Misafir misafir Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Çok güzel elinize sağlık... Alıntı
Misafir Hikmet Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2014 Was were kullanarak bir olayını anlat Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2014 Admin Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2014 Was were kullanarak bir olayını anlat We were at the Regional Park yesterday, my sisters, cousins and some friends. Even I was wearing a hat and winter jacket, I felt cold. It was really cold. We had lots of fun. Alıntı
Misafir TUĞÇE Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2014 şey sınavlarda hep çıkıyor mesela : B– AŞAĞIDAKİ BOŞLUKLARI “was” / “were” / “am” / “is” / “are” İLE DOLDURUN. (5x3=15 puan)1. I __________ in my bed last night, but I __________ in the class now.2. Where __________ she last summer? 3. The weather __________ sunny and hot today. 4. They _____________ at home an hour ago, but now they ________ not there. 5. You ________ 15 years old now, but you _______ 14 years old last year. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- am,is,are 'ı nasıl was were'den ayırt ederiz? yani bunu bilmiyorum ve bu sınavda çıkıcakmış lütfen hemen yardım edin!!!!!!!! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2014 Admin Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2014 şey sınavlarda hep çıkıyor mesela : B– AŞAĞIDAKİ BOŞLUKLARI “was” / “were” / “am” / “is” / “are” İLE DOLDURUN. (5x3=15 puan) 1. I __________ in my bed last night, but I __________ in the class now. 2. Where __________ she last summer? 3. The weather __________ sunny and hot today. 4. They _____________ at home an hour ago, but now they ________ not there. 5. You ________ 15 years old now, but you _______ 14 years old last year. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- am,is,are 'ı nasıl was were'den ayırt ederiz? yani bunu bilmiyorum ve bu sınavda çıkıcakmış lütfen hemen yardım edin!!!!!!!! 1. I _____was_____ in my bed last night, but I ___am_______ in the class now. 2. Where _____was_____ she last summer? 3. The weather ___is_______ sunny and hot today. 4. They ______were_______ at home an hour ago, but now they ___are_____ not there. 5. You ___are_____ 15 years old now, but you __were_____ 14 years old last year. Good luck.. Alıntı
Misafir urfa Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Çok güzel anlatım yapmışsınız past continuous tense ve diğer tenseleri öğrenmeye çalışıyorum en iyisine burada rastladım aferim sana Alıntı
Misafir napcan ismim Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2014 Çok güzel Alıntı
Misafir aleyna Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2014 çok teşekkürler... Alıntı
Misafir ali Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2014 Çok teşekkür ederim Alıntı
Misafir M.Çağrı Bıyıklı Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2015 Allah razı olsun yarın ingilizce yazılım var abiii.. Alıntı
Misafir Ezgi Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2015 Cok faydalandim emeginize saglik ) Alıntı
Misafir ferman Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2015 iyi müthiş gözündeki ışıltıyı göre biliyorum Alıntı
Misafir endoplazmikbirkulum Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2015 saol kardeş eline emeğine sağlık Alıntı
Misafir ooooo Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2015 teşekkürler çok yararlı oldu.... Alıntı
Misafir Süeda Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2015 Yanlış !!! Arkadaşlar bu site yanlış çünkü 2 tane fiil yanyana gelmez. was,/were "be"'nin 2. halidir ve olmak fiilidir. "go" ise gitmek fiilidir. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2015 Yanlış !!! Arkadaşlar bu site yanlış çünkü 2 tane fiil yanyana gelmez. was,/were "be"'nin 2. halidir ve olmak fiilidir. "go" ise gitmek fiilidir. Bu cumleni neye dair yazdin bilmiyorum ama; ingilizce de hem fiil hem de yardimci fiil olarak gorev goren kelimeler vardir. Mesela "I haven't had my lunch yet" henuz yemegimi yemedim. I want to be a doctor" ben doctor olmak istiyorum. Buradaki fiil, istemek fiilidir. Doktor ise isimdir, doktordan yani isimden fiil yapmak ise "to be-olmak" fiili ile gerceklesir. Eger cumleni nerede yazana yonelik yazdiginibildirirsen; daha aciklayici yazabilirim. Be nin halleri: Am, is, are Was, were Been. Alıntı
Misafir inglizce ustasi Gönderi tarihi: 4 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2015 20 soru ve 20 cvp simple past tense ile ilgili ltfff ben ustasiyimda illaha internetten olacakmiss kaynağı hocaya soyleemek zorundayım;;;;;;;((((((((((( Alıntı
Misafir ahmet Gönderi tarihi: 18 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2015 have ve has in had e dönüşmesiyle ile 10 arcümle yazarmısınız Alıntı
Misafir def Gönderi tarihi: 31 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2015 ya şu was were he she it falan vardı onu açıklasanıza bi .çdas Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2015 have ve has in had e dönüşmesiyle ile 10 arcümle yazarmısınız I/We/You/They have a friend- She/he/it has a friend I/WE/You/They had a friend- She/he/it had a friend. Yukarida have, has ve had fiillerdir. I/We/You/They haven't had a meal yet.- He/she/it hasn't had a meal yet. Burada haven't ve hasn't yardimci fiil, had ise fiildir. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2015 ya şu was were he she it falan vardı onu açıklasanıza bi .çdas I/he/she/it was a student.- You/we/they were students. I icin were sadece sart cumlelerinde kullanilir. Meshur bir sarki vardir. "if I were a rich man-Ah bir zengin olsam olarak tercume edilmistir. Tam tercumesi ise "Ben, zengin bir adam olsaydim" dir. Alıntı
Misafir ada Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2015 PAST CONTINUOUS TENSE (WAS/WERE+Ving) Past Continuous Tense, hem geçmişte olmuş, hem de geçmişte devam etmiş zamanları anlatmak için kullanılır. Şimdiki zaman nasıl ki, şu an yapılan olayları anlatıyorsa, Past Continuous ta geçmişte anlatmaktadır. Kural olarak iki zaman birbirinden çok farklı değildir. Sadece Past Continuous Tense'te, geçmiş zaman yardımcı fillerini kullanmamız gerekmektedir. Bu zamanın yardımcı fiiileri WAS ve WERE'dür. Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 PAST CONTINUOUS TENSE (Şimdiki Zamanın Hikayesi-Geçmişte Devam Eden Zaman) . . . Weren't we doing shopping at this time yesterday? (Dün bu vakitte alışveriş yapmıyor muyduk?) Past Cont. Tense[/i] Past Cont. Tense Çok teşekkürler işime yaradı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.