangi asiretlere ne servetler yagdirildigini devlet tarafindan bakiyorum. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Emine Ayna Öcalan'ı savundu!DTP'li Emine Ayna yine teröristbaşı Öcalan'ı savundu... . . Ayna ayna!Söyle bana başka işin yok mu?Sen onları boşverde seçildiğin bölgenin nasıl kalkındırılacağı,Gap ın nasıl çabuk bitirileceği,bölgede ki cehaletin nasıl kaldırılacağı,sanayi toplumu öncesi çok ilkel yaşam tarzının hakim olduğu bölgede demokrasinin gelişmesinin önündeki en büyük engel aşiretler yapılanmasını sulh içinde nasıl ortadan kaldırılacağı konularında kafanızı yorsanız da bizi de sıkmasanız ne olur . Dogu bölgeside Türkiye'nij bir parcasi olduguna göre ve bugüne kadar da bildigimiz vatansever partiler iktidara geli ülkeyi yönettiklerine göre önce dogu bölgesinin neden hala "ilkel yasam tarzi hakim" onun hesabini versinler ve neden kendileri düzeltmedi de baskasindan medet umuyoruz anlamiyorum. Kendimiz Türk olarak dogu bölgesindeki agalarla, korucularla ortak calisip ve onlarin kalknmasi iicn onlara para ve baska desteklerde verdiysek, önce söylemis oldugunuz ilkel yasam tarzinin sorumlusu olarak bizler bu konuyu cözmemiz gerek ve hesap vermemiz gerek. Ama biz Türk olarak genelde sucu devamli disarida aradigimiz icin herhalde dogu bölgesinin bulundugu konumun suclusuda ya AB dir yada Kürt halkidir. Biz devam edelim hem ortligi camur yapmaya ve kurumasi icnde baskalarini suclamaya. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 DTP meclise AKP nin sirtinda girdi ve girdigi günden beride bölünme siyaseti yapiyor yani saklamiyor bölücü PKK örgütünün (KÜRT HALKINI DEGIL)siyasi uzantisi olduklarini.Ahmet Türk neden görevinden alinip yerine Ayna getirildi,Ahmet Türk herseye ragmen gercekleri görmüs vede acikca itiraf etmistir.Ama amaclari Kürdistan olanlar bundan rahatsiz olmuslardir. ********* saygilarla Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 DTP meclise AKP nin sirtinda girdi ve girdigi günden beride bölünme siyaseti yapiyor yani saklamiyor bölücü PKK örgütünün (KÜRT HALKINI DEGIL)siyasi uzantisi olduklarini.Ahmet Türk neden görevinden alinip yerine Ayna getirildi,Ahmet Türk herseye ragmen gercekleri görmüs vede acikca itiraf etmistir.Ama amaclari Kürdistan olanlar bundan rahatsiz olmuslardir.********* saygilarla AKP'nin DTP'ye yaptigi bir sey varsa o da DTP'nin oylarini calmakti. Dini kullanark. Yani lutfen kalkip simdi AKP DTP'ye destek verdi demeyin! Bolgelerimizdeki oylarin yarisi AKP'ye gitti ve diger yarisi da DTP'ye yoksa dtp SIMDI 50 60 MILLETVEKILLI SAHIBI OLURDU MECLISTE! Ha bu arada bir hesap yapalim: AKP + DTP = halk oyunun yuzde 55'ini almis CHP yuzde 18 ya da 19 unu almis. Demek ki Turkiye'nin yarisnidan fazlasi yani yuzde 55'i **** size gore. Ve asil yurtseverler turban gibi basit bir olayi bile, cumhurbaskanligi gibi bir olayi bile sacma sapan bir seviyeye getiren ve neredeyse Turkiye Istikrarini baltalamaya calisan CHPli ulusalcilar olsa gerek! