Φ Melkor Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Seninle hiç ikili muhabbetimiz olmadı ama bu foruma ilk geldiğim günlerde yazıları ile en çok dikkatimi çekenlerden birisi sen olmuştun. İlgi ile okudum bloğundaki ve forumdaki yazılarını. Doğum günün kutlu ve de çok mutlu olsun, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın tengerin boşig.... Sana bu güzel pastayı yaptırdım ama baksana birde ortak çıktı Olsun canım aynı gün doğmuşsunuz kardeş payı olur Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Çok Meşgul Beyyyy! Sen gelip belki cevap yazmazsın ama ber buradan da kutlamak istiyorum doğumunu... Biliyormusun,benimde kardeşimle tıpkı senin kardeşinle olduğu gibi aramda inanılmaz bir bağ var. Benim evlendiğim gün kardeşim hüngür hüngür ağlamıştı ve uzunca bir süre benim ayrı bir evde yaşıyacağım fikrini kabul edemedi. Sonra bir baktım ki o bizim evde yaşar olmuş Oğlum gitsene sen evine derim gitmez.Sanki adamı çeyizime koymuşlar. Zaten hep ben onun ablası değilde küçük annesiydim. Ama o da büyüdü birgün ve yuva kurmaya karar verdi. Ben kardeşimin mutluluğuna sevinirken hayatımda açılacak boşluğun farkına varamadım o anda. Evlilik iş, güç derken, hergün çalan kapım çalmaz oldu "Kahveyi koy geliyomm" diyen sesi nadir duyar oldum Turkish-Media ya katıldıktan sonra birgün birde baktım burada ki gençleri ben bağrıma basmışım. Hele sen sen! nasıl tanıştık hatırlıyormusun,kimseyle konuşamıyorum o zamanlar biliyosun. Ama derdine ortakta olmak istiyorum,delifırtına olarak girivermiştim hayatına Seni tanımak o kadar güzel ki,he he komik adam Ben çok şanslı bir ablayım Ahmet'ler bir idi iki oldu Hayat boyu hep güzel günlerini görürüm inşallah tıpkı özkardeşimde olduğu gibi mutluluğun benim mutluluğum... Seni çok seviyorum Mutlu Yıllar,hayırlı ömürler ablacım Pastaya bak.Lütfen yani sana özel yaptırdım. Bu pastanın bir adı bile var"YOĞUN ÇALIŞIYORUM" Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Nice mutlu yıllara Tengeriin Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Vayyy.... Tengeriin Boşig'in doğum günüymüş bugün! Nice sağlıklı yaşlara... Herşey gönlünce olur umarım. Benim "övülmeye değer" arkadaşım. İyi ki doğmuşsun. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Sağlıklı Mutlu Mıllar Tagerin.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 ıyı bır yıl gecırmenız dılegıyle Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 doğum gününüzz kutlu olsunnn ruh ikizimin koyduğu pastaa bir afacan yüzünden darma duman olmuş ablamın pastasıııııı tamamen size özel ben olsamm yemem saklarım bende herkes yesin diye bir pasta koyayım barii.. nice mutlu yııllara.. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun tengerin abi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Bunları benim fareler sandım gittim baktım çıkss degilmiş benimkiler kafesleyinde NİCE NİCE YILLARA......... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Hımmm... Ya hu ben doğum günü kutlamadım bile biliyor musunuz? Ama burada 9 kişide olsa hatırlanmışım, sağolsun bir arkadaş gösterdi konuyu... Ama bakın en baştan söyleyeyim; Öyle kısa bir yazı yazacak değilim... Her zamanki gibi... Seninle hiç ikili muhabbetimiz olmadı ama bu foruma ilk geldiğim günlerde yazıları ile en çok dikkatimi çekenlerden birisi sen olmuştun. İlgi ile okudum bloğundaki ve forumdaki yazılarını. Doğum günün kutlu ve de çok mutlu olsun, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın tengerin boşig.... Sana bu güzel pastayı yaptırdım ama baksana birde ortak çıktı Olsun canım aynı gün doğmuşsunuz kardeş payı olur Evet Melkor... Hiç tanışmamıştık seninle, bende memnun oldum Şu an için yüzümden gülücükler eksileceğe benzemiyor, çok doluyuz Ama bugün biraz hastayım, üni.ye gitmedim... Anca buraya girebildim... Hatırladığın için teşekkürler. Çok Meşgul Beyyyy! Sen gelip belki cevap yazmazsın ama ber buradan da kutlamak istiyorum doğumunu... Seni tanımak o kadar güzel ki,he he komik adam Ben çok şanslı bir ablayım Ahmet'ler bir idi iki oldu Hayat boyu hep güzel günlerini görürüm inşallah tıpkı özkardeşimde olduğu gibi mutluluğun benim mutluluğum... Seni çok seviyorum Mutlu Yıllar,hayırlı ömürler ablacım Pastaya bak.Lütfen yani sana özel yaptırdım. Bu pastanın bir adı bile var"YOĞUN ÇALIŞIYORUM" Ya ablacım valla biliyosun fırsat buldukça anca sana uğruyorum ama yoğunum gerçekten. Başımda o kadar iş yığıldı ki, nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bugün allerji olmuşum, dayak yemiş gibiydim... Aksadı bile işler... "Komik Adam"... Sağol yaf... Ama seni unutmam tabi Çok