Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 öldüren sis Korku / Bilim Kurgu / Fantastik Dimension Films in sunduğu Öldüren Sis-The Mist in yönetmenliğini, daha önce de Esaretin Bedeli-The Shawshank Redemption ve Yeşil Yol-The Green Mile gibi Stephen King uyarlamalarına imzasını atmış olan Frank Darabont üstlendi. Filmin başrolleri için The Punisher ve Stander dan tanıdığımız Thomas Jane ve Oscar ödüllü oyuncu Marcia Gay Harden (Mystic River, Pollock) kamera karşısına geçtiler. Gerçekten korkulması gereken tek varlığın aslında insanoğlunun ta kendisi olduğu düşüncesinin altını çizen Öldüren Sis için Bugüne kadar yapılmış en iyi Stephen King uyarlamalarından biri yorumu yapılıyor. Film Konusu Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır. Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar? Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür? Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı? ........................... stephen king in en sevdiğim kitaplarından biri olan SİS gösterime girince izlememek olmazdı..bugün izledim ve ben bile şaşırdım ama beğendim kitaptaki gibi değilde daha vurucu bir sonla bitirmeyi uygun görmüşler ve bencede çok daha iyi olmuş..bu türden hoşlananların izlemesini önereceğim bir film.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 tesekkurler frozen. sınavlardan ımkan bulursam:( bu flıme gıtmek ısterım.bır korku filmı hayranı olarak Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Küçüklüğümden beri yıldızımın barışmadığı bir kuzenim var. Börtü böcekten acaip huylanır. Çoğu zaman onu hamamböceği kaynayan bi odaya kapama arzusuyla yanıp tutuşuyorum şimdi ben bu filmi aldım izledim ilk fırsatta paker edip ona yolluyacam Alıntı
Φ sedat sencan Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Ben de hem kitabını okudum hem de filmi izledim.Gerçekten filmin ve kitabın finali oldukça farklı.Filmi izlemeyenler için bir açıklama yapmadan şunu söyleyeyim:Oldukça çarpıcı bir final olmuş. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.