Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
kolıye eklenen dıger urunler :

- sozluk grolıer Amerıcana

-Atlas ansıklopedısı

-10 cıltlık Genel kultur ansıklopedısı

-20.yuzyıl Ansıklopedısı

-4 cıltlık Oxford Genel Kultur Ansıklopedısı

-4cıltlık Oxford ıngılızce-turkce sozluk

-24 cılt Buyuk Laorusse Ansıklopedısı

-Islamıyetın dogusu ve yayılısı

-muslumanın temel bılgılerı

-3 cılt Sevgılı Peygamberım(cızgı anlatımlı)

-4Halıfe (cızgı roman)

-H.Muhammed'ın hayatı (cızgı roman)

merhaba bugün nete birz geç girdim malum 23 nisan etkinlikleri. msjları yeni okudum çok teşekkür ederiz.bizim için çok uğraştınız.çok iyi şeyler toplamışsınız bunlar kütüphanemizi yeterince büyütecek.ne desem bilmem ki.Allah razı olsun.derslerinizde başarılar.akif bey kolileri getirir elimize geçince haber veririm.haftasonu köyde olamazsam müdür bey alır kolileri ben pazar ya da pazartesi size msj atarım.iyi akşamlar

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

eveeet bır mutlu sona daha gelmıs bulunmaktayız...

sayın hocam kolılerı Akıf beyın yıgenı gelıp su saatte almıstır.ne zaman sızın elınıze gecer bılmıyorum.

sayın hocam sızden bır rıcamız var. sızden ogrencılerınızle bırlıkte cekılmıs bır fotograf gondermenızı ıstıyoruz.bu fotograf arsıvımızde yer alacaktır.(sıteye eklemenız yeterlıdır)

sımdıden tesekkur ederız.

ıyı gunler dılerız...

Gönderi tarihi:
eveeet bır mutlu sona daha gelmıs bulunmaktayız...

sayın hocam kolılerı Akıf beyın yıgenı gelıp su saatte almıstır.ne zaman sızın elınıze gecer bılmıyorum.

sayın hocam sızden bır rıcamız var. sızden ogrencılerınızle bırlıkte cekılmıs bır fotograf gondermenızı ıstıyoruz.bu fotograf arsıvımızde yer alacaktır.(sıteye eklemenız yeterlıdır)

sımdıden tesekkur ederız.

ıyı gunler dılerız...

merhaba çooook terşekkürler galiba bugün buraya gelirler yarın da koliler elimize ulaşır çok mutluyum ya hiç yardım talebime bu kadar çabuk vr bu kadar verimli cvp alabileceğimi sanmıyordum çok şaşırdım demekki dünyada insanlık merhamet ölmemiş.tabiki de fotoğraf göndereceğim öğrencilerimin gözlerinde sizin sayenizde oluşacak mutluluğu görmeniz gerekecek.yarın olmazsa da pazartesi mutlaka fotoğrafları görürsünüz.sizin de tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileklerimle.saygı ve selamlar

Gönderi tarihi:
merhaba çooook terşekkürler galiba bugün buraya gelirler yarın da koliler elimize ulaşır çok mutluyum ya hiç yardım talebime bu kadar çabuk vr bu kadar verimli cvp alabileceğimi sanmıyordum çok şaşırdım demekki dünyada insanlık merhamet ölmemiş.tabiki de fotoğraf göndereceğim öğrencilerimin gözlerinde sizin sayenizde oluşacak mutluluğu görmeniz gerekecek.yarın olmazsa da pazartesi mutlaka fotoğrafları görürsünüz.sizin de tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileklerimle.saygı ve selamlar

rıca ederım hocam.fotolarınızı beklıyoruz... ;)

ıyı gunler dılerım hocam. :clover:

bız burdayız yıne beklerız... :sorcerer:

Gönderi tarihi:
rıca ederım hocam.fotolarınızı beklıyoruz... ;)

ıyı gunler dılerım hocam. :clover:

bız burdayız yıne beklerız... :sorcerer:

bu arada ilyada'ya da teşekkürler.ben buraya msj atarken sadece ona yönelik msj atmıştım ama başkalarından yardım geleceğini düşünmemiştim.bu yardıma onun da vesilesiyle ulaşıyoruz.size ve ilyadaya çoook teşekkür ederiz.bu yardımlarınız eminim karşılıksız kalmayacaktır.