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Bence de öyle, saygilarla Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 Bence de öyle, saygilarla Sizce de oyle ne? Sizce ne oyle? Sizce Turkiye halkinin yuzde 18'i temsil edenlermi iradeyi olusturmalidir? Sizce AKP DTP'den oy caldi mi calmadi mi? Yani AKP DTP'ye hic mi hic yarar saglamadi! Sizce o mu gercek? ???? - Zira yzude 18 oy almis bir partiyi irade olarak diretmek istiyorsaniz o seye DEMOKRASI denen seyle hic bir alakasi yoktur! Yani laf tyine "ana unsurlar bizleriz (tipki yuzde 18'i ana unsur saydiginiz gii) Kurtler bize ayak uydursun" lafinizia geliyor! Ne sice de oyle lutfen izah eder misiniz ki hepimiz ne fikirde oldugunuzu anlayalim? :) Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Ne AKP ne DTP ve nede CHP parti isimleri önem teskil etmiyor,siz AKP li veya DTP li olabilirsiniz,bu sizin özgür iradenizdir ve ancak sizi baglar,benim icin parti degil adam olabilmektir önemli olan.Iradeye gelince,ne yüzde 47 milli iradedir nede yüzde 18.Halkin yüzde 53 nün muhalif oldugu bir iktidar milli iradeden bahsedemez. DTP AKP sayesinde meclise girmistir,ilk girisi SHP ile olmustu,sonra kamp degistirp AKP ye yöneldiler.AKP nin PKK oylarini almasi PKK nin siyasi uzantilarinin hapisten cikarilmasi ile gerceklesmistir.***** saygilarla Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Ne AKP ne DTP ve nede CHP parti isimleri önem teskil etmiyor,siz AKP li veya DTP li olabilirsiniz,bu sizin özgür iradenizdir ve ancak sizi baglar,benim icin parti degil adam olabilmektir önemli olan.Iradeye gelince,ne yüzde 47 milli iradedir nede yüzde 18.Halkin yüzde 53 nün muhalif oldugu bir iktidar milli iradeden bahsedemez. DTP AKP sayesinde meclise girmistir,ilk girisi SHP ile olmustu,sonra kamp degistirp AKP ye yöneldiler.AKP nin PKK oylarini almasi PKK nin siyasi uzantilarinin hapisten cikarilmasi ile gerceklesmistir.***** saygilarla Ya siz sasirdiniz ya da biz: AKP ile hic bir zaman ittifak yapmadik. Hatta bagimsizlarin secilmelerini engellediler sirf bizler meclise girmeyelim diye! Yani sizin dediginiz YANLIS oldu, dogrulari yansitmiyor! Memleketin sorunu parti sorunu degil. Kimsenin kendinden ya da tarif edilenden baska halka, dusunceye tahammulu olmamasidir! Kurtler tehlike, turbanlilar tehlike, Iran tehlike, her sey tehlike. Artik acalim gozumuzu. Diger ulkelerde insanlar kendi degerleri icinde baris icinde kardes kardes yasiyor **** Ben neden kendi kimligimle Kurt olarak yasayamiyayim? Ne munasebet? ******* Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Ne AKP ne DTP ve nede CHP parti isimleri önem teskil etmiyor,siz AKP li veya DTP li olabilirsiniz,bu sizin özgür iradenizdir ve ancak sizi baglar,benim icin parti degil adam olabilmektir önemli olan.Iradeye gelince,ne yüzde 47 milli iradedir nede yüzde 18.Halkin yüzde 53 nün muhalif oldugu bir iktidar milli iradeden bahsedemez. DTP AKP sayesinde meclise girmistir,ilk girisi SHP ile olmustu,sonra kamp degistirp AKP ye yöneldiler.AKP nin PKK oylarini almasi PKK nin siyasi uzantilarinin hapisten cikarilmasi ile gerceklesmistir.