Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Fatih Ürek,Ramazan ayında gündüzleri asla konuşmazmış..Sizce neden.. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Orucunu uykuya mı tuttururmuş.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Fatih Ürek,Ramazan ayında gündüzleri asla konuşmazmış..Sizce neden.. Fatih Ürek için "Sanat dünyamızın ağır toplarından birisidir (Bu tabir, çeşitli sanat dallarının önde gelen kişileri için kullanılır, tabiri kullanmamda başka bir maksadım yoktur. ) derler, hani diyorum sorunun cevabının bu durumla bir ilgisi var mıdır ki Ne bileyim mesela iftar saati, top atılır ve top sesinin duyulmasıyla da oruç açılır ya Fatih Ürek de hani bu sebepten mi konuşmuyormuş ki ne bilem işte.... Ağır toplardan olduğuna göre konuşursa da top sesi cıkarmış olur, doğal olarak top sesi duyanlar iftar oldu sanıp oruç açarlar vs. vs. Olayın özütü şu mu yani: Fatih ürek Ramazan ayı boyunca gündüzleri konuşmaz çünkü o konuşursa millet top sesi duyduk diye orucunu açar... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Fatih Ürek,Ramazan ayında gündüzleri asla konuşmazmış..Sizce neden.. bayramlık ağzını açmak istemezmiş,çünkü ramazanmış.(iiiiiiğğreeeeeenç oldu) gloria'ya katılıyorum insanlar top sesi duyunca oruçlarını bozabilirler Alıntı
Φ ossman Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Olayın özütü şu mu yani: Fatih ürek Ramazan ayı boyunca gündüzleri konuşmaz çünkü o konuşursa millet top sesi duyduk diye orucunu açar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Fatih Ürek için "Sanat dünyamızın ağır toplarından birisidir (Bu tabir, çeşitli sanat dallarının önde gelen kişileri için kullanılır, tabiri kullanmamda başka bir maksadım yoktur. ) derler, hani diyorum sorunun cevabının bu durumla bir ilgisi var mıdır ki Ne bileyim mesela iftar saati, top atılır ve top sesinin duyulmasıyla da oruç açılır ya Fatih Ürek de hani bu sebepten mi konuşmuyormuş ki ne bilem işte.... Ağır toplardan olduğuna göre konuşursa da top sesi cıkarmış olur, doğal olarak top sesi duyanlar iftar oldu sanıp oruç açarlar vs. vs. Olayın özütü şu mu yani: Fatih ürek Ramazan ayı boyunca gündüzleri konuşmaz çünkü o konuşursa millet top sesi duyduk diye orucunu açar... Tam isabet.. Tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ Vampirr Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bi sual de benden Meyvelerin içinden en temizi hangisidir? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bi sual de benden Meyvelerin içinden en temizi hangisidir? yıkanmış olanı en temizidir bence Alıntı
Φ Vampirr Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 Hayır doğru cevap "Kiraz" Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Hayır doğru cevap "Kiraz" o kadarda temiz değilmiş güselmiş Alıntı
Φ süper laydy Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 benden de bir soru adam yağmurlu bir günde evine gelir evde karısını ölü bulur aşçıya sorar karım ölürken ne yapıyordun yemek pişiriyordum der...hizmetçiye sorar karım ölürken ne yapıyordun der hizmetçi çamaşır makinesinden çamaşırları alıyordum der bahçıvana karım ölürken ne yapıordun der bahçıvan çiçekleri suluyordum der..sizce karısını hangisi öldürdü??? Alıntı
Φ not defteri Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 katil bahçivandr..yağmur yağarken çiçekleri sulamasına gerek yoktur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.