Gönderi tarihi:

haklısınız hocam.

bu arada ılyada ablamla da konustum sıze 6 kolı gonderecekmıs.bıldıgım kadarıyla bugun yarın gonderecektı :)

bende sıze 4 kolı gonderdım bılgınız olsun.

ıyı geceler :)

Gönderi tarihi:
haklısınız hocam.

bu arada ılyada ablamla da konustum sıze 6 kolı gonderecekmıs.bıldıgım kadarıyla bugun yarın gonderecektı :)

bende sıze 4 kolı gonderdım bılgınız olsun.

ıyı geceler :)

ilyadayla bayadır mesajlasmamıştık bundan haberim yoktu çok güzel ya.yarın sizin kolileri alırız.ilyadaya da çok teşekkürler.iyi geceler.ben gelişmeleri burdan anlatırım.hoşçakalın

Gönderi tarihi:

gule gule hocam.

haberlerınızı beklıyoruz.:)

umarım memnun kalırsınız.ıhtıyacları cok azda karsılayabılsemde ınsallah bırseyler kazanabılırız :)

derslerınızde basarılar... Allah kolaylık versın... :)

Gönderi tarihi:

:) Merhabalar, sizin için edebi eserler, ansiklopedi, oks hazırlık kitapları ve giysilerden oluşan 8 kolilik seti hazırlamış bulunmaktayım .. Sanırım pazartesi yollayabileceğim :) beni aradığınız da ptt de idim ve ağrı nın kolilerini postalıyordum..

Umarım işinize yarar hazırladıklarım, sevgiyle kalın.... :clover:

Gönderi tarihi:
:) Merhabalar, sizin için edebi eserler, ansiklopedi, oks hazırlık kitapları ve giysilerden oluşan 8 kolilik seti hazırlamış bulunmaktayım .. Sanırım pazartesi yollayabileceğim :) beni aradığınız da ptt de idim ve ağrı nın kolilerini postalıyordum..

Umarım işinize yarar hazırladıklarım, sevgiyle kalın.... :clover:

tabiki işimize yarar çok teşekkür ederiz koliler elimize ulaştığında haber veririz. iyi geceler

Gönderi tarihi:
merhaba :)

9 koli kitap ve giyim eşyasını bu sabah itibarı ile ptt kargo ile yolladım..Kargolar direkt köye gelecek, sevgiyle kalın... :clover:

merhaba ilyada tamam çok sağolun.ben kolileri alınca haber veririm.direk köye gelecek olması da çok güzel.iyi akşamlar

Gönderi tarihi:
merhaba ilyada tamam çok sağolun.ben kolileri alınca haber veririm.direk köye gelecek olması da çok güzel.iyi akşamlar

merhaba ilyada dün koliler geldi.çok güzel şeyler yollamışsınız çok teşekkür ederiz.henüz yolladıklarınızı öğrencilere dağıtmadık.yarın düşünüyoruz.busercan fotoğraf istemişti.fotoğraf eklemek için senin yolladığın kolilerin gelmesini bekliyordum yarın öğrenciler ve öğretmenler olarak fot.çektirip yollamayı düşünüyoruz.yardımlarda emeği geçen herkese sonsuz sevgiler...

Gönderi tarihi:

Umarım Emine hoca gibiler çoğalır.

Umarım İlaydalar, Bursercanlar çoğalır.

Umarım katılım fazla olur.

Keşke bu tür yardımlaşmalara ücretsiz taşımayla kargolar da katılabilse.

Çocukları sevindirmek ne güzel...

Emine hocayı İlayda'yı ve Bursercan'ı bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik etmek gerekiyor.

