Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En yaşlı insansı 7 milyon yaşında!


Yayamaz Kayımca

Önerilen İletiler

FRANSIZ fosil avcılarının Çad Çölü'nde 2001'de buldukları "hominid" fosilinin 6.8-7.2 milyon yaşlarında olduğu tespit edildi.

 

ABD'deki testler sonucunda elde edilen bu bulgu, yerel Goran dilinde "yaşam umudu" anlamına gelen "Touami" diye adlandırılan fosili insanoğlunun bilinen en eski atası konumuna getirdi.

 

Touami'nin bir hominid olmadığını iddia eden kesim, onun bir beyin kapasitesi olmadığını, 120 santimetrelik boyunun da ancak yürüyen şempanzelerin boylarına denk düştüğünü söylüyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Şaşırtıcı birşey 7 milyon yıl önce yaşayan bir canlı...

Ne insan ne şempanze!!!

Bilim adamları dişlerden yola çıkarak bizim en eski atamız olduğunu söylemişler.

Bir diş bir kafatası bir çene kemiği ne kadar çok şeyi ortaya çıkartıyor :unsure:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

********* Arkadas nasil inanirsiniz boyle bir sacmaliga. Yani sizlerin atalari bir sempanzemi? Birakin bu sacmaligi. Ornegin bugun Essek diye birsey olmasaydi ve atayorum 10.000 sene once yok olmus olsalardi sunu derlerdi; Essek Atin atasidir. Boyle sacmalik olurmu be. Yani elbette yaratiklar birbirine benzer illede bunlar akrabadin diye birsey varmi. Allah butun varliklari farkli farkli ozelliklerle yaratmistir. Yani dusunun birkere herseyin erkegi ve disisi var yani bilime gore biri olmadan digeri olmaz. Yani bu darvin teorisi ahmaklarin inanacagi ve tartisacagi birseydir. Yahu hakkatten siz bu sacmaliklara inanmiyorsunuz degilmi. Hem biyerde daha acilmis buna benzer bir konu ve orada da belirttigim gibi en buyuk ataist olarak bilinen ingiliz bilim adami daha gectigimiz sene bu teoriyi butun cabalara ragmen ispatlanamadigini kabul etti ve Allahin varligini kabul etti. Tum dunya bunu konustu cunku sizler gibi bircok insan bu sacma teorinin pesinden gitti. EEEEE ne oldu liderleri onlari terk etti yani onlari yanlis yolla goturdunu resmen televizyonlar araciligiyla ilan etti tum dunyaya. Adam gelmiz nerdeye 100 yasina olecegini gorunce imana geliyor ya din den cikardigi onca insan. Bu gunahini nasil odeyecek acaba...........

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.