Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

merhaba ilyada gördüğüm kadarıyla birçok kişiye yardım edip onların yüzünü güldürmüşsünüz.benim isteğim bu küçük köy yerinde hiçbir imkanı olmayan öğrencilerimin bir nebze de olsa yüzlerini güldürebilelim.ama maalesef bunu tek başıma yapamıyorum.yardımınıza ihtiyacım var.kütüphane oluşturmaya çalışıyorum ama hiç kitabımız yok.eğer temin etme şansınız olursa ansiklopedi,yardımcı kaynaklar,hikaye,roman vs.çok iyi olur.bir de 40 öğrencimizin maddi durumları iyi değil.onlara da giyim ,kırtasiye yardımı yaparsanız çok memnun oluruz.çok teşekkür ederiz.bu ülkenin sizin gibi insanlara ihtiyacı var.sevgi ve saygılarımızla...

Emine ÖZÇETİN

Türkçe Öğretmeni

adres:pamukçular köyü

pamukçular 70.yıl i.ö.o

yusufeli/artvin

tel:04668362166

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Merhaba sevgili Emine,

iletini okudum ve içim burkuldu gerçekten..

Elimde kitap ve giysi var ama kargo sorunu çekiyorum , bu konuda çok cebelleşiyorum ama senin için de elimden geleni yapacağım..

Eğer bu konuda yani kargo konusunda yardımcı olacak arkadaşlar olabilirse desteklerine talibim:)

Şu an Ağrı, Diyadin ilçesi, Omuzbaşı köyü için bir kargo yollamak üzereyim..

Ayrıca bu forumu izleyip, yardım yaptığım okullara ulaşıp , bu yardımlar size ulaştı mı sorusuna okul idaresinden evet yanıtı alan bir işadamının, yardım etme talebini size yönlendireceğim..Sevgiyle kal sevgili Emine :clover:

Gönderi tarihi:
Merhaba sevgili Emine,

iletini okudum ve içim burkuldu gerçekten..

Elimde kitap ve giysi var ama kargo sorunu çekiyorum , bu konuda çok cebelleşiyorum ama senin için de elimden geleni yapacağım..

Eğer bu konuda yani kargo konusunda yardımcı olacak arkadaşlar olabilirse desteklerine talibim:)

Şu an Ağrı, Diyadin ilçesi, Omuzbaşı köyü için bir kargo yollamak üzereyim..

Ayrıca bu forumu izleyip, yardım yaptığım okullara ulaşıp , bu yardımlar size ulaştı mı sorusuna okul idaresinden evet yanıtı alan bir işadamının, yardım etme talebini size yönlendireceğim..Sevgiyle kal sevgili Emine :clover:

sevgili ilyada maili yeni okudum gerçekten çok sevindim çok teşekkür ederim.ben 5 yıllık bir öğretmenim bugüne kadar öğrencilerim için onların mutluluğu için elimden geleni yaptım bu yıl yeni okulumda da aynı çabayı göstermeye devam ediyorum devam da edeceğim.benim yardım isteğime duyarsız kalmayıp cevap veren ve yardım elini uzatan sizin gibi değerli insanlara da çok şey borçluyuz gerçekten Allah razı olsun.yusufeli küçük bir ilçe kargo sadece perşembe günleri geliyor.kargo konusunda yardım edecek kimse yok maalesef.ama yardımlarınıza çok ihtiyacımız var.cevabınızı bekliyoruz.saygı ve sevgilerimizle...

Gönderi tarihi:
sevgili ilyada maili yeni okudum gerçekten çok sevindim çok teşekkür ederim.ben 5 yıllık bir öğretmenim bugüne kadar öğrencilerim için onların mutluluğu için elimden geleni yaptım bu yıl yeni okulumda da aynı çabayı göstermeye devam ediyorum devam da edeceğim.benim yardım isteğime duyarsız kalmayıp cevap veren ve yardım elini uzatan sizin gibi değerli insanlara da çok şey borçluyuz gerçekten Allah razı olsun.yusufeli küçük bir ilçe kargo sadece perşembe günleri geliyor.kargo konusunda yardım edecek kimse yok maalesef.ama yardımlarınıza çok ihtiyacımız var.cevabınızı bekliyoruz.saygı ve sevgilerimizle...