Gönderi tarihi:

Teşekkürler bilimselci , öncelikle ilyada diye düzelteyim.. :P

Evet kargo büyük sorun, eğer bir arkadaş sponsor olmasaydı ,bunları göndermek çok zor idi benim için.. Malum kitaplar taş misali.. :)

Aklımdan geçen bir şey var, kargo şirketleri ile ilgili..Merkezlerine mail yollayalım hep beraber , her birisi 1 ay ücretsiz taşısa kargoları yeter bize ve bunu yapabilirler aralarında anlaşıp..Bu konu ile ilgili düşüncesi olan belirtsin lütfen , hep birlikte birşeyler yapalım... :clover:

Gönderi tarihi:

Evet kargo büyük sorun, eğer bir arkadaş sponsor olmasaydı ,bunları göndermek çok zor idi benim için.. Malum kitaplar taş misali.. :)

Aklımdan geçen bir şey var, kargo şirketleri ile ilgili..Merkezlerine mail yollayalım hep beraber , her birisi 1 ay ücretsiz taşısa kargoları yeter bize ve bunu yapabilirler aralarında anlaşıp..Bu konu ile ilgili düşüncesi olan belirtsin lütfen , hep birlikte birşeyler yapalım... :clover:

ben de çok teşekkür ediyorum.bu güzel dilekler için.ama inanın bu istekler içten geliyor otomatik gelişiyor.benim için öyle diyebilirim.keşke herkes ilyada ve busercan gibi duyarlı ve yardımsever olsa.keşke herkes bilimselci gibi takdir edebilse...

kargo konusunda bence de yardım edilmeli kargo şirketleri tarafından.şu an köyde olduğum için bir şey yapamıyorum ama ben aydınlıyım yaz tatilinde ilgilenicem bu konuyla.

bu arada ilyada foto yollucam bu siteye ama tam olarak nasıl olacağını bilemiyorum.bilen arkadaşlar yardım ederse en kısa zamanda yollarım.sağlıkla kalın...

Gönderi tarihi:

İsmini yanlış yazdığım için özür dilerim "İlayda" diyormuşum. :)

Kargolara mail gönderip sormak benim de aklıma gelmişti iletimde. Ama ilk iletimde akıl vermek gibi davranmak istemedim.

Görüşünüzden de destek alarak araştırdım ve iletişim için şu adresleri görebildim sadece.

http://www.yurticikargo.com.tr/oneri_sikayet.asp (Halkla ilişkiler birimi)

http://www.arascargo.com/oneri.asp

Türkiyenin her tarafına ulaşabilen başkaca kargo şti. de bilemiyorum.

Şöyle bir de e-mail yazdım:

......................................................

Sayın yetkili:

Bizler bir gurup yardım severler olarak, ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere, elimizde fazlalık olan kitap, defter, giysi, araç, gereçleri okul yönetimlerine göndermek istiyoruz. Gönüllü olarak yaptığımız bu faaliyet ve masraflara birde kargo ücretlerini ilave ettiğimizde bizim için bir başka engel daha oluşmakta.

Severek yaptığımız böyle bir faaliyet için bizlere nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Saygılarımızla

(isim, soyisim, e-mail)

.......................................................

Sevgili İlyada, ben yukardaki adreslere böyle bir yazı yazdım . Umarım olumlu bir cevap gelir.

Emine hocam, fotoğrafları nasıl göndereceğini ve buraya nasıl yapıştırılacağını bana e-mail verirsen ayrıntıları ile anlatır ya da ben üstlenirim.

E-mail adresini vermen için de; nickimi (bilimselci) tıklarsan "mesaj gönder" den yazabilirsin.

En iyi dileklerimle.

Gönderi tarihi:

Yurtiçi kargodan gelen cevap:

Merhaba,

Öncelikle teklifiniz ve yurtiçi kargoya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Duyarlılığınız için teşekkür eder, Yurtiçi Kargo ailesi olarak bizlerinde AKUT, İLKYAR ve Omurilik Felçlileri Derneği gibi birçok dernek ve yardım kuruluşları ile birlikte çalışmalar yürüttüğümüzü bilmenizi isteriz.Ancak bu yönde gelen taleplerin çok fazla olması nedeni ile her teklife maalesef olumlu yanıt verememekteyiz.

