Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Teşekkür ederim sevgili Angel,ama ocakta bitiyor zaten.Sonra avukat olmam için hiçbir barikat kalmayacak Allah sabir versin diyeyim ozaman Az kalmis umarim Askerlik'tede gunler cabuk geciyordur. Avukat olman guzel herkes benden beklerdi Avukat olmami cok konusuyorum diye tabiki sadece konusmak yetmiyor Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Allah sabir versin diyeyim ozaman Az kalmis umarim Askerlik'tede gunler cabuk geciyordur. Avukat olman guzel herkes benden beklerdi Avukat olmami cok konusuyorum diye tabiki sadece konusmak yetmiyor sadece konuşmak yetiyor bizim hukuk anlayışımızda,sabır olmazsada komutanlar oluyor avukat olmak gerçekten öok güzel,bunu hakkıyla yapacağım,sadece konuşarak değil ama Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Teşekkür ederim sevgili Angel,ama ocakta bitiyor zaten.Sonra avukat olmam için hiçbir barikat kalmayacak dostum benim avukat ol yaw walla sırtım ozaman yere gelmez D Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 dostum benim avukat ol yaw walla sırtım ozaman yere gelmez D okulu bitirdik Senyour,stajda tamam.askerlikte bitiyor.bizim kavgamız belli,emin ol ki sizin gibi dostlarla daha da kazanacağız. Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Mavi şimdi başka bir yere gidyoruz,gitmeden önce sana çok sevdiğin bir sesi hatırlatayım mı?Gelince okursun Gökyüzüne çizilmiş resimlere benzerdik Rüzgarın peşine takılan bir nefes gibiydik Kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar Kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevgimiz Gözlerimiz sevgiyi yüreğimiz sevdayı Ellerimiz emeği anlatırdı usanmadan Kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar Kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevdamız Uzak dağ başlarında yanan ateşlerdeydik Kentin sokaklarında dalga dalga özgürlük Direndik teslim olmadık binlerce kardelendik Kaldı çocuk gülüşleri ışığında kavgamız sevgiler........................................................................ ................................................................................. ....! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Mavi olmayan gökyüzü...işte bu kadar güzel EPİGRAM Marx'ın da pek sevdiği bir Latin sözünü anımsıyorum Nihil humanum mihi alienum est Bu sözün altına ben de imzamı basıyorum İnsana ilişkin ne varsa kabulüm Şu hümanistler hariç CAN YÜCEL Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Mavi beni dinler yanlışın olmasın mı Bak işte burda haklısın,Mavi asidir,hemde varya şimdi o Ankara-Diyarbakır hattında,evine geldiğinde de ''emre bilgisayarın yanından bile geçmek istemiyorum''diyecek kadar tepkili.O benim sadece dostum değil canım,onun için özel olan herkes benim içinde özeldir Sevgili Angel. Yayamaz Kayımca da canımdır,Sercan yok bu aralar ama Maviye bile anlatamadıklarımı anlattığım değerli bir arkadaşımdır.Onlar yok ya özledim.Sende onun için özelsin,cane diyorsa sana o zaman benim de dostumsundur.Sevgiler. Gelir gelmez soralım mavi bak hircin la konusurken bunlari demisdi. Dinler misin onu sen ? ben yok dedim ama mavi gelince ona sorariz dedik kaldi. Sen geldin hircin yok oldu . Kara denizli nerdesin sen ???? De bakayim kim kalki ben mi o mu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Angel sen orada mısın...seni dinlrim yaf;bak ben şimdi kaçmalıyım...iftara davetliyim....senin yerine de yerim...öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Mavi olmayan gökyüzü...işte bu kadar güzel EPİGRAM Marx'ın da pek sevdiği bir Latin sözünü anımsıyorum Nihil humanum mihi alienum est Bu sözün altına ben de imzamı basıyorum İnsana ilişkin ne varsa kabulüm Şu hümanistler hariç CAN YÜCEL Ne kadar güzelmiş....yalnız ben hümanist nemi değilim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Angel sen orada mısın...seni dinlrim yaf;bak ben şimdi kaçmalıyım...iftara davetliyim....senin yerine de yerim...öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tamam canim afferin tabiki beni dinlicen benim yerime yeme sadece benim payimi yolla yeter gorusuruz sonra canim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 tamam canim afferin tabiki beni dinlicen benim yerime yeme sadece benim payimi yolla yeter gorusuruz sonra canim daha gidemedim:)neyse kaçayım...bu arada Sercana da çok selammmmmmm!