Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DHKP/C YANDAŞLARI!


TGT ci KEMAL

Önerilen İletiler

Türkiye’yi yıpratmaya çalışan lobilere güç veren yasadışı oluşumlar, terör sürecinin yarattığı olumsuzlukları objektif olarak değerlendiren toplumlar tarafından ilgi görmüyor.

 

Buna karşın, DHKP/C gibi terörist kimliği birçok Avrupa ülkesi tarafından tescil edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmış bir örgütün görüşleri doğrultusunda hareket eden, Tutuklu Aileleri Yardımlaşma Derneği(TAYAD) adlı derneğin mensupları, yasadışı yollardan elde ettikleri gelirlerle Türkiye aleyhtarı faaliyetlerini sürdürme çabasını güdüyorlar.

 

TAYAD adlı kuruluşun, DHKP/C tarafından gerçekleştirilen her terör olayının ardından ortaya çıktığını, ölen örgüt üyelerinin ardından Cem evleri’nde yemekler verdiğini, mezar ziyaretleri, anma toplantıları organize edilmesini sağladığını ve yasadışı terör örgütünü destekler mahiyette açıklamalarda bulunduğunu artık bilmeyen kalmadı.

 

TAYAD’ın her fırsatta halkı ajite edici girişimlerde bulunması, aksi yöndeki söylemlere rağmen, DHKP/C’nin bir yan kuruluşu gibi hareket ettiği görüntüsünü yaratıyor.

 

Bu yasadışı oluşumların, gencecik insanların beyinlerini yıkayarak terör örgütüne kazandırmaya çalışmaları, gerçeklerin farkına varan genç üyelerin ayrılma istemlerinin ise örgüt yönetimince uygulanan baskılar ile karşılanması, bu bataktan kurtulamamalarının en önemli nedenini oluşturuyor.

 

Bu nedenle terörle özdeş her girişim toplumda infial yaratırken, TAYAD gibi kuruluşlara yönelik tepkiler de giderek boyutlanıyor.

 

TAYAD’ın canlı bomba eylemcisi Eyüp Beyaz’ı destekleyen açıklamalar yapması, terörden yana tavır alması, hatırlarda hala tazeliğini koruyor.

 

Bu nedenle terör örgütü DHKP/C’nin yurt dışındaki uzantılarının, Avrupa ülkelerindeki faaliyetlerinin ilgili ülke makamları tarafından hassasiyetle izlenerek engellenmesinin, teröre karşı yürütülen mücadelede başarılı olunmasına büyük katkı sağlayacağı acıktır.

 

Son olarak şu uyarıyı da yapmakta yarar var; Türk ,Türkmen kültürünün en önemli temsilcileri olan Alevi vatandaşlarımızın bu tür terör yanlısı oluşumlara karşı tavır almaları,prim vermemeleri gerekir..Devletine,vatanına,bayrağına ve Atatürk’e yürekten bağlılığı ile bilinen,ve bağlılıklarını tarihin her döneminde göstermiş alevi toplumunun,kendilerini “bu ihanet mecrasına çekmek isteyen kürt terör örgütü pkk yandaşı ”ayrılıkçı kürtler”e karşı seslerini biraz daha yükseltmeleri gelecek için çok büyük bir önem arz eder..

 

Emre Atatuğ

Araştırma Uzmanı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

MESELA NEWROZU SADECE KÜRT KARDEŞLERİMİZ KUTLARDI Kİ DOĞUDA BUNU ENGELLEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA SARFEDİLİRDİ BAKILDIKİ HAAAA OLMUYOR BUNU MİLLET ÖLE BÖYLE KUTLUYOR NE YAPILDI SİNDİRİLDİ VE ADINA BAHAR BAYRAMI DENDİ VE YURT GENELİNE YAYILDI.

 

blackwhite, iyide nevruz diye türklerin bahar bayramı vardır. türkiyede senin dediğin amaçla icat edilmiş bir bayram değildir. ayrıca sadece türkiyede değil kafkasya türkleri tarafındanda her yıl 21 mart nevruz bayramı adıyla kutlanır hatta bazı türki cumhuriyetlerde tatil günüdür.

 

türkyiede de nevruz bayramı, son dönemde değil osmanlı döneminden beri kutlanır. kutlanma sebebi inanışa göre cemrenin toprağa düştüğü gündür.

 

Kürtlerin Newroz ( ki bu farsçada newroz türkçede nevruz diye yazılır kelime anlamları aynıdır "yenigün) diye kutladıkları olay yakıştırmadır. zira kava'nın dehak'ı 21 mart günü öldürdüğüne dair herhangi bir bilgi yada o tarihte böyle bir takvim yok.

