Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ve Mehdi 'Türk Sol İslâm Hareketi'ni kuruyor...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 35)

Kime : Grup: Türk Sol İslâm Hareketi

Tarih : 9.3.2008 19:27 (GMT +2:00)

Konu : Ve Mehdi 'Türk Sol İslâm Hareketi'ni kuruyor...

Türk + Sol + İslâm = Alevilik...

Türk + Sol + İslâm = Bektaşilik...

Türküm doğruyum çalışkanım...

Türküm solcuyum müslümanım...

Ne mutlu türküm diyene...

Ne mutlu türküm solcuyum müslümanım diyenlere...

Bir türk dünyaya bedeldir...

O türk Mehdi sahib-i zamandır...

Türk Sol İslâm Hareketinin bayrağı onurlu şerefli asil ve soylu muzaffer türk bayrağıdır...Öyle ki; hilal islâmı yıldız sosyalizmi bayrağın kızıllığı türkün şerefli kanını temsil etmektedir...Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...

Şeytan üçkeni stratejisi ve Rahman üçkeni stratejisi deşifre edilmiştir...Öyle ki; şeytan üçkeni stratejisinin ırk kutbunda ingilizler ideoloji kutbunda faşizm din kutbunda ateizm vardır...Rahman üçkeni stratejisinin ırk kutbunda türkler ideoliji kutbunda sosyalizm din kutbunda islâm vardır...

Bir insan ya şeytanın yanındadır yada rahmanın yanında...

Ya deccalin tarafındadır yada mesihin tarafında...

Ya süfyaninin askeridir yada mehdinin askeridir...

Ya batıldan yana olup bozguna uğrar yada haktan yana olup zafer kazanır...

Işık geldi mi,karanlık yok olur...

İman geldi mi,güman yok olur...

İlim geldi mi,cehalet yok olur...

Rahmet geldi mi,zulüm yok olur...

Adalet geldi mi,haksızlık yok olur...

Cesaret geldi mi,korku yok olur...

Mehdi geldi mi,deccal yok olur...

Mesih geldi mi,şeytan yok olur...

Kıyamet geldi mi,kainat yok olur...

Rahman geldi mi,onsekizbin alem yok olur...

Hak geldi mi,batıl yok olur...

Çünki batıl yok olmaya mahkumdur...

TÜRK SOL İSLÂM HAREKETİ...

Zikr-i hakikatimizdir...

Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah...

Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...

Gönderi tarihi:
Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 35)

Kime : Grup: Türk Sol İslâm Hareketi

Tarih : 9.3.2008 19:27 (GMT +2:00)

.

.

.

Zikr-i hakikatimizdir...

Sizden önce bu ekolü sahiplenen çok oldu sn. Mehdi. Şimdi hepsi benim himayemdeler. Dikkatli olun..

i'tezele geldi mi, Mehdi iz olur..

Gönderi tarihi:
Türk + Sol + İslâm = Alevilik...

Türk + Sol + İslâm = Bektaşilik...

Türküm doğruyum çalışkanım...

Türküm solcuyum müslümanım...

Mehdi abi, teori biraz zayıf sanırım :)

Pratikten önce teorinizi geliştirin...

Gerçi mehdi nin teorisi hali hazırda var olması gerekir ama...

Yoksa sahtemisin? Yok yok değilsindir... Çok ciddi gördüm seni :)

Bak sonra iz ederler adamı :)

Gönderi tarihi:
Bir insan ya şeytanın yanındadır yada rahmanın yanında...

Ya deccalin tarafındadır yada mesihin tarafında...

Ya süfyaninin askeridir yada mehdinin askeridir...

Ya batıldan yana olup bozguna uğrar yada haktan yana olup zafer kazanır...

Türk insanı genelde, tv, altılı ganyan, iddia, msn in yanındadır :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

İlk tılsım şok…

CİN-gilleri tanıyor musunuz? ..

CİN-gilizleri biliyor musunuz? ..

CİN-gilizce biliyor musunuz? ..

CİN-giltere neresidir? ..

CİN-giliz sömürüsünden haberdar mısınız? ..

CİN-giliz medeniyeti ne ifade ediyor? ..

CİN-CİN-CİN-CİNGİLİZLER TILSIMI GELİYOR…

??????????????????????????????????????????

Kimden: C* Türk Sol İslâm (Bay, 35)

Kime: Grup: Alevî Uyan...Mehdî Geldi...

Tarih: 29.3.2008 12:43 (GMT +2:00)

Konu: Mehdi'nin *İŞÇİ PARTİSİ VE DOĞU PERİNÇEK* Makalesi;

Mehdi tebdil kıyafet İşçi Partisine gitmişti? ..

Subject: Selam :)

Sent: 18 Aralık 2007 Salı 10:50:21

From: derviş dervişoğlu [[email protected]]

To: [email protected]

Subject: Selam :)

Sent: 18 Aralık 2007 Salı 10:46:12

Selam :)

Ben geçen gün partinize gelmiştim...Ve alevilik üzerine konuşmuştuk...Bu yüzden konu ile alakalı olarak bir programda bulunabileceğimi ve konuşmacı olabileceğimi fakat telefonumu istemiştiniz...Ve bende evden ayrıldığımı,cep telefonum olmadığını belirtmiştim...Şimdi tekrar evdeyim...Ve bu yüzden size ev telefonumu veriyorum...Tel:0 212 550 ** ** Beni arayın ve ulusal kanalda bir programda konuşmacı olmamı sağlayınız...İnanın ki,artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Mehdi başta İran ve Türkiye olmak üzere bütün İslam ülkelerine el koyacak,onların tüm yönetimini üstlenecek,Ehl-i Beyt hükümetini kurarak başta camilere ve diğer yetki kurumlarına seyyidleri ve şerifleri İMAM olarak atayacaktır...Ve bunu sizin televizyonunuzdan tüm dünyaya ilan edecektir...Mehdi alevilerin Şahı,Şiilerin İmamı ve Müslümanların halifesidir...Ve ben öncelikli olarak sizden Mehdiye biat etmenizi ve tüm kurumlarınızla ona teslim olmanızı talep ediyorum...Evet biz bu vesile ile partinize,yayın evinize,örgütlerinize ve televizyonunuza el koyuyoruz...Mehdi böyle buyurmuştur...Ona zorluk çıkarmayınız...Mehdinin zuhuru yakındır...Gerçeğe Hu Mümine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

*Doğu Perinçeğin Alevilikle ilgili gafı...

İşçi partisi genel başkanı doğu perinçek diyor ki; ''Alevilik bir zamanlar osmanlı imparatorluğunun despot hükümdarlığı döneminde kurulmuş bir partiydi.Osmanlının yıkılmasından sonra işlevini yitirmiş ve bir önemi kalmamıştır.''Yani doğu perinçek burda demek istiyor ki,Allah'ın (haşa) Resulünün ve onun pak ve temiz Ehl-i Beytinin,12 imamlarının,Hoca Ahmet Yesevinin,Hacı Bektaş Velinin,Yunus Emrenin,Pir Sultanın ve daha nice bu kutsal yola hizmet etmiş ve hala etmekte olan gerçek erenlerin ve evliyaların devri bitmiş ve onların her hangi bir fonksiyonları ve işlerliği kalmamıştır demeğe getiriyor.Hiç yorum yapmıyorum ve yorumunu bizzat alevilerin kendilerine bırakıyorum...*

* Bu Sürüye Bir Çoban Gerek! ..

Mehdi Sahib-i Zaman Gerek...

Ortalıkta Dolaşıyor Hep Deliler! ..

Bu Delilere Bir Akıllı Gerek...

Uyanın Ey Gaziler ve Şehitler Cephelere Eyleyin Akın! ..

Mehdi Sahib-i Zamanın Zuhuru Pek Yakın...

Gürleyin Ey Gökler ve Yerler Etrafa Şimşekler Çakın! ..

Mehdi Sahib-i Zamanın Zuhuru Pek Yakın...*

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

MÜCADELEMİZ MÜTEMADİYEN SÜRECEKTİR...

