» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Türkiye'nin geleceği sizin ellerinizde hocam Öyle güzeller ki ve bir o kadar da masum.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Ben de bir takım yerleri telefonla aradım, bırakın bedavayı indirim bile yapmıyorlar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 sayın hocam cok tesekkur ederız fotograflar ıcın gercekten ıcımde cok hos bır duygu olustu.mutluluk olustu. kucuk eller ıcın bu yaptıklarınız ıcın,emek caba sarfettıgınız ıcın cok ama cok tesekkur ederız... kendınıze ve ogrencılerınıze cok ıyı bakın.cunku sızlere ıhtıyacımız var... bu arada elıme yıne ansıklopedı gectı yalnız sızın kutuphanede aynısından var.yoksa gonderecektım gercekten.neyse buda baska canlar ıcın nasıpmıs. Alıntı
Φ emali09 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 sayın hocam cok tesekkur ederız fotograflar ıcın gercekten ıcımde cok hos bır duygu olustu.mutluluk olustu. kucuk eller ıcın bu yaptıklarınız ıcın,emek caba sarfettıgınız ıcın cok ama cok tesekkur ederız... kendınıze ve ogrencılerınıze cok ıyı bakın.cunku sızlere ıhtıyacımız var... bu arada elıme yıne ansıklopedı gectı yalnız sızın kutuphanede aynısından var.yoksa gonderecektım gercekten.neyse buda baska canlar ıcın nasıpmıs. biz teşekkür ederiz bursercan.bizim için yaptıklarınıza...eline geçen ansiklopedilere eminim ihtiyacı olan çok okul vardır.bizim elimizde olanlar bize yeter çok şükür.katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.ii günler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 rıca ederım hocam ıyı gunler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Ben de , beni kırmayarak çocuklarımıza armağan ettikleri yardımcı kitaplar için Ankara ORİJİN Dershanesine çok teşekkür ederim..Üç okula yardımcı test kitapları yolladım sayelerinde.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.