 

yani nevruz tüm türk cumhuriyetlerinde yüzyıllardır kutlanan bir bayramdır, "aa kürtler newroz kutluyor bizde nevruz icat edelim" diye bir oaly yok. zira kürtler newroz'u kutlamaya başlamadan yüzyıllar öncede kutlanırdı bu bayram.

 

"Çin kaynaklarından Kutadgu Bilig'e, Kaşgarlı Mahmud'dan Bîrûnî'ye, Nizâmü'ı Mülk'ün Siyasetnâme'sinden Melikşah'ın takvimine kadar, Akkoyunlu Uzun Hasan Bey'in kanunlarına kadar gelen bir çizgide Nevruz ile ilgili kayıtlar eldedir. Diğer taraftan Sivas hükümdarı Kadı Burhaneddin Ahmed, Safevi Türkmen Devletinin kurucusu Şah İsmail (Hataî), Osmanlılarda Sultan I. Ahmed ve Sultan Dördüncü Murad gibi hükümdarların, Mustafa Kemal Atatürk'ün; din adamlarımızdan Kazasker Bâki Efendi ve Şeyhülislam Yahya Efendilerin, şairlerimizden Kuloğlu, Pir Sultan Abdal, Kaygusuz Abdal, Şükrü Baba, Hüsnü Baba, Fuzulî, Nev'î Efendi, Nef'î, Nedim, Hüseyin Suad ve Namık Kemal gibi şairlerimizin Fatih devri vezirlerinden Ahmed Paşa'nın; büyük Azeri şairi Şehriyar'ın ve büyük Türkmen şairi Mahdumkulu'nun uzun bir tarih boyunca Nevruz bayramının gelişini "Nevruziye" veya "Bahariye" denilen şiirlerle kutladıklarını da biliyoruz"

 

"1990 yılında bağımsızlıklarını ilan eden Türk Cumhuriyetleri'nde Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Azerbaycan ile Rusya Federasyonu bünyesindeki Tataristan 21 Mart Nevruz Bayramı'nı "Milli Bayram" olarak ilan etmişlerdir."

 

 

lütfen bilmediğimiz şeylere kafamıza göre yakıştırmalar yapmıyalım. bir mantığa karşı çıkıcam derken, başka insanların değerlerine böyle yakıştırmalar yapmıyalım.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Konu başlığını açan kişinin TAYAD Tutuklu Yakınları Derneğini hedef gösteren bu talihsiz yazısıyla, her ne kadar da bir dernek veya örgütün adı zikredilse de, aslında TÜM SOLCULARA, DEVRİMCİLERE VE SOSYALİSTLERE yönelik, o bilinen anti-sosyalist soğuk savaş döneminden kalan, ülkemizdeki Amerikancı güruhun, kin, nefret ve düşmanlığını taşımakta ve baştan sona gerici-ırkçı, faşizan bir propaganda kokmaktadır. Bu yazıyı yazan ırkçı -şoven şahısa sormak lazım.

 

Trabzon da 4 tane çocuk yaşta gencin, galeya getirilmiş ve sürü güdüsü ile hareket eden, binlerce kişilik bir faşist sürüsü tarafından, vahşice linç edilmesi barbarlığının, burada satırlara dökülmüş haline şahit olmaktayız.

 

Arkasında ABD ve onun kirli işlerini yapan yeraltı örgütü CIA nin ülkemizde tertiplediği, işçi-emekçi ve halk düşmanı, OCAKLARDAN, dernek, vakıf ve IRKÇI partilerden ve bu FAŞİST partilerin TİT ve ETKO gibi katliam tugaylarından kontragerilla örgütlerinden, susurlukçu-çeteci-mafyacı teşkilatlarından, bunların ülkemizde döktüğü onca insanın kanından neden hiç bahsetmiyor?

 

Neden Hizbullahdan, İBDA-C den, bilimum şeriatçi terör örgütünden ve bunların yıllardır döktüğü kandan bahsetmiyor?

 

Neden bu gladiocu-kontracı katliam örgütlerinin, döktüğü kanları, yaptıkları katiamlarını kınamıyor. Yoksa bilimum çeteciler, mafyacılar, Amerikan uşakları, CIA tetikçileri bir anda vatansever mi oldular?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Herhangi bir dernek, dernekler kanununa uygun olarak kurulur ve devletin ilgili birimlerince denetlenir. Derneklerin dokunulmazlıkları bulunmamaktadır. Görüşlerine katılırsınız veya katılmazsınız, yasalara uygun bir şekilde bir dernek kurulmuş. Bu derneğin adı Tutuklu Yakınları Dayanışma Derneği. Yani TAYAD.