GEÇEN SENE RAMAZANIN 15.GÜNÜNDE BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ SANAL HAREKETİMİZ İNTERNET ALEMİNDE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.POTANSİYEL GÜCÜNÜ ALEVİLERDE VE BEKTAŞİLERDE OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN HAREKET NE YAZIK Kİ DESTEK GÖRMEMİŞTİR.HAREKETİN AMACI ALEVİ TOPLUMUNU MEHDİ SAHİB-UZ ZAMAN'A HAZIRLAMAKTIR.VE BUNUN EN ÖNEMLİ KOŞULUNUN ALEVİLERİN UYANMASIYLA GERÇEKLEŞECEĞİNİ ANLAMIŞ BULUNUYORUZ.ALEVİLERİN ÖNÜNDE İSE EN ÖNEMLİ ENGELİN DİYALEKTİK MATERYALİST FELSEFE OLDUĞUNA KARAR VERDİK.YANİ BUGÜN YOLUMUZUN ÖNÜNDE ENGEL OLARAK DİNCİ YOBAZLAR DEĞİL DİYALEKTİK MATERYALİST YOBAZLAR VARDIR.VE BUNLARIN EN BAŞINDA AYDINLANMACI HAREKET ADINI TAŞIYAN İŞÇİ PARTİSİ VE KAYNAK YAYINLARI GELMEKTEDİR.TURAN DURSUN İLHAN ARSEL FAİK BULUT VE ERDOĞAN AYDINIYLA BİR MİSYONER HAREKET GİBİ ÖNÜMÜZDE DURMAKTADIR.BENDENİZ NAÇİZANE BU AYDINLANMACI HAREKETİN İÇİNDE YER ALMIŞ HATTA AYDINLANMA SÜRECİNİ TAMAMLAYIP DAHA SONRA DERİN BİR GERÇEK ARAYIŞI İÇERİSİNDE ŞÜPHE BUNALIMLARIYLA EN SONUNDA BAKİ GERÇEĞE KAVUŞARAKTAN YOLUMUZUN SIRRI HAKİKATİNE VAKIF BULUNMAKTAYIM.DOĞU PERİNÇEĞİN İLHAN ARSELİN FAİK BULUTUN VE ERDOĞAN AYDININ ŞİMDİKİ SURETİNİ KENDİ DÜNYAMDAN TARİF EDECEK OLURSAM ONLAR CİNLERDENDİR DİYE BİLİRİM.VE ALEVİLERE MUSALLAT OLMUŞ ŞEYTANIN ÖNCÜ ADAMLARIDIR ONLAR.VE NİTEKİM SIRRI HAKİKATLERİ BANA AYAN OLMUŞTUR.TÜM BU GERÇEKLERDE MEHDİ'NİN ZUHURUNUN YAKIN OLDUĞUNU BİZLERE HATIRLATMAKTADIR.ANCAK ALEVİLERİN KIYAMI GEREKMEKTEDİR.MEHDİ DİYOR Kİ; ' ALEVİLER KIYAM ETMEDİKÇE BEN ZUHUR ETMEM'.İŞTE O ZAMAN O KUTLU GÜN GELİP ÇATMIŞTIR.VE NE YAZIK Kİ BU GERÇEĞİ BENDENİZ ANLATMAKTA ZORLUK ÇEKMEKTEYİM.FARUK EL FURKAN ADIYLA GÖREVİMİ İCRA ETMEKTE TEFTİŞ YAPMAKTAYIM.MEHDİ'YE ZEMİN HAZIRLAMAKTAYIM.AYNI ZAMANDA ONUN GULAMI ÇAKERİ OLARAK ORTAMI YARA YARA ONUN BİR KESKİN KILICI OLARAK ORTAM HAZIRLAMAKTAYIM.BENİ ONUN ZÜLFİKARI BİLİN BEN ORTAMI ONA HAZIRLADIKTAN SONRA ALEVİLER HEP BİRLİKTE KIYAM ETTİKTEN SONRA MEHDİ ZUHUR EDECEKTİR.ÇÜNKİ ZAMANI GELMİŞTİR.TÜM AHİR ZAMAN ALAMETLERİ GERÇEKLEŞMİŞ ONUN ZUHURUNA NERDEYSE RAMAK KALMIŞTIR.SİZLER UYANAN İLK GRUP OLABİLİRSİNİZ.HABERDAR OLAN İLK GRUP.BİR DİZİ EYLEM HAZIRLIĞIMIZ VARDIR.BUNUN İLKİ İŞÇİ PARTİSİ VE KAYNAK YAYINLARINA KARŞI OLACAKTIR.ÖNCELİKLİ OLARAK BU GERÇEKLEŞMELİDİR.ALEVİLER MEHDİ ÖNCESİ ATEİZM BELASINDAN KURTULMALIDIR.PLAN ŞU TURAN DURSUN İLHAN ARSEL FAİK BULUT VE ERDOĞAN AYDININ KİTAPLARI YAKILARAKTAN EYLEME START VERMEK KARİKATÜR KRİZİ ÇERÇEVESİNDE ELE ALARAK DEĞERLENDİRMEK.VE SONUÇ OLARAK ALEVİLERİN BU GİBİ KİTAPLARDAN UZAKLAŞTIRILMASINI SAĞLAMAKTIR.VARSA EVLERİNDE BU KİTAPLARIN YAKILIP YOK EDİLMESİ VEYA TEŞHİR EDİLEREKTEN YAKILMASI SÖZ KONUSUDUR.İŞTE MEHDİ'YE ZEMİN HAZIRLAMANIN BİRİNCİ AYAĞI BUDUR.DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN İRTİBAT KURMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Doğu PERİNÇEĞİN Sırr-ı hakikati ne..?

UYGARLIK VE DEVRİMLERİN BAYRAĞI:

Ayyıldızlı al bayrağımız, binlerce yıllık başı dik imparatorluklar tarihinin ve son iki yüzyılın devrimler tarihinin bayrağıdır. Bu açıdan Türk bayrağı büyük bir milletin bayrağı olmanın ötesinde insanlığın evrensel değerlerindendir.

Türk bayrağının tarihi, uygarlığın tarihi kadar derinlerdedir. Ayyıldız, eski Mezopotamya uygarlıklarında, Sumerler zamanında doğmuştu ve 7. yüzyıla ait Göktürk paraları üzerinde de bulunmaktadır.

Türk bayrağı, büyük devlet kültürünün, büyük imparatorluklarla büyük uygarlıklar örgütlemenin bayrağıdır.

Türk bayrağı, ezilen milletlerin ilk kurtuluş savaşını verenlerin bayrağıdır.

Türk bayrağı, son iki yüzyıla dört devrim sığdırmış bir milletin bayrağıdır. Türk bayrağı devrim bayrağıdır.

KIŞKIRTMALAR DEVAM EDİYOR

Bu adi hareketin, Hz. Muhammed'e saygısızlık ve Talat Paşa Harekatı'na karşı psikolojik savaşın arkasından gelmesi, düşündürücüdür. Kışkırtmalar, ABD'nin Haçlı Seferi doğrultusunda devam ettirilmektedir.

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA VAKAR VE DİSİPLİN VARDIR

Biz onlara vereceğimiz cevabı biliyoruz.

Türk bayrağı altında kışkırtma olmaz, anarşi olmaz, başıbozukluk olmaz.

Türk bayrağı altında milli devlet savunulur.

Türk bayrağı altında insanlık, kardeşlik ve barış vardır.

Türk bayrağı altında büyük bir milletin nasıl vakar, gurur ve disiplinle yürüyeceğini 18 Mart günü Berlin'de herkes görecektir.

DOĞU PERİNÇEK:Aydınlık dergisi 4 mart 2006 cumartesi.

*Mehdi'nin çıkış alametlerinden bir tanesi de batıda,başlarında Kinde kabilesinden ayağı sakat bir adamın bulunduğu Bayraklıların çıkmasıdır.*

Kaynak hadis:Suyuti,Kitabu'l-Arfi'l-Verdi fi Ahbari'l-Mehdi; Carullah,no:1494,s.99.Bl.7Hadis no:13

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Ve Mehdi Sarı Öküz Stratejisini Açıklıyor

Gitme giden gitme sual sorayim

Ya ne bu dünyanın üstünde durur

Vallahi billahi ben onu gördüm

Dünya Sarı Öküz'ün üstünde durur

Yorum: Pir Sultan'ın burda sarı öküzden kasdettiği Türkiye'dir...Dünya'nın onun üzerinde durması semboliktir...Bilirsiniz tasavvufçular hep benzetme ve tasvirlerle bir şeyler anlatmaya çalışmıştır...Avrupa kıtası tarih bakımından gerek sömürü düzeni gerekse dünya savaşları açısından önemli bir merkez'dir...Biz o yüzden avrupayı burda dünya olarak kabul ediyoruz...Ve öküz boynuzunu avrupaya geçirmiş ucunda döndermektedir...Batılı strateji uzmanları dünyayı sekiz devletin kurtarabileceğini söylemiştir...Bunların içinde Türkiye'de yer almaktadır...Miloseviç işçi partililerin ve özellikle Doğu Perinçeğin verdiği habere göre şöyle demiştir...'Dünya'yı ancak Türkiye kurtarır...Türkiye'yi'de İşçi Partisi kurtarır...' bu kocaman plavra ama her espirinin bir gerçek payı vardır derler...Evet Türkiye jeopolitik ve jeostratejik olarak Dünya'yı kurtarma potansiyeline sahiptir...Hatta batılılar yine şöyle derler Türkiye Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir stratejik bölgede durmaktadır...Vesaire vesaire....İşte Dünya Sarı Öküzün Stratejik Boynuzları üstünde durmaktadır...Hatayın alınmasıylada erkek bir öküz olmuştur hatırlatırız...Gerçeğe Hu! ..

