Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 17 yıl Aramıza hoş geldin duyguseli mutlu vede güzel paylaşımlar geçirmen dilegiyle biraz eleştiriyim forumdan ve siteden en son haberler başlıklı forum sayfasına katılımcılar bir şey yazamıyor sanırım.. bir kaç kez denedim başaramadım pes ettim orasıyla artık ugraşmıcam burdan yazcam tabi bu şaka tarafı, başımdan geçen bir acemilik espirili şekilde anlatayım dedim Tekrar aramıza hoşgeldin duyguseli Saygılar
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 17 yıl hosbulduk tesekkur ederım. evet oraya yazamıyorsunuz. olur boyle acemılılıkler
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 17 yıl Admin Orası sadece duyuruların açıklandığı bir yer olsun istedik direk olarak bütün duyurulara zaman harcamadan ulaşmak için... Yoksa başka bir nedeni yok... Kolaylık olsun diye.. Saygılar
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl Enteresan bir rumuz secmissiniz bilgi ve teknik modu icin. Hosgeldiniz bu arada
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl bıran ıcın oyle gerekıyordu o yuzden hosbulduk tesekkur ederım
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 17 yıl Demekki cok duygusal birisin, aman dediklerimize dikkat edelim, yoksa intikam alirsin
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 17 yıl Demekki cok duygusal birisin, aman dediklerimize dikkat edelim, yoksa intikam alirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.