***** saygilarla ****** baraj sistemini ayakta tutup, bagimsizlarin secilmesini bile zorlayan ve DTP'nin meclise girmemesi icin herseyi yapan AKP degil mi? Son yillarda CHP ile AKP'nin tek anlastigi, hic bir itiraz olmadan hemen anlastigi tek konu neydi hatirliyormusunuz? Hatirlatayim, bagimsiz oy pusulalarini okunamaz hale getirip DTP'nin bagimsiz milletvekili adaylarinin secilmesini onlemek. Eger yaptiklari bu birlik ornegini cumhurbaskanligi secimlerinde gosterselerdi bu ulkenin durumu farkli olurdu degil mi? :) Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Aman Allahim, ne yapsaydi? Kurt halkini asimile ve yok etmeye calisan CHP'lileri ya da MHP'lileri mi savunsaydi? Hic gulecegim yoktu! Kurt dusmanlarini mi savunsaydi? Yahu, neden bu kadar korkuyorsunuz benim Kurt halkimdan anlayabilmis degilim. **** ASIRETLERI ayakta tutan Turkiye'nin diger siyasi partileri ve devlettir. Cabuk unuttunuz OY icin, KORUCULUK icin hangi asiretlere ne servetler yagdirildigini devlet tarafindan bakiyorum. Çokmu şaşırdınız !Emine ayna kürt halkını temsil etmiyor pkk yı ve o terör örgütünü savunanları temsil ediyor defalarca söyledim siz kendi adınıza konuşun kürt halkının adına konuşmayın..emin olunki bir çoğu sizin gibi düşünmüyor. bunların zihniyeti öcalan ve barzani liderliğidir açıkça söylüyor sizde söyleyebilecekmisiniz peki! Ama siz politik cepaplerı tercih edersiniz asıl düşüncenizi söyleyemesiniz çünkü emine ayna gibilerin düşünceleri böyle sizi temsil ettiğini düşünüyorsanız sizin lideriniz kim sorduğumda ne cevap vereceksiniz? ha şimdide koruculuk sistemine karşısınız, sizin zihniyetinize göre karşı olmak normaldir. çünkü köyünü düşünce ''kimden koruyacaksın, karşında düşmanmı var''?pkk kardeş, kardeşe karşı silahlanılırmı? o kast ettiğin Aşiretin paraya ihtiyacı varmı onu bir arştır öyle yaz istersen. Ayrıca o aşiret görevlisine ceza evinde , sizin leyla zananız nasıl para tekliflerde bulundu onu arştırın.o aşiretler para için yapsaydı pkk sözcüsü leyla zananın teklifini kabul ederdi. korucu olmayan köylere pkk teröristlerinin gelip komanya-malzeme almakla beraber köydeki kadınlara,gelinlere defalarca tecavüzde bulunduklarındanda haberiniz yoktur. Koruculuk onurdur namuslu insanın imzasıdır, namusunu korumak için silahta alır gerekirse canını gözünü kırpmadan feda eder.namusun değeri ne parayla nede korkuyla biçilmez. anlayana.... isterseniz önce araştırın öyle yorum yapın. saygılar. Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Çokmu şaşırdınız !Emine ayna kürt halkını temsil etmiyor pkk yı ve o terör örgütünü savunanları temsil ediyor defalarca söyledim siz kendi adınıza konuşun kürt halkının adına konuşmayın..emin olunki bir çoğu sizin gibi düşünmüyor.bunların zihniyeti öcalan ve barzani liderliğidir açıkça söylüyor sizde söyleyebilecekmisiniz peki! Ama siz politik cepaplerı tercih edersiniz asıl düşüncenizi söyleyemesiniz çünkü emine ayna gibilerin düşünceleri böyle sizi temsil ettiğini düşünüyorsanız sizin lideriniz kim sorduğumda ne cevap vereceksiniz? ha şimdide koruculuk sistemine karşısınız, sizin zihniyetinize göre karşı olmak normaldir. çünkü köyünü düşünce ''kimden koruyacaksın, karşında düşmanmı var''?pkk kardeş, kardeşe karşı silahlanılırmı? o kast ettiğin Aşiretin paraya ihtiyacı varmı onu bir arştır öyle yaz istersen. Ayrıca o aşiret görevlisine ceza evinde , sizin leyla zananız nasıl para tekliflerde bulundu onu arştırın.o aşiretler para için yapsaydı pkk sözcüsü leyla zananın teklifini kabul ederdi. korucu olmayan köylere pkk teröristlerinin gelip komanya-malzeme almakla beraber köydeki kadınlara,gelinlere defalarca tecavüzde bulunduklarındanda haberiniz yoktur. Koruculuk onurdur namuslu insanın imzasıdır, namusunu korumak için silahta alır gerekirse canını