Gitme giden gitme bir dahi soram

Ya bu ökuz neyin üstünde durur

Öküz de bir salin üstünde durur

Yorum: Sal burda Kıbrısı temsil etmektedir...Kıbrıs biliyorsunuz bir adadır ve sala benzemektedir...Türkiyenin dış politikası açısındanda önem taşımaktadır...Ve batılılar bizlere sürekli kıbrıs meselesini dayatmaktadırlar...Kıbrısı bir koz olarak kullanmaları'da bizim sarı öküzle alakalı olsa gerek biliyorsunuz biz orası için yavru vatan diyoruz yani sarı öküzün danası...Ve ilginç tir İşçi Partililer orasını vatan savunması olarak göstermekte farkında olmadan bizim sarı öküz stratejimizin aslını ortaya koymaktadırlar...Devam edin biz bildiğimizi yapmaya kararlıyız...

Ya bu sal da neyin üstünde durur

Sal da bir balıgın üstünde durur

Yorum: Salın balık üzerinde durmasını biz Rum kesiminin sürekli kıpraşmasından dolayı balığa benzetiyoruz...Sürekli dengeleri bozuyorlar bir türlü rahat bırakmıyorlar bizim halkımızı... Biliyorsunuz balık hiperaktif bir mahluktur...Rumlar'da hiperaktif bir toplumdur...Hep orda kargaşa çıkarıp salı sallıyorlar salı sallanır derler ya...

Ya bu balık neyin üstünde durur

Balik da deryanin ustunde durur

Yorum:Balığın derya üzerinde durması biliyorsunuz Rumların bayrağında kıbrıs tam olarak alınmıştır ve derya üstündedir...Yani bu hiperaktif balıklar kendilerini adanın sahibi zanıyorlar...Ve o yüzden deryanın üzerindedir...

Ya bu derya neyin üstünde durur

Derya da ikrarın üstünde durur

Yorum: İkrar söz demek ama nasıl söz ol emri olan söz...Biliyorsunuz Allah bir şeyi yaratmak istediği zaman ona Ol demesinden ibarettir...İşte burda ikrar üstünde durur sözünün manası Ol emrinin üstünde duruyor olmaktadır...

Ya bu ikrar neyin üstünde durur

PİR SULTAN'ım der ki ben onu gördüm

İkrar da imanIn üstünde durur

Yorum: İkrarın İman üstünde durmasına gelince Allah'ın 99 sıfatından biride Mü'min'dir; Allah, kıyamet günü azap gören mü'minleri cehennemden çıkardıktan sonra onlara derki: 'Mü'min benim, sizler de mü'minlersiniz' Allah, sözünün doğru olduğunu ispatlayandır, mü'min kullarını imanlarında yanıltmayan, onları doğru yola çıkarandır, kullarına va'dinde sâdık olandır, insan kalbini şüphe ve tereddütlerden kurtararak imana kavuşturan, kalplere iman bağışlayan; yaratıkların zulümden, muminleri azaptan emin kılan; onların şahitliklerini kabul ve tasdik eden; taahüdlerini mutlaka yerine getirendir.İşte İkrar'ın İman üstünde durması Allah'ın İman'ının üstünde olmasıdır...Yani Allah haşa bir güman getirecek olsa yer gök sarsılır ve yok olurdu...Ve zaten kıyametin de kopması Allah'ın ikrarının ve imanının o vakde kadar olmasındandır...İşte o kıyamet vakti İkrarın ve İmanın yok olmasındandır...

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Hür İslam Halk Hareketi Alevilerin öncü beyin takımını harekete davet ediyor...Bu öncü beyin takımının büyük çoğunluğu ne yazık ki,diyalektik materyalizmi kendisine şiar edinmiş olan bir partide yer bulmaktadırlar...Sayıları kırk bin olduğu söylenen bu partinin en az otuzbini ne yazık ki,Alevilerin öncü beyin takımıdır...Alevi derneklerinin ve vakıflarının başında olması gereken bu öncü beyin takımı ne yazık ki,kendilerine asla layık olmayan bir beyinsizin ardın sıra gitmektedirler...Kendisi tıpkı HY gibi tutkulu idealist olan bu beyinsiz,türlü ütopya siyasetleriyle ve vesveseleriyle bu öncüleri etkisi altına almaktadır...Denize düşen yılana sarılır misali bu yılana sarılmış olan bu Alevi öncüler hala onun kandırmalarıyla oyalanmakta,vakit kaybetmektedirler...Haklı olarak mücadele saflarında mütemadiyen direnç gösteren bu öncü beyin takımı bu dinamizminin farkında olmaksızın siyasal emperyalizmin etkisi altında heder olmaktadırlar...Zamanın ve mekanın oluşları ve emrivakileri karşısında hür olamayan ve bilinmeyen bir aşağılık kompleksi yüzünden filleşmiş olan yine bu öncüler kendi halkının potansiyelindende bihaberdirler...Nerdeyse dört filistine denk düşecek devrimci halk potansiyeline sahip olan Alevilerin zayıf bırakılması siyasi ve kültürel asimilasyona uğratılmasıda bu öncüleri pek fazla ilgilendirmemektedir...Adeta diyalektik materyalizm ideolojisiyle uyuşturulmuş olan bu öncü Aleviler,kendilerine lider kabul ettikleri topal şeytan (Doğu Perinçek) 'ın ardın sıra gitmektedirler...

Artık Hür İslam Halk Hareketi var,ve bu öncüleri aralarında görmek istemektedir...Çünkü hareketimiz Aleviliği,Bektaşiliği,ve Melamiliği esas almaktadır...Bu saydığımız kurumlar zamanına baktığımızda Pir Sultanları ve Şeyh Bedreddinleri ortaya çıkarmıştır...Nazım Hikmetin ilk kominist dediği Şeyh Bedreddin saymış olduğumuz değerlerin ürünüdür...Yine Jön Türk diye adlandırdığımız ve ulusal kurtuluş hareketine zemin hazırlamış olan subaylarında büyük çoğunluğu saymış olduğumuz değerlerin ürünleridirler...

Hiçbirisi tesadüf değildir bir gerçek vardır ve bu gerçeği birileri gizlemeye dursun biz sonuna kadar ortaya çıkarmakta kararlıyız...Ve bunuda diyalektik materyalizmle değil Alevilik,Bektaşilik ve Melamilik anlayışları içerisinde gerçekleştireceğiz...Kimin öncülüğünde diye bir soru soranlara aramızda kalması şartıyla 'MEHDİ' 'nin öncülüğünde diye cevap veririz...Nitekim İmam aramızdadır...Kıyam etmiş sabırsızlıkla zuhurunu beklemektedir...Bizde zaten ona zemin hazırlamak için bu Alevi öncüleri aramıza davet ediyoruz...Zira bu Ehl-i Beyt'in davasıdır...Bizim isteğimizle olmayacaktır...Bütün tasarlanan hadiseler Hadi ve Mehdi konsepti olarak gerçekleşecektir...Bizler yalnızca olup biten hadiseler için birer vesileyiz o kadar...Gerisini Hak tayin eder...Hadi ve Mehdi stratejisi bunu gerektirir...

Son söz...

