Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl hiç beceremem o işleri alttaki "neden" diye sordugun oluyormu bazen kendi kendine
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Bilmem bakayım var mı? Alttaki neden bu saatte ayaktasın hala, zorun ne?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl gece benim daha yatmam..çoook işim var çoook uykun geldi sanırım
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl İşteyken mi, nerdeee...! Alttaki neden hala dişlerini fırçalamadın?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Olmamış, çünkü sabah Üsküdara giderken bir yağmur onu almış Alttaki neden gene iş çıktı bana
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 15 yıl yok ama tutulma yaşadığım doğru hişştt alttaki neden forum sessiz?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 15 yıl hayır, uyku nedr bilmiyorum.. ama iki gündür güzel uyuyorum şttt alttaki, kahvaltı yaptın mı?
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 15 yıl yaptım.. şşştt alltaki neden kahve yapmıyorsun, içerdik karşılıklı
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 15 yıl severim ama köri sosu güzelse.. bazen tutturamıyorlar.. hişştt altta ki, oyuna var mısın hadi gel oynayalım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.