Ne TAYAD’lı bir yakınım var, ne de tutuklu bir akrabam var.

Bu yasal derneğin üyeleri devletin sınırları içerisinde bir ilde kaybettikleri yakınlarını anmak için bir etkinlik düzenliyorlar. Bu etkinlik eğer yasalara uygun değilse, devletin ilgili kurumları ve maaşlı görevlileri görevlerini yaparlar. Çünkü polis, jandarma, mahkemeler ve yasalar bu amaçla varlar.

Eğer bu derneğin üyelerinin bu etkinliği yasalara uygun ise, kimsenin bir diyeceği olamaz. Ama bir bakıyorsunuz, polis, jandarma, savcı, mahkeme ortada yok, bir grup “duyarlı yurttaş” bu derneğin üyelerine tam dört kez linç girişiminde bulunuyorlar.

Bu yetmiyor, iktidar partisinin milletvekili ve belediye başkanı bu linç olayını hararetli bir şekilde savunarak resmen suç işlemektedirler.

Ülkede görünüşe göre kanunlar, kanunları koruyan ve uygulayan bütün kurumlar var.

Çünkü devlet var.

Devlet var, ama sanki yazılı hukuk uygulamada fiilen yok.

Fiiliyatta ne var?

“Linç hukuku” var.

Örneğin birine veya birilerine gıcık oldunuz. Hemen 500 ila bin kişi toplayabilirseniz “linç hukuku”nu uygulamaya sokabilirsiniz.

Aslında bu linç olayları ülkenin pazarlanmasını perdeleme olayından öte bir şey değildir.

Ama dikkat etmek lazım. Bu linç hukukunun ne zaman kime çarpacağı belli olmaz. Bakarsınız linç girişiminde bulunan aynı “duyarlı yurttaşlar” uykularından uyanıverirler ve bu sefer dokunulmazlık zırhına bürünüp ülkeyi pazarlayanları da araya çekip “yer misin, yemez misin!” diyebilirler.

 

 

TAYAD lıların söylemi ''F tipi Ceza evlerinde baskı ve işkencelerin ve tecritin olmadığı günler'' dilemek

 

başka bişey istedikleri yokki!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazik. Ne kadar kendimizi bilir bilmez

Sekilde yerden yere vuruyoruz. Bize

Karsi olan herkezi hakli cikarip ondan

Sonra memleketimi satiyorlar diye agliyoruz.

 

1. Can Dundarin expose sandigi olay her

Ulkede vardir. Yarin Kurtlerin devleti

Olursa onlarinda olur.

Vietnam savasida Can Dundarin buyuk

Olaymis gibi yazdigi yontemlerle

Cikarilmistir. Pentagon Arsivleri.

Fransa Cezair olaylarinda da kullanilmistir.

Ve Fransizlarin yaptigi katliami o fasist

Turkler yapmamistir. !!!!!!!

 

2. Sifir alti derecelerde memleketini

Korumak icin incecik uniformalarla,

Cizmesiz, arkadaslarini vahsice magaralarda

Derisi yuzulmus gozleri cikarilmis, her

An PKK hucumu, can korkusu icinde yasamamis bir kisi O insanin psikolojisini

Nasil bilebilir Kitaplardaki okudugu

Bilgilerle nasil yargi yapabilir.

Siz o masum insanlarin magaralarda yakaladiklarinin gozunu oyup ta berzaninin

Haydut babasinin zamanindan kalan iskence

Usulunu yani CANLI CANLI oldurene kadar

DERI SOYDUKLARINI biliyormusunuz.

Ben cocukken gordum.

 

3.PKK'yi biz baslatmadik.

Silah ve esrar kacakcilari anarsi yaratmak

Icin Yarattilar. O bolge serbest alan

Oldu her turlu pislik oradaydi.

4. Peki, Sehit analari neyapsin,

Ufacicik ufacicik dogulu cocuklar ne yapsin

O daglara kacirilan terrorist olarak

Yetitirilen cocuklarin analari ne yapsin.

Bir sey istemiyorlarmis. Bu korudugunuz

Kesim Turk Ulusuna Dusman kesim.

Iyi ki Amerikada yakalanmamislar.

Sorguzus sualsiz atilirlardi. Senelerce

Avukat yuzu gormez, suclarinin ne

Oldugunu bilmezlerdi. Amerika Ocalanin

Eline computer verip internet parasini

Amerikan halkina odetip

Amerika hakkinda menfi yayin yaptirmazdi.

Doguda yasayan her insana arka cikacak

Cok konu var ve destekliyorum.