Dünyayı Evangelist Amerika ve Siyonist İsrail yönlendirir...Evangelist Amerikayı ve Siyonist İsraili İlliminatusuyla yani on adamıyla Şeytan yönlendirir...Ve İlliminatusuyla Evangelist Amerikayı ve Siyonist İsraili yönlendiren Şeytanıda biz yönlendiririz...Şeytanın stratejisi zayıftır...Allah'ın stratejisi ise,bizler için hayırlı olandır...Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

Mehdi İşçi Partisi genel sekreteriyle çetleşti:

Anlık ileti konuşması sırasında hiçbir zaman parolanızı veya kredi kartı numaranızı vermeyin.

nusret:

emsende sorun çıkdı size yanıt veremedim kusura bakmayın

Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman:

estagfirullah

nusret:

muharem beyin soyadını sormuşdum

amca ben öyle şeylere dikkat etmem...

ama o çok sigara içerdi

nusret:

kaç yaşındasınız

yine en samimi olduğum kişi gözü sakat olandı

33 yaşındayım?

nusret:

istanbuldamısınız

evet

nusret:

iyi size iyi çalışmalar

teşekkürde bazı şeyler eksik kaldı

nusret:

ne eksik kalan

benim acilen sizinle görüşmem gerek

nusret:

konu ne

alevilik

nusret:

siz dün akşam ulusal kanalda alevilikle ilgili purogram vardı izledinizmi

benim televizyonum çekmiyor

nusret:

anladım

işin doğrusu şu ki

bana lazım olan kişiler sizin tarafta

nusret:

siz alevimisiniz

ben alevilerin imamıyım

nusret:

o zaman şakir keçeli bu konuda uzman olan kişidir onunla konuşun

nusret:

o sizi aydınlatır

onu bana yönlendirin o zaman

nusret:

bizim tarafta dediğiniz kişiler kimler

aleviler

devrimci aleviler

nusret:

siz devrimci değilmisiniz

ben dünya devrimi için burdayım

ve zuhurumu bekliyorum

nusret:

yazdığınızı okuyamadım

siz alevimiziniz?

nusret:

hayır

ben alevilerin gaybetteki imamlarıyım

Mehdi sahib-i zaman

Onların başına geçmem gerek

sürümü toplamam gerek

nusret:

size başarılar

amin

nusret:

ama insanlara sürü denmez ki

ben onların çobanıyım

onlar beni tanırlar

nusret:

anladım

nusret:

başarılar

amin hu?

ama bir ricam var

nusret:

buyurun

bana engel olmayın

nusret:

neye engel oldumki

halkımı saptıran politikanız var?

onlara vesvese yapıyorsunuz

nusret:

nasıl yani

diyalektik materyalizm

siz misyonerlerden tehlikelisiniz bana göre

nusret:

biz ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz

ülkenin ortak değerleriyle oynayarak mı?

nusret:

ermeni soy kırımına karşı çıkarakmı

ermeni olayı bizi ilgilendirmiyor...O osmanlının beceriksizliğinin sonucu

sözde milleti-i sadıkaydı

aleviler ise millet-i haineydi

sonuç

kimmiş sadık olan

nusret:

ama şimdi gündeme getiriyorlar ülkemizi bölmek için

siz kendi işinize bakın ve osmanlının kirli çamaşırlarını yıkamaya çaışmayın

nusret:

siz o zaman ulusal kanalı takip edin fikrinizi değiştirip doğruları göreceksiniz

ben gerçeğim siz batılsınız...

nusret:

neyse size başarılar iyi bayramlar

amin hu

Zikr-i hakikatimizdir...

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kimden: atatürkvehumeynistratejisi (Bay, 35)

Kime: Grup: Türk Sol İslâm Hareketi

Tarih: 29.4.2008 11:56 (GMT +2:00)

Konu: Mehdi kaim-i zaman 1 mayıs'ı kutluyor...

Babam zül-fekaar-ı furkan,kur'an-ı natık aliyyel mürteza diyor ki; 'haksızlığa karşı boyun eğenler,hakkıyla beraber şereflerini kaybederler...' ve şimdiye kadar işçilerin hakları doğru plartformlarda herkes ve özellikle esnaf kesimi tarafından destek görmediği için şimdi herkes ettiğini buluyor...Ve bir çok esnaf siftahını dahi yapamadan kepenk kapıyor...Doğrusu bu onlar için müstehaktır...Çünki onlar bilmeli idiler ki; daimi müşterileri işçilerdi...Ve onlar ki,alınteri ile kazanıp alış veriş yapar ve taze kan aşılardı...Fakat şimdi o taze kan taşıyan ve pompalayan kalb yaralı...Şimdi onları destekleme zamanı değil de,ne zamandır...Onların yaralarına melhem olmak başka hangi manidar bir günde olmalıdır bir mayıstan başka? ..Doğrusu Mehdi oturduğu yerden olup bitenleri takiptedir...2004 eylül 24'ten beri tüm dünyayı,ortadoğuyu ve memleketi takiptedir...Ve dahası tebdil kıyafet halkın arasında sokaklarda dolaşmaktadır...Şu dört bölgede cirit atmaktadır...Güneşli,Bağcılar,Bahçelievler ve Yenibosna...Ve bu dört bölgenin belediyesinin çalışmalarından hiç memnun değildir...Akp hükümetinden hiç memnun değildir...Genel başkanlarını ikiyüzlü ve çatal dilli bulmaktadır...Abd'den hiç memnun değildir...Onların ortadoğu politikalarından hiç memnun değildir...AB'den hiç memnun değildir...Ne cenevre anlaşması ne evrensel insan hakları beyannamesi hiçbirine uyulmamaktadır...İsa aleyhisselam ne diyor,,,O gerçeğin ruhu (Mehdi) gelince herkesi kendi şeriatıyla yargılayacaktır...Biz benzetme ile anlatıyoruz...O gerçeği direk anlatacak hak olan hak batıl olan batıl kalacaktır...O bir hırsız gibi gelecektir...Herkesin barıştan söz ettiği bir zamanda yıkım gelecektir....' Resulullah buyurdu ki; 'ehil olmayanlar başa geldiğinde kıyameti bekleyin...' işte bu şeytanın ve hizbinin dünya iktidarı değildirde nedir? ..ve bakın oda kadrolaşmış ve her kurumun ve koltuğun başına ehil olmayanı getirmiş...Ama zuhurumuz yakındır...Herşeyin tersine dönmesi yakındır...Başta olanlar en sona,sonda olanlar en başa geçecektir...İnşaatçıların gereksiz buldukları taş en önemli taş oldu çıktı...Eğer bir kimse o taşın (Mehdinin) üzerine düşecek olsa paramparça olacaktır...Yok eğer taş onların üzerine düşecek (Mesihin nazili) olsa onları ezip toz edicek...(ayet-i beyyine; 'biz hakkı batılın başına çarparız ve onun beynini parçalarız...') Burada bahsedilen hak Mesihtir...Ve batıldan kasdedilense Deccaldir...En doğrusunu Allah bilir...Gaybı ancak Yaratan bilir...İşte işçilerin hakkını savunmak bugün değildirde ne zamandır sözümüzden ne demek istediğimizi umarız anlamışsınızdır...Çünki bu sizin büyük imtihanınızdır...Allah,Muhammed,Ali ve Mehdi tüm olup bitenleri izlemekte ve not tutmaktadır...Yazıcı meleklerde not tutmaktadır...Üç kişi konuşmaya dursun dördüncüsü Allah'tır...Beş kişi konuşmaya dursun altıncısı Allah'tır ayet-i beyyinesine kulak veriniz...Ağzınızdan bir söz çıkmaya dursun mutlaka yazıcı melekleri yazmaya başlamıştır da denmektedir...Sizlere söyleyecek çok sözmüz ve çok nasihatımız var ama hepsini sürpriz olarak sona saklıyoruz....Ve Allah'ın izni, ile Mehdi'nin TAKSİM MEYDANINDA yapacağı çok yakında tüm dünyaya vereceği büyük vaazde söylenecek sözümüz ve verecek nasihatimiz olacaktır...O GÜNLER YAKINDIR...BAKIN PİR SULTAN NE DİYOR...PİR SULTANIM EY DEDE DEHMAN-KENDİNDE CEVREYLEYE ÖYLE GELE HEMAN-İSTANBUL ŞEHRİNDE OL (MEHDİ) SAHİB-İ ZAMAN-TAC-U DEVLET İLE (YER GÖK) SALLANMALIDIR...MEHDİ BÖYLE SÖYLEDİ...DİKKATİNİZE...BEN BURDAYIM SİZ NERDESİNİZ-ARANIZDAYIM GÖRMÜYOR-MUSUNUZ...ZUHUR EYLER MEHDİ SAHİB-İ ZAMAN ORTAYA ÇIKAR YETMİŞ-İKİ GÜRUH-U ŞEYTAN...GAZANIZ MÜBAREK OLSUN...ALEVİLERİN KIYAMI YAKINDIR...MEHDİ'NİN ZUHURU YAKINDIR...YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALİ YA MEHDİ SAHİB-İ ZAMAN....

Hanedan-ı Ehl-i Beyt Partisi:

'Seyyid ve Seyyidelerin,Şerif ve Şerifelerin içinde bulunup Ümmeti adaletle yönetecekleri ve başkanlığında Hazret-i İmam Mehdi Aleyhisselamın bulunacağı Hanedan-ı Ehl-i Beyt Hükümeti Allah'ın inayeti ve Resulün müjdesi ve İmamın ilanıyla kurulacaktır...'

