Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Doğru kişi olmayı bilmeli...yaşantımız menfaate,aldatmaya,hak yemeğe dayanmamalı doğru yaşantı çok mu zor? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 şimdi aklıma bi hikaye geldi birgün atatürk kastamonu da giderken tarlasını eken genç bir çiftçi görmüş ve ona yoldan geçerken seslenmiş benimle güreşirmisin güreş lafını duyan genç mustafa kemali tanımamış ama güreşmezmiyim demiş genç yapılı ve güçlü atatürkün ise yılların vermiş olduğu bir yorgunluk başlamışlar güreşmeye atatürkün yaveride atatürkün yenileceğini anladığı için atatürk yere düşmesin sırtı yere gelmesin diye kastamonulu gencin arkasından celme atıyomuş atatürk yaverini uzaklaştırmış ve güreş bittiğinde kastomanulu gencin gömleği yırtılmış güreş yapacaz diye gencin gömleğini de yırttık demiş yaverine ve para vermiş yaverine gence vermesi için yaver gitmiş parayı uzatmış kastamonulu genç parayı kabul etmemiş ama sana bi soru soracam demiş bu adam kim yaverde o buralarda bir tücar yook demiş genç o benimle bir tüccar gibi güreşşmedi yaver bu sefer o bir çitlik sahibi yoldan geçerken senle güreş tutmak istedi yok demiş genç o bir çitlik sahibi gibi güreşmedi o benimle hile yapmadan çelme takmadan güreşti söyle bana bu adam kim yani bu devirde doğru olarak yaşamak çok zor bence anne babaların hatta çocuk okula başlarken ilk öğreteckeleri şey hileye kaçmamak doğru yaşamayı öğretmek olmalı =) oyun neydi hee tamam allataki evden aceleyle cıktın otobüse bindin ama cüzdanı evde unutmuşsun ne biletin ne paran var ne yaparsın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 üstüme başıma bir kaç yırtık atıp mendil açarım neden bizimkilerden kimse yok sence,bizi beğenmiyorlar mı? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 bizimkilerden kastın nee cemil sevim hüsnü çılgın çocuk ali mi aykut oral onun rolünü hatırlayamadım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 bizimkilerden kastın nee cemil sevim hüsnü çılgın çocuk ali mi aykut oral onun rolünü hatırlayamadım forumcuları diyorum aaa şimdi isimlerin hepsi çağrışım yaptı ama cümledeki sorunu anlayamadım,bi kontrol ediver Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 hee forumcularımı diyosun beğenmiyo mu onlar bizi aman bırak yaa bizi beğenmeni bizde beğenmeyelim soru mu istiyosun sen alttaki neden soru istiyosun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 olduuu o zaman beğenmiyoruz soruyu sen de anlayamadın demi,kaynatıyorsun alttaki neden jön böyle yapıyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 bence geceden kalmış hala kafası güzel alttaki neden hep kötüler kazanıyo Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 iyiler de kötüye çelme takarsa kötüden ne farkı kalır alttaki,neden çabuk yaşlanıyoruz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 kendi adına konuş leylam alttaki şimdi benim ışık hııznda giden bi arabam var farlarımı açsam önümü görebilirmiyim neden Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Sanmıyorum..Işık hızında gittiğine göre farın ışığını unut derim... Neden menfaatlerin çok olduğu dünya? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 çünkü herkez birbirini çıkarı için sevmeye başladı neden büyüklerimizin altında ezildiği korkuları bizde yaşıyoruz Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Yaşanan korkular beynimize empoze edildiği için olabilirmi? neden ihanet? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 pas buna ben cevap vermeyim ne ihanet ettim nede uğradım bunu bilmiyorum pas dedim ama böyle bi hakkım varmı acaba alttaki neden galatasaray 3-0 yenildi Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 yuh yenildiler mii.. Beceriksizler de ondan.. Yorgunluk neden? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Bütün gün ayakta koşuşturmaktan... Alttaki neden bu saatte herkes uyumadın hala Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 ımm saat 13.25, dolayısıyla herkesin ayakta olması normal e tabii sen hariç neden hayal kırıklıkları var Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Pürüzler çıkıyor da ondan Neden solaklar zekidir? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 beynin sağ lopunu kullanıyorlar dimi.. neden bu kadar zor soru sordun ya.. beynin sol tarafı sözel ve dil becerilerinde baskın.. sağ tarafı ise matematiksel ve mekansal becerilere sahip.. sol el hareketleri beynin sağ tarafından , sağ el hareketleri beynin sol tarafından yönetilir.. ımm doğru gidiyorum dimi yani daha zekiler neden zor sordun Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bi de şu var; solaklar her iki elini de iyi kullanır.. bu nedenle daha zeki oldukları söylenebilir Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 beynin sağ lopunu kullanıyorlar dimi.. neden bu kadar zor soru sordun ya.. beynin sol tarafı sözel ve dil becerilerinde baskın.. sağ tarafı ise matematiksel ve mekansal becerilere sahip.. sol el hareketleri beynin sağ tarafından , sağ el hareketleri beynin sol tarafından yönetilir.. ımm doğru gidiyorum dimi yani daha zekiler neden zor sordun burdaydı... aklıma bısey gelınce tekrar yazdım.. hem cevap versene beyin konusunda yazdığım doğru mu ? neden yukarıdaki yazıma dikkat etmedin? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 SOL BEYİN ÖZELLİKLERİ 1-Mantıklı hareket ederler 2-Problem çözme teknikleri gelişmiştir. 3-Şuurlu hareket ederler. 4-Nesnelerin detaylarını görürler. 5-Analiz etme özellikleri vardır. 6-Akademik faaliyet içerisinde bulunurlar. 7-Matematik işlemler öncelik sırayı alır. 8-Yabancı dil öğrenmeye daha yatkındırlar. 9-Beşeri münasebetleri oldukça gelişmiştir. SAĞ BEYİN ÖZELLİKLERİ 1-Çoğu çocuklar sağ beyinli olurlar 2-Üretkenlik vardır. 3-Müzikten dinlemekten hoşlanırlar 4-Koku alma özellikleri gelişmiştir. 5-Renk ve görme özellikleri gelişmiştir. 6-Nesneleri bir bütün olarak algılarlar. 7-Artistik faaliyetlerde bulunmayı çok severler. 8-Zor kontrol edilebilme özelliklerine sahiptirler. 9-Hayal güçleri fazla gelişmiştir. 10-Hissi hareket eder, olayları teferruatlı düşünmezler. 11-İnsanlarla sosyal ilişkileri çok iyi değildir. Neden mi zor sordum, içimden geldi de ondan... Neden suçluluk duyarsın? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 yanlış bişey yapıyorsam ya da yaptığımı hissediyorsam suçluluk hep yanı başımda.. nedendurduramazsın kendini? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Dolunca yerim dar taşıyorum da ondan. Neden nedensiz de sevilir? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.