Öptüm cane Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Ne kadar güzelmiş....yalnız ben hümanist nemi değilim hahahahah yaa o kadar kötü mü hu man HE-MAN gölgelerin gücü adına sen bir yerlere mi gidiyorsun diyarbakır dan mı gidiyorsun bize söylemeden gitrmek var mı yafuu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 hahahahah yaa o kadar kötü mü hu man HE-MAN gölgelerin gücü adına sen bir yerlere mi gidiyorsun diyarbakır dan mı gidiyorsun bize söylemeden gitrmek var mı yafuu Yaaa o kadar kötü hu man,yok gölgelerin gücü adına olan HE-MAN.Ya Godzilla Red-Kit desen yanmam gitmem,gidersem size söylerim...beraber ve yavaş yavaş...Diyarbakırdan gitmeye az kaldı ama neyse Kibar Feyzo,Avrupa yakası beni bekliyor...hade bakem sen simitleri bitir bu arada bugün net bağlantısından mı forumdan mı,aileti yazıp okuyana kadar sen alakakalı değil Godzilla aleyküm selammmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Neden sessizsiz içimde asılı duran yalnızlık gibi... Isıtmaz mı yüreğinin duvarlarını içimdeki dalgalar, Oysa gökyüzü kadar maviye boymak isterdim seni, Uçurtma uçuran çocukların sevinç nidalarında bulmak istemiştim seni... İçtiğim su, yediğim ekmek ve ağzımı tatlandıran şeker olmanı beklemiştim... Meğer en zor olanı beklemişim ve istemişim... bu da benden güzel maviye... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Neden sessizsiz içimde asılı duran yalnızlık gibi... Isıtmaz mı yüreğinin duvarlarını içimdeki dalgalar, Oysa gökyüzü kadar maviye boymak isterdim seni, Uçurtma uçuran çocukların sevinç nidalarında bulmak istemiştim seni... İçtiğim su, yediğim ekmek ve ağzımı tatlandıran şeker olmanı beklemiştim... Meğer en zor olanı beklemişim ve istemişim... bu da benden güzel maviye... sevgili arkadaşım bu şiirin için kocaman teşekkürler!Tam beni anlatıyor...bu arada forumda ki arkadaşlarımdan aldığım çok güzel iletiler var...çok teşekkür ederim;sizinle güzelleşen bir düşünceler zinciri var...deniz kızı buraları öksüz bırakma... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 sevgili arkadaşım bu şiirin için kocaman teşekkürler!Tam beni anlatıyor...bu arada forumda ki arkadaşlarımdan aldığım çok güzel iletiler var...çok teşekkür ederim;sizinle güzelleşen bir düşünceler zinciri var...deniz kızı buraları öksüz bırakma... mavi'cim beğendigine çok sevindim yine yazarım ben sana, tabiki yalnız burakmam seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 mutlu bayramlar mavi'm... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Angelim senin kadar güzel...teşekkür ederim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 mutlu bayramlar mavi'm... Mavin şimdi yer o çukulataları,pastaları...bayılırım ben...ama dur sana bi çay yapalım önce teşekkür ederim kaprislimiz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Çok teşekkür ederim...sevindim sizi burada gördüğüme...sevgiler! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 MAvim hayat bu malesef istedigimiz guzel seyleri hemen yapamiyoruz bazen haksizliklara karsi cikamiyoruz ama devam etmeyiliz inandimiza duz yolda yurumek kolay ama bizler zor yollarida bir bun asacagiz. iyi geceler canim uzme tatli canini Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 OKUNURKEN Yazdıklarını birisi okur Dinler kalabalık İçtenliğini söyleyen dizeler Söylemeyen dizeler Biraz söyleyen Biraz söylemeyen dizeler Çizmektedir seni boşluğa Biter toplantı Kimse götürmez Ortalıkta kalır dizelerin Bir sen üşürsün Bir de sevgilerin _________________________________(18.5.2008) Yürekli bir kalemi, Özgün bir sesi, Aydın bir beyni şu han onu ifade edebilen Fazıl Hüsnü DAĞLARCA'NİN şiiriyle anlatabilirdim... Sevgin, paylaşımın, mücadeleci ruhun ve kararlılığın hiç eksilmesin olurmu.... Çünkü biz seni severek okuyoruz... Öğretmek isterken... Öğretiyor oluyorsun... Sevgilerimle... DİPNOT... ... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 OKUNURKEN Yazdıklarını birisi okur Dinler kalabalık İçtenliğini söyleyen dizeler Söylemeyen dizeler Biraz söyleyen Biraz söylemeyen dizeler Çizmektedir seni boşluğa Biter toplantı Kimse götürmez Ortalıkta kalır dizelerin Bir sen üşürsün Bir de sevgilerin _________________________________(18.5.2008) Yürekli bir kalemi, Özgün bir sesi, Aydın bir beyni şu han onu ifade edebilen Fazıl Hüsnü DAĞLARCA'NİN şiiriyle anlatabilirdim... Sevgin, paylaşımın, mücadeleci ruhun ve kararlılığın hiç eksilmesin olurmu.... Çünkü biz seni severek okuyoruz... Öğretmek isterken... Öğretiyor oluyorsun... Sevgilerimle... DİPNOT... ... Biraz sizden biraz bizden...biraz yürekten biraz olması gereken...Ahmed Arif;özlerken aydınlığı,özlemi dönüşür zindanlara sıkıştırılmış bir düşüncenin ateşine...özlemi dönüşür ''Okyanusun en ıssız dalgasına,Düşmüş bir kibrit çöpüne.'' Sevgili seven yürek,burada olmanı görmek gerçekten çok güzel.En büyük özlem;seviyeli,tutarlı ve özel ile buluşmak iken,onun burada olduğunu bilmek ne kadar da güzel! ''Öğretmek isterken... Öğretiyor oluyorsun...'' buna yaraşan sizsiniz.Sevgiler,sevgiden öte tüm güzel dileklerle...Düşünen,yazan,anlatan,anlayan...bilgiyi sınırsız kılan,umudu yüreğinde barındıran...anlatamıyorum;cümleler korkak,düşünceler ürkek güzeli anlatmakta! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.