Hazret-i İmam Mehdi Aleyhisselam...

Mehdi Pir Gerçek Veli'nin son şiirleri;

O vakti en gizli olan...

Zuhur ettiği zaman...

O zikri en gizli olan...

Zuhur ettiği zaman...

Zuhur eyler Mehdi Sahib-i zaman...

Ortaya çıkar yetmişiki güruh-u şeytan...

Şeytanda sevmedi onları...

Birisi Muhammed birisi Ali...

Birde var iki kuzucukları...

Birisi Hasan birisi Hüseyin...

Birde var ki;

Kıyametin evvelinin evveli...

Muhammed ile Ali'nin öz torunu...

Hatice ile Fatımanın öz yari...

Hasan ile Hüseyinin öz evladı...

Zuhur eyler Mehdi Sahib-i zaman...

Ortaya çıkar yetmişiki güruh-u şeytan...

Tanrı gibi adamdır Ali...

Ali gibi adamdır Mehdi...

Mehdi gibi adamdır Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli...

...Bu alemde olacaksan

ya Ali gibi olacaksın

yada Mehdi gibi olacaksın

ve yahut Hacı Bektaş-ı Veli gibi olacaksın...

Pir Gerçek VELİ der ki;

Bilirim ben Ali'yi

Ol yüce Rahmanın

Galip Kızıl Arslanı...

Hacı Bektaş-ı Veli'de

Gerçek bir kulu

Sahib-i Emir'den

Almıştır yüce buyruğu...

Dünyanın en mutlu ve en garib adamıyım ben...

Hala yalnızım,yapayalnızım ve Rabbimle beraberim elhamdülillah...

Cümlesi hor görmüş hakir eylemiş neyleyim ben...

Evvelin evveli sevmiş kul eylemiş kime nediyim ben...

Rabbim beni alnımdan öpüyor...

Rabbim beni gözlerimden öpüyor...

Rabbim beni yanaklarımdan öpüyor...

Rabbim beni dudaklarımdan öpüyor...

Rabbim beni boynumdan öpüyor kokluyor...

Rabbim beni beynimden yüreğimden öpüyor...

Rabbim beni çok seviyor a dostlar bende onu çok seviyorum...

Dünyanın en mutlu ve en garib adamıyım ben...

Hala yalnızım,yapayalnızım ve Rabbimle beraberim elhamdülillah...

Cümlesi hor görmüş hakir eylemiş neyleyim ben...

Evvelin evveli sevmiş kul eylemiş kime nediyim ben...

Mehdî'nin zuhuru yakındır...

Mehdî Alevîlerin Şah'ı,Şiîlerin İmam'ı,Müslümanların Halifesidir...

Mehdi diyor ki;

En büyük demokrat ve en gerçek devrimci Rahman ve Rahim Olan 'ALLAH'TIR...

Bizim 'ALLAH'ımız ULU DEMOKRAT VE YÜCE DEVRİMCİDİR...O DİN GÜNÜNÜN MALİKİ VE SULTANIDIR...GERÇEĞE HÛ...

*Mehdî 2004 Eylül 24 Cuma Gece 24'te Hamd ile kıyam etmiştir...

Kıyam etme sırası Alevilerdedir...

Aleviler kıyam etmedikçe Mehdî zuhur etmez...

Mehdî zuhur etmedikçe Deccal çıkmaz...

Deccal çıkmadıkça İsa Mesih nazil olmaz...

İsa Mesih nazil olmadıkça da RAHMAN GELMEZ*

Yavuzun memleketine bak...

Yezitin düzenine bak...

Şeytanın medeniyetine bak...

Yüzüne tüküreyim bu dünyanın...

Allah bizimledir zaferimiz yakındır...

Allah büyüktür gazabımız yakındır...

Ne doğu ne batı İran İslâm Cumhuriyeti...

Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

AYETULLAH HUMEYNİ RUHULLAH İSTİKAMETİ MEHDİ ORDUSU...((AHRİMO))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxMehdi Sahib-i zamanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Mehdi benim? Mehdi tekdir...

Benden başka Mehdi yoktur...

Benden önce olmadı?

Benden sonra olmıyacaktır...

Mehdi benim,başkası yoktur?

Ben Mehdi'yim,benim gibisi yoktur...

Yol'da Gerçek'de Yaşam'da benim?

Benim Allah'ın Hüccet'i ve Özkulu...

Zikr-i Hakikatimizdir...

Baki Gerçekler Demine Hu Dost Allah Eyvallah...

Gerçeğe Hu Mü'mine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman...

Gönderi tarihi:

Sol ya da Sağ meselesi değil aslında ancak anladığımız manada "Sol" bir hareketin "Din Birlikteliği" adı altında yapılabileceğini hiç sanmıyorum...

"Sol" akımı eğer "Sosyalizm" ya da "Sosyal Demokrasi" adı altında ele alıyorsak, bu pek mümkün değil...

Gerçi daha önce "Din Kaynaklı" bir çok düşünce örneği vardı:

Şeyh Bedrettin, Sultan Galiyev vs...

Ancak pratikte hiç uygulanamadı...

Uygulanmaya çalışılması da pek bir imkansıza yakındır diye düşünüyorum...

Zira böyle bir oluşumda;

Milliyetçiliği/Türklüğü nereye koyacaksınız?

İslamı/Müslümanlığı nereye koyacaksınız?

Sosyalizm/Tarihsel Materyalizm'i nereye koyacaksınız?

"Türklüğe" bağlanmış bir kimse "Müslümanlığı" pek ala başlı başına bir Arap Kültürü olarak görebilir...

"Müslümanlığa" bağlanmış bir kimse "Türkçülüğü" pek ala "Semaviliğin Hükümranlığına" karşı geliş olarak algılayabilir ve hatta pek ala Türkçüden ziyade Arapçı olabilir, bugün Arapçılık ve Araplık dikte ediliyor Türkiye Türklerine mesela...

"Sosyalizme" bağlanmış bir insan da pek ala Milli ve Dini kurumsallaşmayı, birlikteliği Tarihsel Materyalizm açısından pek bir çağ gerisinde kalmış yapılanmalar olarak görebilir... Ki bu son yorum "Sol"dan ne anladığınıza bağlıdır... Lakin genel olarak Tarihsel Materyalizm'e baktığınızda Dinsel ve Irksal ya da Milli oluşumlar bir süreçtirler sadece, birer basamaktırlar. Ve bir Sosyalistin bu oluşumların ötesine ve ilerisine gitmek istemesi, bunları reddetme düşüncesi pek normal olarak ağır basacaktır...

O kadar uzatmak istemiyorum konuyu ancak "Türk + Müslüman + Sol" düşüncesinin son derece çürük olabileceğini düşünüyorum...

Saygılarımla...

Gönderi tarihi:
Sol ya da Sağ meselesi değil aslında ancak anladığımız manada "Sol" bir hareketin "Din Birlikteliği" adı altında yapılabileceğini hiç sanmıyorum...

"Sol" akımı eğer "Sosyalizm" ya da "Sosyal Demokrasi" adı altında ele alıyorsak, bu pek mümkün değil...

Gerçi daha önce "Din Kaynaklı" bir çok düşünce örneği vardı:

Şeyh Bedrettin, Sultan Galiyev vs...

Ancak pratikte hiç uygulanamadı...

Uygulanmaya çalışılması da pek bir imkansıza yakındır diye düşünüyorum...

Zira böyle bir oluşumda;

Milliyetçiliği/Türklüğü nereye koyacaksınız?

İslamı/Müslümanlığı nereye koyacaksınız?

Sosyalizm/Tarihsel Materyalizm'i nereye koyacaksınız?

"Türklüğe" bağlanmış bir kimse "Müslümanlığı" pek ala başlı başına bir Arap Kültürü olarak görebilir...

"Müslümanlığa" bağlanmış bir kimse "Türkçülüğü" pek ala "Semaviliğin Hükümranlığına" karşı geliş olarak algılayabilir ve hatta pek ala Türkçüden ziyade Arapçı olabilir, bugün Arapçılık ve Araplık dikte ediliyor Türkiye Türklerine mesela...

"Sosyalizme" bağlanmış bir insan da pek ala Milli ve Dini kurumsallaşmayı, birlikteliği Tarihsel Materyalizm açısından pek bir çağ gerisinde kalmış yapılanmalar olarak görebilir... Ki bu son yorum "Sol"dan ne anladığınıza bağlıdır... Lakin genel olarak Tarihsel Materyalizm'e baktığınızda Dinsel ve Irksal ya da Milli oluşumlar bir süreçtirler sadece, birer basamaktırlar. Ve bir Sosyalistin bu oluşumların ötesine ve ilerisine gitmek istemesi, bunları reddetme düşüncesi pek normal olarak ağır basacaktır...