zaten sizi kastetmedim kargo konusunda, sitedeki arkadaşlarıma bir mesajdı, sizin için elimden geleni yapacağım elbet.. :clover:

Gönderi tarihi:

hocam ben erzurumda oturuyorum.elımden geldıgınce buradan bende gonderıcem.yalnız bıraz zaman alabılır.unıversıtedekı arkadaslarımada danısıp onlardan da destek alıcam.malum bılıyorsunuz bızde ogrencıyız.katkı paralarımızla sızlere yardımcı olmaya calısıcaz.

tahmını olarak 1 ay ıcerısınde kolılerı gonderırız ınsallah.ben sızı kolıler gonderılecegı zaman bılgılendırırım.

ıyı gunler...

Gönderi tarihi:
hocam ben erzurumda oturuyorum.elımden geldıgınce buradan bende gonderıcem.yalnız bıraz zaman alabılır.unıversıtedekı arkadaslarımada danısıp onlardan da destek alıcam.malum bılıyorsunuz bızde ogrencıyız.katkı paralarımızla sızlere yardımcı olmaya calısıcaz.

tahmını olarak 1 ay ıcerısınde kolılerı gonderırız ınsallah.ben sızı kolıler gonderılecegı zaman bılgılendırırım.

ıyı gunler...

merhabalar mesajı yeni okudum çok teşekkür ederim.gerçekten çok sevindim.oluşturduğumuz kütüphane sayesinde öğrencilerimiz gerçekten çok rahatlıyacak.bunda katkınızın olması çok güzel.göndereceğiniz zaman yine iletişime geçeriz.görüşmek üzere.sevgilerimizle...

Gönderi tarihi:

rıca ederım hocam. az once e-maıl attım tum arkadslarıma.ozellıkle kırtasıye ve kıtap yardımı yapmayı dusunuyorum.gıysı yardımı yapacak olan arkadaslarım olursa kolıye eklerız.

dedıgım gıbı kolıler hazır olunca ben sızınle temasa gecerım.

ıyı gunler...

Gönderi tarihi:

bu arada hocam

nasıl anlatılır bılmıyorum ama benım okul yıllarımda soyle duvarlara turkıye harıtası,dunya harıtası,4 mevsımı gosteren yazılar fılan vardı.bunlardan da eksık gordugunuz veya ıstedıgınız bır urun varsa buradan belırtınız lutfen.onlar hakkında da arastırma yapayım.

hatta ozellıkle en cok eksıgını gordugunuz bır urun de olursa soyleyın yardım etmeye calısayım...

Gönderi tarihi:
bu arada hocam

nasıl anlatılır bılmıyorum ama benım okul yıllarımda soyle duvarlara turkıye harıtası,dunya harıtası,4 mevsımı gosteren yazılar fılan vardı.bunlardan da eksık gordugunuz veya ıstedıgınız bır urun varsa buradan belırtınız lutfen.onlar hakkında da arastırma yapayım.

hatta ozellıkle en cok eksıgını gordugunuz bır urun de olursa soyleyın yardım etmeye calısayım...

ben de bundan önce erzurumun tortumun ilçesinde 4 yıl çalıştım erzurum insanının yardımseverliğini görmüş,öğrenmiştim bunu bir kez daha kanıtladınız o yüzden tekrar teşekkür ederim. bu okulda ilk yılım.ben türkçe öğretmeniyim ve bu okula geldiğimde gördüğüm en büyük eksik kütüphaneydi.onun için kolları sıvadım.daha çok hikaye kitabı ,ansiklopedi,roman vs ihtiyacımız var . tabi sınıflarımızda atatürk köşemizin etkinlik köşelerimizin mevsim şeritlerimizin boy kilo grafiklerimizin vs olması da gerekiyor.bu yıl kullanmasak da seneye kullanırız. elinize bu tür materyaller geçerse yollarsanız çok seviniriz.her şey için çok teşekkürler.Allah razı olsun.

iyi akşamlar

Gönderi tarihi:

su saate kadar ansıklopedı bulundu.sımdı dıgerlerınde sıra :)

tamam hocam onlardan da ayarlarız.yarın vızemden cıkıp bunlarla ılgılenıcem.bı bakayım nerelerde var :)

bızde sıze tesekkur ederız boyle organızasyonlar yapmak,cabalamak. :)

ıyı geceler...