sağol... Nice mutlu yıllara Tengeriin Sağolasın Şüheda... Çok teşekkürler... Hımmm... Şu meşhur Deniz Kızı hı? Çok duyduk ama hiç kesişmedi yolumuz Çok teşekkür ederim... Sağol... Vayyy.... Tengeriin Boşig'in doğum günüymüş bugün! Nice sağlıklı yaşlara... Herşey gönlünce olur umarım. Benim "övülmeye değer" arkadaşım. İyi ki doğmuşsun. He he... Övülmeye değer miyim? Bilmem... Ama yine de çok sağol iltifatın için HalkalıYıldız... Sağlıklı Mutlu Mıllar Tagerin.. Maraşpoli... Çok sağolasın, hiç taşıklığımız olmadı ama hatırlaman güzel... Unutmadan: Tengeriin ... ıyı bır yıl gecırmenız dılegıyle Muhtemelen dileğin kabul olacak Bursercan... Herşey iyi gidiyor, Yaşlanmamız dışında... doğum gününüzz kutlu olsunnn ruh ikizimin koyduğu pastaa bir afacan yüzünden darma duman olmuş ablamın pastasıııııı tamamen size özel ben olsamm yemem saklarım bende herkes yesin diye bir pasta koyayım barii.. nice mutlu yııllara.. Çok sağol SenEstikçe... Nasıl gidiyor? Ben daha gerçeğini almaya fırsat bulamadım, Valla kimseyle paylaşmam pastamı... Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun tengerin abi Aaa... Kiraz? Sen uğrar mıydın buralara yaa? Çok sağol... Unutma, İngilizceme yardım edeceksin... Bunları benim fareler sandım gittim baktım çıkss degilmiş benimkiler kafesleyinde NİCE NİCE YILLARA......... Ahanda Yayamaz Kayımca beni kutlamış ya, ölsemde gam yemem artık... Takip ediyordum foruma sık girdiğim zaman ama hiç konuşamamıştık değil mi? Sevindirik oldum, sağolasın... Kutlayan, hatırlayan her arkadaşıma teşekkür ederim. Kutlamayan, hatırlamayan her arkadaşım da sağolsun tabii ki, insanlık halidir... Ben bir süre daha giremeyeceğim foruma, üzerimdeki yükü atmam lazım... Sıkı çalışıyoruz. Hazır olduğumda tekrar yazarım belki birşeyler... Okuyamadığım ve uğrayamadığım için üzgünüm... Saygılarımla... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 ALINTI(Yayamaz Kayımca @ 03-24-2008, 20:09) Bunları benim fareler sandım gittim baktım çıkss degilmiş benimkiler kafesleyinde NİCE NİCE YILLARA......... Ahanda Yayamaz Kayımca beni kutlamış ya, ölsemde gam yemem artık... Takip ediyordum foruma sık girdiğim zaman ama hiç konuşamamıştık değil mi? Sevindirik oldum, sağolasın... Şey nedemek efendimmmm beni mahçup ettinis aman öyle ölüm mölüm v.s v.s ifadleri kulanmayın sakın ben sevindiyik olmadımda mutlu oldum asçık....tekrar nice yıllaya saglık,huzur,mutluluk ve asçık para sizinle olsun TENGER BOŞİG................ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Tengerin hemşerim benim doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Ahmetcim mutlu yıllar Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 yazilarin dost lugunu bu forumda anladim .. kisacasi Arkadasim ben sizleri dost bildim gec farketsemde Dogum günün kutlu olsun Efendi Türkler Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Maraşpoli...Çok sağolasın, hiç taşıklığımız olmadı ama hatırlaman güzel... karşılıklı fikir belirttiğimiz birkaç konu bana bu cesareti verdi , rahasız etmedim umarım Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Şey nedemek efendimmmm beni mahçup ettinis aman öyle ölüm mölüm v.s v.s ifadleri kulanmayın sakın ben sevindiyik olmadımda mutlu oldum asçık....tekrar nice yıllaya saglık,huzur,mutluluk ve asçık para sizinle olsun TENGER BOŞİG................ Bayıyda göydüm biy tıytıl Yapyak yiyiyoy kıtıy kıtıy Yeme dedim pis tıytıl Hala yiyiyoy kıtıy kıtıy Bu da benim sana naçizane şiirimdir... Tengerin hemşerim benim doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim Aysum biraz geç oldu ama kusura bakma, teşekkür ederim... Ahmetcim mutlu yıllar Çok sağol Sardunyam... Pardon ne hediye almıştın bana? Balıklı baklava? yazilarin dost lugunu bu forumda anladim .. kisacasi Arkadasim ben sizleri dost bildim gec farketsemde Dogum günün kutlu olsun Efendi Türkler Çok sağol Efendi Türkler... Yazıların ne kadar dost olabildilerse sana o kadar sevinirim... karşılıklı fikir belirttiğimiz birkaç konu bana bu cesareti verdi , rahasız etmedim umarım Yok efendim ne rahatsızlığı... Memnun olurum... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Geç de olsa mutlu yıllar Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Geç de olsa mutlu yıllar Çok teşekkür ederim İlyada... Sağolasın... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Bayıyda göydüm biy tıytıl Yapyak yiyiyoy kıtıy kıtıy Yeme dedim pis tıytıl Hala yiyiyoy kıtıy kıtıy................................................. Bu nasıl biy şiir daha yomantik olmamadınızmı Boşig?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.