O kadar uzatmak istemiyorum konuyu ancak "Türk + Müslüman + Sol" düşüncesinin son derece çürük olabileceğini düşünüyorum...

Saygılarımla...

Mehdi cevap veriyor:

Bismillahi ve billahi hu...

Allahu teala ganimetin bölüştürülmesinde beşdebirinin kendisinin,resulünün,akrabanın,yoksulların,yetimlerin olduğunu söylemiştir...Dikkat ederseniz Allah kendisini yoksulların ve yetimlerin yanında zikretmiştir...Resul-u Rahman -s.a.â.s.- miraca çıkarken fakirleri ve yoksulları sormuş,miracdan dönmüş ve yine fakirleri ve yoksulları sormuş...Ashabını savaşa göndermeden etrafında zayıf,güçsüz,çocuk,fakir,yoksulları toplatır ve o ordu için dua ettirir ve şöyle dermiş;"siz eğer zafer kazanırsanız bunların yüzü suyu hürmetine zafer kazanacaksınız...Rivayet olunur ki;Hacı Bektaşın babası horasan padişahı ibrahim beyin yirmi dört sene çocuğu olmamış ve kentin alimleri ve bilginleriyle istişarede bulunmuş bunun üzerine alim ve bilginler kendisine şu teklifi yapmışlar;"ne kadar yoksul,fakir,yetim,çocuk,kadın,hafız,imam,vesaire varsa topla onlara bir hafta ziyafet ver ve dua ettir o zaman belki Allahu teala bunların yüzü suyu hürmetine bir çocuk verir sana..." ve böyle yapılmış neticede yetmişüç milletin barış sultanı Hacı Bektaş-ı Veli dünyamıza teşrif etmiştir...Şimdi dostum bunlar sadece bir örnektir...Ve islamın ne kadar yoksullarla ve fakirlerle istişare içerisinde olduğu aşikar...Ama ne yazık ki ikinci osmanlı dönemi olan yezitin mülkünün baş sultanı yavuz sultan selim -lanetullahi aleyh- işte bu Allah'ın ve Resulünün -Kur'an ve Ehl-i Beyt stratejisinin batıya gitmesine engel teşkil etmiş ve avrupa bu gerçek sosyalizmden mahrum kalarak sapkın ideolojilerle ruhsal ve devrimci boşluğu doldurmaya çalışmıştır...Yani bugün dünya,ortadoğu ve türkiye bu halde ise bunun bütün sorumluları ikinci osmanlı dönemi olan yezitin mülkü ve o mülkün baş sultanı yavuz sultan selim ve son sultanı vahidettin -aleyhil-lane-lerdir...Allah'ın laneti ve gazabı onların üzerine olsun...Allah onların kabirlerini cehennemin çukurlarından bir çukur eylesin...Ehl-i Beyt'e lanet edenlere lanet olsun...Mehdi böyle söyledi...

Gönderi tarihi:
Mehdi cevap veriyor:

Bismillahi ve billahi hu...

Allahu teala ganimetin bölüştürülmesinde beşdebirinin kendisinin,resulünün,akrabanın,yoksulların,yetimlerin olduğunu söylemiştir...Dikkat ederseniz Allah kendisini yoksulların ve yetimlerin yanında zikretmiştir...Resul-u Rahman -s.a.â.s.- miraca çıkarken fakirleri ve yoksulları sormuş,miracdan dönmüş ve yine fakirleri ve yoksulları sormuş...Ashabını savaşa göndermeden etrafında zayıf,güçsüz,çocuk,fakir,yoksulları toplatır ve o ordu için dua ettirir ve şöyle dermiş;"siz eğer zafer kazanırsanız bunların yüzü suyu hürmetine zafer kazanacaksınız...Rivayet olunur ki;Hacı Bektaşın babası horasan padişahı ibrahim beyin yirmi dört sene çocuğu olmamış ve kentin alimleri ve bilginleriyle istişarede bulumuş bunun üzerine alim ve bilginler kendisine şu teklifi yapmışlar;"ne kadar yoksul,fakir,yetim,çocuk,kadın,hafız,imam,vesaire varsa topla onlara bir hafta ziyafet ver ve dua ettir o zaman belki Allahu teala bunların yüzü suyu hürmetine bir çocuk verir sana..." ve böyle yapılmış neticede yetmişüç milletin barış sultanı Hacı Bektaş-ı Veli dünyamıza teşrif etmiştir...Şimdi dostum bunlar sadece bir örnektir...Ve islamın ne kadar yoksullarla ve fakirlerle istişare içerisinde olduğu aşikar...Ama ne yazık ki ikinci osmanlı dönemi olan yezitin mülkünün baş sultanı yavuz sultan selim -lanetullahi aleyh- işte bu Allah'ın ve Resulünün -Kur'an ve Ehl-i Beyt stratejisinin batıya gitmesine engel teşkil etmiş ve avrupa bu gerçek sosyalizmden mahrum kalarak sapkın ideolojilerle ruhsal ve devrimci boşluğu doldurmaya çalışmıştır...Yani bugün dünya,ortadoğu ve türkiye bu halde ise bunun bütün sorumluları ikinci osmanlı dönemi olan yezitin mülkü ve o mülkün baş sultanı yavuz sultan selim ve son sultanı vahidettin -aleyhil-lane-lerdir...Allah'ın laneti ve gazabı onların üzerine olsun...Allah onların kabirlerini cehennemin çukurlarından bir çukur eylesin...Ehl-i Beyt'e lanet edenlere lanet olsun...Mehdi böyle söyledi...

Öncelikle düşüncelerinizi desteklemememin en temel nedenlerinden birisi de, bu lanetleme alışkanlığıdır...

Siz gideceksiniz ve bir taraftan Hacı Bektaş-ı Veli'yi savunacaksınız,

Diğer taraftan lanetlerin birisi inecek, diğeri binecek...

Hoşgörü dinine çok mu yakışıyor şimdi bu?

Mehdilik böyle olmaz...

Diğer bir şekilde ise tarihsel süreci ele alışınız gayet ilginç...

Yavuz Sultan Selim ile pek alakalı değil bu, çünkü Avrupalılar İslam olacak olsalardı, bir kısmı en azından Endülüs Emevileri döneminde olurdu...

Avrupa'nın İslam'dan faydalanacağını hiç sanmıyorum...

Bu bir yana, İslam'da Fakirlerin korunması ile ilgili düşünceler yok demiyorum ancak İslam Sosyalist bir düşünce sistemi sergilemez...

İslam daha çok liberaldir...

Ve Sosyal Güvence, Liberal devletlerde de vardır...

Onlarda da fakirlerin korunmasını amaçlayan Sosyal Yardım Kuruluşları vardır...

Yani bu düşünceniz sadece ve sadece sanrıya dayanıyor ve gerçekliği yok...

İslam dininin sosyalist olabileceğini açıkçası düşünemiyorum.

Ama çok güzel bir Liberal düşünce örneği sergiler...

Gönderi tarihi:

Öncelikle düşüncelerinizi desteklemememin en temel nedenlerinden birisi de, bu lanetleme alışkanlığıdır...

Mehdilik böyle olmaz...

Yavuz Sultan Selim ile pek alakalı değil bu, çünkü Avrupalılar İslam olacak olsalardı, bir kısmı en azından Endülüs Emevileri döneminde olurdu...

Bu bir yana, İslam'da Fakirlerin korunması ile ilgili düşünceler yok demiyorum ancak İslam Sosyalist bir düşünce sistemi sergilemez...

Mehdi cevap veriyor;

Pek tabi avrupa islam olabilirdi bunun en büyük kanıtı anadoluda ve özellikle ege bölgesinde ki hıristiyanların ve yahudilerin islam olmasıdır...Ayrıca islam fitrat dinidir...Evrenseldir tabidir...Resul diyor ki;"ilim çinde olsa dahi alınız..." eğer bugün çinde sosyal çözüm kominizmse ve bu sosyal bir gerçeklik taşıyorsa neden olmasın...Atatürk'te 1904'te şunu not düşmüştür;"önce sosyalist olunmalı sonra maddeyi anlamalıdır..." ve şuna dikkat ??? Allah diyor ki;"biz seni üstün bir ahlak üzere yarattık..." bu ahlak devrimci ve insancıl bir ahlaktır...Örneğin bindörtyüz sene sonra ancak sosyalizm ahlakı ile bu üstün ahlak kendini göstermiş ve işçilerle yöneticiler eşit noktaya veya hem zemine gelmiştir...Mesela che guavera işçi ile oturmuş yemek yiyor...Ve resulde kölelerle ve avamla oturup yemek yiyor...Siz bugün sade bir vatandaşı alıp cumhurbaşkanlığına veya başbakanlığa götürün yemek yedirin....Ama Resul evini herkese açmış ve sofra kuruyor ve onlarla birlikte yemek yiyor...Mehdi böyle söyledi...