Gönderi tarihi:
su saate kadar ansıklopedı bulundu.sımdı dıgerlerınde sıra :)

tamam hocam onlardan da ayarlarız.yarın vızemden cıkıp bunlarla ılgılenıcem.bı bakayım nerelerde var :)

bızde sıze tesekkur ederız boyle organızasyonlar yapmak,cabalamak. :)

ıyı geceler...

merhaba,çok iyi ya bu kadar çabuk birşeyler toplanacağını sanmıyordum.çok sevindim.emeğinize saglık.

Gönderi tarihi:

merhaba hocam,su anda kacıncı sınıfı okutuyorsunuz. ben alltakı urunlerı alırken bıraz tereddut ettım.yanı bunu sorma nedenım mesela resım defterı alıcam hangı boy alacagımı cok dusundum.kucuk ellere kucuk boy aldım :).40 ogrencınız oldugu ıcın 40 ar tane alındı urunler.

su saat ıtıbarıyla ;

-40 adet 60 yaprak cızgılı ve karelı defter

-50 adet kursun kalem

-40 adet kırmızı kursun kalem

-40 adet kalem acacagı

-40 adet muzık defterı

-40 adet resım defterı

-40 adet sılgı

-42 adet hıkaye kıtabı, ıcınde tekerlemeler,manıler bılmeceler,sıırler,cocuk oyunları(pıyes turu) de var.(sayısını tam hatırlamıyorum ama buyuk ıhtımalle 42 ıdı) alındı.

sımdılık bu kadar hocam.serıtler ıcınde arastırmalarım suruyor...

ıyı gunler dılerım...

Gönderi tarihi:
merhaba hocam,su anda kacıncı sınıfı okutuyorsunuz. ben alltakı urunlerı alırken bıraz tereddut ettım.yanı bunu sorma nedenım mesela resım defterı alıcam hangı boy alacagımı cok dusundum.kucuk ellere kucuk boy aldım :).40 ogrencınız oldugu ıcın 40 ar tane alındı urunler.

su saat ıtıbarıyla ;

-40 adet 60 yaprak cızgılı ve karelı defter

-50 adet kursun kalem

-40 adet kırmızı kursun kalem

-40 adet kalem acacagı

-40 adet muzık defterı

-40 adet resım defterı

-40 adet sılgı

-42 adet hıkaye kıtabı, ıcınde tekerlemeler,manıler bılmeceler,sıırler,cocuk oyunları(pıyes turu) de var.(sayısını tam hatırlamıyorum ama buyuk ıhtımalle 42 ıdı) alındı.

sımdılık bu kadar hocam.serıtler ıcınde arastırmalarım suruyor...

ıyı gunler dılerım...

çok güzel ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim.öğrencilerim adına da teşekkürler.ben türkçe öğretmeniyim 6/7/8.sınıfları okutuyorum.ama okulumuz ana sınıfı dahil olmak üzere 1.den-8. sınıfa kadar doğal olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bunlar dağıtılacaktır.inanın buradaki öğrencilerin bunlara çok ihtiyacı var.öğrenci olmanıza rağmen böyle hayır işlerine koşturmanız çok güzel.sizlere de derslerinizde başarılar.yaptıklarınızın size geri dönmesi dileklerimle...bu arada okulumuz 80 mevcutlu.ben sadece yoksul öğrencilerimizin 40kişi olduğunu yazdım.
Gönderi tarihi:

rıca ederım hocam ordakı ogrencıler yerınde bızde olabılırdık. bu pazartesı okul duyurusu yapılacak.15 gunluk bekleyecegız.oradan da bırseyler cıkarsa kolıye eklenecek.

tamam kacıncı sınıfların oldugunu,kac ogrencı oldugunu bıldıgımız cok ıyı oldu.ona gore seylerde bulayım.cunku ben ozellıkle 1-5.sınıflar ıcın bırseyler hazırladım.dıger sınıflara gore de bırseyler bakarız.

yalnız hocam sızden rıcam adresı daha acık ve net yazarsanız kargo daha rahat ulastıracaktır umarım.:)

ıyı aksamlar... :)

