Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu ne bende iyice yuhhh deditiriyorum yani original.gif 2 senede bir ugruyorum ceee yapıp kaçıyorum sad.png​ adminin yerinde olsam kapıya direk yayaması engeleyin diye uyarı koyardım...ben bu düzen değişmedigi   müdetçe iyi olmıyacagım kesin unsure.png neyse  sizler nasılsınız ? şu resim ekleme işini ögrendigim ana dek flowers.gif  bunlarla idare edin artık...

• Cevaplar 300
  • Görüntü 52,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Tengeriin boşig
    Tengeriin boşig

Yaaaa... Yayamaz Kayımca yaaa...   Zekası hoş, güzel, ala...   Beni tahlil etme teşebbüsünde bulundu nitekim... Çaktırmadım ama pekte yanlış değildin... Çaktırma...   Dostuz değil mi?

• sen yüregindeki minik çiçeklerden bana vermemişsin ama ben vermek istedim

• Sessiz, üretkep, paylaşımcı ve cömer yapını hiç unutmıyacağım... Hayrıca herkes gibi olmayan, herkesten farklı ama herkesi içine alabileceğin kocaman pamuk yüreğine bizleri koyduğunu hisettirmen ise

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.