gözünü kırpmadan feda eder.namusun değeri ne parayla nede korkuyla biçilmez. anlayana.... isterseniz önce araştırın öyle yorum yapın. saygılar. Size gore butun Kurtler sussun ve onlarin yerine sizin gibi Turkler onlarin kaderini tayin etsin degil mi? hayir efendim, yok oyle yagma! Ben benim kendi haklarimi arar kendi kaderimi tayin ederim. Ne munasebet. Sen bir Turk olarak benimkaderimi ya da hangi dili konusup hangisini konusamayacagimi ne hakla soyleyebilirsin onu anlamakta gucluk cekiyorum! ******* HAK HAKTIR, Allah'in bizlere verdigi bir varolma hakki vardir. Ve kimse bunu elimizden alamayacaktir! ******* Arastirayimmis. Kardesim ben Diyarbakir'in gobeginde yetistim ve yasadim. Siz isterseniz ******* uydurmaca kaynaklar araciligiyla arastirma yaptiginizi sanmak yerine, gidip bir iki sene kalin Diyarbakir'da ve kendinize KURT demeyi deneyin. O zaman gelin bakalim durum neymis tartisalim! Devulun sesi uzaktan HOS geliyor sizlere. Ben yasadim ben biliyorum. Sizler inkar ettikce icimde oylesine bir nefret olusuyor ki! Izahi mumkun degil! Gidin kalin Diyarbakir'da, Lars'ta degil! Diyarbakir'da! SOnra gelin konusalim! ***** Arastrimaymis! Kardesim olayi ve cirkinlikleri yasayip bilmekten guzel ne arastirma olabilir ki? Hurriyet'i ya da Turkiye'yi okuyup mu arastirip bir fikir olusturayim ben yoksa yasadiklarima dayanarak mi siyaset yapayim? Bu ne yahu? Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Size gore butun Kurtler sussun ve onlarin yerine sizin gibi Turkler onlarin kaderini tayin etsin degil mi? hayir efendim, yok oyle yagma! Ben benim kendi haklarimi arar kendi kaderimi tayin ederim. Ne munasebet. Sen bir Turk olarak benimkaderimi ya da hangi dili konusup hangisini konusamayacagimi ne hakla soyleyebilirsin onu anlamakta gucluk cekiyorum! ******* HAK HAKTIR, Allah'in bizlere verdigi bir varolma hakki vardir. Ve kimse bunu elimizden alamayacaktir! ******* Arastirayimmis. Kardesim ben Diyarbakir'in gobeginde yetistim ve yasadim. Siz isterseniz ******* uydurmaca kaynaklar araciligiyla arastirma yaptiginizi sanmak yerine, gidip bir iki sene kalin Diyarbakir'da ve kendinize KURT demeyi deneyin. O zaman gelin bakalim durum neymis tartisalim! Devulun sesi uzaktan HOS geliyor sizlere. Ben yasadim ben biliyorum. Sizler inkar ettikce icimde oylesine bir nefret olusuyor ki! Izahi mumkun degil! Gidin kalin Diyarbakir'da, Lars'ta degil! Diyarbakir'da! SOnra gelin konusalim! ***** Arastrimaymis! Kardesim olayi ve cirkinlikleri yasayip bilmekten guzel ne arastirma olabilir ki? Hurriyet'i ya da Turkiye'yi okuyup mu arastirip bir fikir olusturayim ben yoksa yasadiklarima dayanarak mi siyaset yapayim? Bu ne yahu? Senin nerede yaşadığın beni ilgilendirmez senin buradaki attığın **** umları beni ilgilendirir, bütün kürtlerin adına yaptığın yanlış açıklamalrın beni ilgilendirir. Defalarca söyledim bende doğuluyum yıllardır beraber yaşadık akrabalığımız kardeşliğimiz var fakat böylesine ********* olan terör ögütünü savunan bir kürte rast gelmedim. Diyarbakırda yaşamış ....karsta değilde diyarbakırda diyorsun niye? kars doğu değilmi karsta kürt yokmu?senin diyarbakırda yaşadığını onlar neden karsta yaşamıyor?diyarbakırın özelliği ne ?sen kürtlerin adına konuşmuyormuydun?o zaman diyarbkırın adına konuşun bundan