İlginiz için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Aysel ÖZALP

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Basın-Halkla İlişkiler Uzmanı

Tel : 0212-365 22 16

Fax: 0212-365 24 79

E-mail: [email protected]

Gönderi tarihi:

merhaba neler olmus neler burda.evet gercekten en buyuk sorunlardan bırı kargo.bu konuda bılımselcının yaptıgı e-mail olayı ıcın tesekkkur ederım.ıyı etmıssınız.bakalım aras kargo ne dıyecek.yanı kargolara da bırsey dıyemıyorum ama bu yapılanlar her zaman olagan bırsey degıl kı. neyse yıne de cevap yazdıkları ıcın tesekkur ederız yurtıcı kargoya.

sayın hocam fot soyle ekleyeceksınız :

ılk once altta verdıgım lınkı tıklayın :

TIKLA

tıkladıktan sonra GOZAT yazn butona tıklayın sıze bır sayfa acılacaktır.(bunun anlamı hangı fotoyu alacagınızdır) bılgısayarınızdakı fotografı bulup AC dugmesını tıklayın.

sonra HOST İT yazan butona tıklayıp bekleyın...(yaklasık 30 sanıye fılan suruyor.)

sonra sıze bır sayfa acılacaktır.sız o lınklerden en altta bulunan Direct link to image yazan lınkın ıcındekını sag tıklayıp kopyalaya dıyeceksınız..

sonra forumda konu acacagın yere gırıp CEVAP EKLE butonuna tıklayın.

sonra yazı yazacagımız yerın heme ustunde bulunan RESIM EKLE butonuna tıklayın.yukarda bır pencere acılacak oraya bu kopyaladıgımız lınkı yapıstırın.TAMAM deyın.

ıslem bu kadar hocam ayrıntılı bır sekılde yazmaya calıstım ınsallah yardımcı olabılmısımdır..... ;)

Gönderi tarihi:
merhaba neler olmus neler burda.evet gercekten en buyuk sorunlardan bırı kargo.bu konuda bılımselcının yaptıgı e-mail olayı ıcın tesekkkur ederım.ıyı etmıssınız.bakalım aras kargo ne dıyecek.yanı kargolara da bırsey dıyemıyorum ama bu yapılanlar her zaman olagan bırsey degıl kı. neyse yıne de cevap yazdıkları ıcın tesekkur ederız yurtıcı kargoya.

sayın hocam fot soyle ekleyeceksınız :

ılk once altta verdıgım lınkı tıklayın :

TIKLA

tıkladıktan sonra GOZAT yazn butona tıklayın sıze bır sayfa acılacaktır.(bunun anlamı hangı fotoyu alacagınızdır) bılgısayarınızdakı fotografı bulup AC dugmesını tıklayın.

sonra HOST İT yazan butona tıklayıp bekleyın...(yaklasık 30 sanıye fılan suruyor.)

sonra sıze bır sayfa acılacaktır.sız o lınklerden en altta bulunan Direct link to image yazan lınkın ıcındekını sag tıklayıp kopyalaya dıyeceksınız..

sonra forumda konu acacagın yere gırıp CEVAP EKLE butonuna tıklayın.

sonra yazı yazacagımız yerın heme ustunde bulunan RESIM EKLE butonuna tıklayın.yukarda bır pencere acılacak oraya bu kopyaladıgımız lınkı yapıstırın.TAMAM deyın.

ıslem bu kadar hocam ayrıntılı bır sekılde yazmaya calıstım ınsallah yardımcı olabılmısımdır..... ;)

çok teşekkürler bursercan çok güzel anlatmışsın ama bir yerde takıldım yapamadım yine sorun bende.en kısa zamanda göndercem resimleri kusura bakmayın biraz gecikti.

ii geceler.:)

• Admin
Gönderi tarihi:
çok teşekkürler bursercan çok güzel anlatmışsın ama bir yerde takıldım yapamadım yine sorun bende.en kısa zamanda göndercem resimleri kusura bakmayın biraz gecikti.

ii geceler. :)

Resim ekleme ile ilgili geniş açıklama:

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...p;bug_cat_id=13

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.