Gönderi tarihi:
Mehdi cevap veriyor;

Pek tabi avrupa islam olabilirdi bunun en büyük kanıtı anadoluda ve özellikle ege bölgesinde ki hıristiyanların ve yahudilerin islam olmasıdır...Ayrıca islam fitrat dinidir...Evrenseldir tabidir...Resul diyor ki;"ilim çinde olsa dahi alınız..." eğer bugün çinde sosyal çözüm kominizmse ve bu sosyal bir gerçeklik taşıyorsa neden olmasın...Atatürk'te 1904'te şunu not düşmüştür;"önce sosyalist olunmalı sonra maddeyi anlamalıdır..." ve şuna dikkat ??? Allah diyor ki;"biz seni üstün bir ahlak üzere yarattık..." bu ahlak devrimci ve insancıl bir ahlaktır...Örneğin bindörtyüz sene sonra ancak sosyalizm ahlakı ile bu üstün ahlak kendini göstermiş ve işçilerle yöneticiler eşit noktaya veya hem zemine gelmiştir...Mesela che guavera işçi ile oturmuş yemek yiyor...Ve resulde kölelerle ve avamla oturup yemek yiyor...Siz bugün sade bir vatandaşı alıp cumhurbaşkanlığına veya başbakanlığa götürün yemek yedirin....Ama Resul evini herkese açmış ve sofra kuruyor ve onlarla birlikte yemek yiyor...Mehdi böyle söyledi...

Hayır hayır hayır...

Anadoludaki her Hıristiyan topluluk ya da her Yahudi topluluk Müslüman olmamıştır kesinlikle...

Siz kendi ülkenizin dini durumunu dahi bilmiyorsunuz...

Kurtuluş savaşı yıllarında dahi T.B.M.M.ye Anadolu'daki Hıristiyanlarca yollanmış bağlılık mektupları var...

Yani Anadoluda Hıristiyanlar falan Müslüman olmayan hala daha yaşıyolar...

Söyledikleriniz pek ipe sapa gelmez...

Gönderi tarihi:

Sayın Mehdi, lütfen beni aydınlatın; isminize takıldı aklım.

Yazılarınızdan anlaşılıyoki yanınızda Mehdi adında bir şahıs var ve onun düşüncelerini aktarıyosunuz.Peki bu Mehdi acaba Ahir Zaman'da dünyaya gelecek olan Mehdi mi? Dikkat edin DÜNYAYA gelecek kişimi diye soruyorum!

Eğer o oldugunu savunuyosanız neden Türk-Sol-Müslüman hareketi başlatsınki?

Teşekkürler...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Sayın Mehdi, lütfen beni aydınlatın; isminize takıldı aklım.

Yazılarınızdan anlaşılıyoki yanınızda Mehdi adında bir şahıs var ve onun düşüncelerini aktarıyosunuz.Peki bu Mehdi acaba Ahir Zaman'da dünyaya gelecek olan Mehdi mi? Dikkat edin DÜNYAYA gelecek kişimi diye soruyorum!

Eğer o oldugunu savunuyosanız neden Türk-Sol-Müslüman hareketi başlatsınki?

Teşekkürler...

Ben burdayım siz nerdesiniz?..Aranızdayım görmüyor-musunuz...

Profesör 1400 diyor ki;

****** ***** islam faşizmi sünnilik ve süfyanilik...

Yaşasın türk islam sosyalizmi alevilik ve bektaşilik...

C* Türk Sol İslâm Hareketi...

Gönderi tarihi:

Profesör 1400 diyor ki;

******** ****** islam faşizmi sünnilik ve süfyanilik...

****** faşizmi hakkında dedikleriniz çok doğru ama diğer din ve mezheplere saldırmanız hiç de doğru değil. "sol islam hareketi" diye birşeyin olması mümkün değildir olmasını da bir solcu ve mezhep ayrımı yapmadan müslüman olmama rağmen istemem. sol düşüncenin temelinde din, dil, ırk mezhep ayrılığı yoktur. her insan eşittir ve solun kapısı ona açıktır. siz faşizmden bahsederken aynı zamanda "maalesef" alevi ve bektaşi faşizmi yapıyorsunuz. eğer bir sol hareket olacaksa ve dinci, mezhepçi akp iktidarını yerinden etmeye aday olacaksa bunun alevisi, sünnisi, hristiyanı, musevisi, budisti, teisti yazılışı böyle olmayabilir), ateistiyle birlikte olması gerekmektedir !!!!

Gönderi tarihi:

Profesör 1400 diyor ki;

****** **** islam faşizmi sünnilik ve süfyanilik...

Bu bir cevap mı?

Bu tür isimleri kendi amaç ve çıkarlarınız için kullanıyosunuz. Yazılarınızda mezhepcilik, milliyetçilik ve bunlara benzer akımlarının öfkesi fışkırıyor.

Gönderi tarihi:
Mehdi cevap veriyor;

Din dediginiz sey ALLAH ile kulu arasinda olan KISISEL bir seydir! Bir imamin ya da muftunun anlatimiyla yasanilacak sey degildri ki cogu imamlarimizin ve muftulermizin AKIL SEVIYELERINDEN suphe edilmektedir! Ne derece gelismis ne derece dunya gormus olduklarindan suphe edilir! Lutfen artik insanlara kendi dini goruslerinizi empoze etmekten vazgecin! Ve bunu DINDARLIK olarak nitelendirmekten de vazgecin! Ki bizlerin tek sorunumuz bu insan olarak! Kendi fikirlerimizi baskalarina empoze etmek! Eger adam musluman olacaksa birakin alsin acsin kutsal Kuran-i Kerimi ve okusun! Birakin kendi ibadetini istedigi gibi yapsin! Eger kafasi karisirsa ve ancak KENDISI isterse birakin gitsin bir imamdan ya da bakanliktan yardim istesin! ZORLA GUZELLIK OLMAZ! Isteyen istedigi dini KISI olarak, KISISEL olarak yasasin!

Bir dini bir topluma empoze ya da mal etmeye calisirsak ortalik allak bullak oluyor! Tarihte ornekleri cok bunun! Hristiyanlik'ta da, Muslumanlik'ta da Yahudilik'te de! Birakin DIN denen sey, IMAN denen sey ALLAH ile kulu arasinda olsun! ALLAH ile kulunun arasina girmekten vazgecelim artik!

Turkiye'de hem devlet hem de dindar kesim ALLAH ile kulu arasina girmekten o kadar zevk aliyor ki? Sasilacak bir sey!

Diyarbakirli!

Gönderi tarihi:

Kimden: Profesör 1400 (Bay, 35)

Kime: Grup: Türk Sol İslâm Hareketi

Tarih: 26.5.2008 13:04 (GMT +2:00)

Konu: Ferhat Tunç: Türkler Kürt'süz, Kürtler de Türk'süz yaşayamaz

Alevi Haber Ajansı...-AHA-

...Mardin'in Nusaybin İlçe Belediyesi'nce yaptırılan ve açılışında konser veren Ferhat Tunç, 'İstanbul'da yediğim gazı burada kusacağım. Türkler Kürtler'siz, Kürtler de Türkler'siz yaşayamaz, mutlu olamaz” dedi...

Mehmet ALİ BULUN/ NUSAYBİN(Mardin) ,(DHA)

MARDİN’İN Nusaybin İlçe Belediyesi'nce yaptırılan ve açılışını DTP Mardin Milletvekili Ahmet Türk'ün yaptığı ‘Mitanni Kültür Merkezi'nde konser veren Ferhat Tunç, “Ben de Kürdüm ve İstanbul'da yediğim gazı burada *******. Türkler tek başına Kürtler'siz, Kürtler de tek başına Türkler' siz yaşayamaz, mutlu olamaz” dedi.