sonra. babamın memur olmasından dolayı Diyarbakırda 1 yıl ,hakkaride 3 yıl kaldım karsta ise 20 yıl kaldım daha nasıl tanıyacağım sizi neyi anlatmaya çalışıyorsun... k bakma terörist zihniyetini anlayamam bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü sağlayan,savunan bayrağına sahip çıkan herkesi severim,sayarım.bunun yeri, yurdu,ırkı olmaz. Kimsenin bir şeyi inkar ettiği yok kürt türk kardeştir diyoruz bu memlekette bir laz,bir çerkez ne ise kürtte odur. siz önce zihniyeti değiştirin önce katil olan kendi halkını oldüren kızlara, gelinlere tecavüz eden pkk terör örgütünü kınayın.... sizin bu teröristleri savumanız yanında sizin nefretinize karşı bizde sevgi oluştuğunu düşünmüyorsunuz sanıyorum...bizler akp gibi atılan taşlara,mermilere gül ve muz atacağımızı düşünmüyorsunuz herhalde... birgün gelecek beklenen yakup cemil,birgün gelecek topal osman ...gelecek eminim... Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Senin nerede yaşadığın beni ilgilendirmez senin buradaki attığın **** umları beni ilgilendirir, bütün kürtlerin adına yaptığın yanlış açıklamalrın beni ilgilendirir.Defalarca söyledim bende doğuluyum yıllardır beraber yaşadık akrabalığımız kardeşliğimiz var fakat böylesine ********* olan terör ögütünü savunan bir kürte rast gelmedim. Diyarbakırda yaşamış ....karsta değilde diyarbakırda diyorsun niye? kars doğu değilmi karsta kürt yokmu?senin diyarbakırda yaşadığını onlar neden karsta yaşamıyor?diyarbakırın özelliği ne ?sen kürtlerin adına konuşmuyormuydun?o zaman diyarbkırın adına konuşun bundan sonra. babamın memur olmasından dolayı Diyarbakırda 1 yıl ,hakkaride 3 yıl kaldım karsta ise 20 yıl kaldım daha nasıl tanıyacağım sizi neyi anlatmaya çalışıyorsun... k bakma terörist zihniyetini anlayamam bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü sağlayan,savunan bayrağına sahip çıkan herkesi severim,sayarım.bunun yeri, yurdu,ırkı olmaz. Kimsenin bir şeyi inkar ettiği yok kürt türk kardeştir diyoruz bu memlekette bir laz,bir çerkez ne ise kürtte odur. siz önce zihniyeti değiştirin önce katil olan kendi halkını oldüren kızlara, gelinlere tecavüz eden pkk terör örgütünü kınayın.... sizin bu teröristleri savumanız yanında sizin nefretinize karşı bizde sevgi oluştuğunu düşünmüyorsunuz sanıyorum...bizler akp gibi atılan taşlara,mermilere gül ve muz atacağımızı düşünmüyorsunuz herhalde... birgün gelecek beklenen yakup cemil,birgün gelecek topal osman ...gelecek eminim... Kardesim, sizin belgeleriniz hangi kaynaklardan yegane Devlet kaynaklarindan ve medyasindan oturu? Neye dayanarak boylesine suclamar yapabiliyorsunuz? Gidin yasayin! En iyi sekilde neyin ne oldugunu Diyarbakir'da ogrenin. Ondan sonra sizi muhattap alayim! Bakin iste Istanbul'un gobegine bombalar birakip, yavas yavas gecmiste PKK'ya maledilen bir suru olayin bile arkasindan cikan bir teror orgutu var! PKK'ya duydugunuz kinin aynisin bunlara da duyun! Hep b ir agiz olalimve sunu diyelim: Adil ve tarafsizca bir arastirma yapilsin ve bu ulkede PKK, Ergenekon, siyasetciler, medya ve akademisyenler de dahil kim ne halt etmisse herkes sucunu ceksin! Eger PKK'nin yaptigi bir haksizlik varsa Allah ve devlet cezasini versin! Eger Ergenekon'un yaptigi bir seyler varsa Allah ve devlet cezasini versin! Eger Kurtlere yapilan bir