Turkiye Cumhuriyeti dusmanlarina

Arka cikmayi arkadan gitti memleketim

Diyenleri hic anlamiyorum. Siz

Boyle bir isyan baska memlekette olsaydi

Isyana katilanlar daha iyi muamele

Goreceklerdi.

 

Ama maksat orduya turkiyeye hucumsa

O zaman cevap hayirdir. Suriye, Iran,

Yunanistan , Suriyeden silah kaciran

Siteler, Pakistan ve Afganistan dan

Uyusturucu kaciran sebekeler bir

Kac aptal bulup , onlar da kendilerine

Bir kac "bleeding heart" liberal bulup,

Uyusturucu ve kacak silah paralari

Ile Dis memleketlerde lobo yapip,

Gazeteci ve devlet yetkililerini satin alip

Isi bu gune kadar getirebildiler.

 

Eger bu konuyu iyicene ogrenip sonra

Aglamak istiyorsaniz J. Bamford isimli

Yazarin kitablarindan hangisi Turkiyede

Varsa okumanizi ---- Profesor Bulent

Tanerin Istiklal savasi hakkinda yazdig 3 kitaptan birini okumanizi tavsiye ederim.

 

COK SEY ISTIYORLAR KARDESIM

ULKEMI ICTEN YEYIP YEDIRIP

BOLMEK ISTIYORLAR/ HEMDE

BASKALARININ YARARI ICIN. VE

ONLARLA YAKINDAN UZAKTAN ALAKALI

HER DERNEK ORGUT ONLAR KADAR

KABAHATLIDIR/SILAHLANMASAYDILAR

HUKUMETE KARSI/

 

TURKIYEDE CILE CEKEN TEK TOPLUM

DOGUDAMI.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Konu başlığını açan kişinin TAYAD Tutuklu Yakınları Derneğini hedef gösteren bu talihsiz yazısıyla, her ne kadar da bir dernek veya örgütün adı zikredilse de, aslında TÜM SOLCULARA, DEVRİMCİLERE VE SOSYALİSTLERE yönelik, o bilinen anti-sosyalist soğuk savaş döneminden kalan, ülkemizdeki Amerikancı güruhun, kin, nefret ve düşmanlığını taşımakta ve baştan sona gerici-ırkçı, faşizan bir propaganda kokmaktadır. Bu yazıyı yazan ırkçı -şoven şahısa sormak lazım.

 

Trabzon da 4 tane çocuk yaşta gencin, galeya getirilmiş ve sürü güdüsü ile hareket eden, binlerce kişilik bir faşist sürüsü tarafından, vahşice linç edilmesi barbarlığının, burada satırlara dökülmüş haline şahit olmaktayız.

 

Arkasında ABD ve onun kirli işlerini yapan yeraltı örgütü CIA nin ülkemizde tertiplediği, işçi-emekçi ve halk düşmanı, OCAKLARDAN, dernek, vakıf ve IRKÇI partilerden ve bu FAŞİST partilerin TİT ve ETKO gibi katliam tugaylarından kontragerilla örgütlerinden, susurlukçu-çeteci-mafyacı teşkilatlarından, bunların ülkemizde döktüğü onca insanın kanından neden hiç bahsetmiyor?

 

Neden Hizbullahdan, İBDA-C den, bilimum şeriatçi terör örgütünden ve bunların yıllardır döktüğü kandan bahsetmiyor?

 

Neden bu gladiocu-kontracı katliam örgütlerinin, döktüğü kanları, yaptıkları katiamlarını kınamıyor. Yoksa bilimum çeteciler, mafyacılar, Amerikan uşakları, CIA tetikçileri bir anda vatansever mi oldular?

bu yazıdan anlamamız gereken dhkpc liler solcumu,devrimcimi sosyalistmi nedemeye çalışıyorsun

yabancı ülke örgütlerinin koruduğu kadın kılığında gezen paravan örgütleri vasıtasıyla kandöken neidüğübelirsiz insanlara birşey söylenmesi seni niçin bukadar kızdırıyor.

doğrudur tayad dhkpc yanlısıdır devletin yetkili kurulları niçin işlem yapmazlar bende merak ediyorum

trabzon olayları senin okuduğungibi deyil kapsamlı çalışma ürünü birolay figüranlar o çocuklar galyanagelen halk

cıa nın şuanda pkk dan sonra kullandığı d.karataştır onu savunan ve destekleyenler anasız babasız kansız insanlardır

hizbul, ibdac bu örgütleri duydum tit etko bunlarne açılımı kurucusu kim eylemleri nedir neyapmışlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.