Belediye tarafından yaptırılan Mitanni Kültür Merkezi'nin gündüz yapılan açılışından sonra gece düzenlenen konserde Ferhat Tunç'un yanı sıra Kürt grupları ‘Koma Azad' ve ‘Yekbun' izleyecilere coşturdu. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı kültür merkezinin bahçesindeki konserde konuşan Ferhat Tunç, İstanbul'da gaz bombalarıyla mermilerle ve İstanbul dışında getirilen takviye güçlerle Türk emekçilerin yanı sıra Kürtler ve diğer halkların en meşru bayramı olan 1 Mayıs'ın zehir ettiğini savundu. Tunç, şöyle dedi:

“Aslında öyle seviniyorum ki bugün iktidar olanlar, kapatılma ile karşı karşıya kalanlar ***** oldukları görülüyor. Kürt halkına yaşama hakkı tanımadıkları gibi Türkiye'deki emekçilere de yaşam hakkı tanımıyorlar. Kısmen de olsa oy verdiğiniz o partiyi şimdi artık daha iyi tanıyorsunuz. Çünkü bu ülkenin gerçek sorunlarından kaçanlar sizlerin özgürlük haklarınızı sizlerin demokratik haklarınızı görmezden gelenler, bu ülkeyi korku ile yönetenler bu ülkenin korkularıyla yok olup gidecekler. Dün İstanbul da yediğimiz gaz bombalarını bugün Nusaybin’de kusacağız. Bu ülkede çocuklarımızın ve gençlerimizin ölmesini istemiyoruz. Bu ülkede yüzyıllardır beraber yaşadığımız Türkler'le yaşamaya devam edeceğiz. Bu ülkenin Türkler'i tek başına Kürtler'siz yaşayamayacak, Kürtler de Türkler'siz yaşayamayacak ve mutlu olamayacak. Kardeşçe beraber yaşayalım. Bu ülkede Kürt sorunu varsa bunu söylemeye hakkım var. Çünkü Ben de Kürd'üm. Ben bir sanatçıyım siyasetçi değilim.”

Konserde Türkçe ve Kürtçe türküler söyleyen Ferhat Tunç'u izleyenler eşlik etti. Konser alanına gelemeyenler ise evlerinin damına çıkarak konseri izledi. 4 saat süren konserden sonra alanda toplananlar ‘Savaşa Hayır' diye slogan attı.

Eklenme Tarihi: 03.05.2008

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Mehdi,

İslamı biliyormusunuz ;?

Eğer öyle ise, mehdiyetin islamdışı olduğunu billiyormusunuz ?

O halde neden İslam'ı kullanıyorsunuz.

Zaten sizin gibiler yüzünden İslam bu hale geldi.

Bırakın ağzınızdan islamı, millet islamı yanlış tanıyacak!

İslamda ne mehdilik vardır, mesihlik.

Vardır diyen ise, delilini getirmek zorundadır

Nereden mi ? Elbette tek kaynak olan KURAN dan

Gönderi tarihi:
Mehdi,

İslamı biliyormusunuz ;?

Eğer öyle ise, mehdiyetin islamdışı olduğunu billiyormusunuz ?

O halde neden İslam'ı kullanıyorsunuz.

Zaten sizin gibiler yüzünden İslam bu hale geldi.

Bırakın ağzınızdan islamı, millet islamı yanlış tanıyacak!

İslamda ne mehdilik vardır, mesihlik.

Vardır diyen ise, delilini getirmek zorundadır

Nereden mi ? Elbette tek kaynak olan KURAN dan

dediklerin çok doğru bahsedilen " türk sol islam hareketi " dini kullanan ve bunun üzerinden rant elde etmeye çalışan insanlardan oluşur. ancak zaten bu biçimde bir hareket destekçi bulamaz. bu hem islama hem de laikliğin gerçek uygulayıcıları sol partilere zarar verir.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kimden : Profesör 1400 (Bay, 35)

Kime : Grup: Ülkücü Camia

Tarih : 23.6.2008 13:17 (GMT +2:00)

Konu : Yn: [alevilik] Yn: Ve Atatürk gençliği diyor ki;

BİR SORU:

PİR SULTAN MI DAHA SOLCUYDU,YOKSA CHE GUAVERA MIYDI...

BİR HADİS-İ ŞERİF:

BİR ZAMAN GELECEK Kİ; İNSANLAR BAZILARI İÇİN DİYECEK Kİ,NE AKILLI,NE KAHRAMAN,NE LATİF ADAM...FAKAT O ADAMIN KALBİNDE ZERRECE İMAN OLMAYACAKTIR...

ŞİMDİ BURDAN ANLAMAYA ÇALIŞIRSAK PİR SULTAN BİR HALK KAHRAMANIYDI AMA AYNI ZAMAN DA BİR HAK DOSTUYDU DA,GELELİM CHE GUAVERA'YA EVET O BİR HALK KAHRAMANIYDI AMA HAK DÜŞMANIYDI NE YAZIK Kİ...YANİ BU DURUMDA BENİM PİR SULTANIM DURURKAN BENİM CHE GUAVERAYA İHTİYACIM YOKTUR...AYRICA ALEVİLİK TÜRK İSLAM SOSYALİZMİDİR HATIRLATIRIM...ADI KONULMAMIŞ BİR İSLAM SOSYALİZMİDİR...MESELA YİRMİNCİ YÜZYILDA SOSYALİZM VE KEMALİZM NE İSE ON DÖRDÜNCÜ YÜZYILDADA ALEVİLİK VE BEKTAŞLİK ODUR...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ CAN YOLDAŞIM...GERÇEĞE HU...

========================================

** YANITLANAN MESAJ ********************

Gönderen: Aliseydi.

Alan: (grup üzerinden) Profesör 1400

Tarih: 23.06.2008 09:31:00

Konu: [alevilik] Yn: Ve Atatürk gençliği diyor ki;

-

Değerli arkadaş...

Sol la islamı aynı kefede görme bozukluğuna mı takıldın...

Hurafelerle sol nasıl oluyorda bir arada oluyor...

Atatür bunu demiş peki uygulama nedir...

Alevi ibadethanelerinin kapısına kilit asmak olmuştur...

Yoksa ülkedeki sayısı yüzbinlere yaklaşan camiler cumhuriyetin halka hediyesi değilmidir...

Dinayet örgütü bu düzenin halka dayatması değilmidir....

İranda iktidari ele alan ayetulahların ilk hedefi solu ezmek olmuş,bir gecede binlerce insanı katledenler ayetullahlar değilmiydi....SAYGILAR

** YANITLANAN MESAJ ********************

Gönderen: Profesör 1400

Alan: Grup: Alevilik

Tarih: 19.06.2008 11:22:00

Konu: Ve Atatürk gençliği diyor ki;

-

Profesör 1400 diyor ki;

Atatürk diyor ki;

*Türkiye Cumhuriyeti şehler,dervişler,tarikatlar cumhuriyeti olamaz...*

Ve Atatürk gençliği diyor ki;

**LAİK VE DEMOKRATİK SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ŞEYHLER DERVİŞLER TARİKATLAR SEMBOLLER SİMGELER VE HURAFELER CUMHURİYETİ OLAMAZ...**

Efendim adam cumhuriyetin kazanımları ve özellikler laiklikten dolayı o kadar inatçı ve kindar ki;******...Ya hu adam nuh diyor peygamber demiyor...Kinim dinimdir,dinim kinimdir diyor başka birşey demiyor...Pes doğrusu pes yani...

TÜRK SOL İSLÂM HAREKETİ...

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Mehdî ...son dakika? CANLI

Hazret-i Türk İbn-i Yafes ibn-i NUHHUN diyor ki:

...TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM (((İŞSİZİM)))

Mehdî Haber Ajansı ((*)) Mehdî Haber Ajansı

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
bir solcu elbette aynı zamanda müslüman olabilir ama sosyalist islam, ya da islami sol.... açıkçası bana pek mümkün gelmedi...

Bu devirde mehdi oluyor da o neden olmasın :D

Normaldir :D

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Mehdilik böyle olmaz...

İmam-ı Rabbani Sıla Hazretlerinin 255 inci mektub-u şerifinden alıntıdır:

((İşitdiğimize göre, hazret-i Mehdî, hükûmet sürdüğü zemân, dîni yayarken ve sünneti diriltirken, bid'at işlemeğe alışmış olan Medînedeki âlim, bid'ati güzel sandığı v...e ibâdet olarak yapdığı için, hazret-i Mehdînin emrlerine şaşarak, (Bu adam, bizim dînimizi yok etdi ve milletimizi öldürdü) diyecekdir. Hazret-i Mehdî? rahmetullahi aleyh' bu âlimi öldürecekdir. Onun güzel sandığı bid'atin, kötü olduğunu bildirecekdir. Bu, Allahü teâlânın ni'metidir. Dilediğine verir. Onun ihsânı çokdur?))

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.