haksizlik varsa yapanlarin Allah ve devlet cezasini versin! Vs, vs! Iste tarafsiz TAVIR almak budur Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Kimsenin bir şeyi inkar ettiği yok kürt türk kardeştir diyoruz bu memlekette bir laz,bir çerkez ne ise kürtte odur. Beyefendi iste sorun da bu zaten: Biz bri Laz neyse, bir Cerkez neyse ayni sey olmak istemiyoruz. Biz bir Turk neyse ayni sey olarak gorulmek ve ayni haklarimizin olmasini istiyoruz! Siz ise gelmis bizlere "Lazlar ve Cerkesler nasil asimile olmus ve dillerini kulturlerini yasamak istemiyorsa Kurtler de aynisini yapsinlar" diyorsunuz! Anlayissizlik degildir de nedir bu? Dar dusunce degildir de nedir bu? Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Kardesim, sizin belgeleriniz hangi kaynaklardan yegane Devlet kaynaklarindan ve medyasindan oturu? Neye dayanarak boylesine suclamar yapabiliyorsunuz? Gidin yasayin! En iyi sekilde neyin ne oldugunu Diyarbakir'da ogrenin. Ondan sonra sizi muhattap alayim! Bakin iste Istanbul'un gobegine bombalar birakip, yavas yavas gecmiste PKK'ya maledilen bir suru olayin bile arkasindan cikan bir teror orgutu var! PKK'ya duydugunuz kinin aynisin bunlara da duyun! Hep b ir agiz olalimve sunu diyelim: Adil ve tarafsizca bir arastirma yapilsin ve bu ulkede PKK, Ergenekon, siyasetciler, medya ve akademisyenler de dahil kim ne halt etmisse herkes sucunu ceksin! Eger PKK'nin yaptigi bir haksizlik varsa Allah ve devlet cezasini versin! Eger Ergenekon'un yaptigi bir seyler varsa Allah ve devlet cezasini versin! Eger Kurtlere yapilan bir haksizlik varsa yapanlarin Allah ve devlet cezasini versin! Vs, vs! Iste tarafsiz TAVIR almak budur Bak kardeş ya sen yazdıklarımı okumuyorsun yada anlamıyorsun yazımı birdaha okuyun isterseniz.neyin kaynağını istiyorsun kimi suçladım diyarbakırda,hakkaride karsta vs doğu bölgelerinde yaşadım ve biliyorum diyorum... Bende diyorumki bu sorun zihniyet sorunudur ,diyarbakırda'da bir çok dostumuz vardı sizin zihniyetinizde değildi....hakkaridede sizin zihniyetinizde olmayan bir çok kürt vatandaş vardı karsta yok denecek kadar azdı anlatabildimmi acaba bilmiyorum. İstanbulun göbeğinde patlayan bomba hakkında yazdığım açıktır daha öncede söyledim bu masum insanları böyle kalleşçe öldürenler insan olamaz bunun partisi,rengi,olmaz hangi örgüt olursa olsun bu olayı meşrulaştırmaz ******** vercektir inşallah. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Beyefendi iste sorun da bu zaten: Biz bri Laz neyse, bir Cerkez neyse ayni sey olmak istemiyoruz. Biz bir Turk neyse ayni sey olarak gorulmek ve ayni haklarimizin olmasini istiyoruz! Siz ise gelmis bizlere "Lazlar ve Cerkesler nasil asimile olmus ve dillerini kulturlerini yasamak istemiyorsa Kurtler de aynisini yapsinlar" diyorsunuz! Anlayissizlik degildir de nedir bu? Dar dusunce degildir de nedir bu? Eğer siz lazlar ve çerkezler gibi yaşamak istemiyorsanız ayrı bir devlet istiyorsunuz demekktir....o zaman buyrun k ırak burası türkiye cumhuriyeti, milleti ise kürt-laz-çerkez lerden oluşturmaktadır...yani türkiye halkını kürt-laz-çerlez vs oluşturmaktadır. eğer ben ayrı birşey istiyorum diyorsan buyrun. Ayrıca lazlara ve çerkezlere asimile olmuş diyemesiniz lazlarda ,çerkezlerde kendi dilinide,kültürünüde kullanıyor terörden yana olmadıkları için onlarında yaşadığı bu ülkede ayrı bir dil,devlet istememeleri vatanını,bayrağını bilmeleri asimile anlamına gelmez. Dediğim gibi zihniyet farklılığı,sizin asimile olmuş demeniz hem hakaret hemde ortya nifak tohumu atmak demektir. yazdıklarınıza birazdaha dikkat ederseniz iyi olur. Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Eğer siz lazlar ve çerkezler gibi yaşamak istemiyorsanız ayrı bir devlet istiyorsunuz demekktir....o zaman buyrun k ırak burası türkiye cumhuriyeti, milleti ise kürt-laz-çerkez lerden oluşturmaktadır...yani türkiye halkını kürt-laz-çerlez vs oluşturmaktadır.eğer ben ayrı birşey istiyorum diyorsan buyrun. Ayrıca lazlara ve çerkezlere asimile olmuş diyemesiniz lazlarda ,çerkezlerde kendi dilinide,kültürünüde kullanıyor terörden yana olmadıkları için onlarında yaşadığı bu ülkede ayrı bir dil,devlet istememeleri vatanını,bayrağını bilmeleri asimile anlamına gelmez. Dediğim gibi zihniyet farklılığı,sizin asimile olmuş demeniz hem hakaret hemde ortya nifak tohumu atmak demektir. yazdıklarınıza birazdaha dikkat ederseniz iyi olur. Siz yasamadiniz hic bir zaman benim dedigim yerlerde! Kars ile oralari bir tutmayin! ve dedigim de su, evet Lazlar ve Cerkezler kendi ana dilleri olarak Turkceyi secmis olabilirler, ama bu zorla bizim de ayni seyi yapmamiz gerektigi anlamina gelmez! Artik INSAN HAKLARI ve DEMOKRASI denen olgulara ve sartlarina alisin beyefendi! Isiniz gucunuz Kurtlerin hakli mucadelelerine ve ana hak istemlerine karsi cikmak! Alıntı
Φ AIRBUS2 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Geldikleri gibi giderler Alıntı
Φ AIRBUS2 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Eğer siz lazlar ve çerkezler gibi yaşamak istemiyorsanız ayrı bir devlet istiyorsunuz demekktir....o zaman buyrun k ırak burası türkiye cumhuriyeti, milleti ise kürt-laz-çerkez lerden oluşturmaktadır...yani türkiye halkını kürt-laz-çerlez vs oluşturmaktadır.eğer ben ayrı birşey istiyorum diyorsan buyrun. Ayrıca lazlara ve çerkezlere asimile olmuş diyemesiniz lazlarda ,çerkezlerde kendi dilinide,kültürünüde kullanıyor terörden yana olmadıkları için onlarında yaşadığı bu ülkede ayrı bir dil,devlet istememeleri vatanını,bayrağını bilmeleri asimile anlamına gelmez. Dediğim gibi zihniyet farklılığı,sizin asimile olmuş demeniz hem hakaret hemde ortya nifak tohumu atmak demektir. yazdıklarınıza birazdaha dikkat ederseniz iyi olur. Sn.Kaplan arkadaşım;BOP kapsamında malesef ülke olarak son iktidar döneminde abd ve israilin dümen suyuna tamamen girmiş bulunmaktayız, bugün ekonomik,siyasal ve en önemlisi sosyal\toplumsal olarak karşılaştığımız üzücü tablo; 50 yıllık bir dış yatırmın yaklaşık 100 yıl önce ertelenmek zorunda kalmış bir musevi-hristiyan ortak rüyasının gerçekleştirilebilme aşamasıdır. Merak etmeyiniz tarih tekerrür edecektir **** Sevgilerle.. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Siz yasamadiniz hic bir zaman benim dedigim yerlerde! Kars ile oralari bir tutmayin! ve dedigim de su, evet Lazlar ve Cerkezler kendi ana dilleri olarak Turkceyi secmis olabilirler, ama bu zorla bizim de ayni seyi yapmamiz gerektigi anlamina gelmez! Artik INSAN HAKLARI ve DEMOKRASI denen olgulara ve sartlarina alisin beyefendi! Isiniz gucunuz Kurtlerin hakli mucadelelerine ve ana hak istemlerine karsi cikmak! Daha nasıl yaşayacağım nasıl bileceğim, benim en yakınlarım kürt,memleketimin insanlarının yarısı kürt,ayrıca diyarbakırda 1 hakkaride 3 yıl kaldım diyorum göreceğimi gördüm bileceğimi bildim hala yaşamamışsınız diyorsunuz. sorun varsa zihniyet sorunudur diyorum , k ırak sorunudur sizinde değiğiniz gibi..ayrı bir devlet kurma sorunudur....bududr sorun., Ayrıca lazlar ve çerkezler türkçe dilini seçmiş derken kendi dilini unutmuşlar kullanmıyorlar anlamına geliyor,lazlarda çerkezlerde kendi dillerini yaşatıyorlar, gerktiği yerlerde türkçeyi gerktiği yerlerde ise kendi dillerini kullanıyor. biz aslen kafkaslardan ,ahıskadan gelmeyiz bizimde çok istanbul türkçesinden çok farklı dilimiz var evimizde yerimizde kendi dilimizi kullanırız, toplumun gerektirdiği yerde ise insanlık gereği topluma uyarak toplumun dilini kullanırız. anlatmak istediğim budur bununlada kimse asimile olmaz buncayıl asimile olmayan dil şimdimi asimile olacak...işte zihniyet farklılığı bu başka sorunumuz yokki bizim....bu memleket hepimize yeter yeterki sahip olalım k ırağa bel bağlamayalım.Şunu bilinki bize bizden başka dost yoktur.İşte ırak gerçeği'''!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Siz yasamadiniz hic bir zaman benim dedigim yerlerde! Kars ile oralari bir tutmayin! ve dedigim de su, evet Lazlar ve Cerkezler kendi ana dilleri olarak Turkceyi secmis olabilirler, ama bu zorla bizim de ayni seyi yapmamiz gerektigi anlamina gelmez! Artik INSAN HAKLARI ve DEMOKRASI denen olgulara ve sartlarina alisin beyefendi! Isiniz gucunuz Kurtlerin hakli mucadelelerine ve ana hak istemlerine karsi cikmak! İsterseniz yukarıda yazdığımı tekrar okuyun.kürtlerin haklı mücadelesi k ırak ve barzani değildir eğer barzani ve k ırak diyen varsa buyursun kırak orda...mücadelesini orada versin. Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 İsterseniz yukarıda yazdığımı tekrar okuyun.kürtlerin haklı mücadelesi k ırak ve barzani değildir eğer barzani ve k ırak diyen varsa buyursun kırak orda...mücadelesini orada versin. Hayir beyefendi, sizin derdiniz o zaten. Bizlerin olan bolgelerden olsek te cikmayiz! Diyarbakir, Mardin, Urfa, Tunceli, Hakkari, Erzincan, Malatya, Adiyaman, Antep, Batman, vs,. hep birer Kurt sehridir. Turkiye sinirlari icinde olabilir ama bizlere aittirler. Bunu bir duvara yazin ve ezberleyin! Olsek cikmayiz... Ne munasebet? ************* Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 İsterseniz yukarıda yazdığımı tekrar okuyun.kürtlerin haklı mücadelesi k ırak ve barzani değildir eğer barzani ve k ırak diyen varsa buyursun kırak orda...mücadelesini orada versin. ************ Nedir bu Barzani ve Irak Kurtlerine duydugunuz kin. Kattiyen cekememzlik yahu. Ne yani, ABD simdi bize sirt sevirdi onlari secti diye cekemiyor olmayalim? Kendimiz uvey evlat gibi saniyoruz herhalde ondan. Birakin istediklerini yapsinlar Kuzey Irak'ta. ******** Alıntı
Φ Taner Bayram Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 İsterseniz yukarıda yazdığımı tekrar okuyun.kürtlerin haklı mücadelesi k ırak ve barzani değildir eğer barzani ve k ırak diyen varsa buyursun kırak orda...mücadelesini orada versin. Birakin Kurtler mucadeleleri neymis kendileri soylesin. ***** Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.