Gönderi tarihi:
rıca ederım hocam ordakı ogrencıler yerınde bızde olabılırdık. bu pazartesı okul duyurusu yapılacak.15 gunluk bekleyecegız.oradan da bırseyler cıkarsa kolıye eklenecek.

tamam kacıncı sınıfların oldugunu,kac ogrencı oldugunu bıldıgımız cok ıyı oldu.ona gore seylerde bulayım.cunku ben ozellıkle 1-5.sınıflar ıcın bırseyler hazırladım.dıger sınıflara gore de bırseyler bakarız.

yalnız hocam sızden rıcam adresı daha acık ve net yazarsanız kargo daha rahat ulastıracaktır umarım.:)

ıyı aksamlar... :)

bizim köylü bir kişi yeşil artvin ekspres şoförü.adı:akif atıcı.onun hergün erzuruma seferi yok ama haftada 1-2 kere seferi oluyor.siz hazırladığınız kolileri akif beyin erzurum seferi yaptığı bir gün o otobüslerle köye ücretsiz bir şekilde yollayabilirsiniz.ben onunla görüşüp durumdan haberdar ederim.daha sonra sizinle irtibata geçer onun 15-20gün içinde hangi günler erz.seferi olduğunu öğrenir size haber yollarım.sizin için de iyi olur sanırım.ben en kısa zamanda öğrenirim size bildiririm.iyi akşamlar.adres:pamukçular köyü ,yusufeli/artvin

Gönderi tarihi:
bizim köylü bir kişi yeşil artvin ekspres şoförü.adı:akif atıcı.onun hergün erzuruma seferi yok ama haftada 1-2 kere seferi oluyor.siz hazırladığınız kolileri akif beyin erzurum seferi yaptığı bir gün o otobüslerle köye ücretsiz bir şekilde yollayabilirsiniz.ben onunla görüşüp durumdan haberdar ederim.daha sonra sizinle irtibata geçer onun 15-20gün içinde hangi günler erz.seferi olduğunu öğrenir size haber yollarım.sizin için de iyi olur sanırım.ben en kısa zamanda öğrenirim size bildiririm.iyi akşamlar.adres:pamukçular köyü ,yusufeli/artvin

sayın hocam araba hangı gunler gelıyormus ogrenebıldınız mı?

kolı ıslerı %90 tamalandı.sızden cevap beklıyorum.bu hafta gonderebılırım.

soför beyın cep numarasını da alabılrsenız sevınırım.kacta erzurumda oluyo kacta hareket edıyo.sefelerını nereden yapıyo...

bıraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın. :unsure::) sonradan engel olusturmasın dıye sordum. :blushing:

ıyı gunler hocam...

Gönderi tarihi:
sayın hocam araba hangı gunler gelıyormus ogrenebıldınız mı?

kolı ıslerı %90 tamalandı.sızden cevap beklıyorum.bu hafta gonderebılırım.

soför beyın cep numarasını da alabılrsenız sevınırım.kacta erzurumda oluyo kacta hareket edıyo.sefelerını nereden yapıyo...

bıraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın. :unsure::) sonradan engel olusturmasın dıye sordum. :blushing:

ıyı gunler hocam...

merhaba bugün araştırdım ama şoför genellikle köy dışında olduğu için çok sağlıklı bişey öğrenemedim bildiğim kadarıyla bugün akşamerzuruma geldi.kongredeki gölbaşı semt garajından yeşil artvin ekspresten hareket ediyor.tel no:05358628725numarası.biz şimdi aradık sizden telefon bekliyor.şimdi erzurumda ya perşembe ya cuma ordan çıkacakmış.çok sağolun.tekrar görüşmek üzere.

Gönderi tarihi:

kolıye eklenen dıger urunler :

- sozluk grolıer Amerıcana

-Atlas ansıklopedısı

-10 cıltlık Genel kultur ansıklopedısı

-20.yuzyıl Ansıklopedısı

-4 cıltlık Oxford Genel Kultur Ansıklopedısı

-4cıltlık Oxford ıngılızce-turkce sozluk

-24 cılt Buyuk Laorusse Ansıklopedısı

-Islamıyetın dogusu ve yayılısı

-muslumanın temel bılgılerı

-3 cılt Sevgılı Peygamberım(cızgı anlatımlı)

-4Halıfe (cızgı roman)

-H.Muhammed'ın hayatı (cızgı roman)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.